Kriza muškosti
Page 13 of 48
Page 13 of 48 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 30 ... 48
Re: Kriza muškosti
E sad si me posramila...Neve wrote:pa gle, ne trebaš odmah baciti koplje u trnje.. mislim da si ustvari dobro prošao, mogao si biti napaljen i glupmelkior wrote:Tuga BožjaNeve wrote:znači bit ćeš napaljen i pametanmelkior wrote:A već sam i star za seks, ostala su mi samo jeftina zadovoljstva u životu: knjige.
ovako postoji mogućnost da ćeš pomoću pameti postati uspješan, pa bogat, pa moćan.. a onda, kol'ko god hoćeš kokaina na tvom glansu penisu
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
da muskost, a di nesta zenskostfrakcija wrote:tema je konačno na pravom putu..muškost je u suvremenom svijetu demonizirana.. nitko nije istovremeno intelektualan i hormonalan.dijagram wrote:A nase cure, il nisu ubrale il su vjesto skrile:)prckov wrote:da, tako sam I ja to ubrodijagram wrote:Kud ode tema sunce li vam vase.
A zena je samo htjela reci,kako jos ima zena kojima je najvaznije da ih voli kakvo prirodno pravo musko.
sve je to isti proces
dijagram-
2015-08-09
jel da iden ća doma i pustim te da se odmjeravaš literarno sa ostalim dječacima?prckov wrote:ajebote
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
e daj neke inpute..u što bi se današnje žensko moralo pretvorit da bi muškost muškijeh došla do izražaja?.. meni pada na pamet jedino moruzgva.dijagram wrote:da muskost, a di nesta zenskostfrakcija wrote:tema je konačno na pravom putu..muškost je u suvremenom svijetu demonizirana.. nitko nije istovremeno intelektualan i hormonalan.dijagram wrote:A nase cure, il nisu ubrale il su vjesto skrile:)prckov wrote:da, tako sam I ja to ubrodijagram wrote:Kud ode tema sunce li vam vase.
A zena je samo htjela reci,kako jos ima zena kojima je najvaznije da ih voli kakvo prirodno pravo musko.
sve je to isti proces
2016-03-09
Istina je sljedeća: ako nisi Christiano Ronaldo, ne možeš biti istodobno i uspješan i hormonalan. Samo vrhunski sportaši i bombaši samoubojice si mogu dozvoliti da budu hormonalni.frakcija wrote:tema je konačno na pravom putu..muškost je u suvremenom svijetu demonizirana.. nitko nije istovremeno intelektualan i hormonalan.dijagram wrote:A nase cure, il nisu ubrale il su vjesto skrile:)prckov wrote:da, tako sam I ja to ubrodijagram wrote:Kud ode tema sunce li vam vase.
2015-08-09
ostali koji si ne možete to priuštiti morate podijelit u životu etape rata i etape miramelkior wrote:Istina je sljedeća: ako nisi Christiano Ronaldo, ne možeš biti istodobno i uspješan i hormonalan. Samo vrhunski sportaši i bombaši samoubojice si mogu dozvoliti da budu hormonalni.frakcija wrote:tema je konačno na pravom putu..muškost je u suvremenom svijetu demonizirana.. nitko nije istovremeno intelektualan i hormonalan.dijagram wrote:A nase cure, il nisu ubrale il su vjesto skrile:)prckov wrote:da, tako sam I ja to ubrodijagram wrote:Kud ode tema sunce li vam vase.
2016-03-09
haha nemoj nemoj, neka tefrakcija wrote:jel da iden ća doma i pustim te da se odmjeravaš literarno sa ostalim dječacima?prckov wrote:ajebote
2014-04-19
nema pomoci, sve je otislo predalekofrakcija wrote:e daj neke inpute..u što bi se današnje žensko moralo pretvorit da bi muškost muškijeh došla do izražaja?.. meni pada na pamet jedino moruzgva.dijagram wrote:da muskost, a di nesta zenskostfrakcija wrote:tema je konačno na pravom putu..muškost je u suvremenom svijetu demonizirana.. nitko nije istovremeno intelektualan i hormonalan.dijagram wrote:A nase cure, il nisu ubrale il su vjesto skrile:)prckov wrote:
da, tako sam I ja to ubro
sve je to isti proces
mozda bi valjalo krenuti iz suprotnog smjera
muskice pretvorit u muskarce pa bi eventualno zene postale zene
samo, kako to uciniti, ne vidim rjesenja,cak ni trivijalnog:)
dijagram-
2015-08-09
frakcija wrote:e daj neke inpute..u što bi se današnje žensko moralo pretvorit da bi muškost muškijeh došla do izražaja?.. meni pada na pamet jedino moruzgva.dijagram wrote:da muskost, a di nesta zenskostfrakcija wrote:tema je konačno na pravom putu..muškost je u suvremenom svijetu demonizirana.. nitko nije istovremeno intelektualan i hormonalan.dijagram wrote:A nase cure, il nisu ubrale il su vjesto skrile:)prckov wrote:
sve je to isti proces
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Znanstvenik, menadžer, odvjetnik baš si i ne mogu dopustiti da budu hormonalni. Ako rikne ova civilizacija, riknut će zbog eksplozije zagušenih hormona.melkior wrote:Istina je sljedeća: ako nisi Christiano Ronaldo, ne možeš biti istodobno i uspješan i hormonalan. Samo vrhunski sportaši i bombaši samoubojice si mogu dozvoliti da budu hormonalni.frakcija wrote:tema je konačno na pravom putu..muškost je u suvremenom svijetu demonizirana.. nitko nije istovremeno intelektualan i hormonalan.dijagram wrote:A nase cure, il nisu ubrale il su vjesto skrile:)prckov wrote:da, tako sam I ja to ubrodijagram wrote:Kud ode tema sunce li vam vase.
2015-08-09
Pa da nam padne BDP?frakcija wrote:ostali koji si ne možete to priuštiti morate podijelit u životu etape rata i etape miramelkior wrote:Istina je sljedeća: ako nisi Christiano Ronaldo, ne možeš biti istodobno i uspješan i hormonalan. Samo vrhunski sportaši i bombaši samoubojice si mogu dozvoliti da budu hormonalni.frakcija wrote:tema je konačno na pravom putu..muškost je u suvremenom svijetu demonizirana.. nitko nije istovremeno intelektualan i hormonalan.dijagram wrote:A nase cure, il nisu ubrale il su vjesto skrile:)prckov wrote:
2015-08-09
kako ono kaže ..srednjovjekovne su 3 kaste oratores, bellatores i labores..ovi prvi po prirodi imaju smanjen libido..intelektualci..danaske svako oće u intelektualce, a nije mu mjesto namo.melkior wrote:Znanstvenik, menadžer, odvjetnik baš si i ne mogu dopustiti da budu hormonalni. Ako rikne ova civilizacija, riknut će zbog eksplozije zagušenih hormona.melkior wrote:Istina je sljedeća: ako nisi Christiano Ronaldo, ne možeš biti istodobno i uspješan i hormonalan. Samo vrhunski sportaši i bombaši samoubojice si mogu dozvoliti da budu hormonalni.frakcija wrote:tema je konačno na pravom putu..muškost je u suvremenom svijetu demonizirana.. nitko nije istovremeno intelektualan i hormonalan.dijagram wrote:A nase cure, il nisu ubrale il su vjesto skrile:)prckov wrote:
2016-03-09
U budućnosti muškost i ženskost neće biti važni. Preporučujem katolkinji koja voli prave muškarce da popije tabletu testosterona.dijagram wrote:nema pomoci, sve je otislo predalekofrakcija wrote:e daj neke inpute..u što bi se današnje žensko moralo pretvorit da bi muškost muškijeh došla do izražaja?.. meni pada na pamet jedino moruzgva.dijagram wrote:da muskost, a di nesta zenskostfrakcija wrote:tema je konačno na pravom putu..muškost je u suvremenom svijetu demonizirana.. nitko nije istovremeno intelektualan i hormonalan.dijagram wrote:
A nase cure, il nisu ubrale il su vjesto skrile:)
sve je to isti proces
2015-08-09
Ja joj preporucam yodu, pa nek vidi svog bogamelkior wrote:U budućnosti muškost i ženskost neće biti važni. Preporučujem katolkinji koja voli prave muškarce da popije tabletu testosterona.dijagram wrote:nema pomoci, sve je otislo predalekofrakcija wrote:e daj neke inpute..u što bi se današnje žensko moralo pretvorit da bi muškost muškijeh došla do izražaja?.. meni pada na pamet jedino moruzgva.dijagram wrote:da muskost, a di nesta zenskostfrakcija wrote:
tema je konačno na pravom putu..muškost je u suvremenom svijetu demonizirana.. nitko nije istovremeno intelektualan i hormonalan.
sve je to isti proces
Jest da bilda ali je i zajeban kad triba.
Ne znam ima li tetovaze:)
dijagram-
2015-08-09
Ae. Proces uspostavljanja hormonalne ravnoteže može se uspostaviti medikamentima pod nadzorom liječnika.frakcija wrote:kako ono kaže ..srednjovjekovne su 3 kaste oratores, bellatores i labores..ovi prvi po prirodi imaju smanjen libido..intelektualci..danaske svako oće u intelektualce, a nije mu mjesto namo.melkior wrote:Znanstvenik, menadžer, odvjetnik baš si i ne mogu dopustiti da budu hormonalni. Ako rikne ova civilizacija, riknut će zbog eksplozije zagušenih hormona.melkior wrote:Istina je sljedeća: ako nisi Christiano Ronaldo, ne možeš biti istodobno i uspješan i hormonalan. Samo vrhunski sportaši i bombaši samoubojice si mogu dozvoliti da budu hormonalni.frakcija wrote:tema je konačno na pravom putu..muškost je u suvremenom svijetu demonizirana.. nitko nije istovremeno intelektualan i hormonalan.dijagram wrote:
A nase cure, il nisu ubrale il su vjesto skrile:)
2015-08-09
a u starom rimu je intelektualce predstavljao senat..vijeće staraca.. onih kojima prirodno opala razina testosterona i mogoše donositi odluke racionalnije.. nemeš i jare i pare.melkior wrote:Ae. Proces uspostavljanja hormonalne ravnoteže može se uspostaviti medikamentima pod nadzorom liječnika.frakcija wrote:kako ono kaže ..srednjovjekovne su 3 kaste oratores, bellatores i labores..ovi prvi po prirodi imaju smanjen libido..intelektualci..danaske svako oće u intelektualce, a nije mu mjesto namo.melkior wrote:Znanstvenik, menadžer, odvjetnik baš si i ne mogu dopustiti da budu hormonalni. Ako rikne ova civilizacija, riknut će zbog eksplozije zagušenih hormona.melkior wrote:Istina je sljedeća: ako nisi Christiano Ronaldo, ne možeš biti istodobno i uspješan i hormonalan. Samo vrhunski sportaši i bombaši samoubojice si mogu dozvoliti da budu hormonalni.frakcija wrote:
tema je konačno na pravom putu..muškost je u suvremenom svijetu demonizirana.. nitko nije istovremeno intelektualan i hormonalan.
2016-03-09
Jedini problem ove civilizacije je što niste dovoljno nadrogirani. Treba se drogirat.melkior wrote:Ae. Proces uspostavljanja hormonalne ravnoteže može se uspostaviti medikamentima pod nadzorom liječnika.frakcija wrote:kako ono kaže ..srednjovjekovne su 3 kaste oratores, bellatores i labores..ovi prvi po prirodi imaju smanjen libido..intelektualci..danaske svako oće u intelektualce, a nije mu mjesto namo.melkior wrote:Znanstvenik, menadžer, odvjetnik baš si i ne mogu dopustiti da budu hormonalni. Ako rikne ova civilizacija, riknut će zbog eksplozije zagušenih hormona.melkior wrote:Istina je sljedeća: ako nisi Christiano Ronaldo, ne možeš biti istodobno i uspješan i hormonalan. Samo vrhunski sportaši i bombaši samoubojice si mogu dozvoliti da budu hormonalni.frakcija wrote:
2015-08-09
jesam li? pa neka sammelkior wrote:E sad si me posramila...
kad ti moram otkrivati toplu vodu: ako trenutno ne možeš koristiti genitalije, onda bar dobro iskoristi mozak
neva- Posts : 4367
2014-04-12
melkiore, zeni semelkior wrote:Jedini problem ove civilizacije je što niste dovoljno nadrogirani. Treba se drogirat.melkior wrote:Ae. Proces uspostavljanja hormonalne ravnoteže može se uspostaviti medikamentima pod nadzorom liječnika.frakcija wrote:kako ono kaže ..srednjovjekovne su 3 kaste oratores, bellatores i labores..ovi prvi po prirodi imaju smanjen libido..intelektualci..danaske svako oće u intelektualce, a nije mu mjesto namo.melkior wrote:Znanstvenik, menadžer, odvjetnik baš si i ne mogu dopustiti da budu hormonalni. Ako rikne ova civilizacija, riknut će zbog eksplozije zagušenih hormona.melkior wrote:
Istina je sljedeća: ako nisi Christiano Ronaldo, ne možeš biti istodobno i uspješan i hormonalan. Samo vrhunski sportaši i bombaši samoubojice si mogu dozvoliti da budu hormonalni.
nisu one bas sve,...takve:)
dijagram-
2015-08-09
e ajmo sad vidit sta Istvud kaze
2014-04-19
Ja ni slova nisam napisala ;)dijagram wrote:brige tebe, ti se zbrinula, al i druge bi pa pisu, pisu piiissuuuufrakcija wrote:pa nije zastranila..dijagram wrote:Kud ode tema sunce li vam vase.
pravo muško = prcko. amen..vi tipkajte kolko oćete verbalizirajte, intelektualizirajte..nadmećite se jezikom kad on već mora odraditi muški posao za vas.
Guest- Guest
Page 13 of 48 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 30 ... 48
Similar topics
» U prilog muškosti kao struji zapadne civlizacije
» Australski leftardi uvode trogodisnji program borbe protiv toksicne muskosti
» KRIZA
» Kriza je
» Beyond Meats kriza
» Australski leftardi uvode trogodisnji program borbe protiv toksicne muskosti
» KRIZA
» Kriza je
» Beyond Meats kriza