Hillary: moj prvi zadatak je bomardiranje Damaska
Page 4 of 8
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Hillary: moj prvi zadatak je bomardiranje Damaska
Ne interesiraju me strane investicije, nego geostrateška postava. Najbitnije je da Iran i Hezbollah u što većoj mjeri opkole Izrael. A svakako da je stabilizacija situacije u Siriji (po Assada naravno) jedan od glavnih preduvijeta.
Hoće reći da, ak je Hezbollah iz Libanona uspio potući ćifute 2006. onda logično da bi iz Sirije Iran i Hezbollah zajedno mogli ćifute potući još više. Hezbollah već gradi jednu bazu u Siriji. Uskoro slijedi i druga, bliža Golanu.
Hoće reći da, ak je Hezbollah iz Libanona uspio potući ćifute 2006. onda logično da bi iz Sirije Iran i Hezbollah zajedno mogli ćifute potući još više. Hezbollah već gradi jednu bazu u Siriji. Uskoro slijedi i druga, bliža Golanu.
AlfaOmega- Posts : 10386
2015-09-11
Ajoj..vidim danema tu objektivne i realne rasprave samo pokusaj balkanskog navijanja..dobro,dobro..sam oda ti pojasnim neke cinjenice..Ne investira se u drzavu koju se moze tek tako skrsiti,koja je financijski nepouzdana,i koja se ne moze od tih islamskih nakota obraniti..To sto tebe ne interesira ne znaci da nije prisutno..a snovidjenja i snovi su ti dopusteni..
Guest- Guest
Ajoj..vidim danema tu objektivne i realne rasprave samo pokusaj balkanskog navijanja..dobro,dobro..sam oda ti pojasnim neke cinjenice..Ne investira se u drzavu koju se moze tek tako skrsiti,koja je financijski nepouzdana,i koja se ne moze od tih islamskih nakota obraniti..To sto tebe ne interesira ne znaci da nije prisutno..a snovidjenja i snovi su ti dopusteni..
Guest- Guest
dvaput je dvaput..posto je Alfić jako nabrijan..
Guest- Guest
Gubitak Izraela udarc je za Zapadne interese, da ne spominjemo da je Izrael predziđe demokracije.
neutralno gledajuci,SVIMA se u svijetu ne pise dobro,ako se ne skrsi Islam ili bar regionalno ogranici...
Guest- Guest
a jes neutralan u pmbogomdani wrote:neutralno gledajuci,SVIMA se u svijetu ne pise dobro,ako se ne skrsi Islam ili bar regionalno ogranici...
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
svakako veca od ove poluustaske prćije usred Europe..
Guest- Guest
neutralan u odnosu na Israel..kujiš??..ne mjerkam sad za i protiv nego realu..RayMabus wrote:a jes neutralan u pmbogomdani wrote:neutralno gledajuci,SVIMA se u svijetu ne pise dobro,ako se ne skrsi Islam ili bar regionalno ogranici...
Guest- Guest
Hrvatska će posebno nadrapati bude li se pridvorila Amerima.bogomdani wrote:neutralno gledajuci,SVIMA se u svijetu ne pise dobro,ako se ne skrsi Islam ili bar regionalno ogranici...
Ameri će otići. Spakovati se i go home.
A mi? A što ćemo mi?
Svi naši susjedi grade proeuropsku politiku i zauzimaju jasan antiamerički i antiislamistički stav,a ova Kolinda nas približava sirijskim kanibalima,Turcima,ne skrećući pogleda od gazde iz Vošinktona.
Čak su i Slovenci zauzeli pozitivan slavenski gard i izazvali buru negodovanja u Ljubljani,Zagrebu,Briselu,Berlinu i Vošinktonu.
Last edited by jastreb on 9/8/2016, 17:28; edited 1 time in total
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Starhemberg wrote:Ne daj bože da ovo zasjedne na mjsto predsjednika SAD-a. Ne dao bog većeg zla.Winter is coming wrote:Navodno je imala povredu glave 2012 i ne moze tolersati stresne situacije
Cista shizofrenija,to bi bio najgori scenario da ona bude na toj funkciji,i za amere,ruse i cijeli svijet
2014-04-14
Na tuđoj zemlji gdi vrši aparthejd nad onima kome zemlja odista pripada, jelRegoč wrote:Gubitak Izraela udarc je za Zapadne interese, da ne spominjemo da je Izrael predziđe demokracije.
vi budete onaj zadnji zalogaj,najsladji,ako Europa ne zauzda Islam unutar sebe..mislim,samo retardiranima jos treba dokazivati neke stvari koje se dogadjaju na ocigled..kod vas je jos mirno..jastreb wrote:Hrvatska će posebno nadrapati bude li se pridvorila Amerima.bogomdani wrote:neutralno gledajuci,SVIMA se u svijetu ne pise dobro,ako se ne skrsi Islam ili bar regionalno ogranici...
Ameri će otići. Spakovati se i go home.
A mi? A što ćemo mi?
Svi naši susjedi grade proeuropsku politiku i zauzimaju jasan antiamerički i antiislamistički stav,a ova Kolinda nas približava sirijskim kanibalima,Turcima,ne skrećući pogleda od gazde iz Vošinktona.
Čak su i Slovenci zauzeli pozitivan slavenski gard i izazvali buru negodovanja u Ljubljani,Zagrebu,Briselu,Berlinu i Vošinktonu.
Guest- Guest
Pripqada Israelu..a sto vi radite na tudjem??AlfaOmega wrote:Na tuđoj zemlji gdi vrši aparthejd nad onima kome zemlja odista pripada, jelRegoč wrote:Gubitak Izraela udarc je za Zapadne interese, da ne spominjemo da je Izrael predziđe demokracije.
Guest- Guest
Osporavaš demokratski poredak u Izraelu?kic wrote:veći predzid je moj k-
ahhh..mladalacka neukosti..Regoč wrote:Osporavaš demokratski poredak u Izraelu?kic wrote:veći predzid je moj k-
Guest- Guest
U Israelu,Zidovi,palestinc,Arapi svi imaju zagarantirana svoja prava u okviru zakona..i to se u praksi primjenjuje..balkanci jos trebaju puno o tome uciti,gledajuci po komentarima na forumu..
Guest- Guest
bogomdani wrote:NIJEDNA ZENA NIJE KADAR VODITI VELESILU..hajd ako se usanci na celo neke nemotjne Fukoebine,pa hajde,ali zena na celu Jusa??...Winter is coming wrote:hittlery ima neke zdravstvene probleme gdje u javnosti pocn nekontrolisano drmati i tresti glavom ali vjesto to prikriva,mislim da ona nije kvalifikovana da bude kandidat ali cak i da je,nema glasova
Pa oslo sve u kurac..kastriranih nacija sve vise..
nebi mi smetalo da bude zena predsjednik ali neko ko ima tri chiste u glavi
Winter is coming-
2014-04-14
Najbolje da ovi iz Irana bace atomsku na Izrael tako da nam više ne sheru o Jasenovcu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Krenula grdosija od nosaca zrakoplova 'Gerald Ford' na svoj prvi zadatak
» Kekin:'Moj Milutin će biti odličan prvi drug.. kh, kh prvi gospodin u Hrvatskoj'
» Žele nove izbore,nisu složni a prepucavaju se ko mala djeca:'Mi smo bili prvi.Ne,mi smo bili prvi.'
» ULIČNE BITKE ZA CENTAR DAMASKA
» Zadatak
» Kekin:'Moj Milutin će biti odličan prvi drug.. kh, kh prvi gospodin u Hrvatskoj'
» Žele nove izbore,nisu složni a prepucavaju se ko mala djeca:'Mi smo bili prvi.Ne,mi smo bili prvi.'
» ULIČNE BITKE ZA CENTAR DAMASKA
» Zadatak
Page 4 of 8