Kriza muškosti
Page 4 of 48
Page 4 of 48 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 26 ... 48
Re: Kriza muškosti
ja mislim da su taj globalni pad testosterona i malokujstvo zapravo glavni inicijatori i pokretači feminizma..
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
DAFUQ??...flopić... cuj Disk 1 od 3711..hahahahaha..al bi bilo rošljanja u flopi drajvu...malo bi potrajalo..deda gulenist wrote:pizzon wrote:zato sto sam gost, pa kucam ko da sam na svom rac.kic wrote:zašto koristiš y - mjesto z, a očito imaš z na tastaturi :^^
evo, mogu kad se potrudim.
kupi si nove Windowse koji podržavaju i druge jezike, imaš ih za 1$ na Aliexpressu iz Kine
Guest- Guest
kako ćeš instalirati nove Win ako ti se pokvario CD-ROM na računalu?bogomdani wrote:DAFUQ??...flopić... cuj Disk 1 od 3711..hahahahaha..al bi bilo rošljanja u flopi drajvu...malo bi potrajalo..
Guest- Guest
preko mreze svih Mreza,USB boot drive,LAN-a,Eksterni CD-DVD drive..ima nacina Deda..deda gulenist wrote:kako ćeš instalirati nove Win ako ti se pokvario CD-ROM na računalu?bogomdani wrote:DAFUQ??...flopić... cuj Disk 1 od 3711..hahahahaha..al bi bilo rošljanja u flopi drajvu...malo bi potrajalo..
Guest- Guest
evo Deda,bivsi spijunski software..
https://www.teamviewer.com/hr/?pid=google.tv_10.s.int&gclid=COOR-P6Jr84CFUE_GwodgQgKmA
https://www.teamviewer.com/hr/?pid=google.tv_10.s.int&gclid=COOR-P6Jr84CFUE_GwodgQgKmA
Guest- Guest
U estradiol da, vrstu estrogena.kic wrote:nego mene zanima ovo za hormonsku inverziju, manjak testosterona i on se transformira u estrogen?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
A pa ono .....sad je i onako šuma izgorila. Švabiji treba 250 tisuća do pola miljona radnika godišnje idučih 20 godina sigurno , neračunajuci obitelji istih da bi im ekonomija bila iznad vode. Krahira li to ode sva evropska ekonomija u tri pm.Sad nek uvoze. Đabe im kmečanje.bogomdani wrote:Naravno..sve se pogresno poslagalo u moderno doba..evo susjed Janjevac..zena,4 djece,vec odrasli i sin ima svoje.svi skupa,Moškije rade,zene sjede doma,ili odu do ducana,po cijele dane se laganini s noge na nogu potezu po kuci dvoristu,kuffaju,spremaju..i svi sve postuju medjusobno...i meni najbitnije,ugodni su susjedi..nema svadja,nema galame nema nezadovoljstva..RayMabus wrote:Svetac kako one mogu išta zarađivat ako npr uzmemo naciju ( državu , eko sistem ) od npr 10 miljona ljudi i sad one rade , muškim hraniteljima uzimaju kunu , pada natalitet i za trideset godina ti imaš problem tko ce ti finacirat penzije , pada stanogradnja , moraš useljavat da bi sistem održao da ne krahira.
Pa nije to zarada jbte.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
trebali su uvoziti iz j.Koreje,-Japana,tih orijentalnih drzava..tamo su ljudi radisni..Khozoepi nisu radisni..RayMabus wrote:A pa ono .....sad je i onako šuma izgorila. Švabiji treba 250 tisuća do pola miljona radnika godišnje idučih 20 godina sigurno , neračunajuci obitelji istih da bi im ekonomija bila iznad vode. Krahira li to ode sva evropska ekonomija u tri pm.Sad nek uvoze. Đabe im kmečanje.bogomdani wrote:Naravno..sve se pogresno poslagalo u moderno doba..evo susjed Janjevac..zena,4 djece,vec odrasli i sin ima svoje.svi skupa,Moškije rade,zene sjede doma,ili odu do ducana,po cijele dane se laganini s noge na nogu potezu po kuci dvoristu,kuffaju,spremaju..i svi sve postuju medjusobno...i meni najbitnije,ugodni su susjedi..nema svadja,nema galame nema nezadovoljstva..RayMabus wrote:Svetac kako one mogu išta zarađivat ako npr uzmemo naciju ( državu , eko sistem ) od npr 10 miljona ljudi i sad one rade , muškim hraniteljima uzimaju kunu , pada natalitet i za trideset godina ti imaš problem tko ce ti finacirat penzije , pada stanogradnja , moraš useljavat da bi sistem održao da ne krahira.
Pa nije to zarada jbte.
Guest- Guest
A koga ce uvozit od tamo ? Pa i oni su ono fali im radne snage :
2014-04-11
ebo te..imas Kineziće..indoKineziće,ove i one..doduse indoKinezići su isto Khozoepi,ali su radisni...
Guest- Guest
SVetac cuj možeš ti uvozit tako još dvaest godina al onda nema Švaba u Švabiji sa tom politikom a ako misliš da ce ta država postojat kao takva kad Švabe ispare kao vecina onda se varaš.
2014-04-11
ne mislim da ce postojati..sad..pitanje je sto je manja steta..jaka i prejaka nacionalna svapska drzava ili multikultifukoebina,sa mnogo islama u sebi..Doista ne znas sto je gore..RayMabus wrote:SVetac cuj možeš ti uvozit tako još dvaest godina al onda nema Švaba u Švabiji sa tom politikom a ako misliš da ce ta država postojat kao takva kad Švabe ispare kao vecina onda se varaš.
Guest- Guest
Meni dođe na isto : šuma se zapalila.bogomdani wrote:ne mislim da ce postojati..sad..pitanje je sto je manja steta..jaka i prejaka nacionalna svapska drzava ili multikultifukoebina,sa mnogo islama u sebi..Doista ne znas sto je gore..RayMabus wrote:SVetac cuj možeš ti uvozit tako još dvaest godina al onda nema Švaba u Švabiji sa tom politikom a ako misliš da ce ta država postojat kao takva kad Švabe ispare kao vecina onda se varaš.
2014-04-11
A što hoćete? Feminizirale ste Crkvu i sad se jebite. Takva Crkva nikom ne treba, bez brige - neće se muški vratit u Crkvu, pustit će ju da uredno propadne. Što je u stvari i dobro. Sad će papa namnožit đakonice.kic wrote:ne mogu kopirati tekst, ali kratak je članak..
https://www.bitno.net/kolumne/ogledalo-duse/nikolina-nakic-kriza-muskosti/
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Mah, jedna agresivna ženska jučer navalila na mene. Večeras idem po još
LIto je .....sad se one brže usmrde dole.dawson wrote:Mah, jedna agresivna ženska jučer navalila na mene. Večeras idem po još
2014-04-11
gargamel0101 wrote:Čuj ti to, mi smo stvoreni da budemo hranitelji. Ma moš si mislit. Ako curke žele klopu, koplje u ruke i juriš na mamuta. Ja odoh po pivu.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
LJeto je , sad se vlaže. Majka priroda. Isto ko i ovce. Sad je vrijeme parenja i onda se otele u proljece kad je ugodna klima za mlade i ima ispaše.
Jbga meni su sad jaja do poda , neda mi se živit a kamo li hebat. Ja samo zimi al zimi njih nema nikako. Zimi cuna stoji uspravno na minus deset. Uostalom tko su one da ja plešem kako one oce. Il zimi il ništa. A i moja djeca se nece rađat u proljece ko neki mlitavci kad je sve okolo ugodno nego zimi ko pravi muškici i potomci ponosnog tate , ima da na minus dvajst izalze iz one njihove pečine. Odma da se čeliče.
Jbga meni su sad jaja do poda , neda mi se živit a kamo li hebat. Ja samo zimi al zimi njih nema nikako. Zimi cuna stoji uspravno na minus deset. Uostalom tko su one da ja plešem kako one oce. Il zimi il ništa. A i moja djeca se nece rađat u proljece ko neki mlitavci kad je sve okolo ugodno nego zimi ko pravi muškici i potomci ponosnog tate , ima da na minus dvajst izalze iz one njihove pečine. Odma da se čeliče.
2014-04-11
brenerom je zbrijes..uglavnom dlakurine smrde..vadjajnu ove danasnje brizno pirlitaju i zalijevaju miomirisnim vodicama..RayMabus wrote:LIto je .....sad se one brže usmrde dole.dawson wrote:Mah, jedna agresivna ženska jučer navalila na mene. Večeras idem po još
Guest- Guest
Page 4 of 48 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 26 ... 48
Similar topics
» U prilog muškosti kao struji zapadne civlizacije
» Australski leftardi uvode trogodisnji program borbe protiv toksicne muskosti
» KRIZA
» Kriza je
» Beyond Meats kriza
» Australski leftardi uvode trogodisnji program borbe protiv toksicne muskosti
» KRIZA
» Kriza je
» Beyond Meats kriza