Port Royal (chat)
Page 7 of 50
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Re: Port Royal (chat)
Vino ja donosim, to se ne brinite.
Nego, tko nam makne 90 % četa?
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Uvalit cemo je regiju.frakcija wrote:moja torta se suši,maggie13 wrote::D samo sam dogovarala ponudu u ime svih..moramo podijeliti posao,ja sam u organizaciji ;@Noor wrote:E nes majci...obećala si tri kolaca sad zasmaggie13 wrote:ja nadgledam samo..za opce dobro ;&Noor wrote:Ajd..ja kuham kremu...vi pecite kore, nek su tanke, pazite
uči rukave i ožeži u 5. brzinu ;)
zanemarena u frižideru
haiku
Mozda crvenom.
Prciju sigurno.
;D
2014-04-12
maggie13 wrote:hmm,da...vidjela sam je u Kaufa..sad cu ja ;PNoor wrote:maggie13 wrote:slazem se.a ja ih nadgledam i degustiram ;DRegoč wrote:E, tako, tako. A što volim cure kad se poduzmu da ugode muškarcu.maggie13 wrote:
i bijelu i medenu pitu..moze i medjimursku..sad cemo mi,cim podijelimo zaduzenja...;P
Ti radiš medimursku....i požuri malo, digni guzu s te fotelje :D
Jok...domace je domace..i to onu double ćeš, duuuga je noc :D
Guest- Guest
brinem ja za muske stomake..nije ni Kauf daleko..:DNoor wrote:maggie13 wrote:hmm,da...vidjela sam je u Kaufa..sad cu ja ;PNoor wrote:maggie13 wrote:slazem se.a ja ih nadgledam i degustiram ;DRegoč wrote:
E, tako, tako. A što volim cure kad se poduzmu da ugode muškarcu.
Ti radiš medimursku....i požuri malo, digni guzu s te fotelje :D
Jok...domace je domace..i to onu double ćeš, duuuga je noc :D
A fotelja masazna 8-))
2014-04-12
Eh...al treba u tome i znat uživat..jel :)Regoč wrote:Evo današnje uzorne žene: malo Istranima lovu namiče, malo kolače peče. To treba ženit. Samo se netko već ranije sjetio, jebi ga.Noor wrote:Ajd..ja kuham kremu...vi pecite kore, nek su tanke, pazite
Guest- Guest
Ni slučajno...trea nema, a regi cuva svu ženskadiju, pa tako i mene partizanku :Ddarla wrote:Vidim Tre je dobio opasnu konkurenciju
Guest- Guest
Noor wrote:
Ni slučajno...trea nema, a regi cuva svu ženskadiju, pa tako i mene partizanku :D
Mic po mic
darla- Admin
2015-10-22
Naravno, tomu služi maženje.Noor wrote:Eh...al treba u tome i znat uživat..jel :)Regoč wrote:Evo današnje uzorne žene: malo Istranima lovu namiče, malo kolače peče. To treba ženit. Samo se netko već ranije sjetio, jebi ga.Noor wrote:Ajd..ja kuham kremu...vi pecite kore, nek su tanke, pazite
Regoč wrote:
Naravno, tomu služi maženje.
Hehe
darla- Admin
2015-10-22
Regoč wrote:Vino ja donosim, to se ne brinite.
Kako mislis makne?
darla- Admin
2015-10-22
Pa bilo je skoro 60 stranicah, sad ih je 7, a još mi je bilo blokiralo jedan odgovor kao da je tema zaključana. Mislim, napisao sam ga ponovno, ali me štrecnulo kad sam pomislio da se prekidaju ovi naši divani, a tek sam se priključio.darla wrote:Regoč wrote:Vino ja donosim, to se ne brinite.
Kako mislis makne?
Vidi se koliko si bila odsutna...prekjucer je bio dvoboj prcko i regoc..za frakciju.darla wrote:Noor wrote:
Ni slučajno...trea nema, a regi cuva svu ženskadiju, pa tako i mene partizanku :D
Mic po mic
Mene nitko ne takiva...i bolje mu je ;P
Guest- Guest
...a i Kosjenka :DRegoč wrote:Naravno, tomu služi maženje.Noor wrote:Eh...al treba u tome i znat uživat..jel :)Regoč wrote:Evo današnje uzorne žene: malo Istranima lovu namiče, malo kolače peče. To treba ženit. Samo se netko već ranije sjetio, jebi ga.Noor wrote:Ajd..ja kuham kremu...vi pecite kore, nek su tanke, pazite
Guest- Guest
Regoč wrote:
Pa bilo je skoro 60 stranicah, sad ih je 7, a još mi je bilo blokiralo jedan odgovor kao da je tema zaključana. Mislim, napisao sam ga ponovno, ali me štrecnulo kad sam pomislio da se prekidaju ovi naši divani, a tek sam se priključio.
A to je automatika, tema kad predje preko ja mislim 55 stranica, automatski se otvara nova, sa time da ostavlja zadnjih nekih sedam, koje postaju prvih sedam i tako stalno.
darla- Admin
2015-10-22
Samo malo maženja... nježnost nikada nije na odmet.Noor wrote:Vidi se koliko si bila odsutna...prekjucer je bio dvoboj prcko i regoc..za frakciju.darla wrote:Noor wrote:
Mic po mic
Regoč wrote:Pa bilo je skoro 60 stranicah, sad ih je 7, a još mi je bilo blokiralo jedan odgovor kao da je tema zaključana. Mislim, napisao sam ga ponovno, ali me štrecnulo kad sam pomislio da se prekidaju ovi naši divani, a tek sam se priključio.darla wrote:Regoč wrote:Vino ja donosim, to se ne brinite.
Kako mislis makne?
Pitaj Trea, on je to u četvrtak saznao ;)
Guest- Guest
Noor wrote:
Vidi se koliko si bila odsutna...prekjucer je bio dvoboj prcko i regoc..za frakciju.
Eto na sva najbolja akcija kad mene nema .
darla- Admin
2015-10-22
A, tako, mudro, mudro, tema bi valjda bila već na 1000 stranicah. Dobro, idući se put neću iznenaditi.darla wrote:Regoč wrote:
Pa bilo je skoro 60 stranicah, sad ih je 7, a još mi je bilo blokiralo jedan odgovor kao da je tema zaključana. Mislim, napisao sam ga ponovno, ali me štrecnulo kad sam pomislio da se prekidaju ovi naši divani, a tek sam se priključio.
A to je automatika, tema kad predje preko ja mislim 55 stranica, automatski se otvara nova, sa time da ostavlja zadnjih nekih sedam, koje postaju prvih sedam i tako stalno.
Propustila si svašta darling....al, sva sreća da mi stancamo ko singerice ;)darla wrote:Noor wrote:
Vidi se koliko si bila odsutna...prekjucer je bio dvoboj prcko i regoc..za frakciju.
Eto na sva najbolja akcija kad mene nema .
Guest- Guest
I ona peče izvrsne kolače, nema joj premca.Noor wrote:...a i Kosjenka :DRegoč wrote:Naravno, tomu služi maženje.Noor wrote:Eh...al treba u tome i znat uživat..jel :)Regoč wrote:Evo današnje uzorne žene: malo Istranima lovu namiče, malo kolače peče. To treba ženit. Samo se netko već ranije sjetio, jebi ga.Noor wrote:Ajd..ja kuham kremu...vi pecite kore, nek su tanke, pazite
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Similar topics
» Rijeka - Titin port of diversity
» Predsjednica posjetila ribarsko mjesto Port Lincoln
» Royal Navy pod uzbunom: Iranska flota prolazi Engleskim kanalom.
» Alt. za Njemačku - Južne Europske države(fr.gr,sp, port) treba izbaciti iz EuZone jer ne provode mjere štednje
» BREAKING: NYPD named Bangladesh national Akayed Ullah as the Port Authority attacker in Manhattan
» Predsjednica posjetila ribarsko mjesto Port Lincoln
» Royal Navy pod uzbunom: Iranska flota prolazi Engleskim kanalom.
» Alt. za Njemačku - Južne Europske države(fr.gr,sp, port) treba izbaciti iz EuZone jer ne provode mjere štednje
» BREAKING: NYPD named Bangladesh national Akayed Ullah as the Port Authority attacker in Manhattan
Page 7 of 50