Turska kupelj (chat)
Page 33 of 50
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Re: Turska kupelj (chat)
ma to je moja slatkicamaggie13 wrote:plaha je i samozatajna..samo ti ostani uporan..prckov wrote:ona uvjek pobjegne, ja taman da izrazim duboka osjecanja I to...a ona......nestala, I ja ti tako ispricam svojoj sobi kako je volim I kao bla bla bla bla I takomaggie13 wrote:briga vas što je frakcija pobjegla..
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
instaliraj firefox pa'š vidit'...Noor wrote:maggie13 wrote:
Sta si stavila..ne vidim :/
prckov wrote:ma to je moja slatkicamaggie13 wrote:plaha je i samozatajna..samo ti ostani uporan..prckov wrote:ona uvjek pobjegne, ja taman da izrazim duboka osjecanja I to...a ona......nestala, I ja ti tako ispricam svojoj sobi kako je volim I kao bla bla bla bla I takomaggie13 wrote:briga vas što je frakcija pobjegla..
2014-04-12
maggie13 wrote:Roza..Daleka Obala..Noor wrote:maggie13 wrote:
Guest- Guest
hahahaha bas takomaggie13 wrote:prckov wrote:ma to je moja slatkicamaggie13 wrote:plaha je i samozatajna..samo ti ostani uporan..prckov wrote:ona uvjek pobjegne, ja taman da izrazim duboka osjecanja I to...a ona......nestala, I ja ti tako ispricam svojoj sobi kako je volim I kao bla bla bla bla I takomaggie13 wrote:briga vas što je frakcija pobjegla..
2014-04-19
Već 3 tjedna sam na zamjenskom mobu...moj je na sevisuDread_Pirate_Roberts wrote:instaliraj firefox pa'š vidit'...Noor wrote:maggie13 wrote:
Guest- Guest
Onda Prco nema šanse.Noor wrote:Za ljubav...ona ionako uvijek pobjeđuje
Ugodan ostanak!
aha...ja mislio da imaš problem s browserom...kao npr. oviNoor wrote:Već 3 tjedna sam na zamjenskom mobu...moj je na sevisuDread_Pirate_Roberts wrote:instaliraj firefox pa'š vidit'...Noor wrote:
Bolju podboden,prckov wrote:cekam te huljo u kaficu, kad stignes odvrni kicu slabincaRegoč wrote:Mala moja, operi mi tabane,prckov wrote:Pih, vid ovo....selo moje posrala te ovca osla mi draga za makedoncaRegoč wrote:Prođe kraj mene kao turist kraj Srbije. Popela se curica na drvo, sinoć kad je pao mrak.prckov wrote:
nista to, nisam ni osjetio..primi ovo.....sjedi mare na kamen studencu
idem noćas ja u talibane.
Ručak zove, čitamo se kasnije. Gade, ovo je samo privremena obustava, dobit ćeš ti svoje kad se vratim sit i napit!
sit i napit krećem prema tebi,
znaš da bodem,
budi iskren prema sebi.
a muža su mi zezali da je prvi vitez dok sam imala drugog momka..po rivi izvodili viteške borbe, mačevanja s daskama..šou..nepresušna inspiracija, iživljavanje mjesecima..a mi nismo ni riječ međusobno prozborili.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Regoč-
2015-08-21
a stigo si zlotvoreRegoč wrote:Ljubav je sliepa. Gadno je kad progleda.
2014-04-19
Regoč-
2015-08-21
e sad mi te dostaRegoč wrote:Aoj, Prco, dođi i zamezi,
a onda mi na čakiju lezi.
2014-04-19
ljubav je lijepa gadno je kad sepaRegoč wrote:Ljubav je sliepa. Gadno je kad progleda.
2014-04-19
Ako ti je stvarno dosta,prckov wrote:e sad mi te dostaRegoč wrote:Aoj, Prco, dođi i zamezi,
a onda mi na čakiju lezi.
prihvati se seksualnog posta.
necu vise ratovat mrsko mi, svakako je djeva moja
2014-04-19
Regoč-
2015-08-21
hahahahaha kreco hakija presudila mu cakijaRegoč wrote:Na madracu djeve tvoje,
sretno leži tielo moje!
2014-04-19
Regoč-
2015-08-21
Regoč-
2015-08-21
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Similar topics
» Turska kupelj (chat)
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» turska je srbiji turska
» Hot-el Lo~ve (chat)
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» turska je srbiji turska
» Hot-el Lo~ve (chat)
Page 33 of 50