Turska kupelj (chat)
Page 49 of 50
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: Turska kupelj (chat)
koji si ti znakmaggie13 wrote:Nikako,ali se super slazem sa zenamaVagama ;)))prckov wrote:jesi I ti vagamaggie13 wrote:nisam ih citala,sutra cu..a,Blizanka i Strijelac ;Pfrakcija wrote:pa super se slažesmativkom..ali ga strah da ću ja bit ljubomorna pa me stalno spominjemaggie13 wrote:
Ne ostavljaj ga dugo samoga.usahnuti ce bez tvog pogleda ;@
Nocka...pusa...;*
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
ja sam opasnost na cestiprckov wrote:koji si ti znakmaggie13 wrote:Nikako,ali se super slazem sa zenamaVagama ;)))prckov wrote:jesi I ti vagamaggie13 wrote:nisam ih citala,sutra cu..a,Blizanka i Strijelac ;Pfrakcija wrote:
pa super se slažesmativkom..ali ga strah da ću ja bit ljubomorna pa me stalno spominje
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
hahahafrakcija wrote:ja sam opasnost na cestiprckov wrote:koji si ti znakmaggie13 wrote:Nikako,ali se super slazem sa zenamaVagama ;)))prckov wrote:jesi I ti vagamaggie13 wrote:
nisam ih citala,sutra cu..a,Blizanka i Strijelac ;P
2014-04-19
sto ti ne spavas, sigurno si zaljubljena do usijuNoor wrote:Jos se ne spava...a, bando?!
2014-04-19
hahaha svi me cuvaju ko da cu u tude njivefrakcija wrote:tu sam, čuvam prcka..jutros je uranio.
2014-04-19
Probudio me mobitel, vidim sin zove i premrem...al me izgleda nazvao iz džepa , nema pojma
Guest- Guest
prckov wrote:hahaha svi me cuvaju ko da cu u tude njivefrakcija wrote:tu sam, čuvam prcka..jutros je uranio.
Ma jok, ne bi ti :D
Guest- Guest
jesi jesi, ti si zaljubljena do usiju samo jos ne znas u kogaNoor wrote:Otkud to sad?! :D
Naspavala sam se već ;)
2014-04-19
No, hvala na komplimentu..ahahaprckov wrote:jesi jesi, ti si zaljubljena do usiju samo jos ne znas u kogaNoor wrote:Otkud to sad?! :D
Naspavala sam se već ;)
Moram onda napraviti rezime...i odlučiti se, a?:D
Guest- Guest
pa daNoor wrote:No, hvala na komplimentu..ahahaprckov wrote:jesi jesi, ti si zaljubljena do usiju samo jos ne znas u kogaNoor wrote:Otkud to sad?! :D
Naspavala sam se već ;)
2014-04-19
Samo ne znam ni izmedu koga se to dvoumim :)prckov wrote:pa daNoor wrote:No, hvala na komplimentu..ahahaprckov wrote:jesi jesi, ti si zaljubljena do usiju samo jos ne znas u kogaNoor wrote:Otkud to sad?! :D
Naspavala sam se već ;)
Guest- Guest
u mene frakcija zaspala na stolu od kompjutera
2014-04-19
znam ja da bi ti volila da ja to tebi sad povjerujemNoor wrote:Samo ne znam ni izmedu koga se to dvoumim :)prckov wrote:pa daNoor wrote:No, hvala na komplimentu..ahahaprckov wrote:jesi jesi, ti si zaljubljena do usiju samo jos ne znas u kogaNoor wrote:Otkud to sad?! :D
Naspavala sam se već ;)
2014-04-19
slabo me nesto paziNoor wrote:Nije..osla piskiti
2014-04-19
Ne pada mi nitko na pamet...sta mogu, nema tu konkurencije ni u tragovima :D
Guest- Guest
Zna ona da si sa mnom siguran..heheprckov wrote:slabo me nesto paziNoor wrote:Nije..osla piskiti
Guest- Guest
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Similar topics
» Turska kupelj (chat)
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» turska je srbiji turska
» Hot-el Lo~ve (chat)
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» turska je srbiji turska
» Hot-el Lo~ve (chat)
Page 49 of 50