Kriza muškosti
Page 18 of 48
Page 18 of 48 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 33 ... 48
Re: Kriza muškosti
ozbiljno..?! pa dobro, večeras si očito ti zadužen za 'toplu vodu' :Dmelkior wrote:Uglavnom, dobro je živjeti zdravo, a to je i preporuka Ministarstva zdravlja.
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Odnosi su se promjenili. Mogao sam se i ja oženit i imat djete / djecu sa ženom koju sam volio al nešto mi nije leglo : njen stav oko nekih stvari. Idi ti svojim putem. Ja svojim. I to je to. Ne mogu bit dva glavna u jednoj kuci.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Evo longi, svi znamo da si umjereno poremećen, još samo potvrdi Nevi da si uzbudljiv i da je život s tobom rizik, i to je to Pokaži svoju sliku u kožnoj jakni, tetovirana prsa sa strelicom preko srca, kako jašeš Harley Davidson, frizurka ala James Dean i sunčane naočale, ima da padne u roku odmaRayMabus wrote:Nema ništa od te emanicpacije. Živi i pusti druge da žive. Stvari su se promjenile. Najbolje ti je sa nikim ne imat posla. Radi , imaj svoju sobicu i zahebaji se. To ti je formula za preživit kao muško u emanicpaciji.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
da, žene totalno ginu za tim da svako malo dođe i sve polomi po kući, a njih prebije.. uzbuđenje na najjačemelkior wrote:A čuj, veći rizik - veće uzbuđenje
2014-04-12
Jel mogu dvije osobe vozit jedan auto ? Ne mogu. E pa tako ne može ni ovo, Kad se slomi emanicipacija šta će se desit nasilno sa ww3 onda ce samo jedan vozit auto a taj je muškarac.RayMabus wrote:Odnosi su se promjenili. Mogao sam se i ja oženit i imat djete / djecu sa ženom koju sam volio al nešto mi nije leglo : njen stav oko nekih stvari. Idi ti svojim putem. Ja svojim. I to je to. Ne mogu bit dva glavna u jednoj kuci.
2014-04-11
aw, na njega bi pala jedino da mi nogu podmetnemelkior wrote:Evo longi, svi znamo da si umjereno poremećen, još samo potvrdi Nevi da si uzbudljiv i da je život s tobom rizik, i to je to Pokaži svoju sliku u kožnoj jakni, tetovirana prsa sa strelicom preko srca, kako jašeš Harley Davidson, frizurka ala James Dean i sunčane naočale, ima da padne u roku odma
2014-04-12
Dosadan sam , život s menom nije rizik ako ne hebeš zid i ne praviš me budalom.melkior wrote:Evo longi, svi znamo da si umjereno poremećen, još samo potvrdi Nevi da si uzbudljiv i da je život s tobom rizik, i to je to Pokaži svoju sliku u kožnoj jakni, tetovirana prsa sa strelicom preko srca, kako jašeš Harley Davidson, frizurka ala James Dean i sunčane naočale, ima da padne u roku odmaRayMabus wrote:Nema ništa od te emanicpacije. Živi i pusti druge da žive. Stvari su se promjenile. Najbolje ti je sa nikim ne imat posla. Radi , imaj svoju sobicu i zahebaji se. To ti je formula za preživit kao muško u emanicpaciji.
Umno poremećen ? Pa kakav je svijet oko mene ja sam još i najnormalniji.
2014-04-11
A ne mora ih prebit, može ih pregazit Harley Davidsonom, mogućnosti su razneNeve wrote:da, žene totalno ginu za tim da svako malo dođe i sve polomi po kući, a njih prebije.. uzbuđenje na najjačemelkior wrote:A čuj, veći rizik - veće uzbuđenje
2015-08-09
Dosadan sam i uopće nisam uzbudljiv. Nemam potrebu se tetovirat i glumit frajera tj alfa mužijaka. Danas mi je doša lik pun tetovaža inace reketar , bija po zatvorima i on meni : Šta ima ? A ja njemu : Oblaci.
Kraj priče.
Tko je sad tu luđi ?
On koji glumi nešto il ja koji mrtav ladan odgovaram sa : oblaci.
Kraj priče.
Tko je sad tu luđi ?
2014-04-11
Eto, čovjek se sve upire da dokaže da nije uzbudljivRayMabus wrote:Dosadan sam i uopće nisam uzbudljiv. Nemam potrebu se tetovirat i glumit frajera tj alfa mužijaka. Danas mi je doša lik pun tetovaža inace reketar , bija po zatvorima i on meni : Šta ima ? A ja njemu : Oblaci.
Kraj priče.
Tko je sad tu luđi ?
2015-08-09
Pa i nisam. MIroljubiv sam. Šta ja mogu šta se oni neki bahati tamo neki xy svako malo meni nabiju na šaku.melkior wrote:Eto, čovjek se sve upire da dokaže da nije uzbudljivRayMabus wrote:Dosadan sam i uopće nisam uzbudljiv. Nemam potrebu se tetovirat i glumit frajera tj alfa mužijaka. Danas mi je doša lik pun tetovaža inace reketar , bija po zatvorima i on meni : Šta ima ? A ja njemu : Oblaci.
Kraj priče.
Tko je sad tu luđi ?
2014-04-11
danas si zbilja pustio maštu s lanca :Dmelkior wrote:A ne mora ih prebit, može ih pregazit Harley Davidsonom, mogućnosti su razne
već vidim Longija kako ganja svoju neposlušnu Vlajnu oko kuće na Harleyu, beštima i prijeti 'prisjest će tebi emanćipačija!"
da je Fellini poznavao Longija, dobio bi najmanje 10 Oscara
2014-04-12
MIslim da sam ja jako oprezan i skeptican da upravo u takvu situaciju ne upadnem. Zato se i nisam oženija. Nek te glupače mlati i trpi netko drugi. Mater sam mora jer mi je mater tj nisma moga izabrat sad u startu da odem i to nego eto kreten xy koji se sam nabio na moju šaku i nogu xy puta.Neve wrote:danas si zbilja pustio maštu s lanca :Dmelkior wrote:A ne mora ih prebit, može ih pregazit Harley Davidsonom, mogućnosti su razne
već vidim Longija kako ganja svoju neposlušnu Vlajnu oko kuće na Harleyu, beštima i prijeti 'prisjest će tebi emanćipačija!"
2014-04-11
na nogu, na šaku..sve na neke pogrešne udove..RayMabus wrote:MIslim da sam ja jako oprezan i skeptican da upravo u takvu situaciju ne upadnem. Zato se i nisam oženija. Nek te glupače mlati i trpi netko drugi. Mater sam mora jer mi je mater tj nisma moga izabrat sad u startu da odem i to nego eto kreten xy koji se sam nabio na moju šaku i nogu xy puta.Neve wrote:danas si zbilja pustio maštu s lanca :Dmelkior wrote:A ne mora ih prebit, može ih pregazit Harley Davidsonom, mogućnosti su razne
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
The anatomical structures which are present in heterosexuals are also present in homosexuals and bisexuals. Of course, they are also present in sociopaths, psychopaths, eugenicists, etc. Now, according to the phrase “we’re all the same inside,” any action that these people take as a result of their mental state is acceptable simply because “we’re all the same inside.”
Homosexuals, bisexuals, and psychopaths are all perfectly capable of not acting in accordance with their already present mental state. This has been proven many times over. Yet the argument of “you can’t control who you are” is repeated over and over again. You can, in fact, control who you are to some extant. You can control your actions, which, in the end, is the real determining factor of who you are as a person.
.. rational catholic :D
Homosexuals, bisexuals, and psychopaths are all perfectly capable of not acting in accordance with their already present mental state. This has been proven many times over. Yet the argument of “you can’t control who you are” is repeated over and over again. You can, in fact, control who you are to some extant. You can control your actions, which, in the end, is the real determining factor of who you are as a person.
.. rational catholic :D
Taj ud koji ti ne spominješ a misliš na njega nije za nikoga.frakcija wrote:na nogu, na šaku..sve na neke pogrešne udove..RayMabus wrote:MIslim da sam ja jako oprezan i skeptican da upravo u takvu situaciju ne upadnem. Zato se i nisam oženija. Nek te glupače mlati i trpi netko drugi. Mater sam mora jer mi je mater tj nisma moga izabrat sad u startu da odem i to nego eto kreten xy koji se sam nabio na moju šaku i nogu xy puta.Neve wrote:danas si zbilja pustio maštu s lanca :Dmelkior wrote:A ne mora ih prebit, može ih pregazit Harley Davidsonom, mogućnosti su razne
Ovdje je napisano zašto :
A očito nisam jedini u muškome svijetu koji je ovo shvatio. Znam puno muških mojih godina par godina gore dole i do istih zakljucaka su došli. Zato vam one demografske piramide tj natalitet u emanicpaciji i pada. Bijela kuga.@RayMabus wrote:NIks žene dok vlada emanicpacija. Proučio sam to. Bježi bježi. Kako god okreneš ja nahebem : il me psihicki malteretira pa puknem unutra , il moram dat rastavu pa plačat alimentaciju da ostanem mentalno normalan koliko toliko a para za te alimentacije nemam a to je nit kučeta nit maceta il cu puknit pa ču je spucat šakom u glavu a to je kaznena plus rastava.
Opcije :
a ) psihički te maltretira ti trpiš i pucaš i ludiš
b ) ne trpiš , rastava plačaš alimentacije
c ) trpiš pa pukneš pa dobiješ kaznenu i opet rastava i alimentacija
Mogu ja dhrkat. To je mentalno zdravije.
2014-04-11
Prije drhkat cili život i ne imat potomaka nego sa njima tikve sadit u emanicpaciji.
Laku noć.
Laku noć.
2014-04-11
a kad pogrešnim udovima istjeruješ emancipaciju i ine demone.
2016-03-09
a i ti ga lipo učiš,frakcija wrote:a kad pogrešnim udovima istjeruješ emancipaciju i ine demone.
još fali da po parkovima navečer istjeruje emancipaciju u mantilu...
2014-04-16
aben wrote:a i ti ga lipo učiš,frakcija wrote:a kad pogrešnim udovima istjeruješ emancipaciju i ine demone.
još fali da po parkovima navečer istjeruje emancipaciju u mantilu...
2016-03-09
Kad žena sama prizna kako najbolje istjerati emancipaciju...auuuu. Respektfrakcija wrote:a kad pogrešnim udovima istjeruješ emancipaciju i ine demone.
2015-08-09
Page 18 of 48 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 33 ... 48
Similar topics
» U prilog muškosti kao struji zapadne civlizacije
» Australski leftardi uvode trogodisnji program borbe protiv toksicne muskosti
» KRIZA
» Kriza je
» Beyond Meats kriza
» Australski leftardi uvode trogodisnji program borbe protiv toksicne muskosti
» KRIZA
» Kriza je