ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HNS: 'Poruke Glasa Koncila za žene su degradirajuće i sramotne'

Page 13 of 14 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14  Next

Go down

HNS: 'Poruke Glasa Koncila za žene su degradirajuće i sramotne' - Page 13 Empty Re: HNS: 'Poruke Glasa Koncila za žene su degradirajuće i sramotne'

Post by RayMabus 15/8/2016, 22:52

Ocito si slabo informirana.

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

HNS: 'Poruke Glasa Koncila za žene su degradirajuće i sramotne' - Page 13 Empty Re: HNS: 'Poruke Glasa Koncila za žene su degradirajuće i sramotne'

Post by frakcija 15/8/2016, 22:54

RayMabus wrote:Ocito si slabo informirana.
ne znan ti ja nikoga ko se razveja..znan ih par desetaka što žive na divlje.
frakcija
frakcija

2016-03-09

Back to top Go down

Post by RayMabus 15/8/2016, 22:56

Hebeš nastavak loze. Nebitno. Može se i ugasit. NIje bitno.

Jedino šta je bitno je da sam ja gazda svog života.

Ne zanima me nikakvo potomstvo u emanicpaciji a niti ga želim jer nije moje cak i ako je genetski moje.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 15/8/2016, 22:59

Te stvari potomstvo nastavak loze i slicno je muškome bilo bitno u patrijahu kad je on ima pravo glasa ili barem dojam da je to nešto njegovo .....to danas nije bitno ....sve je to ženino pa onda šta cu ja to finacirat.

Ne zanimaju me ta gluposte. NIsam ja nicija budala. S posebnim guštom cu ugasit svoju lozu. To ce biti konacna osveta od mene ovom društvu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by frakcija 15/8/2016, 23:03

RayMabus wrote:Hebeš nastavak loze. Nebitno. Može se i ugasit. NIje bitno.

Jedino šta je bitno je da sam ja gazda svog života.

Ne zanima me nikakvo potomstvo u emanicpaciji a niti ga želim jer nije moje cak i ako je genetski moje.
znam da te emancipacija posebno tangira zbog polaganja prava na imovinu.
Ti si pomazanik i nasljednik blagoslova očevine.
Ne kaniš ispuniti svoje zavjete dok se za njih ne ispune uvjeti.
zavjete ne smiješ dovoditi u pitanje, zato i jesu zavjeti.
ti se boriš protiv nepoštovanja zavjeta.
frakcija
frakcija

2016-03-09

Back to top Go down

Post by RayMabus 15/8/2016, 23:04

HRVATSKA NA RUBU DEMOGRAFSKE KATASTROFE Ljudi beže iz zemlje i umiru, a beba sve manje
Srna | 15. 08. 2016 - 11:45h
| Komentara: 58
Hrvatska je na osnovu pada prirodnog priraštaja prošle godine izgubila 17.500 ljudi, a kroz iseljavanje oko 60.000, izjavio je hrvatski demograf Stjepan Šterc.

- Hrvatska se nalazi korak od prave demografske katastrofe. Sve više ljudi umire, premalo se rađa, a mlado aktivno stanovništvo se u posljednjih desetak pa i više godina neverovatnom brzinom iseljava - istakao je Šterc, prenose hrvatski mediji.
Ako se negativni trendovi iseljavanja i prirodnog pada stanovništva iz 2015. godine nastave, čak i bez intenziviranja, Hrvatska će, kaže on, do 2020. godine izgubiti više od 300.000 stanovnika.

http://www.blic.rs/vesti/svet/hrvatska-na-rubu-demografske-katastrofe-ljudi-beze-iz-zemlje-i-umiru-a-beba-sve-manje/39wg421

PA PA

NECE NITKO NIŠTA UŽIVAT.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 15/8/2016, 23:07

Tempirana bomba.

A nisam ni kurzem maknuo.

Ha ha ha ha

To ti se zove inteligencija.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 15/8/2016, 23:09

Inteligentniji sam od vas.

Znate šta vas ceka.

Nastavite i dalje po svome.

I gledajte raspad svijeta oko vas i jednog osebujnog lika koji sa smiješkom posmmatra taj svijet.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 15/8/2016, 23:10

GRUPA 220 - Osmijeh

https://www.youtube.com/watch?v=5Qn-x6j2lyI
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by frakcija 15/8/2016, 23:10

ajmo hipotetski o utopijskom svijetu bez emancipacije
neka ostane kao sveto pismo za buduće naraštaje.
frakcija
frakcija

2016-03-09

Back to top Go down

Post by RayMabus 15/8/2016, 23:13

frakcija wrote:ajmo hipotetski o utopijskom svijetu bez emancipacije
neka ostane kao sveto  pismo za buduće naraštaje.
Ajmo o stvarnom ima dvije varijante : niko ništa i sve propadne i sve ok nikakva šteta ...bar mi potoci nece morat trpit poslijedice velikog rata koje nosi nasilni pad emanicpacije ...neka vrst dugotrajnog ww3.

- ja napravim dijete i dobijem razlog za borbu .....iduca scena : samo leševi mojih neprijatelja okolo .....stvaram prostor životni za bebu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 15/8/2016, 23:16

Da dobro ste procitali : ako ja napravim bebu ja cu biti još opasniji.

Postoji razlog za to.

Sad sam ja miran a s bebom sam krvolocan.

Napad je najbolja obrana.

Pobij neprijatelje bebe,.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by frakcija 15/8/2016, 23:17

RayMabus wrote:Da dobro ste procitali : ako ja napravim bebu ja cu biti još opasniji.

Postoji razlog za to.

Sad sma ja miran a s bebom sam krvolocan.
a šta ako je žensko? kakav prostor bi stvorio za nju?
frakcija
frakcija

2016-03-09

Back to top Go down

Post by RayMabus 15/8/2016, 23:18

Ne igra šta je žensko.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by frakcija 15/8/2016, 23:20

RayMabus wrote:Ne igra šta je žensko.
u kakvom svijetu bi volio da živi, što bi joj bilo omogućeno?
frakcija
frakcija

2016-03-09

Back to top Go down

Post by RayMabus 15/8/2016, 23:22

frakcija wrote:
Izmasakrirao bi svakog uljeza koji iz Azije ovom rutom ide prema Europi.

100 godina nakon toga nikome ne bi palo na pamet ici balkanskom rutom.

Vlad Tepeš.

Šuma nabijenih.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by frakcija 15/8/2016, 23:24

RayMabus wrote:
frakcija wrote:
Izmasakrirao bi svakog uljeza koji iz Azije ovom rutom ide prema Europi.

100 godina nakon toga nikome ne bi palo na pamet ici balkanskom rutom.

Vlad Tepeš.

Šuma nabijenih.
al i mi nismo došli otamo?
frakcija
frakcija

2016-03-09

Back to top Go down

Post by RayMabus 15/8/2016, 23:24

I izmasakrirao bi svakoga tko mi se sprijeci u tom naumu da otklonim opasnost od bebe.

Puno mrtvih bi bilo .....nekoliko miljona.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 15/8/2016, 23:28

Puno sam krvolocniji kad imam bebu nego kad nemam. Kad nemam onda me boli k a kad imam ona Turkinja i sva njena obitelj bi ibli svi pobijeni na spavanju .....ni djeca ne bi bila pošteđena.

Imam veliki razlog za to.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 15/8/2016, 23:35

Sad birajte šta vam je draže : da propadnete ili da propadnete pa ja istrijebim invazora.

Hebe se mene ....dok je emanaicpacije niks beba/e.

To vam je kao da birate : sigurnu smrt ili blizu smrt al je luđak toliko lud da pobije sve u krugu 1000 kilometara tako da imate vremena se obnovit.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by frakcija 15/8/2016, 23:55

RayMabus wrote:I izmasakrirao bi svakoga tko mi se sprijeci u tom naumu da otklonim opasnost od bebe.

Puno mrtvih bi bilo .....nekoliko miljona.
a pitam kakvo okružje čuvaš oko bebe. u čemu beba uživa? kakvu budućnost želiš kćeri? koja bi joj bila uloga u svijetu lišenom emancipacije?
frakcija
frakcija

2016-03-09

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 13 of 14 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14  Next

Back to top

- Similar topics