HNS: 'Poruke Glasa Koncila za žene su degradirajuće i sramotne'
Page 12 of 14
Page 12 of 14 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14
Re: HNS: 'Poruke Glasa Koncila za žene su degradirajuće i sramotne'
Longi Longi,pricam ti o Turcima,a oni su ti pak drugi par rukava..Nije tu rijec o strahu nego pragmaticnosti..RayMabus wrote:E Boga mi ovaj nije picklic . ima dva metra , profesionalni boksac mlati se sa cijelim kaficima , polukriminalac.bogomdani wrote:dobro, Longi,kod vas su Pičkići kojima mos zaprijetiti..
U svabiji to tako ne ide..makar u 4 oka..
kasnije te sacekaju 4 noža....
Zato su ga se svi i bojali.
Osim mene.
Hebe me se pajdo makni se od mene pametnije ti je.
za ta tvoja cetri Arapa.
Tako da ti mene boli kuraz
Ubit ću i njih.
Zapalit cu ti kompletnu familiju. Oci cu im povadit. Bježi.
Moš ti imati mooda do zemlj pa ih jos i ponosno vuci..nitko nije imun na ubod s ledja..
Nisi imao posla sa Turcima i zato suti,a ovi tvoji polukriminalci i kaoprofi bokseri,su srot srotova..
Guest- Guest
nismo longi i ja tolike razlike u godinama. mi se samo razumijemo bolje jer smo nikli iz istoga krša di je što na umu to na drumu i simpatiziramo se. štaš sad?deda gulenist wrote:jel frakcija uspjela educirat i preodgojit longija?
mladima treba razumijevanje i podrška, toga nedostaje u današnjem svijetu...
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
tako nekako..mos ti sam onako u nekom postenom fajtu,ali oni ne igraju posteno,igraju da dobiju,a tu su im sva pravila dopustena..osim toga,da sam kuji priprijetio,prijavila bi me,nasla bi "hrpu" svjedoka koji ce prodati majku za svoju "cast" i opet popusio sam..frakcija wrote:kad je u tuđemu svitu, nema čopor iza sebe. a u njih su običaj sačekuše i vendete.RayMabus wrote:Zato šta glupi Svetac ne zna izac na kraj sa prgavom pichkom jer se boji njenih alfa mužijaka.frakcija wrote:imala sam i ja takvih par momenata, ali zašto to evocirat i forsirat kad nas samo uznemirava. opusti se i uživaj.RayMabus wrote:NIsu to hipotetske situacije nego stvarne.
U mene nema trece opcije.
Il ćeš me ubiti ili cu te ubiti.
Polomim i nju i njih dok receš keks.
Onda kad joj to daš do znanja onda je izgubila sve adute s kojima ti misli prijetit i onda je aj vozi i izbjegava te u širokom luku i maltretira ostale a ti se lijepo smiješ sa strane.
Longi je kurcevit,ali to bi ga kostalo zivota,a vjerovatno i prije toga 3-4 godine bajbuka..
Guest- Guest
drugačije razmišljaš kad nemaš ženu ni dicu.bogomdani wrote:tako nekako..mos ti sam onako u nekom postenom fajtu,ali oni ne igraju posteno,igraju da dobiju,a tu su im sva pravila dopustena..osim toga,da sam kuji priprijetio,prijavila bi me,nasla bi "hrpu" svjedoka koji ce prodati majku za svoju "cast" i opet popusio sam..frakcija wrote:kad je u tuđemu svitu, nema čopor iza sebe. a u njih su običaj sačekuše i vendete.RayMabus wrote:Zato šta glupi Svetac ne zna izac na kraj sa prgavom pichkom jer se boji njenih alfa mužijaka.frakcija wrote:imala sam i ja takvih par momenata, ali zašto to evocirat i forsirat kad nas samo uznemirava. opusti se i uživaj.RayMabus wrote:NIsu to hipotetske situacije nego stvarne.
U mene nema trece opcije.
Il ćeš me ubiti ili cu te ubiti.
Onda kad joj to daš do znanja onda je izgubila sve adute s kojima ti misli prijetit i onda je aj vozi i izbjegava te u širokom luku i maltretira ostale a ti se lijepo smiješ sa strane.
Longi je kurcevit,ali to bi ga kostalo zivota,a vjerovatno i prije toga 3-4 godine bajbuka..
2016-03-09
ili kad ipak imas neko vece zivotno iskustvo..kakogod,sve osim legalnog otkaza,nije dolazilo u obzir..frakcija wrote:drugačije razmišljaš kad nemaš ženu ni dicu.bogomdani wrote:tako nekako..mos ti sam onako u nekom postenom fajtu,ali oni ne igraju posteno,igraju da dobiju,a tu su im sva pravila dopustena..osim toga,da sam kuji priprijetio,prijavila bi me,nasla bi "hrpu" svjedoka koji ce prodati majku za svoju "cast" i opet popusio sam..frakcija wrote:kad je u tuđemu svitu, nema čopor iza sebe. a u njih su običaj sačekuše i vendete.RayMabus wrote:Zato šta glupi Svetac ne zna izac na kraj sa prgavom pichkom jer se boji njenih alfa mužijaka.frakcija wrote:
imala sam i ja takvih par momenata, ali zašto to evocirat i forsirat kad nas samo uznemirava. opusti se i uživaj.
Guest- Guest
frakcija wrote:nismo longi i ja tolike razlike u godinama. mi se samo razumijemo bolje jer smo nikli iz istoga krša di je što na umu to na drumu i simpatiziramo se. štaš sad?deda gulenist wrote:jel frakcija uspjela educirat i preodgojit longija?
mladima treba razumijevanje i podrška, toga nedostaje u današnjem svijetu...
ja ću se žaliti pravobraniteljici za djecu, MZOŠu,, ljeto je, ferije a ti umjesto da poštuješ to, ti i za vrijeme godišnjeg odmora hoćeš raditi na oblikovanju mladih osoba
Guest- Guest
umna zrelost nije povezana sa starošću, neki ljudi cijeli život ostanu mladi duhomWinter is coming wrote:kolko si ti star kad ti je longi mlad?
Guest- Guest
dobro deda ne se odmah ljutiti,ti ces onda ziviti ko onaj tutankamon
2014-04-14
Pa normalno da nemam u emanicpaciji djecu. Ova nebi ni radila jer nebi smila po zakonu ovdje da ja imam djecu tj da nije emanicpacija. Jednostavno.frakcija wrote:drugačije razmišljaš kad nemaš ženu ni dicu.bogomdani wrote:tako nekako..mos ti sam onako u nekom postenom fajtu,ali oni ne igraju posteno,igraju da dobiju,a tu su im sva pravila dopustena..osim toga,da sam kuji priprijetio,prijavila bi me,nasla bi "hrpu" svjedoka koji ce prodati majku za svoju "cast" i opet popusio sam..frakcija wrote:kad je u tuđemu svitu, nema čopor iza sebe. a u njih su običaj sačekuše i vendete.RayMabus wrote:Zato šta glupi Svetac ne zna izac na kraj sa prgavom pichkom jer se boji njenih alfa mužijaka.frakcija wrote:
imala sam i ja takvih par momenata, ali zašto to evocirat i forsirat kad nas samo uznemirava. opusti se i uživaj.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nema djece kod mene u emanicpaciji ....samo divlja horda.
The Wild Bunch - Final Shootout
https://www.youtube.com/watch?v=KJMxGFco57Y
The Wild Bunch - Final Shootout
https://www.youtube.com/watch?v=KJMxGFco57Y
2014-04-11
Nema ni borbe za emanicpiranu državu ....dakle kad Arapi navale vaši ocevi , muževi i djeca idu da ginu u prvim redovima ....a ja gledam sa brijega bitku.
Jednostavno.
To moje ponašanje je povezano.
Ništa mi ne možete.
Jednostavno.
Ništa mi ne možete.
2014-04-11
nemoš polagat pravo na ćaćevinu ako neš dat izdanka loze.RayMabus wrote:Nema ni borbe za emanicpiranu državu ....dakle kad Arapi navale vaši ocevi , muževi i djeca idu da ginu u prvim redovima ....a ja gledam sa brijega bitku.
Jednostavno.
Ništa mi ne možete.
2016-03-09
Moj stari nije toliko zatucan.
Vrlo normalna osoba .....cak me sam odveo u javnog bilježnika i prepisao mi 7000 kvadrata ravne zemlje poviše autoceste u Kaštelima.
NIsma ga ja ništa tražio. Sam je to napravija. Pita ga ja zašto ? Eto tako sad to ne ulazi u imovisnku raspravu.
Vrlo normalna osoba .....cak me sam odveo u javnog bilježnika i prepisao mi 7000 kvadrata ravne zemlje poviše autoceste u Kaštelima.
NIsma ga ja ništa tražio. Sam je to napravija. Pita ga ja zašto ? Eto tako sad to ne ulazi u imovisnku raspravu.
Last edited by RayMabus on 15/8/2016, 22:43; edited 1 time in total
2014-04-11
oš reč da je emancipiran? ne moš ti od staroga zakona malo uzest, malo vratit.RayMabus wrote:Moj stari nije toliko zatucan.
2016-03-09
Ne znam jel emanicpiran ...znam samo da je inžinjer strojarstva .....inteligentan lik.frakcija wrote:oš reč da je emancipiran? ne moš ti od staroga zakona malo uzest, malo vratit.RayMabus wrote:Moj stari nije toliko zatucan.
2014-04-11
ti se pozivaš nanaslijeđe predaka, onda moraš bit obligan prema njima.RayMabus wrote:Ne znam jel emanicpiran ...znam samo da je inžinjer strojarstva .....inteligentan lik.frakcija wrote:oš reč da je emancipiran? ne moš ti od staroga zakona malo uzest, malo vratit.RayMabus wrote:Moj stari nije toliko zatucan.
2016-03-09
Nema tu naslijeđa po patrijahu više . matrijahalna imperija vlada.frakcija wrote:ti se pozivaš nanaslijeđe predaka, onda moraš bit obligan prema njima.RayMabus wrote:Ne znam jel emanicpiran ...znam samo da je inžinjer strojarstva .....inteligentan lik.frakcija wrote:oš reč da je emancipiran? ne moš ti od staroga zakona malo uzest, malo vratit.RayMabus wrote:Moj stari nije toliko zatucan.
Zato i cekam pad emanicpacije da napravim djecu a ako ne padne na vrijeme tj prođu godine onda je to gašenje loze po muškoj liniji.
2014-04-11
pa slabo je to u nas zavatilo. neš valjda ženit švabicu?RayMabus wrote:Nema tu naslijeđa po patrijahu više . matrijahalna imperija vlada.frakcija wrote:ti se pozivaš nanaslijeđe predaka, onda moraš bit obligan prema njima.RayMabus wrote:Ne znam jel emanicpiran ...znam samo da je inžinjer strojarstva .....inteligentan lik.frakcija wrote:oš reč da je emancipiran? ne moš ti od staroga zakona malo uzest, malo vratit.RayMabus wrote:Moj stari nije toliko zatucan.
Zato i cekam pad emanicpacije da napravim djecu a ako ne padne na vrijeme tj prođu godine onda je to gašenje loze po muškoj liniji.
2016-03-09
Gdje ti živiš ?frakcija wrote:
pa slabo je to u nas zavatilo.
---
BROJ SKLOPLJENIH BRAKOVA U STALNOM JE PADU
Propada svaki treći brak, 85 posto
djece nakon razvoda ostaje s majkom
http://www.glas-slavonije.hr/254343/1/Propada-svaki-treci-brak-85-posto-djece-nakon-razvoda-ostaje-s-majkom
2014-04-11
u splitu?RayMabus wrote:Gdje ti živiš ?frakcija wrote:
pa slabo je to u nas zavatilo.
---
BROJ SKLOPLJENIH BRAKOVA U STALNOM JE PADU
Propada svaki treći brak, 85 posto
djece nakon razvoda ostaje s majkom
http://www.glas-slavonije.hr/254343/1/Propada-svaki-treci-brak-85-posto-djece-nakon-razvoda-ostaje-s-majkom
2016-03-09
Ocito si slabo informirana.
2014-04-11
Page 12 of 14 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14
Similar topics
» JUNAKINJA PROSVJEDA:Pogledajte poruke ove hrabre žene
» Dve žene bičevane u Maleziji jer su "pokušale da imaju lezbijski seks": Primile su po šest udaraca, a nisu ni glasa pustile
» Veliko istraživanje - Zašto su žene ljubomorne na druge žene?
» primjer ove sramotne lijenosti je Bruna Esih
» SRBIJA DANAS GLASA
» Dve žene bičevane u Maleziji jer su "pokušale da imaju lezbijski seks": Primile su po šest udaraca, a nisu ni glasa pustile
» Veliko istraživanje - Zašto su žene ljubomorne na druge žene?
» primjer ove sramotne lijenosti je Bruna Esih
» SRBIJA DANAS GLASA
Page 12 of 14