Turska kupelj (chat)
Page 9 of 50
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Re: Turska kupelj (chat)
Jel to ono bili smo najbolji prijatelji a onda me zaprosio :Dfrakcija wrote:aa blago norči..imala sam jednog frenda s kojim se nikad nisam sastala bez nekog opipljivog razloga..kao trebalo nekom nešto donijet..i tako preko kvarat stoljećatre911 wrote:Pazi ovo sadNoor wrote:možeš probattre911 wrote:vrijeme je da te razoružamNoor wrote:
mislim, prodat se za sladoled
Cujes li, kao kljuc
u gluhoj noci
kad na pod ispada
to moje srce za te udara
Moja vilo, u oku mi zakisilo
zbog tebe, a ti ne znas
lopov ja sam sto ti krade poglede
da te vidim smisljam glupe razloge....
Guest- Guest
Bilo je i vrijeme...tre911 wrote:Pazi ovo sadNoor wrote:možeš probattre911 wrote:vrijeme je da te razoružamNoor wrote:frakcija wrote:
ma ja opet pobjedila..došo si namoj poziv..pobjedila sam i u kuvanju longija
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t10998p900-kriza-muskosti
Cujes li, kao kljuc
u gluhoj noci
kad na pod ispada
to moje srce za te udara
zbog tebe, a ti ne znas
Guest- Guest
ma jok, to neki treći..treba postojat neki treći, peti..za pogled u daljinetre911 wrote:Jel to ono bili smo najbolji prijatelji a onda me zaprosio :Dfrakcija wrote:aa blago norči..imala sam jednog frenda s kojim se nikad nisam sastala bez nekog opipljivog razloga..kao trebalo nekom nešto donijet..i tako preko kvarat stoljećatre911 wrote:Pazi ovo sadNoor wrote:možeš probattre911 wrote:
vrijeme je da te razoružam
Cujes li, kao kljuc
u gluhoj noci
kad na pod ispada
to moje srce za te udara
zbog tebe, a ti ne znas
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Jel upaliloNoor wrote:Bilo je i vrijeme...tre911 wrote:Pazi ovo sadNoor wrote:možeš probattre911 wrote:vrijeme je da te razoružamNoor wrote:
Cujes li, kao kljuc
u gluhoj noci
kad na pod ispada
to moje srce za te udara
zbog tebe, a ti ne znas
Guest- Guest
slažem se ali ja uvijek bio drugi, u početku ono ajde nije strašno a poslje mi postalo sumnjivofrakcija wrote:ma jok, to neki treći..treba postojat neki treći, peti..za pogled u daljinetre911 wrote:Jel to ono bili smo najbolji prijatelji a onda me zaprosio :Dfrakcija wrote:aa blago norči..imala sam jednog frenda s kojim se nikad nisam sastala bez nekog opipljivog razloga..kao trebalo nekom nešto donijet..i tako preko kvarat stoljećatre911 wrote:Pazi ovo sadNoor wrote:
možeš probat
Cujes li, kao kljuc
u gluhoj noci
kad na pod ispada
to moje srce za te udara
zbog tebe, a ti ne znas
Guest- Guest
a ne moš svima bit prvi..samo zakonitoj.. kad je taki zakon, šta ćemo?tre911 wrote:slažem se ali ja uvijek bio drugi, u početku ono ajde nije strašno a poslje mi postalo sumnjivofrakcija wrote:ma jok, to neki treći..treba postojat neki treći, peti..za pogled u daljinetre911 wrote:Jel to ono bili smo najbolji prijatelji a onda me zaprosio :Dfrakcija wrote:aa blago norči..imala sam jednog frenda s kojim se nikad nisam sastala bez nekog opipljivog razloga..kao trebalo nekom nešto donijet..i tako preko kvarat stoljećatre911 wrote:
Pazi ovo sad
Cujes li, kao kljuc
u gluhoj noci
kad na pod ispada
to moje srce za te udara
zbog tebe, a ti ne znas
2016-03-09
tre911 wrote:Jel upaliloNoor wrote:Bilo je i vrijeme...tre911 wrote:Pazi ovo sadNoor wrote:možeš probattre911 wrote:
vrijeme je da te razoružam
Cujes li, kao kljuc
u gluhoj noci
kad na pod ispada
to moje srce za te udara
zbog tebe, a ti ne znas
Ne smijem rec na glas...sapnut cu ti
Guest- Guest
emačipačija je kriva prokleta bila :Dfrakcija wrote:a ne moš svima bit prvi..samo zakonitoj.. kad je taki zakon, šta ćemo?tre911 wrote:slažem se ali ja uvijek bio drugi, u početku ono ajde nije strašno a poslje mi postalo sumnjivofrakcija wrote:ma jok, to neki treći..treba postojat neki treći, peti..za pogled u daljinetre911 wrote:Jel to ono bili smo najbolji prijatelji a onda me zaprosio :Dfrakcija wrote:
aa blago norči..imala sam jednog frenda s kojim se nikad nisam sastala bez nekog opipljivog razloga..kao trebalo nekom nešto donijet..i tako preko kvarat stoljeća
Guest- Guest
Noor wrote:tre911 wrote:Jel upaliloNoor wrote:Bilo je i vrijeme...tre911 wrote:Pazi ovo sadNoor wrote:
možeš probat
Cujes li, kao kljuc
u gluhoj noci
kad na pod ispada
to moje srce za te udara
zbog tebe, a ti ne znas
Ne smijem rec na glas...sapnut cu ti
Guest- Guest
meni bi longi bio prvi i jedini..a kad ostali nisu dovoljno posesivni, a i toleriraju sebi koješta pa što neb i ženi malo.tre911 wrote:emačipačija je kriva prokleta bila :Dfrakcija wrote:a ne moš svima bit prvi..samo zakonitoj.. kad je taki zakon, šta ćemo?tre911 wrote:slažem se ali ja uvijek bio drugi, u početku ono ajde nije strašno a poslje mi postalo sumnjivofrakcija wrote:ma jok, to neki treći..treba postojat neki treći, peti..za pogled u daljinetre911 wrote:
Jel to ono bili smo najbolji prijatelji a onda me zaprosio :D
2016-03-09
frakcija wrote:meni bi longi bio prvi i jedini..a kad ostali nisu dovoljno posesivni, a i toleriraju sebi koješta pa što neb i ženi malo.tre911 wrote:emačipačija je kriva prokleta bila :Dfrakcija wrote:a ne moš svima bit prvi..samo zakonitoj.. kad je taki zakon, šta ćemo?tre911 wrote:slažem se ali ja uvijek bio drugi, u početku ono ajde nije strašno a poslje mi postalo sumnjivofrakcija wrote:
ma jok, to neki treći..treba postojat neki treći, peti..za pogled u daljine
a, sta bi s njim? Jedino orahe tuč..
Guest- Guest
šta moj gazda oće i kako oće..doduše nije neki problem navest gazdu da oće šta ti oćeš..Noor wrote:frakcija wrote:meni bi longi bio prvi i jedini..a kad ostali nisu dovoljno posesivni, a i toleriraju sebi koješta pa što neb i ženi malo.tre911 wrote:emačipačija je kriva prokleta bila :Dfrakcija wrote:a ne moš svima bit prvi..samo zakonitoj.. kad je taki zakon, šta ćemo?tre911 wrote:
slažem se ali ja uvijek bio drugi, u početku ono ajde nije strašno a poslje mi postalo sumnjivo
2016-03-09
pa zabavan u neku ruku je ali uletiti i peterac kod njega je nešto sasvim drugo osim ako ne baca gadnu mimikrijufrakcija wrote:meni bi longi bio prvi i jedini..a kad ostali nisu dovoljno posesivni, a i toleriraju sebi koješta pa što neb i ženi malo.tre911 wrote:emačipačija je kriva prokleta bila :Dfrakcija wrote:a ne moš svima bit prvi..samo zakonitoj.. kad je taki zakon, šta ćemo?tre911 wrote:slažem se ali ja uvijek bio drugi, u početku ono ajde nije strašno a poslje mi postalo sumnjivofrakcija wrote:
ma jok, to neki treći..treba postojat neki treći, peti..za pogled u daljine
Guest- Guest
Kroz inferiornost se pokaže superiornost. Doduše mnogi to ne razumiju ali žene kroz taj oblik uglavnom dobiju što želefrakcija wrote:šta moj gazda oće i kako oće..doduše nije neki problem navest gazdu da oće šta ti oćeš..Noor wrote:frakcija wrote:meni bi longi bio prvi i jedini..a kad ostali nisu dovoljno posesivni, a i toleriraju sebi koješta pa što neb i ženi malo.tre911 wrote:emačipačija je kriva prokleta bila :Dfrakcija wrote:
a ne moš svima bit prvi..samo zakonitoj.. kad je taki zakon, šta ćemo?
Guest- Guest
aj to njemu objasni ..nek zna koliko taj sladoled košta ;)frakcija wrote:šta moj gazda oće i kako oće..doduše nije neki problem navest gazdu da oće šta ti oćeš..Noor wrote:frakcija wrote:meni bi longi bio prvi i jedini..a kad ostali nisu dovoljno posesivni, a i toleriraju sebi koješta pa što neb i ženi malo.tre911 wrote:emačipačija je kriva prokleta bila :Dfrakcija wrote:
a ne moš svima bit prvi..samo zakonitoj.. kad je taki zakon, šta ćemo?
Guest- Guest
ma zna on..Noor wrote:aj to njemu objasni ..nek zna koliko taj sladoled košta ;)frakcija wrote:šta moj gazda oće i kako oće..doduše nije neki problem navest gazdu da oće šta ti oćeš..Noor wrote:frakcija wrote:meni bi longi bio prvi i jedini..a kad ostali nisu dovoljno posesivni, a i toleriraju sebi koješta pa što neb i ženi malo.tre911 wrote:
emačipačija je kriva prokleta bila :D
2016-03-09
veliš, kapitulirao pri punoj svijesti :)frakcija wrote:ma zna on..Noor wrote:aj to njemu objasni ..nek zna koliko taj sladoled košta ;)frakcija wrote:šta moj gazda oće i kako oće..doduše nije neki problem navest gazdu da oće šta ti oćeš..Noor wrote:frakcija wrote:
meni bi longi bio prvi i jedini..a kad ostali nisu dovoljno posesivni, a i toleriraju sebi koješta pa što neb i ženi malo.
Guest- Guest
pa da..tiha voda brege dere..Noor wrote:veliš, kapitulirao pri punoj svijesti :)frakcija wrote:ma zna on..Noor wrote:aj to njemu objasni ..nek zna koliko taj sladoled košta ;)frakcija wrote:šta moj gazda oće i kako oće..doduše nije neki problem navest gazdu da oće šta ti oćeš..Noor wrote:
2016-03-09
ja si sutra idem kupit čarape...pa sta je ovo...zima u vražju mater, a ja bosa
Guest- Guest
me too.Noor wrote:ja si sutra idem kupit čarape...pa sta je ovo...zima u vražju mater, a ja bosa
2016-03-09
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Similar topics
» Turska kupelj (chat)
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» turska je srbiji turska
» Hot-el Lo~ve (chat)
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» turska je srbiji turska
» Hot-el Lo~ve (chat)
Page 9 of 50