Košarkaško 1/4-finale Hrvatska-Srbija
Page 13 of 41
Page 13 of 41 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 27 ... 41
Re: Košarkaško 1/4-finale Hrvatska-Srbija
Brain32 wrote:dzango wrote:Mada se može reći i da su Srbi sa jedne strane pobedili Srbe sa druge strane.
Nevjerovatno kaj sve ovdje prolazi, nevjerovatno.
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
E, sta je bilo, ko je dobio basket na kraju?
Aha...A ja mislio u bacanju kravlje balege.dzango wrote:Atletika, skok u dalj.provocator wrote:A tko je ona i u čemu je to medalju osvojila?Braćala wrote:sada ce bolesnici i nju da proglase hrvaticom...
To su sportovi za hrvate...jedrenje, gadjanje frizbija...provocator wrote:Aha...A ja mislio u bacanju kravlje balege.dzango wrote:Atletika, skok u dalj.provocator wrote:A tko je ona i u čemu je to medalju osvojila?Braćala wrote:sada ce bolesnici i nju da proglase hrvaticom...
Nisam cuo jos Hrvate da kazu sta im ne funkcionise u reprezentaciji.
Trenera umesto da stave Maljkovica, oni drze Tricu, koji realno nije za visoke domete.
Trenera umesto da stave Maljkovica, oni drze Tricu, koji realno nije za visoke domete.
Serbinho-3- Posts : 27596
2014-08-25
Veceras Sassuolo: Stella Rossa che spettacolo...
2014-08-25
Kratka klupa, da je recimo tomić bio umjesto bilana ili kao još jedan centar uz njih dvojicu situacija sasvim druga kao i tijek utakmice.Serbinho-3 wrote:Nisam cuo jos Hrvate da kazu sta im ne funkcionise u reprezentaciji.
Guest- Guest
provocator-
2015-08-11
provocator wrote:Vuka s dinare ni za lijek. Đe si vuče?!
place ispod deke, najavljivao klinacki sinoc pobedu pa se sada zavukao u jazbinu.
izmisljao kako vas nasi mediji pre tekme ponizavali, a jedini koji su davali omalovazavajuce izjave su aca i saric pre meca.
Guest- Guest
duple doze nesa danas, valjda cu da preguram nekako jos sat ipo...
Guest- Guest
Liže rane u jazbini.provocator wrote:Vuka s dinare ni za lijek. Đe si vuče?!
Ovo je za Hag bilo.
https://m.youtube.com/watch?v=B9k69vEFzuQ
https://m.youtube.com/watch?v=B9k69vEFzuQ
2014-08-25
Saric o svojoj igri.
http://www.b92.net/sport/rio2016/kosarka/vesti.php?yyyy=2016&mm=08&dd=18&nav_id=1166964
http://www.b92.net/sport/rio2016/kosarka/vesti.php?yyyy=2016&mm=08&dd=18&nav_id=1166964
2014-08-25
Solidna utakmica, cestitke srpskim kosarkasima. Zao mi je, zbilja je moglo zavrsiti i pobjedom Hrvatske, tko to ne vidi slijep je i neobjektivan do ludila, tri razlike znaci da je detalj ili dva prelomio. Ali dobro, komsije forumasi imaju pravo na svoj dan zajebavanja.
Cestitke nasim momcima i puno hvala na svemu sto su napravili ovog ljeta, od Torina preko grupe i u konacnici cetvrtfinalne utakmice, pruzili su zestok otpor i utakmicu odveli u neizvjesnost. Pokazali su srce i zajednistvo, a to bas nije krasilo nase ekipe prije 2013, postali su klapa koja moze na svakom natjecanju konkurirati za medalje.
U konacnici, Hrvatska ima jako mladu reprezentaciju u prosjeku, ovi bi momci trebali doci u zenit za cetiri godine, mnogima je Olimpijada definitivno dosla prerano.
Srbija ide na Australiju, ako budu odigrali kao jutros, proci ce puno bolje nego u skupini...
Utakmice se obicno i lome nakon poluvremena, u trecoj cetvrtini, i tada se Hrvatskoj osvetila kratka klupa. Inace je utakmica bila kvalitetnija i protocnija nego sto sam ocekivao, mislio sam da ce obrane dati pecat i da se ne bi trebalo ici preko 70, na kraju je zavrsilo preko 80.
Eto, ja cu nastaviti gledati turnir, jer me kosarka zanima, bas kao i rukomet, za razliku od onih koje sport zanima ako igraju nasi.
(e, a o rukometu bi se dalo raspravljati vise, tu nam je perspektiva puno gora nego u kosarci...)
Cestitke nasim momcima i puno hvala na svemu sto su napravili ovog ljeta, od Torina preko grupe i u konacnici cetvrtfinalne utakmice, pruzili su zestok otpor i utakmicu odveli u neizvjesnost. Pokazali su srce i zajednistvo, a to bas nije krasilo nase ekipe prije 2013, postali su klapa koja moze na svakom natjecanju konkurirati za medalje.
U konacnici, Hrvatska ima jako mladu reprezentaciju u prosjeku, ovi bi momci trebali doci u zenit za cetiri godine, mnogima je Olimpijada definitivno dosla prerano.
Srbija ide na Australiju, ako budu odigrali kao jutros, proci ce puno bolje nego u skupini...
Utakmice se obicno i lome nakon poluvremena, u trecoj cetvrtini, i tada se Hrvatskoj osvetila kratka klupa. Inace je utakmica bila kvalitetnija i protocnija nego sto sam ocekivao, mislio sam da ce obrane dati pecat i da se ne bi trebalo ici preko 70, na kraju je zavrsilo preko 80.
Eto, ja cu nastaviti gledati turnir, jer me kosarka zanima, bas kao i rukomet, za razliku od onih koje sport zanima ako igraju nasi.
(e, a o rukometu bi se dalo raspravljati vise, tu nam je perspektiva puno gora nego u kosarci...)
Guest- Guest
Stanojko wrote:To su sportovi za hrvate...jedrenje, gadjanje frizbija...provocator wrote:Aha...A ja mislio u bacanju kravlje balege.dzango wrote:Atletika, skok u dalj.provocator wrote:A tko je ona i u čemu je to medalju osvojila?Braćala wrote:sada ce bolesnici i nju da proglase hrvaticom...
nogomet...
marcellus wrote:Stanojko wrote:To su sportovi za hrvate...jedrenje, gadjanje frizbija...provocator wrote:Aha...A ja mislio u bacanju kravlje balege.dzango wrote:Atletika, skok u dalj.provocator wrote:
A tko je ona i u čemu je to medalju osvojila?
nogomet...
pa ne znam bas, tu imate uspeha kao i u kosarci. redovni ucesnici velikih takmicenja i nista vise...
Guest- Guest
Braćala wrote:marcellus wrote:Stanojko wrote:To su sportovi za hrvate...jedrenje, gadjanje frizbija...provocator wrote:Aha...A ja mislio u bacanju kravlje balege.dzango wrote:
Atletika, skok u dalj.
nogomet...
pa ne znam bas, tu imate uspeha kao i u kosarci. redovni ucesnici velikih takmicenja i nista vise...
dok vi redovno ne učestvujete...
marcellus wrote:Braćala wrote:marcellus wrote:Stanojko wrote:To su sportovi za hrvate...jedrenje, gadjanje frizbija...provocator wrote:
Aha...A ja mislio u bacanju kravlje balege.
nogomet...
svetski sampioni U20 i evropski U19...
Guest- Guest
Serbinho-3 wrote:Saric o svojoj igri.
On je kronicno prekritican, decko izgori u utakmici kad igra za reprezentaciju.
Dobro, moglo je i gore: https://www.youtube.com/watch?v=-vZp2BKmf9U
Guest- Guest
Braćala wrote:marcellus wrote:Braćala wrote:marcellus wrote:Stanojko wrote:
To su sportovi za hrvate...jedrenje, gadjanje frizbija...
nogomet...
svetski sampioni U20 i evropski U19...
pusti to s U, to je naše slovo... govorim o pravoj stvari...
Vama je sve zajebavanje. A ja se ustežem maksimalno.kolerik wrote:Solidna utakmica, cestitke srpskim kosarkasima. Zao mi je, zbilja je moglo zavrsiti i pobjedom Hrvatske, tko to ne vidi slijep je i neobjektivan do ludila, tri razlike znaci da je detalj ili dva prelomio. Ali dobro, komsije forumasi imaju pravo na svoj dan zajebavanja.
Page 13 of 41 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 27 ... 41
Similar topics
» Hrvatska i Zak Houdek usli u finale Eurosonga,Srbija ne
» OI TOKIO finale parova HRVATSKA vs HRVATSKA
» Nema Srbija srece sa Hrvatskom!Hrvatske rukometasice rasturile Srbiju i usle u finale Mediteranskih igara
» Hrvatska I ...... Srbija IV
» Srbija i Hrvatska
» OI TOKIO finale parova HRVATSKA vs HRVATSKA
» Nema Srbija srece sa Hrvatskom!Hrvatske rukometasice rasturile Srbiju i usle u finale Mediteranskih igara
» Hrvatska I ...... Srbija IV
» Srbija i Hrvatska
Page 13 of 41