Kriza muškosti
Page 34 of 48
Page 34 of 48 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 41 ... 48
Re: Kriza muškosti
ok, sad mi lakšeprckov wrote:pa nisam ja to nista unutra, sad sam ti reko nisam strucnjak za to, to je zena radila a ja samo kad kaki plaknem povrsinski vodom.frakcija wrote:sapun to ujide..mlakom vodom..nek sami razmičuprckov wrote:kako si ti to zamislila da sam ja prao, kokicu samo usput saperem vodom i malo sapunom, pa ne znam ja kako vi perete te vase micice. ja to tek da se ne ojedefrakcija wrote:moji su sami sebi prali genitalije od kad su ih mogli sami napipatprckov wrote:
sto, sjedne na ivicu kade ja uzmem tus I saparem ja pa onda nasapunjam I opet saperem. Zena nece mrsko joj pa se djeca nekad ojedu
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
pa nisu svi muskarci bolesnici I demoni, pobogu to je moje dijete bio bi umro za nju dok si reko keksfrakcija wrote:ok, sad mi lakšeprckov wrote:pa nisam ja to nista unutra, sad sam ti reko nisam strucnjak za to, to je zena radila a ja samo kad kaki plaknem povrsinski vodom.frakcija wrote:sapun to ujide..mlakom vodom..nek sami razmičuprckov wrote:kako si ti to zamislila da sam ja prao, kokicu samo usput saperem vodom i malo sapunom, pa ne znam ja kako vi perete te vase micice. ja to tek da se ne ojedefrakcija wrote:
moji su sami sebi prali genitalije od kad su ih mogli sami napipat
prckov- Posts : 34555
2014-04-18
a vi ste bili udaljeni od ostalih ženskih članova familije koji su eventualno mogli uskakat u krizne situacije.prckov wrote:pa nisu svi muskarci bolesnici I demoni, pobogu to je moje dijete bio bi umro za nju dok si reko keksfrakcija wrote:ok, sad mi lakšeprckov wrote:pa nisam ja to nista unutra, sad sam ti reko nisam strucnjak za to, to je zena radila a ja samo kad kaki plaknem povrsinski vodom.frakcija wrote:sapun to ujide..mlakom vodom..nek sami razmičuprckov wrote:
kako si ti to zamislila da sam ja prao, kokicu samo usput saperem vodom i malo sapunom, pa ne znam ja kako vi perete te vase micice. ja to tek da se ne ojede
u modernomu svitu familija nije na rpi.
2016-03-09
prao sam I'm zube svako vece I jutro, sve je to meni isto
2014-04-18
sami u stranom svijetufrakcija wrote:a vi ste bili udaljeni od ostalih ženskih članova familije koji su eventualno mogli uskakat u krizne situacije.prckov wrote:pa nisu svi muskarci bolesnici I demoni, pobogu to je moje dijete bio bi umro za nju dok si reko keksfrakcija wrote:ok, sad mi lakšeprckov wrote:pa nisam ja to nista unutra, sad sam ti reko nisam strucnjak za to, to je zena radila a ja samo kad kaki plaknem povrsinski vodom.frakcija wrote:
sapun to ujide..mlakom vodom..nek sami razmiču
u modernomu svitu familija nije na rpi.
2014-04-18
moj nikad nije ima pojma ni kolko im godina, ni koji su razred..kamol kad su rođeni.. :pprckov wrote:prao sam I'm zube svako vece I jutro, sve je to meni isto
2016-03-09
Treba se prvo poševit pa tek onda idu djeca. Ništa dok ne krkne emanicpacija dole. Ewo widim Amerikanci kažu da je Iran weča prijetnja od ISILa.
Tako piše i u NOstradausu
Čekamo napad na Iran.
Čekamo napad na Iran.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Tako i u mojoj obitelji dok sam bio mali. Bili smo siromašni, bilo nas je petero braće i sestara, samo jedna četkica za zube. Nije bilo toaletnog papira. Ali imali smo četkicu za zube. Hvala Bogu, dvoje ih je umrlo prije pete godine života, moj najstariji brat je ubio mlađeg kad je navršio četiri, jer je bila konkurencija za hranu, ja koji sam bio u sredini nekako sam se izvukaoprckov wrote:prao sam I'm zube svako vece I jutro, sve je to meni isto
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Kad se Iran napadne onda če bit još wiše imigranata koji če nahrlit na Balkan.RayMabus wrote:Treba se prvo poševit pa tek onda idu djeca. Ništa dok ne krkne emanicpacija dole. Ewo widim Amerikanci kažu da je Iran weča prijetnja od ISILa.
Čekamo napad na Iran.
Baš je lijepo kad znaš događaje unaprijed.
Hbte se.
2014-04-11
znači neš slaju?RayMabus wrote:Treba se prvo poševit pa tek onda idu djeca. Ništa dok ne krkne emanicpacija dole. Ewo widim Amerikanci kažu da je Iran weča prijetnja od ISILa.
Čekamo napad na Iran.
2016-03-09
dobro, tu smo isti, ja sam na silu moro upamtit datume radi zene jer je to njoj nesto znacilo ali bi uvjek zaboravio da je sutra nekom od njih rodendan ili godisnjica braka ili kad smo se upoznali I sl. Mojoj braci I roditeljima ni sad ne znam datum rodenjafrakcija wrote:moj nikad nije ima pojma ni kolko im godina, ni koji su razred..kamol kad su rođeni.. :pprckov wrote:prao sam I'm zube svako vece I jutro, sve je to meni isto
2014-04-18
nije to nista, ja sam bacio iz nosa do kanade, a buraz mi je mogu ubit gorilu prdezommelkior wrote:Tako i u mojoj obitelji dok sam bio mali. Bili smo siromašni, bilo nas je petero braće i sestara, samo jedna četkica za zube. Nije bilo toaletnog papira. Ali imali smo četkicu za zube. Hvala Bogu, dvoje ih je umrlo prije pete godine života, moj najstariji brat je ubio mlađeg kad je navršio četiri, jer je bila konkurencija za hranu, ja koji sam bio u sredini nekako sam se izvukaoprckov wrote:prao sam I'm zube svako vece I jutro, sve je to meni isto
2014-04-18
haha..sad sam se sitila kad sam imala zastoj stolice (u trudnoći)..a moj ćaća zove hitnu da mu dijete ne može izvršiti veliku nuždu..pitaju..kolko dijete ima?..kaže on 27..prckov wrote:dobro, tu smo isti, ja sam na silu moro upamtit datume radi zene jer je to njoj nesto znacilo ali bi uvjek zaboravio da je sutra nekom od njih rodendan ili godisnjica braka ili kad smo se upoznali I sl. Mojoj braci I roditeljima ni sad ne znam datum rodenjafrakcija wrote:moj nikad nije ima pojma ni kolko im godina, ni koji su razred..kamol kad su rođeni.. :pprckov wrote:prao sam I'm zube svako vece I jutro, sve je to meni isto
2016-03-09
Ja mislim da ipak mogu baciti dalje iz nosa nego tiprckov wrote:nije to nista, ja sam bacio iz nosa do kanade, a buraz mi je mogu ubit gorilu prdezommelkior wrote:Tako i u mojoj obitelji dok sam bio mali. Bili smo siromašni, bilo nas je petero braće i sestara, samo jedna četkica za zube. Nije bilo toaletnog papira. Ali imali smo četkicu za zube. Hvala Bogu, dvoje ih je umrlo prije pete godine života, moj najstariji brat je ubio mlađeg kad je navršio četiri, jer je bila konkurencija za hranu, ja koji sam bio u sredini nekako sam se izvukaoprckov wrote:prao sam I'm zube svako vece I jutro, sve je to meni isto
2015-08-09
Decko, moj savjet ti je da ipak odustanes. Ostaneš solo i sta, nađeš neki sadržaj u životu. Nemoj ni pokušavati nekoga tražiti, trošiš vrijeme, rade odi na kupanje..RayMabus wrote:Treba se prvo poševit pa tek onda idu djeca. Ništa dok ne krkne emanicpacija dole. Ewo widim Amerikanci kažu da je Iran weča prijetnja od ISILa.
Čekamo napad na Iran.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
a kolko si imalafrakcija wrote:haha..sad sam se sitila kad sam imala zastoj stolice (u trudnoći)..a moj ćaća zove hitnu da mu dijete ne može izvršiti veliku nuždu..pitaju..kolko dijete ima?..kaže on 27..prckov wrote:dobro, tu smo isti, ja sam na silu moro upamtit datume radi zene jer je to njoj nesto znacilo ali bi uvjek zaboravio da je sutra nekom od njih rodendan ili godisnjica braka ili kad smo se upoznali I sl. Mojoj braci I roditeljima ni sad ne znam datum rodenjafrakcija wrote:moj nikad nije ima pojma ni kolko im godina, ni koji su razred..kamol kad su rođeni.. :pprckov wrote:prao sam I'm zube svako vece I jutro, sve je to meni isto
2014-04-18
Pa sadržaj mi je da vas prcam u zdrav mozak.kaja_333 wrote:Decko, moj savjet ti je da ipak odustanes. Ostaneš solo i sta, nađeš neki sadržaj u životu. Nemoj ni pokušavati nekoga tražiti, trošiš vrijeme, rade odi na kupanje..RayMabus wrote:Treba se prvo poševit pa tek onda idu djeca. Ništa dok ne krkne emanicpacija dole. Ewo widim Amerikanci kažu da je Iran weča prijetnja od ISILa.
Čekamo napad na Iran.
Ne budi ozbiljna. Smrt je najbolji dokaz da je život bolest.
2014-04-11
37...prckov wrote:a kolko si imalafrakcija wrote:haha..sad sam se sitila kad sam imala zastoj stolice (u trudnoći)..a moj ćaća zove hitnu da mu dijete ne može izvršiti veliku nuždu..pitaju..kolko dijete ima?..kaže on 27..prckov wrote:dobro, tu smo isti, ja sam na silu moro upamtit datume radi zene jer je to njoj nesto znacilo ali bi uvjek zaboravio da je sutra nekom od njih rodendan ili godisnjica braka ili kad smo se upoznali I sl. Mojoj braci I roditeljima ni sad ne znam datum rodenjafrakcija wrote:moj nikad nije ima pojma ni kolko im godina, ni koji su razred..kamol kad su rođeni.. :pprckov wrote:prao sam I'm zube svako vece I jutro, sve je to meni isto
2015-08-09
23 u stvari..al dovoljno bizarno..što se tata ozbiljno brine oko moje kakiceprckov wrote:a kolko si imalafrakcija wrote:haha..sad sam se sitila kad sam imala zastoj stolice (u trudnoći)..a moj ćaća zove hitnu da mu dijete ne može izvršiti veliku nuždu..pitaju..kolko dijete ima?..kaže on 27..prckov wrote:dobro, tu smo isti, ja sam na silu moro upamtit datume radi zene jer je to njoj nesto znacilo ali bi uvjek zaboravio da je sutra nekom od njih rodendan ili godisnjica braka ili kad smo se upoznali I sl. Mojoj braci I roditeljima ni sad ne znam datum rodenjafrakcija wrote:moj nikad nije ima pojma ni kolko im godina, ni koji su razred..kamol kad su rođeni.. :pprckov wrote:prao sam I'm zube svako vece I jutro, sve je to meni isto
Last edited by frakcija on Mon 8 Aug - 15:54; edited 1 time in total
2016-03-09
Ajd dobro, nisam puno fulao, meni obično oduzmu do 10 godina...mentlno sam još i mlađi, samo pimpek star, što ćešfrakcija wrote:23 u stvari..al dovoljno bizarnoprckov wrote:a kolko si imalafrakcija wrote:haha..sad sam se sitila kad sam imala zastoj stolice (u trudnoći)..a moj ćaća zove hitnu da mu dijete ne može izvršiti veliku nuždu..pitaju..kolko dijete ima?..kaže on 27..prckov wrote:dobro, tu smo isti, ja sam na silu moro upamtit datume radi zene jer je to njoj nesto znacilo ali bi uvjek zaboravio da je sutra nekom od njih rodendan ili godisnjica braka ili kad smo se upoznali I sl. Mojoj braci I roditeljima ni sad ne znam datum rodenjafrakcija wrote:
moj nikad nije ima pojma ni kolko im godina, ni koji su razred..kamol kad su rođeni.. :p
2015-08-09
a dobro ofulo je 4 godine ne kuzim ja tu opsjednutost datumima I kao neka posebna paznja na taj danfrakcija wrote:23 u stvari..al dovoljno bizarno..što se tata ozbiljno brine oko moje kakiceprckov wrote:a kolko si imalafrakcija wrote:haha..sad sam se sitila kad sam imala zastoj stolice (u trudnoći)..a moj ćaća zove hitnu da mu dijete ne može izvršiti veliku nuždu..pitaju..kolko dijete ima?..kaže on 27..prckov wrote:dobro, tu smo isti, ja sam na silu moro upamtit datume radi zene jer je to njoj nesto znacilo ali bi uvjek zaboravio da je sutra nekom od njih rodendan ili godisnjica braka ili kad smo se upoznali I sl. Mojoj braci I roditeljima ni sad ne znam datum rodenjafrakcija wrote:
moj nikad nije ima pojma ni kolko im godina, ni koji su razred..kamol kad su rođeni.. :p
2014-04-18
Page 34 of 48 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 41 ... 48
Similar topics
» U prilog muškosti kao struji zapadne civlizacije
» Australski leftardi uvode trogodisnji program borbe protiv toksicne muskosti
» KRIZA
» Kriza je
» Beyond Meats kriza
» Australski leftardi uvode trogodisnji program borbe protiv toksicne muskosti
» KRIZA
» Kriza je