Hillary: moj prvi zadatak je bomardiranje Damaska
Page 5 of 8
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Hillary: moj prvi zadatak je bomardiranje Damaska
Najbolje da ovi iz Irana bace atomsku na Izrael tako da nam više ne sheru o Jasenovcu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
bogomdani wrote:a ja ne znam jel ti to namjerno se pravis retardiran ili doista pun mrznje,pa mlaćas gluposti..AlfaOmega wrote:Ono što mi se kod nje sviđa je što je prva koja otvoreno kritizira ćifutsku državu. Kad bi prestala davati pomoć ćifutima koje dosadašnje administracije daju (3 milijarde godišnje), ćifuti bi brzo propali.Regoč wrote:Alfi, pazi malo na font, bode oči. Članak o Steinici je očito plaćeni oglas ili tekst njezina pristaše, to nije neutralna raščlamba. Najopasnije kod nje mi je američko povlačenje u svoje granice. Što misli da će se dogoditi: da Rusi ili Kinezi neće izići iz svojih i ući u prazninu moći? Socijalni i ekološki programi zvuče primamljivo, ali treba vidjeti cienu.
A upravo je povlačenje SAD-a u svoje granice ono što je potrebno da bi Iran ostvario dominaciju na Bliskom istoku (što je svakako još jedan od uvjeta uništenje ćifutske tvorevine).
I ne,USA ne donira 3 nego 4 milijarde dolara godisnje sto je pickin dim i za Fukojebinu iz koje si ti..
Primjer..neke godine je RH uzela kredit 14 milijardi Dolara,sto je spickala na birokracki aparat i uhljebe,place ovijah i onijah u 3 mjeseca...
Dakle,na nivou bilo koje drzave,3 milijarde je goli qrc..
Sto se tiče Israela,Israel ima Godisnje strane investicije u visini od oko 80 miljardi dolara...
https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/is.html
a ti slobodno dalje cvili i skiči u svojoj nemoći...
Ki odojak u Teheranu
..............................................
Inače Google uklonio natpis - palestina - sa teritorija Izraela
pa rvacki palestinci zakmečali
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Ej svetac, jesi li ti uopće na onom mome postu gdi sam prenio onu široku vijest opazio kaj sam napisao u drugoj rečenici ispod linka? Nekak zaključujem da ti je to promaklo.
TO ne postoji..kad si upoznao barem zenu koja je kontinuitet u psihickoj stabilnosti..Dobro,svatko moze popizdjet,ali one kad popizde,sve bi palile,lomile i unistavale..Winter is coming wrote:bogomdani wrote:NIJEDNA ZENA NIJE KADAR VODITI VELESILU..hajd ako se usanci na celo neke nemotjne Fukoebine,pa hajde,ali zena na celu Jusa??...Winter is coming wrote:hittlery ima neke zdravstvene probleme gdje u javnosti pocn nekontrolisano drmati i tresti glavom ali vjesto to prikriva,mislim da ona nije kvalifikovana da bude kandidat ali cak i da je,nema glasova
Pa oslo sve u kurac..kastriranih nacija sve vise..
nebi mi smetalo da bude zena predsjednik ali neko ko ima tri chiste u glavi
Guest- Guest
Zemlja pripada onomu tko nad njom ima vlast. Stoga nek Palestinci ili bace Židove u more, ili nek lagano nestaju.AlfaOmega wrote:Na tuđoj zemlji gdi vrši aparthejd nad onima kome zemlja odista pripada, jelRegoč wrote:Gubitak Izraela udarc je za Zapadne interese, da ne spominjemo da je Izrael predziđe demokracije.
Nisam,ali nisam niti trebao posto vidim da iz tebe pršti cisti bijes i neljubav.. tu razumnog dialoga nema,iako osobno smatram da si objektivan,moglo bi biti prilicno zanimljive rasprave..AlfaOmega wrote:Ej svetac, jesi li ti uopće na onom mome postu gdi sam prenio onu široku vijest opazio kaj sam napisao u drugoj rečenici ispod linka? Nekak zaključujem da ti je to promaklo.
Guest- Guest
Zufer Avdija. Goranac,musliman. Bivši košarkaš Crvene Zvezde iz doba SFRJ je danas košarkaški trener u Izrelu.bogomdani wrote:U Israelu,Zidovi,palestinc,Arapi svi imaju zagarantirana svoja prava u okviru zakona..i to se u praksi primjenjuje..balkanci jos trebaju puno o tome uciti,gledajuci po komentarima na forumu..
Počasni je član izraelskog Kneseta i ima pravo iako nije član parlamenta prisustvovati svakom zasjedanju.
Musliman! Jugoslaven,Goranac. Izrael smatra da je toliko učinio za izraelsku košarku da je zaslužio takvu čast.
Toliko o ugrožavanju muslimana u Izraelu. Svaki musliman koji poštuje tu državu izjednačen je u svim pravima sa Židovima.
Normalno da teroristi koji se od malih nogu uče kako skinuti glavu sa židovskih vratova ne nmogu očekivati ondje nikakve privilegije.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
aiiiii..Alfić RH palestinac...ihhh..Jehud,moramo onda biti multikulti i malo mu dati politicke korektnosti...Yehudi wrote:bogomdani wrote:a ja ne znam jel ti to namjerno se pravis retardiran ili doista pun mrznje,pa mlaćas gluposti..AlfaOmega wrote:Ono što mi se kod nje sviđa je što je prva koja otvoreno kritizira ćifutsku državu. Kad bi prestala davati pomoć ćifutima koje dosadašnje administracije daju (3 milijarde godišnje), ćifuti bi brzo propali.Regoč wrote:Alfi, pazi malo na font, bode oči. Članak o Steinici je očito plaćeni oglas ili tekst njezina pristaše, to nije neutralna raščlamba. Najopasnije kod nje mi je američko povlačenje u svoje granice. Što misli da će se dogoditi: da Rusi ili Kinezi neće izići iz svojih i ući u prazninu moći? Socijalni i ekološki programi zvuče primamljivo, ali treba vidjeti cienu.
A upravo je povlačenje SAD-a u svoje granice ono što je potrebno da bi Iran ostvario dominaciju na Bliskom istoku (što je svakako još jedan od uvjeta uništenje ćifutske tvorevine).
I ne,USA ne donira 3 nego 4 milijarde dolara godisnje sto je pickin dim i za Fukojebinu iz koje si ti..
Primjer..neke godine je RH uzela kredit 14 milijardi Dolara,sto je spickala na birokracki aparat i uhljebe,place ovijah i onijah u 3 mjeseca...
Dakle,na nivou bilo koje drzave,3 milijarde je goli qrc..
Sto se tiče Israela,Israel ima Godisnje strane investicije u visini od oko 80 miljardi dolara...
https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/is.html
a ti slobodno dalje cvili i skiči u svojoj nemoći...
Ki odojak u Teheranu
..............................................
Inače Google uklonio natpis - palestina - sa teritorija Izraela
pa rvacki palestinci zakmečali
Guest- Guest
Hillary jeste retardirana ali iza USA predsjednika uvijek stoji gomila tzv.savjetnika i uloga predsjednika je nesto poput da bude glasnogovornik tih savjetnika
obzirom da je izvor ove dezinformacije ruski pr0pfasisticki medij nema potrebe stvarati paniku radi dezinformacije
obzirom da je izvor ove dezinformacije ruski pr0pfasisticki medij nema potrebe stvarati paniku radi dezinformacije
Clone Stormtrooper-
2016-02-19
Si ikad mene vidio da ovdi vodim objektivnu i zanimljivu raspravu s nekim? Ja pričam samo dok mi je interesantno, kad neko počne pametovati, ja šutim.bogomdani wrote:Nisam,ali nisam niti trebao posto vidim da iz tebe pršti cisti bijes i neljubav.. tu razumnog dialoga nema,iako osobno smatram da si objektivan,moglo bi biti prilicno zanimljive rasprave..AlfaOmega wrote:Ej svetac, jesi li ti uopće na onom mome postu gdi sam prenio onu široku vijest opazio kaj sam napisao u drugoj rečenici ispod linka? Nekak zaključujem da ti je to promaklo.
Sa đodom najviše pričam, jerbo nema pameti.
nedavno je Jehud stavio i onu temu o islamskom generalu u IDF-u...ebi ga..budi fer prema drzavi koja te hrani i sve bude oke...jastreb wrote:Zufer Avdija. Goranac,musliman. Bivši košarkaš Crvene Zvezde iz doba SFRJ je danas košarkaški trener u Izrelu.bogomdani wrote:U Israelu,Zidovi,palestinc,Arapi svi imaju zagarantirana svoja prava u okviru zakona..i to se u praksi primjenjuje..balkanci jos trebaju puno o tome uciti,gledajuci po komentarima na forumu..
Počasni je član izraelskog Kneseta i ima pravo iako nije član parlamenta prisustvovati svakom zasjedanju.
Musliman! Jugoslaven,Goranac. Izrael smatra da je toliko učinio za izraelsku košarku da je zaslužio takvu čast.
Toliko o ugrožavanju muslimana u Izraelu. Svaki musliman koji poštuje tu državu izjednačen je u svim pravima sa Židovima.
Normalno da teroristi koji se od malih nogu uče kako skinuti glavu sa židovskih vratova ne nmogu očekivati ondje nikakve privilegije.
Problem je sa ovim Khozoepima sto bi svako malo nekog bacali u More,bili to krscani,zidovi,tkogod..
Guest- Guest
A ima i toga..oke,slobodno pokazi svoje fillinge...nema zamjerke..mi smo demokraticni..vi niste..AlfaOmega wrote:Si ikad mene vidio da ovdi vodim objektivnu i zanimljivu raspravu s nekim? Ja pričam samo dok mi je interesantno, kad neko počne pametovati, ja šutim.bogomdani wrote:Nisam,ali nisam niti trebao posto vidim da iz tebe pršti cisti bijes i neljubav.. tu razumnog dialoga nema,iako osobno smatram da si objektivan,moglo bi biti prilicno zanimljive rasprave..AlfaOmega wrote:Ej svetac, jesi li ti uopće na onom mome postu gdi sam prenio onu široku vijest opazio kaj sam napisao u drugoj rečenici ispod linka? Nekak zaključujem da ti je to promaklo.
Sa đodom najviše pričam, jerbo nema pameti.
Sto ti yoda skrivio???
Guest- Guest
Izrael nije hr problem a kako stalno nešto sheru o Jasenovcu najbolje to sve odhebat i ono svoja posla a ovo sa Iranom i tim shranjima tamo : druže snađi se.
2014-04-11
e_bi ga Ray..nije lijepo negirati neciju pogibiju..tko god bio u pitanju...
Guest- Guest
Pa ne negiram nego ste mi se više popeli na vrh kurza tako da bi najradije da vam ovi bace atomsku tamo samo da vas više ne moram slušat.bogomdani wrote:e_bi ga Ray..nije lijepo negirati neciju pogibiju..tko god bio u pitanju...
2014-04-11
Treba izrokat Iran al ne radi Izraela nego Turaka jer iduci odgovor Irana ce bitr globalni rat a prvi na udaru između ostaloga su im NATO Turci suniti.
I onako im je rat tamo pa ono ....
9. kolovoz 2016|19:01
Turske zračne snage izvele operaciju na jugoistoku zemlje - u napadima F-16 lovaca ubijeno najmanje 13 pripadnika PKK-a
http://www.advance.hr/vijesti/turske-zracne-snage-izvele-operaciju-na-jugoistoku-zemlje-u-napadima-f-16-lovaca-ubijeno-najmanje-13-pripadnika-pkk-a/
Nek se troše sa Iranom , manje ce im Balkan biti na pameti.
I onako im je rat tamo pa ono ....
9. kolovoz 2016|19:01
Turske zračne snage izvele operaciju na jugoistoku zemlje - u napadima F-16 lovaca ubijeno najmanje 13 pripadnika PKK-a
http://www.advance.hr/vijesti/turske-zracne-snage-izvele-operaciju-na-jugoistoku-zemlje-u-napadima-f-16-lovaca-ubijeno-najmanje-13-pripadnika-pkk-a/
Nek se troše sa Iranom , manje ce im Balkan biti na pameti.
2014-04-11
Regoč wrote:Osporavaš demokratski poredak u Izraelu?kic wrote:veći predzid je moj k-
cijela država je jedna izborna jedinica, a istovremeno država nema ni ustava nit su defenirane granice? dok meanwhile dobrih 20% stanovništva nema nikakva politička prava e-
to stoji..Da Turci krenu sa full snagom koju imaju na Europu,i da ih nitko od velikih ne zaustavi,jeli bi kepab u Minkenu nakon 2 tjedna
Guest- Guest
Normalno da stoji zato je bombardiranje Irana dvije muhe jednim udarcem tj tri.bogomdani wrote:to stoji..Da Turci krenu sa full snagom koju imaju na Europu,i da ih nitko od velikih ne zaustavi,jeli bi kepab u Minkenu nakon 2 tjedna
. otkloniš nuklearnu prijetnju za evropu
turci se sa njima troše
prodaješ im svima oružje
2014-04-11
pa rekoh..treba islamsku prijetnju ukloniti,ili bar je regionalno ograniciti..za svaki slucaj iznjukati..
Guest- Guest
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Krenula grdosija od nosaca zrakoplova 'Gerald Ford' na svoj prvi zadatak
» Kekin:'Moj Milutin će biti odličan prvi drug.. kh, kh prvi gospodin u Hrvatskoj'
» Žele nove izbore,nisu složni a prepucavaju se ko mala djeca:'Mi smo bili prvi.Ne,mi smo bili prvi.'
» ULIČNE BITKE ZA CENTAR DAMASKA
» Zadatak
» Kekin:'Moj Milutin će biti odličan prvi drug.. kh, kh prvi gospodin u Hrvatskoj'
» Žele nove izbore,nisu složni a prepucavaju se ko mala djeca:'Mi smo bili prvi.Ne,mi smo bili prvi.'
» ULIČNE BITKE ZA CENTAR DAMASKA
» Zadatak
Page 5 of 8