Kriza muškosti
Page 17 of 48
Page 17 of 48 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 32 ... 48
Re: Kriza muškosti
Frakcija u ovom sistemu ja moram udarit nogom , zato i nemam nikoju a u tom drugom ja ne moram ništa nego samo pogledam i ono ona zna da ako nastavi shrat da ce bit nereda a nema se kome žalit jer ne postoji više sistem kao prije, ANarhija brajo.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
preko pleća je dobro, kad te ujiti pod mišku onda si naebo ko žuti!melkior wrote:Što ja imam tražiti ženu? Prava žena pronađe mene: mazne toljagom po glavi, fino me prebaci preko pleća i nosi u svoju spiljutre911 wrote:Ali ako ikada nađe ženu svog života ta ima da prede ko mačić u njegovim rukama :))Neve wrote:imam osjećaj da sve radiš naopakomelkior wrote:Trebalo bi snimiti film o emancipaciji muškaraca: lovačka skupina ubija punicu.
nemaš još ni ženu, a već razmišljaš o ubijanju punice
Guest- Guest
Imaš pravotre911 wrote:preko pleća je dobro, kad te ujiti pod mišku onda si naebo ko žuti!melkior wrote:Što ja imam tražiti ženu? Prava žena pronađe mene: mazne toljagom po glavi, fino me prebaci preko pleća i nosi u svoju spiljutre911 wrote:Ali ako ikada nađe ženu svog života ta ima da prede ko mačić u njegovim rukama :))Neve wrote:imam osjećaj da sve radiš naopakomelkior wrote:Trebalo bi snimiti film o emancipaciji muškaraca: lovačka skupina ubija punicu.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
NIks žene dok vlada emanicpacija. Proučio sam to. Bježi bježi. Kako god okreneš ja nahebem : il me psihicki malteretira pa puknem unutra , il moram dat rastavu pa plačat alimentaciju da ostanem mentalno normalan koliko toliko a para za te alimentacije nemam a to je nit kučeta nit maceta il cu puknit pa ču je spucat šakom u glavu a to je kaznena plus rastava.
Ne zanimaju me to opcije. Čekam ww3 kako piše u Nostradamusu a ovo :
2014-04-11
zvuči kao oglasmelkior wrote:Ne pušim, ne pijem, bavim se sportom, pazim na zdravlje, preventivno ubijam punicu
neva- Posts : 4367
2014-04-12
A jel vidiš dokle sam doguraoNeve wrote:zvuči kao oglasmelkior wrote:Ne pušim, ne pijem, bavim se sportom, pazim na zdravlje, preventivno ubijam punicu
2015-08-09
pael bar možemo malo sanjariti o sumraku emancipacije.. o ženskoj ultimativnoj i konačnoj predaji..o tom epskom trenutku ponovnog propinjanja monolita koji stremi visinamaRayMabus wrote:NIks žene dok vlada emanicpacija. Proučio sam to. Bježi bježi. Kako god okreneš ja nahebem : il me psihicki malteretira pa puknem unutra , il moram dat rastavu pa plačat alimentaciju da ostanem mentalno normalan koliko toliko a para za te alimentacije nemam a to je nit kučeta nit maceta il cu puknit pa ču je spucat šakom u glavu a to je kaznena plus rastava.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
mislim da je za to malo prekasnoRayMabus wrote:da ostanem mentalno normalan
2014-04-12
A očito nisam jedini u muškome svijetu koji je ovo shvatio. Znam puno muških mojih godina par godina gore dole i do istih zakljucaka su došli. Zato vam one demografske piramide tj natalitet u emanicpaciji i pada. Bijela kuga.RayMabus wrote:NIks žene dok vlada emanicpacija. Proučio sam to. Bježi bježi. Kako god okreneš ja nahebem : il me psihicki malteretira pa puknem unutra , il moram dat rastavu pa plačat alimentaciju da ostanem mentalno normalan koliko toliko a para za te alimentacije nemam a to je nit kučeta nit maceta il cu puknit pa ču je spucat šakom u glavu a to je kaznena plus rastava.
Opcije :
a ) psihički te maltretira ti trpiš i pucaš i ludiš
b ) ne trpiš , rastava plačaš alimentacije
c ) trpiš pa pukneš pa dobiješ kaznenu i opet rastava i alimentacija
Mogu ja dhrkat. To je mentalno zdravije.
2014-04-11
Nema veze, umjereno mentalno poremećeni su sada, a pogotovo u buduće na cijeniNeve wrote:mislim da je za to malo prekasnoRayMabus wrote:da ostanem mentalno normalan
2015-08-09
RayMabus wrote:NIks žene dok vlada emanicpacija. Proučio sam to. Bježi bježi. Kako god okreneš ja nahebem : il me psihicki malteretira pa puknem unutra , il moram dat rastavu pa plačat alimentaciju da ostanem mentalno normalan koliko toliko a para za te alimentacije nemam a to je nit kučeta nit maceta il cu puknit pa ču je spucat šakom u glavu a to je kaznena plus rastava.
zaburavi sun jes li te već pito pa ću jepeta,
zoč si ne uzmeš neku vlajnu, bar da ti robu pere i kuvo, a i postelju grije? one nisu emancipirone, slušaju te ko pasići, i moreš je preguliti ako si baš ono ljut na hajduk...
2014-04-16
Seks je u glavi. Ovo vam je najbrutalniji i najiskreniji odgovor zašto sve to pada tj nema interesa.RayMabus wrote:A očito nisam jedini u muškome svijetu koji je ovo shvatio. Znam puno muških mojih godina par godina gore dole i do istih zakljucaka su došli. Zato vam one demografske piramide tj natalitet u emanicpaciji i pada. Bijela kuga.RayMabus wrote:NIks žene dok vlada emanicpacija. Proučio sam to. Bježi bježi. Kako god okreneš ja nahebem : il me psihicki malteretira pa puknem unutra , il moram dat rastavu pa plačat alimentaciju da ostanem mentalno normalan koliko toliko a para za te alimentacije nemam a to je nit kučeta nit maceta il cu puknit pa ču je spucat šakom u glavu a to je kaznena plus rastava.
Opcije :
a ) psihički te maltretira ti trpiš i pucaš i ludiš
b ) ne trpiš , rastava plačaš alimentacije
c ) trpiš pa pukneš pa dobiješ kaznenu i opet rastava i alimentacija
Mogu ja dhrkat. To je mentalno zdravije.
Pa koga ovo zanima ?
Samo kretena.
2014-04-11
savjet džabe: izbaci ono 'ubijam punice', to privlači samo muškarce, pa ti se možda javi i neka slatka ženskamelkior wrote:A jel vidiš dokle sam dogurao
2014-04-12
Svakome sve najbolje al ono mene pustite na miru. Ja sebe znam : kad me netko dhrka u zdrav mozak ja ga puknem šakom u glavu ili se maknem a to baš u braku je jedna od ponuđenih opcija tako da vam je to to : nisma zainteresiran uopce. Ne hvala.
2014-04-11
A ne, onda bi stvarno zvučalo kao oglas Ovako malo zakamufliram, da se ne znaNeve wrote:savjet džabe: izbaci ono 'ubijam punice', to privlači samo muškarce, pa ti se možda javi i neka slatka ženskamelkior wrote:A jel vidiš dokle sam dogurao
2015-08-09
RayMabus wrote:Svakome sve najbolje al ono mene pustite na miru. Ja sebe znam : kad me netko dhrka u zdrav mozak ja ga puknem šakom u glavu ili se maknem a to baš u braku je jedna od ponuđenih opcija tako da vam je to to : nisma zainteresiran uopce. Ne hvala.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Uglavnom, dobro je živjeti zdravo, a to je i preporuka Ministarstva zdravlja.melkior wrote:Ne pušim, ne pijem, bavim se sportom, pazim na zdravlje, preventivno ubijam punicuNeve wrote:imam osjećaj da sve radiš naopakomelkior wrote:Trebalo bi snimiti film o emancipaciji muškaraca: lovačka skupina ubija punicu.
2015-08-09
mhm, dobri su za poslati ih na Daeš ili tako nešto, ne za biti u vezi s njima.. nestabilni su i zato rizičnimelkior wrote:Nema veze, umjereno mentalno poremećeni su sada, a pogotovo u buduće na cijeniNeve wrote:mislim da je za to malo prekasnoRayMabus wrote:da ostanem mentalno normalan
2014-04-12
Nema ništa od te emanicpacije. Živi i pusti druge da žive. Stvari su se promjenile. Najbolje ti je sa nikim ne imat posla. Radi , imaj svoju sobicu i zahebaji se. To ti je formula za preživit kao muško u emanicpaciji.
2014-04-11
A čuj, veći rizik - veće uzbuđenjeNeve wrote:mhm, dobri su za poslati ih na Daeš ili tako nešto, ne za biti u vezi s njima.. nestabilni su i zato rizičnimelkior wrote:Nema veze, umjereno mentalno poremećeni su sada, a pogotovo u buduće na cijeniNeve wrote:mislim da je za to malo prekasnoRayMabus wrote:da ostanem mentalno normalan
2015-08-09
ozbiljno..?! pa dobro, večeras si očito ti zadužen za 'toplu vodu' :Dmelkior wrote:Uglavnom, dobro je živjeti zdravo, a to je i preporuka Ministarstva zdravlja.
2014-04-12
Page 17 of 48 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 32 ... 48
Similar topics
» U prilog muškosti kao struji zapadne civlizacije
» Australski leftardi uvode trogodisnji program borbe protiv toksicne muskosti
» KRIZA
» Kriza je
» Beyond Meats kriza
» Australski leftardi uvode trogodisnji program borbe protiv toksicne muskosti
» KRIZA
» Kriza je