Kriza muškosti
Page 2 of 48
Page 2 of 48 • 1, 2, 3 ... 25 ... 48
Re: Kriza muškosti
Ma ženska je tipični primjerak ispranog ženskog mozga. Hebi me , zašto ti fali muških hormona , hrani mi moju djecu koja su samo moja. Aj odhebi.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
priznajem da mi nije jasno što autorica hoće i što zapravo prigovara muškarcima danas?
koliko vidim, muškarci su još uvijek hranitelji, branitelji i vođe, a to što im se u tome (u svim vremenima) pridružilo i nešto žena ne znači da su oni to zbog toga prestali biti
koliko vidim, muškarci su još uvijek hranitelji, branitelji i vođe, a to što im se u tome (u svim vremenima) pridružilo i nešto žena ne znači da su oni to zbog toga prestali biti
neva- Posts : 4367
2014-04-12
RayMabus wrote:Ma ženska je tipični primjerak ispranog ženskog mozga. Hebi me , zašto ti fali muških hormona , hrani mi moju djecu koja su samo moja. Aj odhebi.
To je u temeljima kršćanstva izokretanje vrijednosti. Slabi su jaki u Isusu, glupi su blaženi, gladni su siti... robovanje bogu i crkvenoj hierarhiji je sloboda, neznanje(slijepa vjera) je snaga, znanje je oholost
Kršćanstvo mane slavi kao vrline, a vrline proglašava smrtnim grijehom
Feminizam je derivat kršćanske ideologije, proizašao je iz kršćanske kulture misli, nije nastao u Japanu
Guest- Guest
Ne znam šta hoce znam samo da nešto hoce od drugih ljudi ( ona je žena jelte , oce nešto od muškaraca ).Neve wrote:priznajem da mi nije jasno što autorica hoće i što zapravo prigovara muškarcima danas?
BMK šta ona i netko drugi i treci hoce od mene.
Imam svoju tocku gledišta i s tog stajališta donosim odluke. Nemam para da finaciram više od jednog djeteta jer sam ovisan o samovolji druge strane da prekine vezu a sva djeca idu njoj. Ne zanima me takakv položaj mene u društvu i zajednici. Zato ni neheben ništa ima već pun kuraz. Samo drkiza rulls.
2014-04-11
deda gulenist wrote:
https://www.facebook.com/nina.b.nakic?ref=br_rs
Nikolina Nakić
29. srpnja u 19:49 ·
Blago mu se.
A kako je vrijeme u nebu relativno a ne linearno, njegova krv dio je iste one crvene rijeke s početka Gospodinove Crkve. Krug se nekako zatvara. Neću reći počivao u miru, znamo svi predobro da je oko nas nemir, a uz njega sada vječni mir.
Anita Gracin Tocno to. On je dozivio za jednog krscanina mucenicku ali svetu smrt! I sigurna sam da je isti cas presao u zagrljaj svoga Oca.
Sviđa mi se · 4 · 30. srpnja u 0:21
Pavle Primorac
Pavle Primorac Primio je palmu mučeništva i uronio u Kristov mir.... :-)
Sviđa mi se · 2 · 30. srpnja u 2:33
ovi njeni frendovi na fejsu su mentalno bolesni,
Last edited by deda gulenist on 7/8/2016, 11:38; edited 1 time in total
Guest- Guest
Mogu joj se ja izdhxxat na facu.kic wrote:žena 'oće više testosterona :D
2014-04-11
kic wrote:žena 'oće više testosterona :D
muškarci koji kleče na koljenima u procesiji imaju više iskustva, tako piše u članku
kad si ti zadnji put klečao?
Guest- Guest
Ma hebeš ovu temu. Vrijeme je isteklo. Šuma je izgorila. Ne moš sad o tome raspravljat. To je trebalo prije tri desetljeca. Sad je kasno.
Evo opet .....požar ha ha ha
NAORUŽANI, okrvavljeni muškarac se zabarikadirao u restoranu u Saarbrueckenu na zapadu Njemačke, piše Bild.
Uskoro opširnije...
Antiteroristička policija je okružila zgradu.
Vjeruje se kako je dio osoblja uspio pobjeći iz zgrade u trenutku kada je napadač ušao unutra, a lokalni mediji javljaju kako se njemačka protuteroristička policija (SEK) sprema ući u zgradu.
Policija blokirala područje
Policija je ogradila dvije ulice kako bi nesmetano mogla provoditi operaciju, javlja lokalna radio stanica.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/nova-uzbuna-u-njemackoj-naoruzani-muskarac-se-zabarikadirao-u-restoranu/911146.aspx
Evo opet .....požar ha ha ha
NAORUŽANI, okrvavljeni muškarac se zabarikadirao u restoranu u Saarbrueckenu na zapadu Njemačke, piše Bild.
Uskoro opširnije...
Antiteroristička policija je okružila zgradu.
Vjeruje se kako je dio osoblja uspio pobjeći iz zgrade u trenutku kada je napadač ušao unutra, a lokalni mediji javljaju kako se njemačka protuteroristička policija (SEK) sprema ući u zgradu.
Policija blokirala područje
Policija je ogradila dvije ulice kako bi nesmetano mogla provoditi operaciju, javlja lokalna radio stanica.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/nova-uzbuna-u-njemackoj-naoruzani-muskarac-se-zabarikadirao-u-restoranu/911146.aspx
2014-04-11
ako klečiš svake nedjelje na misi u crkvi onda se ne trebaš brinuti, onda ti je s testosteronom sve u redu
Guest- Guest
mda.. pa zna ona da se masu testosterona stvara klečanjem i procesijama, a ne npr. sportom i vježbanjem na svim onim 'spravama za mučenje'kic wrote:žena 'oće više testosterona :D
2014-04-12
Al još ipak manje od ovog pajde u Švabiji trenutno :kic wrote:vas dva ste u krizi uma xD
11.43 Prema nepotvrđenim izvještajima s terena, muškarac ima "psihološke probleme". Identitet napadača još uvijek nije poznat, piše RT.
11.40 Policijski pregovarači i psiholozi su na terenu i pokušavaju uspostaviti kontakt s muškarcem.
2014-04-11
kic wrote:vas dva ste u krizi uma xD
bog nas ne voli, ispali smo vanj njegove milosti
Guest- Guest
Sad kad je šuma izgorila a plamen liže ostake drveća sad je kasno više raspravljat o ovakvim temama. Možemo se samo zahebavat sa trenutnom situacijom tj baci brigu na veselje. Veseli pesimista press.RayMabus wrote:Al još ipak manje od ovog pajde u Švabiji trenutno :kic wrote:vas dva ste u krizi uma xD
11.43 Prema nepotvrđenim izvještajima s terena, muškarac ima "psihološke probleme". Identitet napadača još uvijek nije poznat, piše RT.
11.40 Policijski pregovarači i psiholozi su na terenu i pokušavaju uspostaviti kontakt s muškarcem.
Evo pjesma za našeg junaka u NJemačkoj trenutno.
Ajmo dalje. Zaboravite njihovo kmečanje. Vrijeme je isteklo.
2014-04-11
u biti to je istina..-Moškije moraju da se zbrinu za obitelj da ima sto jesti,zastiti je,dok zene treba da se brinu od domu,kuci,kakogod,i vode sve kucanske poslove..Moškijah mora da bude jak cvrst i pouzdan,a zena da to postiva i da mu se pokori..Nije tu rijec o nekom robovskom odnosu,nego cisto prakticnom i najboljem..gargamel0101 wrote:Čuj ti to, mi smo stvoreni da budemo hranitelji. Ma moš si mislit. Ako curke žele klopu, koplje u ruke i juriš na mamuta. Ja odoh po pivu.
Pogledajmo primjer Hrvata Janjevaca,gdje zena ne smije raditi,ali je u kuci glavna za sve..Moskija samo treba se zbrinuti za lovu i to je to..nitko nikom ne lupa kontru,svatko radi svoje..
Problem jest sto su se zene powampirile,hoce ISTO sto i Moškije,uslijed toga nastaje konflikt,sranje,zene uzimaju radna mjesta,ukupna masa love se prelama,umjesto da samo Moškije rade i brinu se za zenu i djecu,odnosno obitelj..
Gargi,ako imas tako misljenje,ti nisi Pravi Moškijah..
Guest- Guest
ma, to mi prije izgleda kao klasične javne vjerničke egzaltacije i glumatanja, to tako treba biti po internom PS-udeda gulenist wrote:ovi njeni frendovi na fejsu su mentalno bolesni,
kako inače pokazati drugima da si veliki i pravi vjernik koji nasljeduje Krista i svece?
2014-04-12
lako se rugati, religija nije loša supstitucija ako je čovjeka izvukla od alkoholiziranja, kocke i nerada.. a ima takvih transformacija dosta..
Preozbiljni ste Nemate uopce smisao za crni humor. Pa ne može sve biti savršeno i idealno Ok imali smo neko zlatno doba , doba blagostanja nakon ww2 i tako to i ok. Malo smo se uobrazili da je to vječno stanje i tako. Sad cemo polako shvacat da to nije tako. Sve ok.
2014-04-11
ye, kad žene ne bi radile, onda bi npr. rad na baušteli zasigurno bio plaćen dvostruko više nego sada, poslodavci bi odmah potrčali..bogomdani wrote:zene uzimaju radna mjesta,ukupna masa love se prelama
2014-04-12
Page 2 of 48 • 1, 2, 3 ... 25 ... 48
Similar topics
» U prilog muškosti kao struji zapadne civlizacije
» Australski leftardi uvode trogodisnji program borbe protiv toksicne muskosti
» KRIZA
» Kriza je
» Beyond Meats kriza
» Australski leftardi uvode trogodisnji program borbe protiv toksicne muskosti
» KRIZA
» Kriza je