ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Milosevic predao Krajinu...

Page 5 of 18 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 18  Next

Go down

Milosevic predao Krajinu... - Page 5 Empty Re: Milosevic predao Krajinu...

Post by Regoč Sun 7 Aug - 16:55

Gnječev gnjev prosipa se forumom.

Regoč

2015-08-21

Back to top Go down

Post by kaya Sun 7 Aug - 16:58

michaellcmacha wrote:
Serbinho-3 wrote:@ dva brata, mlad sam bio za HR.
zato si bio najtaman za  mletačke kite....
:)
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kaya Sun 7 Aug - 17:03

Serbinho-3 wrote:Realno nisam ni dezerter, nisam otisao da sluzim vojni rok, mrzelo me da se cimam a kad su zvali i upadali mi u kucu za Kosovo, gledao sam Cikago Bulse u Cikagu,
Ko se vratio iz Amerike za Kosovo ili iz Evrope, Australije, niko.
Znaci da nisam ni dezerter.
E a sto si onda , manijak koji zamišlja srbe u svemiru kako osvaja nove galaksije dok su ovi na zemlji ostajali bez noge i glave . 
Jel i ti imas mozda neko tajno oruzje kao gnjec na Pp iz star treka. On se vidim bori i Istru odcjepljuje. Fali mu jos jedino tvoja podrška avionom s krofnicama.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Sun 7 Aug - 17:05

Usne Stjepana Gnječa wrote:
michaellcmacha wrote:
Eroo wrote:
michaellcmacha wrote:
samo ti prizivaj... nemoj poslije reći da si se šalio...

Ne plašim se ja vas ustaških seronja hrvata. Dođi ti majstore javi se na pp ako hoćeš sigurno je da te neću dočekati nenaoružan. Ne brini imamo i mi vatrenog oružja morončino.
A kakvo je to oružjes kojim se ratuje na PP? To mora bit nešto jebeno moderno...6.-a generacija i jače, a?
ma ko će znati kakve su mu nastrane ideje na pameti, čim me zove na pp....a s obzirom da je i na onom forumu bio pederko nije mu se za čudit....

Govorim za real life što ti misliš da imam straha od tebe i tvojih ustaških pseta? Ma dođi u Istru evo javi se na pp da dolaziš ako imaš namjeru ja sigurno neću tebe ići tražiti nisi vrijedan ni jednog mog koraka.
aj mira si daj, ja već evo 21 godinu nisam nikog liknuo i ti se sad našao da mi se riktaš na ciljnu liniju... aj onako iskreno jesil ti ikada pucao iz vatrenog oružja, a da je jače od engejca... naravno ne pada mi na pamet pitat te dal si ikad pucao u meso da se ne uznemiriš.... ko što rekoh mira si daj i ne kurči se beskurca... kurčili su ti se rođaci pa su ili zagnojili ili otprdili...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest Sun 7 Aug - 17:12

michaellcmacha wrote:
michaellcmacha wrote:
Eroo wrote:

Ne plašim se ja vas ustaških seronja hrvata. Dođi ti majstore javi se na pp ako hoćeš sigurno je da te neću dočekati nenaoružan. Ne brini imamo i mi vatrenog oružja morončino.
A kakvo je to oružjes kojim se ratuje na PP? To mora bit nešto jebeno moderno...6.-a generacija i jače, a?
ma ko će znati kakve su mu nastrane ideje na pameti, čim me zove na pp....a s obzirom da je i na onom forumu bio pederko nije mu se za čudit....

Govorim za real life što ti misliš da imam straha od tebe i tvojih ustaških pseta? Ma dođi u Istru evo javi se na pp da dolaziš ako imaš namjeru ja sigurno neću tebe ići tražiti nisi vrijedan ni jednog mog koraka.
aj mira si daj, ja već evo 21 godinu nisam nikog liknuo i ti se sad našao da mi se riktaš na ciljnu liniju... aj onako iskreno jesil ti ikada pucao iz vatrenog oružja, a da je jače od engejca... naravno ne pada mi na pamet pitat te dal si ikad pucao u meso da se ne uznemiriš.... ko što rekoh mira si daj i ne kurči se beskurca... kurčili su ti se rođaci pa su ili zagnojili ili otprdili...

Nitko osim tebe i tvojih ustaških pseta se ovdje ne kurči. Eto tvoj jebeni smrdljivi post smrdi na kurčenje. Ti veliki ratnik protiv mene kako si sebi sam umislio malog istarskog prgavca. Jel? Teško ubit smeće. Ja ne ubijam ljude nego smeća. Razlika je ogromna. A ti si smeće prema tome sam zaključi bi li ti stao ispred mene ili bi ti ipak malo zadrhtala ustaška jaja i ustaški šupak. Uvijek postoji prvi puta i uvijek te ubije onaj na koga najmanje sumnjaš i misliš da bi tu stvar mogao napraviti.

Prema tome šuti kenjaj i brzine mjenjaj...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Regoč Sun 7 Aug - 17:15

Gnječ, forumski Rambo.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by kaya Sun 7 Aug - 17:16

Gnjec, jesi ti ikada bio u ratu , gledanje bitke na Neretvi se ne računa? :)
Meni se čini da si ti ipak ubio do sad jedino brancina pa se ludiras tu kao i ovaj avijatičar :)
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kaya Sun 7 Aug - 17:17

Regoč wrote:Gnječ, forumski Rambo.
Ja umirem od smijeha ... Šuti , kenjaj, brzine mjenjaj..
A da mu ovaj dođe otprilike bi umro..
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Eroo Sun 7 Aug - 17:18

kaja_333 wrote:
Serbinho-3 wrote:Realno nisam ni dezerter, nisam otisao da sluzim vojni rok, mrzelo me da se cimam a kad su zvali i upadali mi u kucu za Kosovo, gledao sam Cikago Bulse u Cikagu,
Ko se vratio iz Amerike za Kosovo ili iz Evrope, Australije, niko.
Znaci da nisam ni dezerter.
E a sto si onda , manijak koji zamišlja srbe u svemiru kako osvaja nove galaksije dok su ovi na zemlji ostajali bez noge i glave . 
Jel i ti imas mozda neko tajno oruzje kao gnjec na Pp iz star treka. On se vidim bori i Istru odcjepljuje. Fali mu jos jedino tvoja podrška avionom s krofnicama.
Pazi, ćerce, ako se Gnječ razljuti na PP svi smo ga nagulili... :)
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Guest Sun 7 Aug - 17:19

Serbinho-3 wrote:@Ero, price za malu decu.
Zahvalite Slobi sto nije dao na Zagreb i kompletno zauzeti HR.
Ista prica i za Bosnu, moglo se resiti sve u roku 48 sati i bez da se uprljaju cizme, aviona falilo nije da vas zasipaju dok u kokpitu ispijaju kaficu i jedu princes krofne.
hahahhaahahahaha ajde idi nastavi lizati žabe kada si već krenio tim putem
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya Sun 7 Aug - 17:19

Meni suze idu  hahaha
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kaya Sun 7 Aug - 17:20

I tre a ce isto ubit , kad ga namami na Pp:)
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest Sun 7 Aug - 17:24

kaja_333 wrote:
michaellcmacha wrote:
kaja_333 wrote:
Serbinho-3 wrote:@Ero, price za malu decu.
Zahvalite Slobi sto nije dao na Zagreb i kompletno zauzeti HR.
Ista prica i za Bosnu, moglo se resiti sve u roku 48 sati i bez da se uprljaju cizme, aviona falilo nije da vas zasipaju dok u kokpitu ispijaju kaficu i jedu princes krofne.
U kojem filmu ti živiš? Brus Li u zmajevom gnijezdu?
pičić kojem je tajo sredio da ne ide u jna jer je znao da će mu derište u hrvatskoj zagnojiti....
Pa znam . Vidim da nije spojen sa stvarnošću . Lupa o avionima u kojima Srbi jedu krofnicu i osvajaju svijetove. Samo im nisu dali , bi oni inače.
Ma svjetski idiot, samo smo u vukovaru skinuli 24 komada bez pardona i to praktički bez PZOa a on tu laprda o ovakve idiotarije!?? Ono spaljen je do neba a krtica, rey charles i stevie wonder imaju snajpere na očima za njega
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 7 Aug - 17:26

dva brata wrote:jak je ovaj dezerter serbinjo "mogli smo sve zauzeti, ali eto ja sam prvi pobjegao iz JNA nisam htio ostati osakaćen u Hrvatskoj, pa sam navijao za svoje iz neprijateljske Amerike , prokleti milošević što nije zauzeo zagreb a ja i moja ekipa utekli od rata"

lol! :20 :h5
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 Sun 7 Aug - 17:35

Skinuli 24 komada cega?
Pametni kao i uvek, blokirali kasarnu sada slusam od Sljivancanina, otisli tamo i sa pepelom sve sravnili.
Trica je navodno skinuo 24 aviona, smeju se i ptice.
Realnost je da se kompletna HR uz makijato i cheesecake mogla u roku 48 sati zauzeti, bez da se iko uprlja u blatu.

https://m.youtube.com/watch?v=UTz-_E4EQ4c
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Guest Sun 7 Aug - 17:37

kaja_333 wrote:

Nevjerojatna je vaša bolesna samouvjerenost nadobudnost a upravo vas ta vaša drska samouvjerenost čini ranjivima. Ajde barem ćeš ti umrijet od smijeha jedna ustašica manje a sad pred uperenom metalnom cijevi u kojoj je metak nikome nije do smijeha pa ni meni a siguran sam ni Mihi ma koliko god se kurčio reckama.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Sun 7 Aug - 17:40

michaellcmacha wrote:
michaellcmacha wrote:
Eroo wrote:

Nitko osim tebe i tvojih ustaških pseta se ovdje ne kurči. Eto tvoj jebeni smrdljivi post smrdi na kurčenje. Ti veliki ratnik protiv mene kako si sebi sam umislio malog istarskog prgavca. Jel? Teško ubit smeće. Ja ne ubijam ljude nego smeća. Razlika je ogromna. A ti si smeće prema tome sam zaključi bi li ti stao ispred mene ili bi ti ipak malo zadrhtala ustaška jaja i ustaški šupak. Uvijek postoji prvi puta i uvijek te ubije onaj na koga najmanje sumnjaš i misliš da bi tu stvar mogao napraviti.

Prema tome šuti kenjaj i brzine mjenjaj...
hm tvoj upis vonja na klasični ustashluk...ili partizanluk... uglavnom tebi nadošlo da tužiš, sudiš i presuđuješ... ne vidim svrhu ovog prepucavanja izuzev što tebi valjda imponira ovako kurčiti se prek ekrana... ja za razliku od tebe imam i nekog iskustva po tom pitanju i uistinu znam o čemu pričamo dok ti samo nagađaš...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest Sun 7 Aug - 17:41

kaja_333 wrote:
Pojavio bi se otprilike kao i mladi partizan ili deboto kada sam ih pozvao na upoznavanje-podvili rep i uhvatili tutavelu prema šumi.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eroo Sun 7 Aug - 17:42

kaja_333 wrote:

Nevjerojatna je vaša bolesna samouvjerenost nadobudnost a upravo vas ta vaša drska samouvjerenost čini ranjivima. Ajde barem ćeš ti umrijet od smijeha jedna ustašica manje a sad pred uperenom metalnom cijevi u kojoj je metak nikome nije do smijeha pa ni meni a siguran sam ni Mihi ma koliko god se kurčio reckama.
Šta više kukate, izgubili ste rat, niste ni prvi ni zadnji kojim se to desilo... jocolor
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by kaya Sun 7 Aug - 17:43

Serbinho-3 wrote:
Realnost je da se kompletna HR uz makijato i cheesecake mogla u roku 48 sati zauzeti, bez da se iko uprlja u blatu
Dabome, sa svemirskom tehnologijom iz najnovijeg nastavka zvjezdanih staza.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kaya Sun 7 Aug - 17:44

kaja_333 wrote:

Pa mislim da te Miha ne moze doživjeti ozbiljno 
:)
Mislim ne mogu ni ja...
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 18 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 18  Next

Back to top

- Similar topics