ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Košarkaško 1/4-finale Hrvatska-Srbija

Page 14 of 41 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 41  Next

Go down

Košarkaško 1/4-finale Hrvatska-Srbija - Page 14 Empty Re: Košarkaško 1/4-finale Hrvatska-Srbija

Post by dzango Thu 18 Aug - 13:56

kolerik wrote:Solidna utakmica, cestitke srpskim kosarkasima. Zao mi je, zbilja je moglo zavrsiti i pobjedom Hrvatske, tko to ne vidi slijep je i neobjektivan do ludila, tri razlike znaci da je detalj ili dva prelomio. Ali dobro, komsije forumasi imaju pravo na svoj dan zajebavanja.
Vama je sve zajebavanje. A ja se ustežem maksimalno.

dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Košarkaško 1/4-finale Hrvatska-Srbija - Page 14 Empty Re: Košarkaško 1/4-finale Hrvatska-Srbija

Post by dzango Thu 18 Aug - 13:59

marcellus wrote:
Braćala wrote:
marcellus wrote:
Stanojko wrote:
provocator wrote:
Aha...A ja mislio u bacanju kravlje balege.
To su sportovi za hrvate...jedrenje, gadjanje frizbija... cheers

nogomet...

pa ne znam bas, tu imate uspeha kao i u kosarci. redovni ucesnici velikih takmicenja i nista vise...

dok vi redovno ne učestvujete...
Ne reče ništa znamo li da igramo basket ili ne znamo.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest Thu 18 Aug - 14:00

Ako cemo o momcadskim sportovima, a vidim da, osim tenisa, Srbe iskljucivo to zanima (jebo atletiku, gimnastiku, streljastvo, borilacke sportove, veslanje to je za picke), Hrvatska je povijesno puno bolja u rukometu i nogometu, Srbija u kosarci i vaterpolu, iako se za vaterpolo moze reci da je CG-HR-SRB nerjesivi trokut koji dijeli medalje, katkad se Madjari, Talijani i Spanjolci provuku.

Ako usporedimo broj stanovnika, Hrvatska osvaja vise medalja i ima bolje rezultate i u pojedinacnim i momcadskim sportovima, a apsolutno na Olimpijadama, ljetnim i zimskim.

Mozemo sad pricati i o BDP-u, clanstvu u kojekakvim asocijacijama sto sada Srbija osjeca na svojoj kozi, pa se tjesi posjetama (naravno da ih posjecuju, kada ih ne vide na sastancima NATO pakta i Europskog vijeca, pa bez pitanja i pardona skrenu na Kosovo), cinjenici da im je kada najblize moru sto imaju, itd. itd.

Ali dobro, Nole igra, svaka cast. :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Stanojko Thu 18 Aug - 14:00

Nemo` tako Dzango. priznajem da im je i ovog puta maaalo, malkice falilo... Samo da imaju malo vise onog "muskog morala" sto kaze baba Zlatija... Bice bolji sledeci put... :coffee

2014-05-05

Back to top Go down

Post by dzango Thu 18 Aug - 14:00

kolerik wrote:
Serbinho-3 wrote:Saric o svojoj igri.

http://www.b92.net/sport/rio2016/kosarka/vesti.php?yyyy=2016&mm=08&dd=18&nav_id=1166964

On je kronicno prekritican, decko izgori u utakmici kad igra za reprezentaciju.

Dobro, moglo je i gore: https://www.youtube.com/watch?v=-vZp2BKmf9U
Možda igra za pogrešnu reprezentaciju.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest Thu 18 Aug - 14:02

dzango wrote:
kolerik wrote:Solidna utakmica, cestitke srpskim kosarkasima. Zao mi je, zbilja je moglo zavrsiti i pobjedom Hrvatske, tko to ne vidi slijep je i neobjektivan do ludila, tri razlike znaci da je detalj ili dva prelomio. Ali dobro, komsije forumasi imaju pravo na svoj dan zajebavanja.

Samo ti daj, nije dobro zadrzavati emocije u sebi, obolices :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Thu 18 Aug - 14:05

dzango wrote:
kolerik wrote:
Serbinho-3 wrote:Saric o svojoj igri.

http://www.b92.net/sport/rio2016/kosarka/vesti.php?yyyy=2016&mm=08&dd=18&nav_id=1166964

On je kronicno prekritican, decko izgori u utakmici kad igra za reprezentaciju.

Dobro, moglo je i gore: https://www.youtube.com/watch?v=-vZp2BKmf9U
Možda igra za pogrešnu reprezentaciju.

O tome on odlucuje.

Pored francuskih ''reprezentacija'' u svim sportovima (All-Star Africa) ne zalim se ni na Juana Garciu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 Thu 18 Aug - 14:06

Hrvatima treba maknuti trenera, dovesti trenera koji zna da uspostavi sistem timske kosarke, gde vaznu ulogu igraju i oni zaduzeni samo da umrtve igru, spuste ritam kroz faulove.
Pojedince koji divljaju, tipa Bogdanovic, objasniti da se radi o timskom sportu, jer dok on divlja i trazi glavnu rolu ili ulogu, ostali ispadaju iz ritma.
Svaku loptu uzima i zavrsava, pa za sta mu sluze onda ostali?
Saric, zapazio sam ga po pederastom izgledu sa onom siskom u stranu, fali mu samo tasnica i pravac riva.
Salu na stranu, nije ni imao dovoljno lopti, mozda je mogao vise, ali kada pojedinci izdignu sebe izmedju kolektivnog duha, onda je tako.
Kod nas od prosecnih igraca, prave ozbiljan tim, koji igra protiv vecih zvezda bolje a Hrvati u nasem stilu sa Radmanovicem, Jaricem, Rakocevicem i ostalima, svako za sebe i gubili od svih.
Napravio bih ja reda kod vas, svako radi sta mu padne na pamet.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Guest Thu 18 Aug - 14:07

kolerik wrote:Ako cemo o momcadskim sportovima, a vidim da, osim tenisa, Srbe iskljucivo to zanima (jebo atletiku, gimnastiku, streljastvo, borilacke sportove, veslanje to je za picke), Hrvatska je povijesno puno bolja u rukometu i nogometu, Srbija u kosarci i vaterpolu, iako se za vaterpolo moze reci da je CG-HR-SRB nerjesivi trokut koji dijeli medalje, katkad se Madjari, Talijani i Spanjolci provuku.

Ako usporedimo broj stanovnika, Hrvatska osvaja vise medalja i ima bolje rezultate i u pojedinacnim i momcadskim sportovima, a apsolutno na Olimpijadama, ljetnim i zimskim.

Mozemo sad pricati i o BDP-u, clanstvu u kojekakvim asocijacijama sto sada Srbija osjeca na svojoj kozi, pa se tjesi posjetama (naravno da ih posjecuju, kada ih ne vide na sastancima NATO pakta i Europskog vijeca, pa bez pitanja i pardona skrenu na Kosovo), cinjenici da im je kada najblize moru sto imaju, itd. itd.

odbojku ne spominješ?  :roll
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dzango Thu 18 Aug - 14:07

kolerik wrote:
dzango wrote:

Samo ti daj, nije dobro zadrzavati emocije u sebi, obolices :)
Ono jest. Neki se naljutili što sam rekao da su Srbi sa jedne strane pobedili Srbe sa druge strane.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest Thu 18 Aug - 14:07

Stanojko wrote:Nemo` tako Dzango. priznajem da im je i ovog puta maaalo, malkice falilo... 

A ja uvijek kazem, Bog voli budale :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Thu 18 Aug - 14:10

Braćala wrote:
kolerik wrote:Ako cemo o momcadskim sportovima, a vidim da, osim tenisa, Srbe iskljucivo to zanima (jebo atletiku, gimnastiku, streljastvo, borilacke sportove, veslanje to je za picke), Hrvatska je povijesno puno bolja u rukometu i nogometu, Srbija u kosarci i vaterpolu, iako se za vaterpolo moze reci da je CG-HR-SRB nerjesivi trokut koji dijeli medalje, katkad se Madjari, Talijani i Spanjolci provuku.

odbojku ne spominješ?  :roll

Pardon, pardon...

Ali stoji, ako usporedis broj stanovnika, i pogledas recimo tezinu nogometnih reprezentacija, nesto ste mi tanki, i po rezultatima i po priljevu mladih igraca. Sta su i vasi klinci poceli naganjati Pokemone?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dzango Thu 18 Aug - 14:11

Stanojko wrote:
provocator wrote:
dzango wrote:
provocator wrote:
Braćala wrote:sada ce bolesnici i nju da proglase hrvaticom...  :facepalm
A tko je ona i u čemu je to medalju osvojila?
Atletika, skok u dalj.
Ja sam mislio da je medalja u hvataju frizbija.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest Thu 18 Aug - 14:12

evo je jos jedna medalja! B-)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Thu 18 Aug - 14:12

e svasta,kaze: gde ih vidimo tu ih gazimo.
yebemti, vucko, el to moguce :))
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Thu 18 Aug - 14:13

Serbinho-3 wrote:Hrvatima treba maknuti trenera, dovesti trenera koji zna da uspostavi sistem timske kosarke, gde vaznu ulogu igraju i oni zaduzeni samo da umrtve igru, spuste ritam kroz faulove.
Pojedince koji divljaju, tipa Bogdanovic, objasniti da se radi o timskom sportu, jer dok on divlja i trazi glavnu rolu ili ulogu, ostali ispadaju iz ritma.
Svaku loptu uzima i zavrsava, pa za sta mu sluze onda ostali?
Saric, zapazio sam ga po pederastom izgledu sa onom siskom u stranu, fali mu samo tasnica i pravac riva.
Salu na stranu, nije ni imao dovoljno lopti, mozda je mogao vise, ali kada pojedinci izdignu sebe izmedju kolektivnog duha, onda je tako.
Kod nas od prosecnih igraca, prave ozbiljan tim, koji igra protiv vecih zvezda bolje a Hrvati u nasem stilu sa Radmanovicem, Jaricem, Rakocevicem i ostalima, svako za sebe i gubili od svih.
Napravio bih ja reda kod vas, svako radi sta mu padne na pamet.

Ajme komentara, da su nas vasi kadeti razvalili sa 50 razlike ne bi tako nesto napisao. :)

Za Sarica ne znam, ako je Srbin, mozda je i peder. Sve okej, mi smo katkad stvarno netolerantni, puno ste siri od nas, doslovno i figurativno, priznajem.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Thu 18 Aug - 14:16

dzango wrote:
Stanojko wrote:
provocator wrote:
dzango wrote:
provocator wrote:
A tko je ona i u čemu je to medalju osvojila?
Atletika, skok u dalj.

Ma tako dzango, otkravi se! Vis serbinha, on vec uvodi reda u nasu reprezentaciju. Bice Obradovic pise pod njegovim nickom.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dzango Thu 18 Aug - 14:17

kolerik wrote:
dzango wrote:
Stanojko wrote:
provocator wrote:
dzango wrote:
Atletika, skok u dalj.

Ma tako dzango, otkravi se! Vis serbinha, on vec uvodi reda u nasu reprezentaciju. Bice Obradovic pise pod njegovim nickom.
Duh velikog Žoca je ušao u Serbinja.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest Thu 18 Aug - 14:18

žoc nije veliki, žoc je najveći!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dzango Thu 18 Aug - 14:20

Braćala wrote:žoc nije veliki, žoc je najveći!
Amin. Bio kod mog klinca u restoranu. MAlo popio pa se smeška i kaže u priči: Al će da jebemo Cigane, hehehe.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest Thu 18 Aug - 14:23

dzango wrote:
Braćala wrote:žoc nije veliki, žoc je najveći!
Amin. Bio kod mog klinca u restoranu. MAlo popio pa se smeška i kaže u priči: Al će da jebemo Cigane, hehehe.

on u svakom klubu ima klauzulu u ugovoru da bude plaćeniji barem za evro od najplaćenijeg igrača kluba...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 14 of 41 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 41  Next

Back to top

- Similar topics