Turska kupelj (chat)
Page 19 of 50
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Re: Turska kupelj (chat)
ne treba potcjenjivat snagu uma i autosugestije ;))))tre911 wrote:Ma adrenalin udari u galvu i mislim; e čovječe neodoljiv si, stvarno si faca!!maggie13 wrote:haha,kad svi imate 'drvene' noge : Dtre911 wrote:? Ja to inače doživljavao kao nježnost!!! tek sad kužim zašto su mi noge bile plave poslje takvih seansimaggie13 wrote:mislis,udaram ga nogom...sestrinski 8-)tre911 wrote:
Štipa te ispod stola
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Frakcija,kakve su to asocijacije?! ;Pfrakcija wrote:wood ood?maggie13 wrote:
haha,kad svi imate 'drvene' noge : D
meg
i!?
2014-04-12
autosugestivne?maggie13 wrote:Frakcija,kakve su to asocijacije?! ;Pfrakcija wrote:wood ood?maggie13 wrote:
meg
i!?
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Haha,moguce, moguce ;Pfrakcija wrote:autosugestivne?maggie13 wrote:Frakcija,kakve su to asocijacije?! ;Pfrakcija wrote:wood ood?maggie13 wrote:
meg
i!?
2014-04-12
Istina, gledamo to kod pizdona svaki dan :DDmaggie13 wrote:ne treba potcjenjivat snagu uma i autosugestije ;))))tre911 wrote:Ma adrenalin udari u galvu i mislim; e čovječe neodoljiv si, stvarno si faca!!maggie13 wrote:haha,kad svi imate 'drvene' noge : Dtre911 wrote:? Ja to inače doživljavao kao nježnost!!! tek sad kužim zašto su mi noge bile plave poslje takvih seansimaggie13 wrote:
mislis,udaram ga nogom...sestrinski 8-)
Guest- Guest
O kucnom namjestaju...zene,domacice...;D
2014-04-12
dobro, ucka jos i funkcije ponavlja, crta kojekakve dijagrame al nisu lijepi ko jamaggie13 wrote:O kucnom namjestaju...zene,domacice...;D
dijagram-
2015-08-09
To su vec fantazmagorije kod njega ;Ptre911 wrote:Istina, gledamo to kod pizdona svaki dan :DDmaggie13 wrote:ne treba potcjenjivat snagu uma i autosugestije ;))))tre911 wrote:Ma adrenalin udari u galvu i mislim; e čovječe neodoljiv si, stvarno si faca!!maggie13 wrote:haha,kad svi imate 'drvene' noge : Dtre911 wrote:
? Ja to inače doživljavao kao nježnost!!! tek sad kužim zašto su mi noge bile plave poslje takvih seansi
2014-04-12
Stavi li te na to do listu,nafrkao si ;Ddijagram wrote:dobro, ucka jos i funkcije ponavlja, crta kojekakve dijagrame al nisu lijepi ko jamaggie13 wrote:O kucnom namjestaju...zene,domacice...;D
2014-04-12
sto je to do,...jos jedan bankomat?maggie13 wrote:Stavi li te na to do listu,nafrkao si ;Ddijagram wrote:dobro, ucka jos i funkcije ponavlja, crta kojekakve dijagrame al nisu lijepi ko jamaggie13 wrote:O kucnom namjestaju...zene,domacice...;D
dijagram-
2015-08-09
To je vise jedna igra...sve djecje i nevino,naravno ;@dijagram wrote:sto je to do,...jos jedan bankomat?maggie13 wrote:Stavi li te na to do listu,nafrkao si ;Ddijagram wrote:dobro, ucka jos i funkcije ponavlja, crta kojekakve dijagrame al nisu lijepi ko jamaggie13 wrote:O kucnom namjestaju...zene,domacice...;D
2014-04-12
nista ja to,...a tek da krenes francuski...maggie13 wrote:To je vise jedna igra...sve djecje i nevino,naravno ;@dijagram wrote:sto je to do,...jos jedan bankomat?maggie13 wrote:Stavi li te na to do listu,nafrkao si ;Ddijagram wrote:dobro, ucka jos i funkcije ponavlja, crta kojekakve dijagrame al nisu lijepi ko jamaggie13 wrote:O kucnom namjestaju...zene,domacice...;D
dijagram-
2015-08-09
Ne smijem...ispadne da se pravim vazna B-)dijagram wrote:nista ja to,...a tek da krenes francuski...maggie13 wrote:To je vise jedna igra...sve djecje i nevino,naravno ;@dijagram wrote:sto je to do,...jos jedan bankomat?maggie13 wrote:Stavi li te na to do listu,nafrkao si ;Ddijagram wrote:
dobro, ucka jos i funkcije ponavlja, crta kojekakve dijagrame al nisu lijepi ko ja
Nego nije Ii nama ovdje bolje nego dolje nize...previse bedaka :$
2014-04-12
Samo zabavljamo trea dok se ti ne pojavis ;DNoor wrote:Šurujete..a? ;)
2014-04-12
Sad je tu bio ;)))
2014-04-12
Dolje sam postavio melkiora, on dezuramaggie13 wrote:Ne smijem...ispadne da se pravim vazna B-)dijagram wrote:nista ja to,...a tek da krenes francuski...maggie13 wrote:To je vise jedna igra...sve djecje i nevino,naravno ;@dijagram wrote:sto je to do,...jos jedan bankomat?maggie13 wrote:
Stavi li te na to do listu,nafrkao si ;D
Nego nije Ii nama ovdje bolje nego dolje nize...previse bedaka :$
Kasnije ce longi:)
dijagram-
2015-08-09
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Similar topics
» Turska kupelj (chat)
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» turska je srbiji turska
» Hot-el Lo~ve (chat)
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» turska je srbiji turska
» Hot-el Lo~ve (chat)
Page 19 of 50