ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vi možda imate Hrvatsku, ali ja je nemam’

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Vi možda imate Hrvatsku, ali ja je nemam’ - Page 2 Empty Re: Vi možda imate Hrvatsku, ali ja je nemam’

Post by Guest 8/8/2016, 00:34

Inače Aben je sve objasnio.
Dobili smo rat protiv Nacional  Socijalističke Srbije, koja je htjela - jel da , osvojiti životni prostor -lebensraum ovdje

ali smo kasnije izgubili ekonomski rat protiv Nacional Socijalističke Hrvatske, jer su nas post-socijalističke stranke HDZ i SDP razjebali i opljačkali, i onda ljudi imaju osjećaj "koji kurac sam ratovao"..

gle glasovali ste za HDZ i SDP , ovi su lopovlukom i post-socijalističkom ekonomijom razjebali državu itd..

da smo kojim slučajem imali "neoliberalne" vlade poput Poljske, Slovačke, Baltičkih zemalja, danas nitko nebi spominja ovakve stvari..

inače ne znam čemu napadi na mihu koji uzgaja paprike, takvi ljudi koji rade u proizvodnji i hrane ovu državu punu parazita , a paraziti se još rugaju sa njima, nije niti čudno što propadate..

Guest
Guest

Back to top Go down

Vi možda imate Hrvatsku, ali ja je nemam’ - Page 2 Empty Re: Vi možda imate Hrvatsku, ali ja je nemam’

Post by Guest 8/8/2016, 00:39

kaja_333 wrote:Jel moze gospođi i onom ercegu staviti opet netko šljem na glavu. Ali malo veći. Da ih ne gledamo.

:P

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eroo 8/8/2016, 03:23

Ni na Sinjskoj alci isto ništa...mogla je barem poslat  službenog predstavnika. :)
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Mad_Vlad 8/8/2016, 06:22

Ima pravo, sve je dobro rekla. 
Stvar je u tomu da Hrvati vole sanjariti kako su dobri i pošteni ali nitko te neće grdnije zajebati nego baš tvoj Hrvat. Ne možemo pobjeći od našeg jala, sami sebi najgori neprijatelji. Zato i izumiremo, nema podmlatka. Natalitet negativan.
Nek je; komu i trebamo ak sami sebi ne trebamo.
Mad_Vlad
Mad_Vlad

Male
2014-05-02

Back to top Go down

Post by Eroo 8/8/2016, 06:42

Mad_Vlad wrote:Ne možemo pobjeći od našeg jala, sami sebi najgori neprijatelji. Zato i izumiremo, nema podmlatka. Natalitet negativan.
Mrijestolište Jabuka je osiguravalo ribe, a bazen BiH Hrvate.
Sad se to pretjerano izraubalo ... i ijbga... :)
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by BB-8 8/8/2016, 10:14

kic wrote:
kofein wrote:"Za OVAKVU domovinu nitko nije obukao uniformu ’91. i stavio šljem na glavu"

Dužnost je svoju Domovinu braniti, a ne licitirati količinom razočaranja i osobnih frustracija.   Nadrkana je, to je sve.

she needs the D
Vi možda imate Hrvatsku, ali ja je nemam’ - Page 2 A2b1a710

2016-01-25

Back to top Go down

Post by dijagram 8/8/2016, 10:22

jasambrend wrote:Čak su i Srbi odustali od kmečanja, ali Index-ovci i Net- ovci se ne daju sa položaja...
cheers
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by crvenkasti 8/8/2016, 10:31

Bar je bila Hrvat, što bi htjela još?
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Of.Fender 8/8/2016, 12:43

kic wrote:sve je u perspektivi..
Pa je, istina je. Kad ljudi kopaju po kontejnerima, to je turistička atrakcija. Treba naplaćivati gledanje i snimanje Samsunzima Galaksijima :P
Of.Fender
Of.Fender

2016-07-24

Back to top Go down

Post by Of.Fender 8/8/2016, 12:45

kofein wrote:"Za OVAKVU domovinu nitko nije obukao uniformu ’91. i stavio šljem na glavu"

Dužnost je svoju Domovinu braniti, a ne licitirati količinom razočaranja i osobnih frustracija.   Nadrkana je, to je sve.
Tako je, Lazo, sve će to narod pozlatiti :D
Of.Fender
Of.Fender

2016-07-24

Back to top Go down

Post by Of.Fender 8/8/2016, 12:46

kaja_333 wrote:Jel moze gospođi i onom ercegu staviti opet netko šljem na glavu. Ali malo veći. Da ih ne gledamo.
Nekom šljem, nekome naočnjake.
Of.Fender
Of.Fender

2016-07-24

Back to top Go down

Post by kaya 8/8/2016, 12:47

Of.Fender wrote:
Pa je, istina je. Kad ljudi kopaju po kontejnerima, to je turistička atrakcija. Treba naplaćivati gledanje i snimanje Samsunzima Galaksijima :P
Ok, a sto prošle godine nisu kopali?
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Of.Fender 8/8/2016, 12:48

kaja_333 wrote:
Of.Fender wrote:
Nisu kopali po off shore bankovnim računima.
Of.Fender
Of.Fender

2016-07-24

Back to top Go down

Post by kaya 8/8/2016, 12:49

Of.Fender wrote:
kaja_333 wrote:
Of.Fender wrote:
Nisu kopali po off shore bankovnim računima.
Dobro, po smeću su kopali ali Ines nije bio problem jer je njena opcija bila na vlasti
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest 8/8/2016, 13:07

Usne Stjepana Gnječa wrote:
provocator wrote:Drolja... Đubre... Smeće... Niš koristi!

Tako je! Nek uzgaja turbo paprike i braniteljski paradajz kao svi normalni brantelji.
e sad i ti..to je nekima donijelo izlijecenje..

Inace,nau lici,svi uglavnom pricaju ovako.,a ja kazem,kretencina sam bijo,sto nisam 91 zafitiljio u svabiju..ionako ta srpsko-hrvatska razracunavanja nisu moj problem..dosad bi bijo bogatun,ovako sad moram to tek postici..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/8/2016, 13:08

Mad_Vlad wrote:Ima pravo, sve je dobro rekla. 
Stvar je u tomu da Hrvati vole sanjariti kako su dobri i pošteni ali nitko te neće grdnije zajebati nego baš tvoj Hrvat. Ne možemo pobjeći od našeg jala, sami sebi najgori neprijatelji. Zato i izumiremo, nema podmlatka. Natalitet negativan.
Posteno receno i nadasve tocno..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics