UŽIVO - debata Plenković vs. Milanović
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
tko je pobjedio u debati?
Re: UŽIVO - debata Plenković vs. Milanović
svakako, razbio bi ova dva mlitavca i sve bi otislo nekim drugim tokommaggie13 wrote:Trebalo ga je pozvati.dijagram wrote:bozo ce njih popraviti, samo mu treba pravi srafciger
u sve se odlicno uklopio i voditelj
bezveze
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
Ovi su se vec dogovorili.dijagram wrote:svakako, razbio bi ova dva mlitavca i sve bi otislo nekim drugim tokommaggie13 wrote:Trebalo ga je pozvati.dijagram wrote:bozo ce njih popraviti, samo mu treba pravi srafciger
bezveze
2014-04-12
maggie13 wrote:Trebalo ga je pozvati.dijagram wrote:bozo ce njih popraviti, samo mu treba pravi srafciger
Ne, ne, on nije ipak ta liga. Postati premijer moze samo na ucjenu, ovo su dva jedina legitimna kandidata, morali su odraditi debatu. U konacnici, ako nista, Plenkovic se ipak suocio sa Milanovicem, za razliku od Sanadera, Kosor i Karamarka i dokazao da se moze izaci mirno, uredno i na nogama sa debate.
Tako da u odnosu na svoja tri prethodnika ipak ima neke bodove, ne trebas imati gard i mrki pogled da budes hrabar i krenes u izborni rat. Realno, nije se lako nadglasavati i hrvati u blatu sa Milanovicem.
Guest- Guest
Ajde molim vas, kad je od vas nekog debate preobratila? Kad je netko od vas glaso za kontra stranu zbog debate?
Jastreb i ja ćemo glasat za SRP i Šuvara taman da Francetić preuzme stranku. Vi hadezenjare ćete glasat za HDZ taman da Mamić proda Milanovića u HDZ.
Dueli služe da htv skuplje naplati reklamu u kojoj hepovci pjevaju navijačku budnicu i tako operu lovu.
Jastreb i ja ćemo glasat za SRP i Šuvara taman da Francetić preuzme stranku. Vi hadezenjare ćete glasat za HDZ taman da Mamić proda Milanovića u HDZ.
Dueli služe da htv skuplje naplati reklamu u kojoj hepovci pjevaju navijačku budnicu i tako operu lovu.
Last edited by udba on 12/8/2016, 22:51; edited 1 time in total
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Sad siguran da nijedan nebu dobio moga glasa........
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Kako je to jadno, potrudili su se "svidjeti" biracima:)maggie13 wrote:Ovi su se vec dogovorili.dijagram wrote:svakako, razbio bi ova dva mlitavca i sve bi otislo nekim drugim tokommaggie13 wrote:Trebalo ga je pozvati.dijagram wrote:bozo ce njih popraviti, samo mu treba pravi srafciger
bezveze
Idealno bi bilo da ih se gadjalo jajima, pomidorcicama i slicnim prikladnim stvarcicama
dijagram-
2015-08-09
http://www.index.hr/vijesti/clanak/aleksandar-music-postavlja-pitanja-milanovicu-i-plenkovicu-uoci-debate/912164.aspx
Stvaraju pLodno tlo.dijagram wrote:Kako je to jadno, potrudili su se "svidjeti" biracima:)maggie13 wrote:Ovi su se vec dogovorili.dijagram wrote:svakako, razbio bi ova dva mlitavca i sve bi otislo nekim drugim tokommaggie13 wrote:Trebalo ga je pozvati.dijagram wrote:bozo ce njih popraviti, samo mu treba pravi srafciger
bezveze
Idealno bi bilo da ih se gadjalo jajima, pomidorcicama i slicnim prikladnim stvarcicama
2014-04-12
udba wrote:Ajde molim vas, kad je od vas nekog debate preobratila? Kad je netko od vas glaso za kontra stranu zbog debate?
Isuse, ona reklama je odvratna. Skoro kao i njihovi racuni.
Nitko nece promijeniti misljenje nakon ove debate, ali Kolinda je na debatama stvorila onu malu razliku koja joj je donijela Pantovcak. Sad ce obje strane proglasiti trijumf, zirija i bodovanje nemamo, osim samih izbora.
Guest- Guest
Citam malo komentare i ankete, osim citatelja Jutarnjeg, po ostalima je Plenkovic ipak bio bolji. Ne bih bas to tako rekao...
Guest- Guest
Sad zamisli, šta bi to Milanović morao reći da bi Lobo glasa za njega? Za Dom, bereit? Ni, onda. Evo, moj rođo čim ga vidi na TV, odma' "pas mater"
Neodlučni? Oni će glasat iz mržnje prema ovom drugom, ne iz ljubavi prema onom prvom.
Neodlučni? Oni će glasat iz mržnje prema ovom drugom, ne iz ljubavi prema onom prvom.
U tom slučaju gubi Milanović,jer ljudi još nisu imali dovoljno vremena da zamrze Plenkovića.udba wrote:Sad zamisli, šta bi to Milanović morao reći da bi Lobo glasa za njega? Za Dom, bereit? Ni, onda. Evo, moj rođo čim ga vidi na TV, odma' "pas mater"
Mada taj Plenki nalikuje na nekog bezveznog činovnika,birokratu,bez mirisa i okusa,Milanović koliko god znao biti odvratan,barem ima nekakvu karizmu i gard.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
ja moram taj gard kao neodlučni birač nekako osjetit, evo Bandić mi je dovuko asfalt i dao besplatni prijevoz i ja sam njegov. To što on hoda na Titine i Ustaške grobove me se ne tiče.Iknar je gay wrote:U tom slučaju gubi Milanović,jer ljudi još nisu imali dovoljno vremena da zamrze Plenkovića.udba wrote:Sad zamisli, šta bi to Milanović morao reći da bi Lobo glasa za njega? Za Dom, bereit? Ni, onda. Evo, moj rođo čim ga vidi na TV, odma' "pas mater"
Mada taj Plenki nalikuje na nekog bezveznog činovnika,birokratu,bez mirisa i okusa,Milanović koliko god znao biti odvratan,barem ima nekakvu karizmu i gard.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
kolerik wrote:Necu jos glasati, imaju 20-ak minuta.
Ali nevjerojatno mi je da nitko nije otvorio temu, a gore se pise sve u 16 o zenama i muzevima. Vi ste fakat se zajebali sa naslovom podforuma, ovo nije ViP.
ma je samo nikog ne boli kurac za tu dvojicu papaka...
deda gulenist wrote:uff, teško se odlučiti koji je pobjednik, obojica su dobri
Ma dobri su picku materinu, ovo je bio najgori pokusaj dick-measuringa na televiziji unatrag ohoho godina. Jedino sto me cudi da su se opce nasli u direktnom suceljavanju. Ja imam dojam jebote kao da je ovo vise za javnost bilo. Kad su se kamere ugasile krenuli su jedan drugome kurac pusiti....a voditelj je zakljucio..."da tako sam si i mislio da stvari stoje". Ovo je bilo razocaravajuce za gledati.
Guest- Guest
ova dvojica na guranj,i to ono koje datira od prije rata.kolerik wrote:maggie13 wrote:Trebalo ga je pozvati.dijagram wrote:bozo ce njih popraviti, samo mu treba pravi srafciger
Ne, ne, on nije ipak ta liga. Postati premijer moze samo na ucjenu, ovo su dva jedina legitimna kandidata, morali su odraditi debatu. U konacnici, ako nista, Plenkovic se ipak suocio sa Milanovicem, za razliku od Sanadera, Kosor i Karamarka i dokazao da se moze izaci mirno, uredno i na nogama sa debate.
Tako da u odnosu na svoja tri prethodnika ipak ima neke bodove, ne trebas imati gard i mrki pogled da budes hrabar i krenes u izborni rat. Realno, nije se lako nadglasavati i hrvati u blatu sa Milanovicem
2014-04-12
udba wrote:Ja sam gledo malo, načelno nema razlike osim usiljenih konflikata, kazalište za birače.maggie13 wrote:Gledam ;)))
Puno je razlike .
Ti si gledao valjda crtice ili seriju.
Puno msnjih ili vecih razlika
Tito. Baresic. Perkovic . Kalmeta.
Ekonomski potezi .tj. Porezi .
Stav prema dijaspori, srbiji. Izbjrglicamq.
Ustroj drzave . Poljoprivreda . Obrazovanje.
MILANOVIC BOLJI ali ne bas premocno. Recimo 6: 4 za milsnovica.
Ipak je bio premjer ...
udba wrote:Ja sam gledo malo, načelno nema razlike osim usiljenih konflikata, kazalište za birače.maggie13 wrote:Gledam ;)))
Puno je razlike .
Ipak je bio premjer ...
Sora wrote:udba wrote:Ja sam gledo malo, načelno nema razlike osim usiljenih konflikata, kazalište za birače.maggie13 wrote:Gledam ;)))
Puno je razlike .
Ipak je bio premjer ...
Bolji je samo zato jer ti je privatno drazi. I to je otprilike ta razlika. Pa sad se ljutila ne ljutila.
Guest- Guest
Ocjena samo za MILANOVICA OD 1 do 10 jest 9 .
Nezadovoljna kako nije dobro objasnio PROBLEM KURIKULARNE REFORME I HDZ ovog loptanja s njom .
OCJENA ZA PLENKOVICA JEST 7 .
Obzirom na pocetnicke probleme covjek se snasao . No stari je hdzeovac po brojnim muljsnjima, nepreciznostima i pokrivanju lopovluka i .. Jos gore. Zlocina.
Nezadovoljna kako nije dobro objasnio PROBLEM KURIKULARNE REFORME I HDZ ovog loptanja s njom .
OCJENA ZA PLENKOVICA JEST 7 .
Obzirom na pocetnicke probleme covjek se snasao . No stari je hdzeovac po brojnim muljsnjima, nepreciznostima i pokrivanju lopovluka i .. Jos gore. Zlocina.
MaximusDecimusMiridije wrote:deda gulenist wrote:uff, teško se odlučiti koji je pobjednik, obojica su dobri
Ma dobri su picku materinu, ovo je bio najgori pokusaj dick-measuringa na televiziji unatrag ohoho godina. Jedino sto me cudi da su se opce nasli u direktnom suceljavanju. Ja imam dojam jebote kao da je ovo vise za javnost bilo. Kad su se kamere ugasile krenuli su jedan drugome kurac pusiti....a voditelj je zakljucio..."da tako sam si i mislio da stvari stoje". Ovo je bilo razocaravajuce za gledati.
x
Similar topics
» Milanović ili Plenkovic: Za koga navijaju u Berlinu?
» PLENKOVIĆ I MILANOVIĆ ZAJEDNO STIŽU U JASENOVAC:
» ''Milanović i Plenković sudjelovali u sučeljavanju Nove TV''
» Jaca:'Kad god Plenkovic ima problem,javi se Milanovic i govori o necem desetom'
» Anketa: Potpora HDZ-u prešla 30%. Plenkovič najpozitivniji, Milanović ispred Beroša
» PLENKOVIĆ I MILANOVIĆ ZAJEDNO STIŽU U JASENOVAC:
» ''Milanović i Plenković sudjelovali u sučeljavanju Nove TV''
» Jaca:'Kad god Plenkovic ima problem,javi se Milanovic i govori o necem desetom'
» Anketa: Potpora HDZ-u prešla 30%. Plenkovič najpozitivniji, Milanović ispred Beroša
Page 3 of 7