Košarkaško 1/4-finale Hrvatska-Srbija
Page 15 of 41
Page 15 of 41 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 28 ... 41
Re: Košarkaško 1/4-finale Hrvatska-Srbija
dzango wrote:Amin. Bio kod mog klinca u restoranu. MAlo popio pa se smeška i kaže u priči: Al će da jebemo Cigane, hehehe.Braćala wrote:žoc nije veliki, žoc je najveći!
on u svakom klubu ima klauzulu u ugovoru da bude plaćeniji barem za evro od najplaćenijeg igrača kluba...
Guest- Guest
Nego, hocemo li da karamo ove kengure? Trebalo bi istuci Delavedovu i Milsa ko volove...
a kosarka ej ono ili odbojka bas 'mačo' sport...
vuksadinare- Posts : 100117
2015-09-08
Bas...Kad vidis ove kosarkase po NBA...svi ko pickice... Buahahahahahahahaavuksadinare wrote:a kosarka ej ono ili odbojka bas 'mačo' sport...
Jesi li ti kojote nekad igrao basket kad tako lupetas?vuksadinare wrote:a kosarka ej ono ili odbojka bas 'mačo' sport...
pa i ejsu pickice..najteza ozljeda pokvariti frizuru ili ozlijediti kaziprst...Stanojko wrote:Bas...Kad vidis ove kosarkase po NBA...svi ko pickice... Buahahahahahahahaavuksadinare wrote:a kosarka ej ono ili odbojka bas 'mačo' sport...
2015-09-08
..ne..jert me ta igra za pickice nije privlacila..covjek se en moze ni posteno ozljediti da ne izbiva vise od dva danaStanojko wrote:Jesi li ti kojote nekad igrao basket kad tako lupetas?vuksadinare wrote:a kosarka ej ono ili odbojka bas 'mačo' sport...
2015-09-08
vuksadinare wrote:a kosarka ej ono ili odbojka bas 'mačo' sport...
odbojka je natraktivniji i najmasovniji kolektivni sport na svetu. nije pičkin dim kao rukomet koga ozbiljno igra 15 država, već ima nekoliko desetina miliona profesionalnih igrača...
Guest- Guest
..u jebote...dobro ej gledat zensku..zbog guza..inace ko cimpanze gore dolje...Braćala wrote:vuksadinare wrote:a kosarka ej ono ili odbojka bas 'mačo' sport...
odbojka je natraktivniji i najmasovniji kolektivni sport na svetu. nije pičkin dim kao rukomet koga ozbiljno igra 15 država, već ima nekoliko desetina miliona profesionalnih igrača...
2015-09-08
vuksadinare wrote:..ne..jert me ta igra za pickice nije privlacila..covjek se en moze ni posteno ozljediti da ne izbiva vise od dva danaStanojko wrote:Jesi li ti kojote nekad igrao basket kad tako lupetas?vuksadinare wrote:a kosarka ej ono ili odbojka bas 'mačo' sport...
osecam susramlje koliko si glup...
Guest- Guest
Ja, sto se rukometa tice, znam za dve zemlje van Evrope gde se igralo - Juzna Koreja i Egipat... Sad se mozda nesto promenilo... :)Braćala wrote:vuksadinare wrote:a kosarka ej ono ili odbojka bas 'mačo' sport...
Last edited by Stanojko on 18/8/2016, 14:34; edited 1 time in total (Reason for editing : a)
pa daj mi navedi neke teske ozljede u kosarci tj kosarkase...jebote vaterpolo i rukomet su mačo sportovi sa brdo ozljeda..i ragbi..a ne hop-cupBraćala wrote:vuksadinare wrote:..ne..jert me ta igra za pickice nije privlacila..covjek se en moze ni posteno ozljediti da ne izbiva vise od dva danaStanojko wrote:Jesi li ti kojote nekad igrao basket kad tako lupetas?vuksadinare wrote:a kosarka ej ono ili odbojka bas 'mačo' sport...
2015-09-08
vuksadinare wrote:..u jebote...dobro ej gledat zensku..zbog guza..inace ko cimpanze gore dolje...Braćala wrote:vuksadinare wrote:a kosarka ej ono ili odbojka bas 'mačo' sport...
nije samo fizički već i logički sport, koji je pravac napada-da li ćeš nadmudriti blok, da li pucaš paralelu ili dijagonalu. dinamičan i nepredvidiv sport, puno zanimljivije nego da gledaš dodavanje od jednog do drugog 90 minuta...
Guest- Guest
vuksadinare wrote:pa daj mi navedi neke teske ozljede u kosarci tj kosarkase...jebote vaterpolo i rukomet su mačo sportovi sa brdo ozljeda..i ragbi..a ne hop-cupBraćala wrote:vuksadinare wrote:..ne..jert me ta igra za pickice nije privlacila..covjek se en moze ni posteno ozljediti da ne izbiva vise od dva danaStanojko wrote:Jesi li ti kojote nekad igrao basket kad tako lupetas?vuksadinare wrote:a kosarka ej ono ili odbojka bas 'mačo' sport...
gledaj, ako imaš želuca...
Guest- Guest
Ok, ocigledno nemas pojma o cemu pricas... Pa jebote, ja palim svecu kad se posle basketa svi vratimo kuci u jednom komadu, a sve matore guzonje...Modrice i ne brojim vise posle svakog basketa...vuksadinare wrote:..ne..jert me ta igra za pickice nije privlacila..covjek se en moze ni posteno ozljediti da ne izbiva vise od dva danaStanojko wrote:Jesi li ti kojote nekad igrao basket kad tako lupetas?vuksadinare wrote:a kosarka ej ono ili odbojka bas 'mačo' sport...
Jedini "kontaktniji" sport je rukomet...
vuksadinare wrote:a kosarka ej ono ili odbojka bas 'mačo' sport...
Kosarka je zestok sport, za razliku od tebe (ocito) igrao sam je, i rekreativno je igram i danas (''da vise nisi slucajno gledao NBA ligu, a narocito Kobea! Evo ti snimke Dalipagica, dok ne budes imao takav skok-sut, ne dolazi mi na oci!'' hahahahahaha). Ono sto sam vidio u ovih 15 godina otkad sam krenuo, ozljede, lomovi i fauli...nesto nije ni za siru javnost, da djeca gledaju.
Odbojka nije kontaktni sport, to je krasan sport, milina je i igrati i gledati.
Guest- Guest
..i hokej je mačo sport...tu bar gledaš dobre šore..salto mortale polomljene zube,noseve...kicme..noge
2015-09-08
Stanojko wrote:Ok, ocigledno nemas pojma o cemu pricas... Pa jebote, ja palim svecu kad se posle basketa svi vratimo kuci u jednom komadu, a sve matore guzonje...Modrice i ne brojim vise posle svakog basketa...vuksadinare wrote:..ne..jert me ta igra za pickice nije privlacila..covjek se en moze ni posteno ozljediti da ne izbiva vise od dva danaStanojko wrote:Jesi li ti kojote nekad igrao basket kad tako lupetas?vuksadinare wrote:a kosarka ej ono ili odbojka bas 'mačo' sport...
Bome, i meni je drago. Inace, ovi od oko 30-40 godina na haklu su najgori, to nije normalno. Dok se ne ozlijede :D
Guest- Guest
Hahahaahah...Da, da... to smo mi, matora ekipa nekadasnjih basketasa (uglavnom samoukih), odraslih na lokalnim terenima, pa pod stare dane kao igramo kosarku... Srce hoce, ali dupe ne da... Opasni i po sebe i druge...kolerik wrote:Stanojko wrote:Ok, ocigledno nemas pojma o cemu pricas... Pa jebote, ja palim svecu kad se posle basketa svi vratimo kuci u jednom komadu, a sve matore guzonje...Modrice i ne brojim vise posle svakog basketa...vuksadinare wrote:..ne..jert me ta igra za pickice nije privlacila..covjek se en moze ni posteno ozljediti da ne izbiva vise od dva danaStanojko wrote:Jesi li ti kojote nekad igrao basket kad tako lupetas?vuksadinare wrote:a kosarka ej ono ili odbojka bas 'mačo' sport...
Bome, i meni je drago. Inace, ovi od oko 30-40 godina na haklu su najgori, to nije normalno. Dok se ne ozlijede :D
Stanojko wrote:Ja, sto se rukometa tice, znam za dve zemlje van Evrope gde se igralo - Juzna Koreja i Egipat... Sad se mozda nesto promenilo... :)Braćala wrote:vuksadinare wrote:a kosarka ej ono ili odbojka bas 'mačo' sport...
Katar je kupio hrpu placenika (i tu ne mislim samo na igrace i trenere). Istina je da se igra u Europi, ali je igraju mnoge europske zemlje, ukljucujuci i Srbiju (sto je super jer tamo i publika sudjeluje, gadja laserom vratara u oci kad brani sedmerac), samo nije nesto uspjesna.
Guest- Guest
To je zato sto su srpski rukometasi po mentalnom sklopu slicni fudbalerima, tj. poluinteligenti...kolerik wrote:Stanojko wrote:Ja, sto se rukometa tice, znam za dve zemlje van Evrope gde se igralo - Juzna Koreja i Egipat... Sad se mozda nesto promenilo... :)Braćala wrote:vuksadinare wrote:a kosarka ej ono ili odbojka bas 'mačo' sport...
Katar je kupio hrpu placenika (i tu ne mislim samo na igrace i trenere). Istina je da se igra u Europi, ali je igraju mnoge europske zemlje, ukljucujuci i Srbiju (sto je super jer tamo i publika sudjeluje, gadja laserom vratara u oci kad brani sedmerac), samo nije nesto uspjesna.
Similar topics
» Hrvatska i Zak Houdek usli u finale Eurosonga,Srbija ne
» OI TOKIO finale parova HRVATSKA vs HRVATSKA
» Nema Srbija srece sa Hrvatskom!Hrvatske rukometasice rasturile Srbiju i usle u finale Mediteranskih igara
» Hrvatska I ...... Srbija IV
» Srbija i Hrvatska
» OI TOKIO finale parova HRVATSKA vs HRVATSKA
» Nema Srbija srece sa Hrvatskom!Hrvatske rukometasice rasturile Srbiju i usle u finale Mediteranskih igara
» Hrvatska I ...... Srbija IV
» Srbija i Hrvatska
Page 15 of 41