Kriza muškosti
Page 22 of 48
Page 22 of 48 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 35 ... 48
Re: Kriza muškosti
a kao vi nama trebate hahahahahahahahahahahaNoor wrote:prckov wrote:vi zene mislite da sve mozete I da se svijet vrti oko vasNoor wrote:prckov wrote:pa u pravu je longi
taman posla..evo, ja to nikad, ali nikad nisam nikome rekla
pa i možemo sve...šta ćete nam
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
prckov wrote:a kao vi nama trebate hahahahahahahahahahahaNoor wrote:prckov wrote:vi zene mislite da sve mozete I da se svijet vrti oko vasNoor wrote:prckov wrote:pa u pravu je longi
pa nego šta...ništa niste u stanju bez nas..ništa
Guest- Guest
U njenom međunožju. A on će da sapunja mačora.prckov wrote:e pa ti se vrti pas vidit kako ces zavrsitdzango wrote:I vrti se.prckov wrote:vi zene mislite da sve mozete I da se svijet vrti oko vasNoor wrote:prckov wrote:pa u pravu je longi
pa emancipacija negira muževnu mačo muškost.. oni stavljaju slike sa uplakanim vojnicima.. potiču nježnu stranu kod muškaraca.. patrijarhat glorificira oporu i snažnu muškostRayMabus wrote:Tako bezobrazno ponašanje koje još duboko ukorijenjeno da ti šta to govore niti ne idu za tim šta su rekli .....ma jel vi sebe cujete šta vi govorite ?
Znaci ja sad dođem i kažem : Ti si žensko i ti moš jist ghovna i to je normalno.
Pa ja da to nekoj kažem ja ocekujem da mi ta skoči na oči jbte jer to je jedina normalna reakcija na ovakvu izjavu ....ili ce me ta osoba pogledat i nece reagirat a u sebi če mi hebat sve po spiku i ono reč : daj makni se od mene kretenu heba ti ja malter šugavu.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Danas ne moš bit ni papučar.....konkurencija je strašna....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
ma dobro, to je zato sto si bezmudic, a prisjesce ti kad taddzango wrote:Šta ti imaš protiv nas papučara? Ja volim kada ona zapoveda.prckov wrote:pa nije on papucar ko ti, tako sam ja svojoj reko, os ti zapovjedat ili ja...odluci sedzango wrote:Samo ga ti loži.prckov wrote:pa u pravu je longi
2014-04-19
ma necu sa vama zenama da pricam uopce, citav zapad propada radi vasNoor wrote:prckov wrote:a kao vi nama trebate hahahahahahahahahahahaNoor wrote:prckov wrote:vi zene mislite da sve mozete I da se svijet vrti oko vasNoor wrote:
2014-04-19
Šta tebe briga za moja muda ako ih one obožavaju? Meni neće. Može samo njemu da se smuči da sapunja moča, uzme sačmaru i najebe se majke nekima u nekom šoping molu.prckov wrote:ma dobro, to je zato sto si bezmudic, a prisjesce ti kad taddzango wrote:Šta ti imaš protiv nas papučara? Ja volim kada ona zapoveda.prckov wrote:pa nije on papucar ko ti, tako sam ja svojoj reko, os ti zapovjedat ili ja...odluci sedzango wrote:Samo ga ti loži.prckov wrote:pa u pravu je longi
vidi ovoga što se povampirijo..sać ja tebe razoružat.. znam da si slab na konfete..prckov wrote:ma dobro, to je zato sto si bezmudic, a prisjesce ti kad taddzango wrote:Šta ti imaš protiv nas papučara? Ja volim kada ona zapoveda.prckov wrote:pa nije on papucar ko ti, tako sam ja svojoj reko, os ti zapovjedat ili ja...odluci sedzango wrote:Samo ga ti loži.prckov wrote:pa u pravu je longi
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
gledaj to drugačije, sad netko mora dovest u red sve što ste vi uprskaliprckov wrote:ma necu sa vama zenama da pricam uopce, citav zapad propada radi vasNoor wrote:prckov wrote:a kao vi nama trebate hahahahahahahahahahahaNoor wrote:prckov wrote:
vi zene mislite da sve mozete I da se svijet vrti oko vas
Guest- Guest
naglasak je na AKO, longi bar ima dostojanstvo a sta ti imas kukavcedzango wrote:Šta tebe briga za moja muda ako ih one obožavaju? Meni neće. Može samo njemu da se smuči da sapunja moča, uzme sačmaru i najebe se majke nekima u nekom šoping molu.prckov wrote:ma dobro, to je zato sto si bezmudic, a prisjesce ti kad taddzango wrote:Šta ti imaš protiv nas papučara? Ja volim kada ona zapoveda.prckov wrote:pa nije on papucar ko ti, tako sam ja svojoj reko, os ti zapovjedat ili ja...odluci sedzango wrote:
Samo ga ti loži.
2014-04-19
Snošaje.prckov wrote:naglasak je na AKO, longi bar ima dostojanstvo a sta ti imas kukavcedzango wrote:Šta tebe briga za moja muda ako ih one obožavaju? Meni neće. Može samo njemu da se smuči da sapunja moča, uzme sačmaru i najebe se majke nekima u nekom šoping molu.prckov wrote:ma dobro, to je zato sto si bezmudic, a prisjesce ti kad taddzango wrote:Šta ti imaš protiv nas papučara? Ja volim kada ona zapoveda.prckov wrote:
pa nije on papucar ko ti, tako sam ja svojoj reko, os ti zapovjedat ili ja...odluci se
samo zajebavat znate, a kad treba nesto skuvat ili neki novi zahvat u krevetu nigdje vas. Pa nisam vam ja dzangofrakcija wrote:vidi ovoga što se povampirijo..sać ja tebe razoružat.. znam da si slab na konfete..prckov wrote:ma dobro, to je zato sto si bezmudic, a prisjesce ti kad taddzango wrote:Šta ti imaš protiv nas papučara? Ja volim kada ona zapoveda.prckov wrote:pa nije on papucar ko ti, tako sam ja svojoj reko, os ti zapovjedat ili ja...odluci sedzango wrote:
Samo ga ti loži.
2014-04-19
e pa u tome I jest problem, nismo mi uprskali nego viNoor wrote:gledaj to drugačije, sad netko mora dovest u red sve što ste vi uprskaliprckov wrote:ma necu sa vama zenama da pricam uopce, citav zapad propada radi vasNoor wrote:prckov wrote:a kao vi nama trebate hahahahahahahahahahahaNoor wrote:
2014-04-19
Ma nemam volje za svađanje a niti prepucavanje na osobnoj razini. Ja kad pricam o ovim stvarima pricamo opcenito u širem kontekstu.
To je sve.
Ja nikad al baš nikad nisam došao i rekao nekoj osobi ženskoj spola : ti si žensko ti moš jist ghovna.
AL meni su brajo to rekli više puta i to ne samo žene nego i muški ( uglavnom oženjeni ).
Pa čoice MAKNI SE.
To je sve.
Ja nikad al baš nikad nisam došao i rekao nekoj osobi ženskoj spola : ti si žensko ti moš jist ghovna.
AL meni su brajo to rekli više puta i to ne samo žene nego i muški ( uglavnom oženjeni ).
Pa čoice MAKNI SE.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
aha, kad se dobro ponizis dobijes jedan iz sazaljenja pa se poslije osjecas jadniji nego sto si bio kad si poceo kukavcedzango wrote:Snošaje.prckov wrote:naglasak je na AKO, longi bar ima dostojanstvo a sta ti imas kukavcedzango wrote:Šta tebe briga za moja muda ako ih one obožavaju? Meni neće. Može samo njemu da se smuči da sapunja moča, uzme sačmaru i najebe se majke nekima u nekom šoping molu.prckov wrote:ma dobro, to je zato sto si bezmudic, a prisjesce ti kad taddzango wrote:
Šta ti imaš protiv nas papučara? Ja volim kada ona zapoveda.
uostalom ne treba njima snosaj sa jos jednom pickom bez muda
2014-04-19
Ona Longijeva ....kako se zove....cicinpacija je kriva za sve...
darth_vader-
2014-04-17
ma ni ja ne volim na osobnoj razini ali nekad moram, u biti svako neka gleda svoj poso I ostavi druge na miruRayMabus wrote:Ma nemam volje za svađanje a niti prepucavanje na osobnoj razini. Ja kad pricam o ovim stvarima pricamo opcenito u širem kontekstu.
To je sve.
Pa čoice MAKNI SE.
2014-04-19
Boze ovih nekih muskih. U mene ja zapovijedam da nego tko ce. Moj golub je odavno stavio deklaraciju na ulazna vrata: " U mene u kuci zena zapovijeda, ja sam odavno shvatio da mi je bitniji moj mir, nego da sam u pravu"
darla- Admin
2015-10-22
Page 22 of 48 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 35 ... 48
Similar topics
» U prilog muškosti kao struji zapadne civlizacije
» Australski leftardi uvode trogodisnji program borbe protiv toksicne muskosti
» KRIZA
» Kriza je
» Beyond Meats kriza
» Australski leftardi uvode trogodisnji program borbe protiv toksicne muskosti
» KRIZA
» Kriza je