Turska kupelj (chat)
Page 18 of 50
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Re: Turska kupelj (chat)
zna tko zna, namjerno sam da vidim hoces li korigirati:)maggie13 wrote:zar nije bila tetka?! ; @dijagram wrote:di si legice, kako mama:)mativka wrote:A koji je normalan? :)maggie13 wrote:
ne brini...imamo foru 'good cop-bad cop', da se previse ne uljuljkate ;P
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
kad sam picajzla,necete mi zamjerit B-)dijagram wrote:zna tko zna, namjerno sam da vidim hoces li korigirati:)maggie13 wrote:zar nije bila tetka?! ; @dijagram wrote:di si legice, kako mama:)mativka wrote:A koji je normalan? :)maggie13 wrote:
ne brini...imamo foru 'good cop-bad cop', da se previse ne uljuljkate ;P
2014-04-12
sto ti je memorija, ti ne mozes zamijeniti kapetana dragana i kapetana kukumaggie13 wrote:kad sam picajzla,necete mi zamjerit B-)dijagram wrote:zna tko zna, namjerno sam da vidim hoces li korigirati:)maggie13 wrote:zar nije bila tetka?! ; @dijagram wrote:di si legice, kako mama:)mativka wrote:
A koji je normalan? :)
dijagram-
2015-08-09
sto me zanima,pamtim izvrsno...;))dijagram wrote:sto ti je memorija, ti ne mozes zamijeniti kapetana dragana i kapetana kukumaggie13 wrote:kad sam picajzla,necete mi zamjerit B-)dijagram wrote:zna tko zna, namjerno sam da vidim hoces li korigirati:)maggie13 wrote:zar nije bila tetka?! ; @dijagram wrote:
di si legice, kako mama:)
2014-04-12
megi mi po obicaju ne da mira, nista novo:)tre911 wrote:što se vi tu opet domunđavate?
dijagram-
2015-08-09
Dijagram zeza,po obicaju 8-)
2014-04-12
Štipa te ispod stoladijagram wrote:megi mi po obicaju ne da mira, nista novo:)tre911 wrote:što se vi tu opet domunđavate?
Guest- Guest
mislis,udaram ga nogom...sestrinski 8-)tre911 wrote:Štipa te ispod stoladijagram wrote:megi mi po obicaju ne da mira, nista novo:)tre911 wrote:što se vi tu opet domunđavate?
2014-04-12
ma kao njezno nogom masira moju ranjenu, umiljava se ko mackica:)tre911 wrote:Štipa te ispod stoladijagram wrote:megi mi po obicaju ne da mira, nista novo:)tre911 wrote:što se vi tu opet domunđavate?
nego kazi im ovdje da si se pojavio jer sam ti rekao da sam napadnut , izlozen agresiji neprijatelja i trebam pomoc.
ne vjeruju da je tako
dijagram-
2015-08-09
I ja :)maggie13 wrote:kad sam picajzla,necete mi zamjerit B-)dijagram wrote:zna tko zna, namjerno sam da vidim hoces li korigirati:)maggie13 wrote:zar nije bila tetka?! ; @dijagram wrote:di si legice, kako mama:)mativka wrote:
A koji je normalan? :)
Dok ga nisam upoznala prvo sam mu mislila mamu uvaliti, poslije tetku..no sada se premišljam i oko kume :D
Guest- Guest
? Ja to inače doživljavao kao nježnost!!! tek sad kužim zašto su mi noge bile plave poslje takvih seansimaggie13 wrote:mislis,udaram ga nogom...sestrinski 8-)tre911 wrote:Štipa te ispod stoladijagram wrote:megi mi po obicaju ne da mira, nista novo:)tre911 wrote:što se vi tu opet domunđavate?
Guest- Guest
sve shvacam..ipak ga ja dobro poznajem,obitelj smo 8-)mativka wrote:I ja :)maggie13 wrote:kad sam picajzla,necete mi zamjerit B-)dijagram wrote:zna tko zna, namjerno sam da vidim hoces li korigirati:)maggie13 wrote:zar nije bila tetka?! ; @dijagram wrote:
Dok ga nisam upoznala prvo sam mu mislila mamu uvaliti, poslije tetku..no sada se premišljam i oko kume :D
2014-04-12
da me doista upoznas vratila bi se na mamu:)mativka wrote:I ja :)maggie13 wrote:kad sam picajzla,necete mi zamjerit B-)dijagram wrote:zna tko zna, namjerno sam da vidim hoces li korigirati:)maggie13 wrote:zar nije bila tetka?! ; @dijagram wrote:
dijagram-
2015-08-09
haha,kad svi imate 'drvene' noge : Dtre911 wrote:? Ja to inače doživljavao kao nježnost!!! tek sad kužim zašto su mi noge bile plave poslje takvih seansimaggie13 wrote:mislis,udaram ga nogom...sestrinski 8-)tre911 wrote:Štipa te ispod stoladijagram wrote:megi mi po obicaju ne da mira, nista novo:)tre911 wrote:što se vi tu opet domunđavate?
2014-04-12
Ako im to kažem tek si i ti i ja nahebali, uhvatiće nas na slabost i razbucati ko cigo veš mašinu!dijagram wrote:ma kao njezno nogom masira moju ranjenu, umiljava se ko mackica:)tre911 wrote:Štipa te ispod stoladijagram wrote:megi mi po obicaju ne da mira, nista novo:)tre911 wrote:što se vi tu opet domunđavate?
nego kazi im ovdje da si se pojavio jer sam ti rekao da sam napadnut , izlozen agresiji neprijatelja i trebam pomoc.
ne vjeruju da je tako
Guest- Guest
to je taktika, a onda kad nas uhvate, predamo im se bez borbe:)tre911 wrote:Ako im to kažem tek si i ti i ja nahebali, uhvatiće nas na slabost i razbucati ko cigo veš mašinu!dijagram wrote:ma kao njezno nogom masira moju ranjenu, umiljava se ko mackica:)tre911 wrote:Štipa te ispod stoladijagram wrote:megi mi po obicaju ne da mira, nista novo:)tre911 wrote:što se vi tu opet domunđavate?
ne vjeruju da je tako
dijagram-
2015-08-09
Ma adrenalin udari u galvu i mislim; e čovječe neodoljiv si, stvarno si faca!!maggie13 wrote:haha,kad svi imate 'drvene' noge : Dtre911 wrote:? Ja to inače doživljavao kao nježnost!!! tek sad kužim zašto su mi noge bile plave poslje takvih seansimaggie13 wrote:mislis,udaram ga nogom...sestrinski 8-)tre911 wrote:Štipa te ispod stoladijagram wrote:
megi mi po obicaju ne da mira, nista novo:)
Guest- Guest
wood ood?maggie13 wrote:
haha,kad svi imate 'drvene' noge : D
megi!?
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
dijagram wrote:to je taktika, a onda kad nas uhvate, predamo im se bez borbe:)tre911 wrote:Ako im to kažem tek si i ti i ja nahebali, uhvatiće nas na slabost i razbucati ko cigo veš mašinu!dijagram wrote:ma kao njezno nogom masira moju ranjenu, umiljava se ko mackica:)tre911 wrote:Štipa te ispod stoladijagram wrote:
megi mi po obicaju ne da mira, nista novo:)
ne vjeruju da je tako
Guest- Guest
ne treba potcjenjivat snagu uma i autosugestije ;))))tre911 wrote:Ma adrenalin udari u galvu i mislim; e čovječe neodoljiv si, stvarno si faca!!maggie13 wrote:haha,kad svi imate 'drvene' noge : Dtre911 wrote:? Ja to inače doživljavao kao nježnost!!! tek sad kužim zašto su mi noge bile plave poslje takvih seansimaggie13 wrote:mislis,udaram ga nogom...sestrinski 8-)tre911 wrote:
Štipa te ispod stola
2014-04-12
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Similar topics
» Turska kupelj (chat)
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» turska je srbiji turska
» Hot-el Lo~ve (chat)
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» turska je srbiji turska
» Hot-el Lo~ve (chat)
Page 18 of 50