Kriza muškosti
Page 19 of 48
Page 19 of 48 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 33 ... 48
Re: Kriza muškosti
Kad žena sama prizna kako najbolje istjerati emancipaciju...auuuu. Respektfrakcija wrote:a kad pogrešnim udovima istjeruješ emancipaciju i ine demone.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
aj šel spik onli vans.. u normalnom poretku stvari naše je da niječemo takvo šta..melkior wrote:Kad žena sama prizna kako najbolje istjerati emancipaciju...auuuu. Respektfrakcija wrote:a kad pogrešnim udovima istjeruješ emancipaciju i ine demone.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Meni jednom dovoljno. Respekt.frakcija wrote:aj šel spik onli vans.. u normalnom poretku stvari naše je da niječemo takvo šta..melkior wrote:Kad žena sama prizna kako najbolje istjerati emancipaciju...auuuu. Respektfrakcija wrote:a kad pogrešnim udovima istjeruješ emancipaciju i ine demone.
2015-08-09
Što da lažemo, fali nam topla majčinska figuraNoor wrote:Ima li tu koji muski da nije u krizi?!
Svi kmečite.....
2015-08-09
posteno ;@melkior wrote:Što da lažemo, fali nam topla majčinska figuraNoor wrote:Ima li tu koji muski da nije u krizi?!
Svi kmečite.....
2014-04-12
Lako se vama zajebavat, netko sutra mora i radit, odoh u krpemaggie13 wrote:posteno ;@melkior wrote:Što da lažemo, fali nam topla majčinska figuraNoor wrote:Ima li tu koji muski da nije u krizi?!
Svi kmečite.....
2015-08-09
Računamo na samilostNoor wrote:Ima li tu koji muski da nije u krizi?!
Svi kmečite.....
Guest- Guest
laku noc ;)melkior wrote:Lako se vama zajebavat, netko sutra mora i radit, odoh u krpemaggie13 wrote:posteno ;@melkior wrote:Što da lažemo, fali nam topla majčinska figuraNoor wrote:Ima li tu koji muski da nije u krizi?!
Svi kmečite.....
2014-04-12
e...moj edipe ;Pmelkior wrote:Što da lažemo, fali nam topla majčinska figuraNoor wrote:Ima li tu koji muski da nije u krizi?!
Svi kmečite.....
Guest- Guest
mudraci...skupo bi vas platio tko vas ne zna :Dtre911 wrote:Računamo na samilostNoor wrote:Ima li tu koji muski da nije u krizi?!
Svi kmečite.....
Guest- Guest
Nije nešto ali i očajnici imaju pravo na ovakav pokušajNoor wrote:mudraci...skupo bi vas platio tko vas ne zna :Dtre911 wrote:Računamo na samilostNoor wrote:Ima li tu koji muski da nije u krizi?!
Svi kmečite.....
Guest- Guest
Ne pati me tzv. kriza muškosti. To je plačipičke.
Mad_Vlad-
2014-05-02
Ne postoji nikakva kriza muškosti. Ja najanjormalnije bacam dhrkice svaki dan. Znaci to šta ovoj fali to fali njoj a nije da toga nema i da se tu šta prominilo. Prominilo se to šta nitko ne želi sa njima imat posla i to je sve. Muški nisu debili.Vidili su sa cime imaju posla , njima i kakvim društvom i samo ono okrenili leđa i to je to i se je ok. Vaša kmečanja s jedne strane šta nema kurza a s druge od države šta nema djece i pada natalitet .....a cuj ima riješenje : vibrator i useljavanje.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Ti si muško , ti moš jist ghovna .....to je parola koje se društo drži.
Muško , žensko to je sve isto , ako nije do tridesete naša nekoga i to posli je to malo teže .....e al ti si muško ti moš jist ghovna.
To je meni mater rekla i to sasvim otvoreno i bez da uopće misli šta je uopće rekla i to i ponavlja kao neku mantru.
Dobro je ....ja mogu jist gohvna a ti batine na hitnu nikad više u kucu odreka se je i kraj price.
SAD TI LIJEPO JEDI GHOVNA,
OKO ZA OKO ZUB ZA ZUB.
Muško , žensko to je sve isto , ako nije do tridesete naša nekoga i to posli je to malo teže .....e al ti si muško ti moš jist ghovna.
To je meni mater rekla i to sasvim otvoreno i bez da uopće misli šta je uopće rekla i to i ponavlja kao neku mantru.
Dobro je ....ja mogu jist gohvna a ti batine na hitnu nikad više u kucu odreka se je i kraj price.
SAD TI LIJEPO JEDI GHOVNA,
OKO ZA OKO ZUB ZA ZUB.
2014-04-11
TI SI MUŠKO , TI MOŠ JIST GHOVNA.gargamel0101 wrote:Čuj ti to, mi smo stvoreni da budemo hranitelji. Ma moš si mislit. Ako curke žele klopu, koplje u ruke i juriš na mamuta. Ja odoh po pivu.
2014-04-11
opet ti o mlaćenju matere.. zaboravit ćeš kako se seksa kad padne emancipacija.. neš znat di šta iđe..
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
frakcija wrote:opet ti o mlaćenju matere.. zaboravit ćeš kako se seksa kad padne emancipacija.. neš znat di šta iđe..
Guest- Guest
I babu sam pljunija u lice i reka je šta je ide i ne dolazim više u nje ima već godinama. Ja sam pobornik toga da svak mora ocistit smece u svojem dvorištu. Ja sam svoje iskorijenija. Idemo dalje.frakcija wrote:opet ti o mlaćenju matere..
2014-04-11
Page 19 of 48 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 33 ... 48
Similar topics
» U prilog muškosti kao struji zapadne civlizacije
» Australski leftardi uvode trogodisnji program borbe protiv toksicne muskosti
» KRIZA
» Kriza je
» Beyond Meats kriza
» Australski leftardi uvode trogodisnji program borbe protiv toksicne muskosti
» KRIZA
» Kriza je