Hillary: moj prvi zadatak je bomardiranje Damaska
Page 8 of 8
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Hillary: moj prvi zadatak je bomardiranje Damaska
jebote..Melk,..a real ju tink so???... Pa europski birokrati se jeze od sira koji je napravljen bez pasterizacije,a nikako da se usklade oko idealne velicine krastavca i slicnih picaboca...Europa da nekog njuka???melkior wrote:Bliski istok treba preorati atomskim bombama. Treba ga preorati upravo SADA. To neće učiniti ni Amerika ni Rusija. TO TREBA UČINITI EUROPA.bogomdani wrote:netko bi rekao preapokalipticni scenario,ali ako dobropromotrimo dogadjaje u par zadnjih godina,i nije bas tako..melkior wrote:Postoji opasnost da se Erdoganova Turska domogne nuklearnog oružja. S američkim ustupanjem Balkana Turskoj kao NATO saveznici (da Balkan ne padne u ruke Rusiji), i nuklearnom Turskom, praktički pola srednje Europe će zauvijek ostati u turskim rukama, a s Merkelicom na čelu Njemačke, mogu bez problema i do Munchena. Postoji opasnost i da se Saudijska Arabija nuklearno naoruža. Postoji opasnost da se ISIL domogne prljave atomske bombe i rokne na Europu. Europa NEMA VREMENA. Možda si Amerika može priuštiti da napravi sranje u svakom dijelu svijetai izazove rat, i da u tom ratu čak i ne mora pobijediti, da je već samo vođenje rata za nju pobjeda jer prodaje oružje svim stranama u sukobu. ALI EUROPA SI TO NE MOŽE PRIUŠTITI. Europa mora voditi blitzkrieg, ako želi uspjeti, mora ga voditi još dok posjeduje tehnološku nadmoć i superiorni battle menagment. Mora ga voditi na neprijateljskom teritoriju, ne na svom. Svako vođnje ratova na svom teritoriju za Europu već predstavlja poraz. Zato je čitava europska politička elita, čitav Bruxelles, Berlin i Elizejska Palača zrela za giljotinu i vješala. Zbog nesposobnosti i korupcije. Prije svega zbog VELEIZDAJE.melkior wrote:Ne. Treba baciti dvije neutronske bombe na Tursku. Tri nuklearne bombe na Saudijsku Arabiju. Jednu na Pakistan. Iran nije prijetnja, pogotovo za Europu jer se radi o šiitima, a problem su suniti.RayMabus wrote:
Normalno da stoji zato je bombardiranje Irana dvije muhe jednim udarcem tj tri.
. otkloniš nuklearnu prijetnju za evropu
turci se sa njima troše
prodaješ im svima oružje
Melk,Europa je nesluzbeno na koljenima..nemaju snage,nemaju dogovora,nemaju volje za bilo sto..Svabija,jedina jaka opet puši kitu Turcima..iako nezamislivo u normalnim uvjetima,ali kako stvari stoje,ako Rusija ne zastiti Balkan,ode on opet na 500 godina u najam..
Guest- Guest
Živim u Hrvatskoj, ali bilo bi bolje da selim u Australiju ili na Novi Zelandbogomdani wrote:Ne znam gdje zivis Melk,ali ako si u RH,uzivaj jos malo..u Svabiji ti polako postalo kao u poluratnim zonama..tijekom vecih okupljanja ljudi,policija interventna,marice,ovo i ono osiguravaju sve..to nije opusten nacin zivota,ali to su Khozojebi i planirali i postigli su svoje..čopore se,pas im mater poharo,izazivaju nesigurnost,najvise kod Svaba,ostali se kolikotoliko drze,ali ne preoptimisticno..to je lagano umiranje..
Njukanje??..e sad..ono kompletno bi bilo brzo i bezbolno,dok,ovako neko takticko prepucavanje,koje bi izazvalo masivne egzoduse,bude jos i goru situaciju izazvalo..
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Što se mene tiče, ja bih rado da Englezi njukaju Bruxelles, a onda neka nastave i Bliski istok.bogomdani wrote:jebote..Melk,..a real ju tink so???... Pa europski birokrati se jeze od sira koji je napravljen bez pasterizacije,a nikako da se usklade oko idealne velicine krastavca i slicnih picaboca...Europa da nekog njuka???melkior wrote:Bliski istok treba preorati atomskim bombama. Treba ga preorati upravo SADA. To neće učiniti ni Amerika ni Rusija. TO TREBA UČINITI EUROPA.bogomdani wrote:netko bi rekao preapokalipticni scenario,ali ako dobropromotrimo dogadjaje u par zadnjih godina,i nije bas tako..melkior wrote:Postoji opasnost da se Erdoganova Turska domogne nuklearnog oružja. S američkim ustupanjem Balkana Turskoj kao NATO saveznici (da Balkan ne padne u ruke Rusiji), i nuklearnom Turskom, praktički pola srednje Europe će zauvijek ostati u turskim rukama, a s Merkelicom na čelu Njemačke, mogu bez problema i do Munchena. Postoji opasnost i da se Saudijska Arabija nuklearno naoruža. Postoji opasnost da se ISIL domogne prljave atomske bombe i rokne na Europu. Europa NEMA VREMENA. Možda si Amerika može priuštiti da napravi sranje u svakom dijelu svijetai izazove rat, i da u tom ratu čak i ne mora pobijediti, da je već samo vođenje rata za nju pobjeda jer prodaje oružje svim stranama u sukobu. ALI EUROPA SI TO NE MOŽE PRIUŠTITI. Europa mora voditi blitzkrieg, ako želi uspjeti, mora ga voditi još dok posjeduje tehnološku nadmoć i superiorni battle menagment. Mora ga voditi na neprijateljskom teritoriju, ne na svom. Svako vođnje ratova na svom teritoriju za Europu već predstavlja poraz. Zato je čitava europska politička elita, čitav Bruxelles, Berlin i Elizejska Palača zrela za giljotinu i vješala. Zbog nesposobnosti i korupcije. Prije svega zbog VELEIZDAJE.melkior wrote:
Ne. Treba baciti dvije neutronske bombe na Tursku. Tri nuklearne bombe na Saudijsku Arabiju. Jednu na Pakistan. Iran nije prijetnja, pogotovo za Europu jer se radi o šiitima, a problem su suniti.
Melk,Europa je nesluzbeno na koljenima..nemaju snage,nemaju dogovora,nemaju volje za bilo sto..Svabija,jedina jaka opet puši kitu Turcima..iako nezamislivo u normalnim uvjetima,ali kako stvari stoje,ako Rusija ne zastiti Balkan,ode on opet na 500 godina u najam..
2015-08-09
Predlazem otok Kiribati u Pacifiku... ..ja iovako i onako sibam za Rusiju..pa kak bude..melkior wrote:Živim u Hrvatskoj, ali bilo bi bolje da selim u Australiju ili na Novi Zelandbogomdani wrote:Ne znam gdje zivis Melk,ali ako si u RH,uzivaj jos malo..u Svabiji ti polako postalo kao u poluratnim zonama..tijekom vecih okupljanja ljudi,policija interventna,marice,ovo i ono osiguravaju sve..to nije opusten nacin zivota,ali to su Khozojebi i planirali i postigli su svoje..čopore se,pas im mater poharo,izazivaju nesigurnost,najvise kod Svaba,ostali se kolikotoliko drze,ali ne preoptimisticno..to je lagano umiranje..
Njukanje??..e sad..ono kompletno bi bilo brzo i bezbolno,dok,ovako neko takticko prepucavanje,koje bi izazvalo masivne egzoduse,bude jos i goru situaciju izazvalo..
Guest- Guest
Ma neka njukaju i onu debelu kurvetinu u Berlinu.melkior wrote:Što se mene tiče, ja bih rado da Englezi njukaju Bruxelles, a onda neka nastave i Bliski istok.bogomdani wrote:jebote..Melk,..a real ju tink so???... Pa europski birokrati se jeze od sira koji je napravljen bez pasterizacije,a nikako da se usklade oko idealne velicine krastavca i slicnih picaboca...Europa da nekog njuka???melkior wrote:Bliski istok treba preorati atomskim bombama. Treba ga preorati upravo SADA. To neće učiniti ni Amerika ni Rusija. TO TREBA UČINITI EUROPA.bogomdani wrote:netko bi rekao preapokalipticni scenario,ali ako dobropromotrimo dogadjaje u par zadnjih godina,i nije bas tako..melkior wrote:
Postoji opasnost da se Erdoganova Turska domogne nuklearnog oružja. S američkim ustupanjem Balkana Turskoj kao NATO saveznici (da Balkan ne padne u ruke Rusiji), i nuklearnom Turskom, praktički pola srednje Europe će zauvijek ostati u turskim rukama, a s Merkelicom na čelu Njemačke, mogu bez problema i do Munchena. Postoji opasnost i da se Saudijska Arabija nuklearno naoruža. Postoji opasnost da se ISIL domogne prljave atomske bombe i rokne na Europu. Europa NEMA VREMENA. Možda si Amerika može priuštiti da napravi sranje u svakom dijelu svijetai izazove rat, i da u tom ratu čak i ne mora pobijediti, da je već samo vođenje rata za nju pobjeda jer prodaje oružje svim stranama u sukobu. ALI EUROPA SI TO NE MOŽE PRIUŠTITI. Europa mora voditi blitzkrieg, ako želi uspjeti, mora ga voditi još dok posjeduje tehnološku nadmoć i superiorni battle menagment. Mora ga voditi na neprijateljskom teritoriju, ne na svom. Svako vođnje ratova na svom teritoriju za Europu već predstavlja poraz. Zato je čitava europska politička elita, čitav Bruxelles, Berlin i Elizejska Palača zrela za giljotinu i vješala. Zbog nesposobnosti i korupcije. Prije svega zbog VELEIZDAJE.
2015-08-09
ne znam..nekako su se dogadjaji poceli freneticno odvijati i sa sve manje kontrole..mislim da nece biti jedno zariste,nego ce biti vise njih i to simultano..a nis pratimo i vidimo..melkior wrote:Što se mene tiče, ja bih rado da Englezi njukaju Bruxelles, a onda neka nastave i Bliski istok.bogomdani wrote:jebote..Melk,..a real ju tink so???... Pa europski birokrati se jeze od sira koji je napravljen bez pasterizacije,a nikako da se usklade oko idealne velicine krastavca i slicnih picaboca...Europa da nekog njuka???melkior wrote:Bliski istok treba preorati atomskim bombama. Treba ga preorati upravo SADA. To neće učiniti ni Amerika ni Rusija. TO TREBA UČINITI EUROPA.bogomdani wrote:netko bi rekao preapokalipticni scenario,ali ako dobropromotrimo dogadjaje u par zadnjih godina,i nije bas tako..melkior wrote:
Postoji opasnost da se Erdoganova Turska domogne nuklearnog oružja. S američkim ustupanjem Balkana Turskoj kao NATO saveznici (da Balkan ne padne u ruke Rusiji), i nuklearnom Turskom, praktički pola srednje Europe će zauvijek ostati u turskim rukama, a s Merkelicom na čelu Njemačke, mogu bez problema i do Munchena. Postoji opasnost i da se Saudijska Arabija nuklearno naoruža. Postoji opasnost da se ISIL domogne prljave atomske bombe i rokne na Europu. Europa NEMA VREMENA. Možda si Amerika može priuštiti da napravi sranje u svakom dijelu svijetai izazove rat, i da u tom ratu čak i ne mora pobijediti, da je već samo vođenje rata za nju pobjeda jer prodaje oružje svim stranama u sukobu. ALI EUROPA SI TO NE MOŽE PRIUŠTITI. Europa mora voditi blitzkrieg, ako želi uspjeti, mora ga voditi još dok posjeduje tehnološku nadmoć i superiorni battle menagment. Mora ga voditi na neprijateljskom teritoriju, ne na svom. Svako vođnje ratova na svom teritoriju za Europu već predstavlja poraz. Zato je čitava europska politička elita, čitav Bruxelles, Berlin i Elizejska Palača zrela za giljotinu i vješala. Zbog nesposobnosti i korupcije. Prije svega zbog VELEIZDAJE.
Guest- Guest
..ono,nikad u zivotu nisam curu ili zenu natriskao,pa niti lagani samar udijelio,ali ovu Lajpcišku Šlampu..ajoj...melkior wrote:Ma neka njukaju i onu debelu kurvetinu u Berlinu.melkior wrote:Što se mene tiče, ja bih rado da Englezi njukaju Bruxelles, a onda neka nastave i Bliski istok.bogomdani wrote:jebote..Melk,..a real ju tink so???... Pa europski birokrati se jeze od sira koji je napravljen bez pasterizacije,a nikako da se usklade oko idealne velicine krastavca i slicnih picaboca...Europa da nekog njuka???melkior wrote:Bliski istok treba preorati atomskim bombama. Treba ga preorati upravo SADA. To neće učiniti ni Amerika ni Rusija. TO TREBA UČINITI EUROPA.bogomdani wrote:
netko bi rekao preapokalipticni scenario,ali ako dobropromotrimo dogadjaje u par zadnjih godina,i nije bas tako..
Guest- Guest
Ja sam jednostavno...jednostavno mi je svega dosta.bogomdani wrote:ne znam..nekako su se dogadjaji poceli freneticno odvijati i sa sve manje kontrole..mislim da nece biti jedno zariste,nego ce biti vise njih i to simultano..a nis pratimo i vidimo..melkior wrote:Što se mene tiče, ja bih rado da Englezi njukaju Bruxelles, a onda neka nastave i Bliski istok.bogomdani wrote:jebote..Melk,..a real ju tink so???... Pa europski birokrati se jeze od sira koji je napravljen bez pasterizacije,a nikako da se usklade oko idealne velicine krastavca i slicnih picaboca...Europa da nekog njuka???melkior wrote:Bliski istok treba preorati atomskim bombama. Treba ga preorati upravo SADA. To neće učiniti ni Amerika ni Rusija. TO TREBA UČINITI EUROPA.bogomdani wrote:
netko bi rekao preapokalipticni scenario,ali ako dobropromotrimo dogadjaje u par zadnjih godina,i nije bas tako..
2015-08-09
sto da ti kazem..u reali tu situaciju ignoriram,poceo sam setati sklopivi noz u džepu,laganini pratiti sto se dogadja u mojoj blizini s obzirom na onu čoporativnu paščad,tu i tamo gledam kako neki transportni Herkules vozi oruzja na istok,i jednom ce samo radio zasutati a elektronika umrijeti
Guest- Guest
tv-a mi ne ce biti zao ali radio vidis...jos ima dobrih radio stanica
2014-04-14
Trump says Hillary Clinton founded ISIS
ABC News cuts Trump's speech when he says Hillary founded ISIS
https://worldisraelnews.com/watch-trump-says-hillary-clinton-founded-isis/
ABC News cuts Trump's speech when he says Hillary founded ISIS
https://worldisraelnews.com/watch-trump-says-hillary-clinton-founded-isis/
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Extinction 2Winter is coming wrote:tv-a mi ne ce biti zao ali radio vidis...jos ima dobrih radio stanica
Guest- Guest
zvuci kao neka igricabogomdani wrote:Extinction 2Winter is coming wrote:tv-a mi ne ce biti zao ali radio vidis...jos ima dobrih radio stanica
Winter is coming-
2014-04-14
muuuuvi...afterapocaliyptic muuuviWinter is coming wrote:zvuci kao neka igricabogomdani wrote:Extinction 2Winter is coming wrote:tv-a mi ne ce biti zao ali radio vidis...jos ima dobrih radio stanica
Guest- Guest
vrijedi pogledati a
2014-04-14
a sta si mi poslo trejler,posalji cijeli film
2014-04-14
vidio sam
2014-04-14
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Krenula grdosija od nosaca zrakoplova 'Gerald Ford' na svoj prvi zadatak
» Kekin:'Moj Milutin će biti odličan prvi drug.. kh, kh prvi gospodin u Hrvatskoj'
» Žele nove izbore,nisu složni a prepucavaju se ko mala djeca:'Mi smo bili prvi.Ne,mi smo bili prvi.'
» ULIČNE BITKE ZA CENTAR DAMASKA
» Zadatak
» Kekin:'Moj Milutin će biti odličan prvi drug.. kh, kh prvi gospodin u Hrvatskoj'
» Žele nove izbore,nisu složni a prepucavaju se ko mala djeca:'Mi smo bili prvi.Ne,mi smo bili prvi.'
» ULIČNE BITKE ZA CENTAR DAMASKA
» Zadatak
Page 8 of 8