Vi možda imate Hrvatsku, ali ja je nemam’
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Vi možda imate Hrvatsku, ali ja je nemam’
Inače Aben je sve objasnio.
Dobili smo rat protiv Nacional Socijalističke Srbije, koja je htjela - jel da , osvojiti životni prostor -lebensraum ovdje
ali smo kasnije izgubili ekonomski rat protiv Nacional Socijalističke Hrvatske, jer su nas post-socijalističke stranke HDZ i SDP razjebali i opljačkali, i onda ljudi imaju osjećaj "koji kurac sam ratovao"..
gle glasovali ste za HDZ i SDP , ovi su lopovlukom i post-socijalističkom ekonomijom razjebali državu itd..
da smo kojim slučajem imali "neoliberalne" vlade poput Poljske, Slovačke, Baltičkih zemalja, danas nitko nebi spominja ovakve stvari..
inače ne znam čemu napadi na mihu koji uzgaja paprike, takvi ljudi koji rade u proizvodnji i hrane ovu državu punu parazita , a paraziti se još rugaju sa njima, nije niti čudno što propadate..
Dobili smo rat protiv Nacional Socijalističke Srbije, koja je htjela - jel da , osvojiti životni prostor -lebensraum ovdje
ali smo kasnije izgubili ekonomski rat protiv Nacional Socijalističke Hrvatske, jer su nas post-socijalističke stranke HDZ i SDP razjebali i opljačkali, i onda ljudi imaju osjećaj "koji kurac sam ratovao"..
gle glasovali ste za HDZ i SDP , ovi su lopovlukom i post-socijalističkom ekonomijom razjebali državu itd..
da smo kojim slučajem imali "neoliberalne" vlade poput Poljske, Slovačke, Baltičkih zemalja, danas nitko nebi spominja ovakve stvari..
inače ne znam čemu napadi na mihu koji uzgaja paprike, takvi ljudi koji rade u proizvodnji i hrane ovu državu punu parazita , a paraziti se još rugaju sa njima, nije niti čudno što propadate..
Guest- Guest
kaja_333 wrote:Jel moze gospođi i onom ercegu staviti opet netko šljem na glavu. Ali malo veći. Da ih ne gledamo.
Guest- Guest
Ni na Sinjskoj alci isto ništa...mogla je barem poslat službenog predstavnika.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Ima pravo, sve je dobro rekla.
Stvar je u tomu da Hrvati vole sanjariti kako su dobri i pošteni ali nitko te neće grdnije zajebati nego baš tvoj Hrvat. Ne možemo pobjeći od našeg jala, sami sebi najgori neprijatelji. Zato i izumiremo, nema podmlatka. Natalitet negativan.
Nek je; komu i trebamo ak sami sebi ne trebamo.
Stvar je u tomu da Hrvati vole sanjariti kako su dobri i pošteni ali nitko te neće grdnije zajebati nego baš tvoj Hrvat. Ne možemo pobjeći od našeg jala, sami sebi najgori neprijatelji. Zato i izumiremo, nema podmlatka. Natalitet negativan.
Mad_Vlad-
2014-05-02
Mrijestolište Jabuka je osiguravalo ribe, a bazen BiH Hrvate.Mad_Vlad wrote:Ne možemo pobjeći od našeg jala, sami sebi najgori neprijatelji. Zato i izumiremo, nema podmlatka. Natalitet negativan.
Sad se to pretjerano izraubalo ... i ijbga...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
kic wrote:kofein wrote:"Za OVAKVU domovinu nitko nije obukao uniformu ’91. i stavio šljem na glavu"
Dužnost je svoju Domovinu braniti, a ne licitirati količinom razočaranja i osobnih frustracija. Nadrkana je, to je sve.
she needs the D
jasambrend wrote:Čak su i Srbi odustali od kmečanja, ali Index-ovci i Net- ovci se ne daju sa položaja...
dijagram-
2015-08-09
Bar je bila Hrvat, što bi htjela još?
crvenkasti-
2014-04-17
Pa je, istina je. Kad ljudi kopaju po kontejnerima, to je turistička atrakcija. Treba naplaćivati gledanje i snimanje Samsunzima Galaksijima :Pkic wrote:sve je u perspektivi..
Of.Fender- Posts : 274
2016-07-24
Tako je, Lazo, sve će to narod pozlatiti :Dkofein wrote:"Za OVAKVU domovinu nitko nije obukao uniformu ’91. i stavio šljem na glavu"
Dužnost je svoju Domovinu braniti, a ne licitirati količinom razočaranja i osobnih frustracija. Nadrkana je, to je sve.
2016-07-24
Nekom šljem, nekome naočnjake.kaja_333 wrote:Jel moze gospođi i onom ercegu staviti opet netko šljem na glavu. Ali malo veći. Da ih ne gledamo.
2016-07-24
Ok, a sto prošle godine nisu kopali?Of.Fender wrote:Pa je, istina je. Kad ljudi kopaju po kontejnerima, to je turistička atrakcija. Treba naplaćivati gledanje i snimanje Samsunzima Galaksijima :Pkic wrote:sve je u perspektivi..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Nisu kopali po off shore bankovnim računima.kaja_333 wrote:Ok, a sto prošle godine nisu kopali?Of.Fender wrote:Pa je, istina je. Kad ljudi kopaju po kontejnerima, to je turistička atrakcija. Treba naplaćivati gledanje i snimanje Samsunzima Galaksijima :Pkic wrote:sve je u perspektivi..
2016-07-24
Dobro, po smeću su kopali ali Ines nije bio problem jer je njena opcija bila na vlastiOf.Fender wrote:Nisu kopali po off shore bankovnim računima.kaja_333 wrote:Ok, a sto prošle godine nisu kopali?Of.Fender wrote:Pa je, istina je. Kad ljudi kopaju po kontejnerima, to je turistička atrakcija. Treba naplaćivati gledanje i snimanje Samsunzima Galaksijima :Pkic wrote:sve je u perspektivi..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
e sad i ti..to je nekima donijelo izlijecenje..Usne Stjepana Gnječa wrote:provocator wrote:Drolja... Đubre... Smeće... Niš koristi!
Tako je! Nek uzgaja turbo paprike i braniteljski paradajz kao svi normalni brantelji.
Inace,nau lici,svi uglavnom pricaju ovako.,a ja kazem,kretencina sam bijo,sto nisam 91 zafitiljio u svabiju..ionako ta srpsko-hrvatska razracunavanja nisu moj problem..dosad bi bijo bogatun,ovako sad moram to tek postici..
Guest- Guest
Posteno receno i nadasve tocno..Mad_Vlad wrote:Ima pravo, sve je dobro rekla.
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Imate 'crni' smisao za humor? Možda vam prijeti rijetki oblik demencije!
» Dačić: Možda bismo i mi mogli tužiti BiH i Hrvatsku jer su nas napali 1914.
» Ekonomist prizemljio Sulju:'Srbija po BDP-u nece prestic Hrvatsku bar 20 godina i to je pod 'mozda''
» PISMO OGORČENOG NIJEMCA: ‘Nećemo doći u Hrvatsku, ne želimo da nas netko vara! Pa vi imate jedne cijene za strane, a druge za domaće goste
» Ruski ambasador Azimov: Imate sreću da imate tako mudru i talentiranu predsjednicu
» Dačić: Možda bismo i mi mogli tužiti BiH i Hrvatsku jer su nas napali 1914.
» Ekonomist prizemljio Sulju:'Srbija po BDP-u nece prestic Hrvatsku bar 20 godina i to je pod 'mozda''
» PISMO OGORČENOG NIJEMCA: ‘Nećemo doći u Hrvatsku, ne želimo da nas netko vara! Pa vi imate jedne cijene za strane, a druge za domaće goste
» Ruski ambasador Azimov: Imate sreću da imate tako mudru i talentiranu predsjednicu
Page 2 of 2