Turska kupelj (chat)
Page 29 of 50
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Re: Turska kupelj (chat)
nisam bio al sam posto, a ti demokraciju u kuver i nosi u merikuRegoč wrote:Pusti curu da bira, jesi ti vehabija?prckov wrote:jaro zauzeto, nemoj da povlacim pistoljRegoč wrote:Ako te drži humanost, mogao bih skočiti do Splita koji dan nakon Gospe i uživati u te besplatan smještaj i hranu.frakcija wrote:treba nekako preusmjerit energiju u filantropsku, legalnu i legitimnu.Noor wrote:
otvori prozore Megi...Let the sunshine in
leet d sanšajn in
https://www.youtube.com/watch?v=ePGE6-OhLRM
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Ma tko te ljuti, jezik mu se na vjenčanju zapetljao?!frakcija wrote:brutti, sporchi e cattivi..
vako u meneka.
https://www.youtube.com/watch?v=0w4pBi0iXs8
vidi stvarno..taman..Dread_Pirate_Roberts wrote:opa...prešlo se 10k postova...
2014-04-12
cuj ljucka prava, e jaro imas ljucko pravo da prides do 100 metara blizu, poslije toga pucamprckov wrote:nisam bio al sam posto, a ti demokraciju u kuver i nosi u merikuRegoč wrote:Pusti curu da bira, jesi ti vehabija?prckov wrote:jaro zauzeto, nemoj da povlacim pistoljRegoč wrote:Ako te drži humanost, mogao bih skočiti do Splita koji dan nakon Gospe i uživati u te besplatan smještaj i hranu.frakcija wrote:
treba nekako preusmjerit energiju u filantropsku, legalnu i legitimnu.
leet d sanšajn in
https://www.youtube.com/watch?v=ePGE6-OhLRM
2014-04-19
tu imaš slikovitu atmosferu u linku.Regoč wrote:Ma tko te ljuti, jezik mu se na vjenčanju zapetljao?!frakcija wrote:brutti, sporchi e cattivi..
vako u meneka.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
a tis vidit svojefrakcija wrote:brutti, sporchi e cattivi..
vako u meneka.
2014-04-19
nemoš mi ništa kad ja vako.prckov wrote:a tis vidit svojefrakcija wrote:brutti, sporchi e cattivi..
vako u meneka.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
A, dobro, neš reć, neš reć, tvoja stvar. A Prckov, ne pita se njega nego Frakci, ona je široka hrvatska duša ispunjenja gostoljubljem.maggie13 wrote:Mogla bi ti i biti zadnja, s obzirom kako se prci nakostriješioRegoč wrote:Ma, godišnji pri kraju, Frakcija mi je zadnje, nakon toga rad, ništa se ti ne boj. A i uviek možeš slagati da si popunjena.maggie13 wrote:Moram biti oprezna, da se ne uhvatiš mene za ljetovanje,k'o frakcije..Regoč wrote:Zapravo je samo jedno: gdje živiš? Ako je tajna, dobro, nemoj reći, ali daj bar neko uže područje, županiju.maggie13 wrote:
Postavio si deset pitanja u jednom..k'o radoznalo dijete..
Ništa ne bih lagala..ispunjena sam mirom,zadovoljstvom, a poslom nadasve..
tis vidit, reko samfrakcija wrote:vidi prcka što je žestok.
2014-04-19
Rekla sam ti dovoljno..ne mogu više reći jer ćeš mi na vrata doći, a ne smijem te poslat kod frakcije..zbog prcija..joj, upali smo u komplicirane odnose..Regoč wrote:A, dobro, neš reć, neš reć, tvoja stvar. A Prckov, ne pita se njega nego Frakci, ona je široka hrvatska duša ispunjenja gostoljubljem.maggie13 wrote:Mogla bi ti i biti zadnja, s obzirom kako se prci nakostriješioRegoč wrote:Ma, godišnji pri kraju, Frakcija mi je zadnje, nakon toga rad, ništa se ti ne boj. A i uviek možeš slagati da si popunjena.maggie13 wrote:Moram biti oprezna, da se ne uhvatiš mene za ljetovanje,k'o frakcije..Regoč wrote:
Zapravo je samo jedno: gdje živiš? Ako je tajna, dobro, nemoj reći, ali daj bar neko uže područje, županiju.
2014-04-12
mogu te utirat u kucufrakcija wrote:nemoš mi ništa kad ja vako.prckov wrote:a tis vidit svojefrakcija wrote:brutti, sporchi e cattivi..
vako u meneka.
2014-04-19
A, tako, iz potaje, ništa gospodski, izazov, leđa uz leđa, deset korakah, okret pa pucamo?prckov wrote:cuj ljucka prava, e jaro imas ljucko pravo da prides do 100 metara blizu, poslije toga pucamprckov wrote:nisam bio al sam posto, a ti demokraciju u kuver i nosi u merikuRegoč wrote:Pusti curu da bira, jesi ti vehabija?prckov wrote:jaro zauzeto, nemoj da povlacim pistoljRegoč wrote:
Ako te drži humanost, mogao bih skočiti do Splita koji dan nakon Gospe i uživati u te besplatan smještaj i hranu.
Opa,počeli obiteljski obračuni..
2014-04-12
pita se mene, u mene diktatura, eno ti liberalizam u sveckojRegoč wrote:A, dobro, neš reć, neš reć, tvoja stvar. A Prckov, ne pita se njega nego Frakci, ona je široka hrvatska duša ispunjenja gostoljubljem.maggie13 wrote:Mogla bi ti i biti zadnja, s obzirom kako se prci nakostriješioRegoč wrote:Ma, godišnji pri kraju, Frakcija mi je zadnje, nakon toga rad, ništa se ti ne boj. A i uviek možeš slagati da si popunjena.maggie13 wrote:Moram biti oprezna, da se ne uhvatiš mene za ljetovanje,k'o frakcije..Regoč wrote:
Zapravo je samo jedno: gdje živiš? Ako je tajna, dobro, nemoj reći, ali daj bar neko uže područje, županiju.
2014-04-19
A onda mislimo kako u sapunicama izmišljaju!maggie13 wrote:Rekla sam ti dovoljno..ne mogu više reći jer ćeš mi na vrata doći, a ne smijem te poslat kod frakcije..zbog prcija..joj, upali smo u komplicirane odnose..Regoč wrote:A, dobro, neš reć, neš reć, tvoja stvar. A Prckov, ne pita se njega nego Frakci, ona je široka hrvatska duša ispunjenja gostoljubljem.maggie13 wrote:Mogla bi ti i biti zadnja, s obzirom kako se prci nakostriješioRegoč wrote:Ma, godišnji pri kraju, Frakcija mi je zadnje, nakon toga rad, ništa se ti ne boj. A i uviek možeš slagati da si popunjena.maggie13 wrote:
Moram biti oprezna, da se ne uhvatiš mene za ljetovanje,k'o frakcije..
ako izmisle vremeplovRegoč wrote:A, tako, iz potaje, ništa gospodski, izazov, leđa uz leđa, deset korakah, okret pa pucamo?prckov wrote:cuj ljucka prava, e jaro imas ljucko pravo da prides do 100 metara blizu, poslije toga pucamprckov wrote:nisam bio al sam posto, a ti demokraciju u kuver i nosi u merikuRegoč wrote:Pusti curu da bira, jesi ti vehabija?prckov wrote:
jaro zauzeto, nemoj da povlacim pistolj
2014-04-19
Mogli bismo mi ovdje pisat scenarije na chatu..bez pretjerivanja..Regoč wrote:A onda mislimo kako u sapunicama izmišljaju!maggie13 wrote:Rekla sam ti dovoljno..ne mogu više reći jer ćeš mi na vrata doći, a ne smijem te poslat kod frakcije..zbog prcija..joj, upali smo u komplicirane odnose..Regoč wrote:A, dobro, neš reć, neš reć, tvoja stvar. A Prckov, ne pita se njega nego Frakci, ona je široka hrvatska duša ispunjenja gostoljubljem.maggie13 wrote:Mogla bi ti i biti zadnja, s obzirom kako se prci nakostriješioRegoč wrote:
Ma, godišnji pri kraju, Frakcija mi je zadnje, nakon toga rad, ništa se ti ne boj. A i uviek možeš slagati da si popunjena.
2014-04-12
Vidim, pita te se toliko da sam već kupio pseće kolačiće.prckov wrote:pita se mene, u mene diktatura, eno ti liberalizam u sveckojRegoč wrote:A, dobro, neš reć, neš reć, tvoja stvar. A Prckov, ne pita se njega nego Frakci, ona je široka hrvatska duša ispunjenja gostoljubljem.maggie13 wrote:Mogla bi ti i biti zadnja, s obzirom kako se prci nakostriješioRegoč wrote:Ma, godišnji pri kraju, Frakcija mi je zadnje, nakon toga rad, ništa se ti ne boj. A i uviek možeš slagati da si popunjena.maggie13 wrote:
Moram biti oprezna, da se ne uhvatiš mene za ljetovanje,k'o frakcije..
Ja ću biti romantični glavni junak sanjivih plavih očijuh koji voli samo jednu pa mi sve druge podmeću da nas razdvoje.maggie13 wrote:Mogli bismo mi ovdje pisat scenarije na chatu..bez pretjerivanja..Regoč wrote:A onda mislimo kako u sapunicama izmišljaju!maggie13 wrote:Rekla sam ti dovoljno..ne mogu više reći jer ćeš mi na vrata doći, a ne smijem te poslat kod frakcije..zbog prcija..joj, upali smo u komplicirane odnose..Regoč wrote:A, dobro, neš reć, neš reć, tvoja stvar. A Prckov, ne pita se njega nego Frakci, ona je široka hrvatska duša ispunjenja gostoljubljem.maggie13 wrote:
Mogla bi ti i biti zadnja, s obzirom kako se prci nakostriješio
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Similar topics
» Turska kupelj (chat)
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» turska je srbiji turska
» Hot-el Lo~ve (chat)
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» turska je srbiji turska
» Hot-el Lo~ve (chat)
Page 29 of 50