UŽIVO - debata Plenković vs. Milanović
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
tko je pobjedio u debati?
Re: UŽIVO - debata Plenković vs. Milanović
Ja sam gledo malo, načelno nema razlike osim usiljenih konflikata, kazalište za birače.maggie13 wrote:Gledam ;)))
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Milanović je obrisao pod Kretenkovićem.Vidi se kako svaki HDZov prvoborac,više voli svjetonazorske,nego ekonomske i fiskalne teme.Tu je Milanović nadmoćan.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
dasta..no,nekad volim otic i u kazaliste...makar bila 'svecana vecera u pogrebnom poduzecu' :Dudba wrote:Ja sam gledo malo, načelno nema razlike osim usiljenih konflikata, kazalište za birače.maggie13 wrote:Gledam ;)))
2014-04-12
dok oni debatuju neko im puni žene
stenjalica-
2015-10-18
dva isprazna lika trude se biti sto isprazniji i korektniji po njima znanim kriterijima
uz to zoki se trudi suzdrzati i pokazati kao hladnokrvnost te zatomiti svoj primitivizam
koji ga krasi i koji je masu puta pokazao
nema tu covjeka ni blizu
uz to zoki se trudi suzdrzati i pokazati kao hladnokrvnost te zatomiti svoj primitivizam
koji ga krasi i koji je masu puta pokazao
nema tu covjeka ni blizu
dijagram-
2015-08-09
Mogli bit savršena velika koalicija i odjeb Petrova, jedino bi nama koji smo karijeru gradili na bratoubilačkom ratu i huškanju ljudi to bio nizak i neprincipijelan udarac.Iknar je gay wrote:Milanović je obrisao pod Kretenkovićem.Vidi se kako svaki HDZov prvoborac,više voli svjetonazorske,nego ekonomske i fiskalne teme.Tu je Milanović nadmoćan.
U verbalnom i dijaloškom smislu,Milanović je nadmoćniji,no to nikako ne znači i da je nešto sposobniji.Plenković jednostavno nema dovoljno političkog iskustva da bi se nosio s Milanovićem.
2015-07-23
zanimljiviji bi bilio dueli stenjalica-longi
ili aisla-deda
ili yoda-epi
ili regoc-kosijenka
ili megi-dijagram
ili aisla-deda
ili yoda-epi
ili regoc-kosijenka
ili megi-dijagram
dijagram-
2015-08-09
Da,oko čega bi se naredne 4 god. svađali,ukolikko ne daj bože,dođe do takvog scenarija.udba wrote:Mogli bit savršena velika koalicija i odjeb Petrova, jedino bi nama koji smo karijeru gradili na bratoubilačkom ratu i huškanju ljudi to bio nizak i neprincipijelan udarac.Iknar je gay wrote:Milanović je obrisao pod Kretenkovićem.Vidi se kako svaki HDZov prvoborac,više voli svjetonazorske,nego ekonomske i fiskalne teme.Tu je Milanović nadmoćan.
2015-07-23
;Ddijagram wrote:zanimljiviji bi bilio dueli stenjalica-longi
ili aisla-deda
ili yoda-epi
ili regoc-kosijenka
ili megi-dijagram
Lako ti je izazivat kad sam blage naravi..B-)
2014-04-12
nije to izazov, mi bi pokazali sto u pravom smilsu znaci "ne mrzim"maggie13 wrote:;Ddijagram wrote:zanimljiviji bi bilio dueli stenjalica-longi
ili aisla-deda
ili yoda-epi
ili regoc-kosijenka
ili megi-dijagram
a ne tamo neke, floskule
dijagram-
2015-08-09
Vidiš, ja baš ne volim ove glasne i svađalački nastrojene. Ja volim nekog mirnog, staloženog koji šuti i dela, ko recimo Gnječ ili Bandić. Jer pazi, kako se dere na ovoga, tako će i na mene kad mu danas sutra dođem u ured sa svojim problemom. A ovaj drugi će me saslušat, napravit šta mi treba i u tišini mi uzet lovu.Iknar je gay wrote:U verbalnom i dijaloškom smislu,Milanović je nadmoćniji,no to nikako ne znači i da je nešto sposobniji.Plenković jednostavno nema dovoljno političkog iskustva da bi se nosio s Milanovićem.
sad kad se u anketama znatno poprave adeze i esdepe, a most zaostaje
petrov ce popizditi
petrov ce popizditi
dijagram-
2015-08-09
Tako je..onaj tko to mora isticati da bi opravdao svoje autoritarne postupke i iskljucive stavove,jadan je demokrat..;)dijagram wrote:nije to izazov, mi bi pokazali sto u pravom smilsu znaci "ne mrzim"maggie13 wrote:;Ddijagram wrote:zanimljiviji bi bilio dueli stenjalica-longi
ili aisla-deda
ili yoda-epi
ili regoc-kosijenka
ili megi-dijagram
a ne tamo neke, floskule
2014-04-12
n_razbojnik wrote:Mi ti pratimo svjecku politiku, i subjektivno otvaramo teme o domaćoj, koja je ipak niželigaška i nezanimljiva...kao i nogomet namkolerik wrote:Necu jos glasati, imaju 20-ak minuta.
Ali nevjerojatno mi je da nitko nije otvorio temu, a gore se pise sve u 16 o zenama i muzevima. Vi ste fakat se zajebali sa naslovom podforuma, ovo nije ViP.
Prati se turska liga, njemačka liga, ruska, EU liga i arapska liga, te svakodnevno USA liga, gdje glavne vijesti prenosi asila...za tursku je recimo zadužen epi, naša Tuzlansko-zadarsko-ankara-moskva veza
Ova debata je meh, bezveze
Sve je to OK, samo barem ja u ovoj ligi igram, placam poreze i zivim, pa me nesto vise zanima od ovih drugih.
Dobro, nesto svi bremzate, ja cu prvi:
Debata je bila losa, Milanovic je vrijedjao, a Plenkovic je bio bezbojan i pasivno-agresivan. Forma je bila ogranicavajuca. Ono sto je mene zacudilo jest da se Plenkovic dosta branio, iako je relativno nepoznat na lokalnoj sceni, dok su recimo ekonomski i socijalni rezultati 4 godine Milanovicevog kabineta pruzali opaku municiju za prekomjerno granatiranje. To Plenkovic nije iskoristio, i opcenito, vrlo je malo vremena proveo podsjecajuci birace na rezultate, a dosta na afere (to birace SDP-a nece uzdrmati, kao sto nije ni birace HDZ-a).
Milanovic, ako je i planirao sa ovom debatom osvojiti pokoji glas i simpatiju, si je zatvorio vrata svjesno i u startu. Zelio je i upinjao se da dokaze da moze Plenkovica preplasiti i nad njime dominirati. Na njegovu zalost, tako dobar i brz nije bio, iako je Plenkovic mogao puno razornije uzvratiti.
Po meni klasicno nerijeseno, debata nije nista odlucila, iako Plenkovic ima za cime zaliti, dok vidim Milanovic je bio dosta rezerviran prema ideji da ima ponovo nekakvu debatu, jer je shvatio da nece uspjeti rasturiti sefa HDZ-a, a on mentalno nije tip koji se moze dugo braniti.
0:0, ne 0,5:0,5.
Guest- Guest
eto,kolerik wrote:n_razbojnik wrote:Mi ti pratimo svjecku politiku, i subjektivno otvaramo teme o domaćoj, koja je ipak niželigaška i nezanimljiva...kao i nogomet namkolerik wrote:Necu jos glasati, imaju 20-ak minuta.
Ali nevjerojatno mi je da nitko nije otvorio temu, a gore se pise sve u 16 o zenama i muzevima. Vi ste fakat se zajebali sa naslovom podforuma, ovo nije ViP.
Prati se turska liga, njemačka liga, ruska, EU liga i arapska liga, te svakodnevno USA liga, gdje glavne vijesti prenosi asila...za tursku je recimo zadužen epi, naša Tuzlansko-zadarsko-ankara-moskva veza
Ova debata je meh, bezveze
Sve je to OK, samo barem ja u ovoj ligi igram, placam poreze i zivim, pa me nesto vise zanima od ovih drugih.
Dobro, nesto svi bremzate, ja cu prvi:
Debata je bila losa, Milanovic je vrijedjao, a Plenkovic je bio bezbojan i pasivno-agresivan. Forma je bila ogranicavajuca. Ono sto je mene zacudilo jest da se Plenkovic dosta branio, iako je relativno nepoznat na lokalnoj sceni, dok su recimo ekonomski i socijalni rezultati 4 godine Milanovicevog kabineta pruzali opaku municiju za prekomjerno granatiranje. To Plenkovic nije iskoristio, i opcenito, vrlo je malo vremena proveo podsjecajuci birace na rezultate, a dosta na afere (to birace SDP-a nece uzdrmati, kao sto nije ni birace HDZ-a).
Milanovic, ako je i planirao sa ovom debatom osvojiti pokoji glas i simpatiju, si je zatvorio vrata svjesno i u startu. Zelio je i upinjao se da dokaze da moze Plenkovica preplasiti i nad njime dominirati. Na njegovu zalost, tako dobar i brz nije bio, iako je Plenkovic mogao puno razornije uzvratiti.
Po meni klasicno nerijeseno, debata nije nista odlucila, iako Plenkovic ima za cime zaliti, dok vidim Milanovic je bio dosta rezerviran prema ideji da ima ponovo nekakvu debatu, jer je shvatio da nece uspjeti rasturiti sefa HDZ-a, a on mentalno nije tip koji se moze dugo braniti.
0:0, ne 0,5:0,5.
Narod koji ima ovakvu omladinu, ne treba brinuti za svoju budućnost.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
bozo ce njih popraviti, samo mu treba pravi srafciger
dijagram-
2015-08-09
Iknar je gay wrote:Milanović je obrisao pod Kretenkovićem.Vidi se kako svaki HDZov prvoborac,više voli svjetonazorske,nego ekonomske i fiskalne teme.Tu je Milanović nadmoćan.
A dobro, svatko vidi ono sto voli vidjeti. Milanovic bi svakako volio da se tako nesto desilo, ali nije.
Guest- Guest
Trebalo ga je pozvati.dijagram wrote:bozo ce njih popraviti, samo mu treba pravi srafciger
2014-04-12
svakako, razbio bi ova dva mlitavca i sve bi otislo nekim drugim tokommaggie13 wrote:Trebalo ga je pozvati.dijagram wrote:bozo ce njih popraviti, samo mu treba pravi srafciger
u sve se odlicno uklopio i voditelj
bezveze
dijagram-
2015-08-09
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Milanović ili Plenkovic: Za koga navijaju u Berlinu?
» PLENKOVIĆ I MILANOVIĆ ZAJEDNO STIŽU U JASENOVAC:
» ''Milanović i Plenković sudjelovali u sučeljavanju Nove TV''
» Jaca:'Kad god Plenkovic ima problem,javi se Milanovic i govori o necem desetom'
» Anketa: Potpora HDZ-u prešla 30%. Plenkovič najpozitivniji, Milanović ispred Beroša
» PLENKOVIĆ I MILANOVIĆ ZAJEDNO STIŽU U JASENOVAC:
» ''Milanović i Plenković sudjelovali u sučeljavanju Nove TV''
» Jaca:'Kad god Plenkovic ima problem,javi se Milanovic i govori o necem desetom'
» Anketa: Potpora HDZ-u prešla 30%. Plenkovič najpozitivniji, Milanović ispred Beroša
Page 2 of 7