Košarkaško 1/4-finale Hrvatska-Srbija
Page 14 of 41
Page 14 of 41 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 41
Re: Košarkaško 1/4-finale Hrvatska-Srbija
Vama je sve zajebavanje. A ja se ustežem maksimalno.kolerik wrote:Solidna utakmica, cestitke srpskim kosarkasima. Zao mi je, zbilja je moglo zavrsiti i pobjedom Hrvatske, tko to ne vidi slijep je i neobjektivan do ludila, tri razlike znaci da je detalj ili dva prelomio. Ali dobro, komsije forumasi imaju pravo na svoj dan zajebavanja.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ne reče ništa znamo li da igramo basket ili ne znamo.marcellus wrote:Braćala wrote:marcellus wrote:Stanojko wrote:To su sportovi za hrvate...jedrenje, gadjanje frizbija...provocator wrote:
Aha...A ja mislio u bacanju kravlje balege.
nogomet...
pa ne znam bas, tu imate uspeha kao i u kosarci. redovni ucesnici velikih takmicenja i nista vise...
dok vi redovno ne učestvujete...
Ako cemo o momcadskim sportovima, a vidim da, osim tenisa, Srbe iskljucivo to zanima (jebo atletiku, gimnastiku, streljastvo, borilacke sportove, veslanje to je za picke), Hrvatska je povijesno puno bolja u rukometu i nogometu, Srbija u kosarci i vaterpolu, iako se za vaterpolo moze reci da je CG-HR-SRB nerjesivi trokut koji dijeli medalje, katkad se Madjari, Talijani i Spanjolci provuku.
Ako usporedimo broj stanovnika, Hrvatska osvaja vise medalja i ima bolje rezultate i u pojedinacnim i momcadskim sportovima, a apsolutno na Olimpijadama, ljetnim i zimskim.
Mozemo sad pricati i o BDP-u, clanstvu u kojekakvim asocijacijama sto sada Srbija osjeca na svojoj kozi, pa se tjesi posjetama (naravno da ih posjecuju, kada ih ne vide na sastancima NATO pakta i Europskog vijeca, pa bez pitanja i pardona skrenu na Kosovo), cinjenici da im je kada najblize moru sto imaju, itd. itd.
Ali dobro, Nole igra, svaka cast. :)
Ako usporedimo broj stanovnika, Hrvatska osvaja vise medalja i ima bolje rezultate i u pojedinacnim i momcadskim sportovima, a apsolutno na Olimpijadama, ljetnim i zimskim.
Mozemo sad pricati i o BDP-u, clanstvu u kojekakvim asocijacijama sto sada Srbija osjeca na svojoj kozi, pa se tjesi posjetama (naravno da ih posjecuju, kada ih ne vide na sastancima NATO pakta i Europskog vijeca, pa bez pitanja i pardona skrenu na Kosovo), cinjenici da im je kada najblize moru sto imaju, itd. itd.
Guest- Guest
Nemo` tako Dzango. priznajem da im je i ovog puta maaalo, malkice falilo... Samo da imaju malo vise onog "muskog morala" sto kaze baba Zlatija... Bice bolji sledeci put...
Možda igra za pogrešnu reprezentaciju.kolerik wrote:Serbinho-3 wrote:Saric o svojoj igri.
http://www.b92.net/sport/rio2016/kosarka/vesti.php?yyyy=2016&mm=08&dd=18&nav_id=1166964
On je kronicno prekritican, decko izgori u utakmici kad igra za reprezentaciju.
Dobro, moglo je i gore: https://www.youtube.com/watch?v=-vZp2BKmf9U
dzango wrote:Vama je sve zajebavanje. A ja se ustežem maksimalno.kolerik wrote:Solidna utakmica, cestitke srpskim kosarkasima. Zao mi je, zbilja je moglo zavrsiti i pobjedom Hrvatske, tko to ne vidi slijep je i neobjektivan do ludila, tri razlike znaci da je detalj ili dva prelomio. Ali dobro, komsije forumasi imaju pravo na svoj dan zajebavanja.
Samo ti daj, nije dobro zadrzavati emocije u sebi, obolices :)
Guest- Guest
dzango wrote:Možda igra za pogrešnu reprezentaciju.kolerik wrote:Serbinho-3 wrote:Saric o svojoj igri.
http://www.b92.net/sport/rio2016/kosarka/vesti.php?yyyy=2016&mm=08&dd=18&nav_id=1166964
On je kronicno prekritican, decko izgori u utakmici kad igra za reprezentaciju.
Dobro, moglo je i gore: https://www.youtube.com/watch?v=-vZp2BKmf9U
O tome on odlucuje.
Pored francuskih ''reprezentacija'' u svim sportovima (All-Star Africa) ne zalim se ni na Juana Garciu.
Guest- Guest
Hrvatima treba maknuti trenera, dovesti trenera koji zna da uspostavi sistem timske kosarke, gde vaznu ulogu igraju i oni zaduzeni samo da umrtve igru, spuste ritam kroz faulove.
Pojedince koji divljaju, tipa Bogdanovic, objasniti da se radi o timskom sportu, jer dok on divlja i trazi glavnu rolu ili ulogu, ostali ispadaju iz ritma.
Svaku loptu uzima i zavrsava, pa za sta mu sluze onda ostali?
Saric, zapazio sam ga po pederastom izgledu sa onom siskom u stranu, fali mu samo tasnica i pravac riva.
Salu na stranu, nije ni imao dovoljno lopti, mozda je mogao vise, ali kada pojedinci izdignu sebe izmedju kolektivnog duha, onda je tako.
Kod nas od prosecnih igraca, prave ozbiljan tim, koji igra protiv vecih zvezda bolje a Hrvati u nasem stilu sa Radmanovicem, Jaricem, Rakocevicem i ostalima, svako za sebe i gubili od svih.
Napravio bih ja reda kod vas, svako radi sta mu padne na pamet.
Pojedince koji divljaju, tipa Bogdanovic, objasniti da se radi o timskom sportu, jer dok on divlja i trazi glavnu rolu ili ulogu, ostali ispadaju iz ritma.
Saric, zapazio sam ga po pederastom izgledu sa onom siskom u stranu, fali mu samo tasnica i pravac riva.
Salu na stranu, nije ni imao dovoljno lopti, mozda je mogao vise, ali kada pojedinci izdignu sebe izmedju kolektivnog duha, onda je tako.
Kod nas od prosecnih igraca, prave ozbiljan tim, koji igra protiv vecih zvezda bolje a Hrvati u nasem stilu sa Radmanovicem, Jaricem, Rakocevicem i ostalima, svako za sebe i gubili od svih.
Serbinho-3- Posts : 27597
2014-08-25
kolerik wrote:Ako cemo o momcadskim sportovima, a vidim da, osim tenisa, Srbe iskljucivo to zanima (jebo atletiku, gimnastiku, streljastvo, borilacke sportove, veslanje to je za picke), Hrvatska je povijesno puno bolja u rukometu i nogometu, Srbija u kosarci i vaterpolu, iako se za vaterpolo moze reci da je CG-HR-SRB nerjesivi trokut koji dijeli medalje, katkad se Madjari, Talijani i Spanjolci provuku.
odbojku ne spominješ?
Guest- Guest
Ono jest. Neki se naljutili što sam rekao da su Srbi sa jedne strane pobedili Srbe sa druge strane.kolerik wrote:dzango wrote:Vama je sve zajebavanje. A ja se ustežem maksimalno.kolerik wrote:Solidna utakmica, cestitke srpskim kosarkasima. Zao mi je, zbilja je moglo zavrsiti i pobjedom Hrvatske, tko to ne vidi slijep je i neobjektivan do ludila, tri razlike znaci da je detalj ili dva prelomio. Ali dobro, komsije forumasi imaju pravo na svoj dan zajebavanja.
Samo ti daj, nije dobro zadrzavati emocije u sebi, obolices :)
Stanojko wrote:Nemo` tako Dzango. priznajem da im je i ovog puta maaalo, malkice falilo...
A ja uvijek kazem, Bog voli budale :)
Guest- Guest
Braćala wrote:kolerik wrote:Ako cemo o momcadskim sportovima, a vidim da, osim tenisa, Srbe iskljucivo to zanima (jebo atletiku, gimnastiku, streljastvo, borilacke sportove, veslanje to je za picke), Hrvatska je povijesno puno bolja u rukometu i nogometu, Srbija u kosarci i vaterpolu, iako se za vaterpolo moze reci da je CG-HR-SRB nerjesivi trokut koji dijeli medalje, katkad se Madjari, Talijani i Spanjolci provuku.
odbojku ne spominješ?
Pardon, pardon...
Ali stoji, ako usporedis broj stanovnika, i pogledas recimo tezinu nogometnih reprezentacija, nesto ste mi tanki, i po rezultatima i po priljevu mladih igraca. Sta su i vasi klinci poceli naganjati Pokemone?
Guest- Guest
Ja sam mislio da je medalja u hvataju frizbija.Stanojko wrote:To su sportovi za hrvate...jedrenje, gadjanje frizbija...provocator wrote:Aha...A ja mislio u bacanju kravlje balege.dzango wrote:Atletika, skok u dalj.provocator wrote:A tko je ona i u čemu je to medalju osvojila?Braćala wrote:sada ce bolesnici i nju da proglase hrvaticom...
e svasta,kaze: gde ih vidimo tu ih gazimo.
yebemti, vucko, el to moguce )
yebemti, vucko, el to moguce )
Guest- Guest
Serbinho-3 wrote:Hrvatima treba maknuti trenera, dovesti trenera koji zna da uspostavi sistem timske kosarke, gde vaznu ulogu igraju i oni zaduzeni samo da umrtve igru, spuste ritam kroz faulove.
Ajme komentara, da su nas vasi kadeti razvalili sa 50 razlike ne bi tako nesto napisao. :)
Za Sarica ne znam, ako je Srbin, mozda je i peder. Sve okej, mi smo katkad stvarno netolerantni, puno ste siri od nas, doslovno i figurativno, priznajem.
Guest- Guest
dzango wrote:Ja sam mislio da je medalja u hvataju frizbija.Stanojko wrote:To su sportovi za hrvate...jedrenje, gadjanje frizbija...provocator wrote:Aha...A ja mislio u bacanju kravlje balege.dzango wrote:Atletika, skok u dalj.provocator wrote:
A tko je ona i u čemu je to medalju osvojila?
Ma tako dzango, otkravi se! Vis serbinha, on vec uvodi reda u nasu reprezentaciju. Bice Obradovic pise pod njegovim nickom.
Guest- Guest
Duh velikog Žoca je ušao u Serbinja.kolerik wrote:dzango wrote:Ja sam mislio da je medalja u hvataju frizbija.Stanojko wrote:To su sportovi za hrvate...jedrenje, gadjanje frizbija...provocator wrote:Aha...A ja mislio u bacanju kravlje balege.dzango wrote:
Atletika, skok u dalj.
Ma tako dzango, otkravi se! Vis serbinha, on vec uvodi reda u nasu reprezentaciju. Bice Obradovic pise pod njegovim nickom.
Amin. Bio kod mog klinca u restoranu. MAlo popio pa se smeška i kaže u priči: Al će da jebemo Cigane, hehehe.Braćala wrote:žoc nije veliki, žoc je najveći!
dzango wrote:Amin. Bio kod mog klinca u restoranu. MAlo popio pa se smeška i kaže u priči: Al će da jebemo Cigane, hehehe.Braćala wrote:žoc nije veliki, žoc je najveći!
on u svakom klubu ima klauzulu u ugovoru da bude plaćeniji barem za evro od najplaćenijeg igrača kluba...
Guest- Guest
Page 14 of 41 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 41
Similar topics
» Hrvatska i Zak Houdek usli u finale Eurosonga,Srbija ne
» OI TOKIO finale parova HRVATSKA vs HRVATSKA
» Nema Srbija srece sa Hrvatskom!Hrvatske rukometasice rasturile Srbiju i usle u finale Mediteranskih igara
» Hrvatska I ...... Srbija IV
» Srbija i Hrvatska
» OI TOKIO finale parova HRVATSKA vs HRVATSKA
» Nema Srbija srece sa Hrvatskom!Hrvatske rukometasice rasturile Srbiju i usle u finale Mediteranskih igara
» Hrvatska I ...... Srbija IV
» Srbija i Hrvatska
Page 14 of 41