Milosevic predao Krajinu...
Page 4 of 18
Page 4 of 18 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 18
Re: Milosevic predao Krajinu...
pa neće jezik nego pravo.... nitko nikada nije "zauzimao" "svoje" jedino srbi... zato su i ošli u mp300.... na krilima vjetra...Eroo wrote:Čuli "zauzimanje"...Obrana svoga je vrijedna smrti, a zauzimanje tuđeg ni pišljiva boba.Serbinho-3 wrote:
Realnost je da Zapad nije dozvolio Srbiji zauzimanje, inace bi pokupili sve to.
Tako se i čovjek po defaultu ponaša. Jedno je na mitinzima arlaukati o srpskim zemljama, a drugo
je šta vam o tome misli narod. Posebno onda kad mu turite pušku u ruke, da ide osvajat...
Narodu radi logika: Tko pušku nosi, postoji vjrtojatnost i da od puške pogine.
To je sva logika ratovanja.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
zato si bio najtaman za mletačke kite....Serbinho-3 wrote:@ dva brata, mlad sam bio za HR.
2015-08-08
Realno nisam ni dezerter, nisam otisao da sluzim vojni rok, mrzelo me da se cimam a kad su zvali i upadali mi u kucu za Kosovo, gledao sam Cikago Bulse u Cikagu,
Ko se vratio iz Amerike za Kosovo ili iz Evrope, Australije, niko.
Znaci da nisam ni dezerter.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
michaellcmacha wrote:nije mu problem bio ni guzicom plaćati stanarinu samo da nedaj bože ne bi zagnojio...dva brata wrote:jak je ovaj dezerter serbinjo "mogli smo sve zauzeti, ali eto ja sam prvi pobjegao iz JNA nisam htio ostati osakaćen u Hrvatskoj, pa sam navijao za svoje iz neprijateljske Amerike , prokleti milošević što nije zauzeo zagreb a ja i moja ekipa utekli od rata"
pa realno srbi su imali tehničku nadmoć, ali nisu imali muda... 10% ih se odazvalo na mobilizaciju u srbiji, i to ekipa koja nije stigla uteći, pa momci ginuli ko zečevi
..a onda kada i krenuli, 60 000 JNA vojnika, 1000 tenkova, avijacija, artiljerija, na vukovar koji je branilo 2400 branitelja, dobili po paksi, jao.. par tisuća im se vratilo u srbiju raskomadani, još više ranjeni u kolicima, a ovi koji su preživjeli neokrznuti zaplašili ostale svoje "nemojte ići u hrvatsku".. onda to serbinjo čuo i dao petama vjetra..
nisu imali ljudstva za ratovati, a ono malo ljudi što su imali je bilo nekvalitetno
Guest- Guest
Lako nama sa srbijanskim apsiracijama i planovima, najbolji neprijatelj kojega si čovjek može poželjeti...kad se krene u realizaciju mrzi ih da se pomere, najdalje što dođu sa revolucijom je do Reebok trgovine u centru Bga
2014-04-15
Serbinho-3 wrote:Realno nisam ni dezerter, nisam otisao da sluzim vojni rok, mrzelo me da se cimam a kad su zvali i upadali mi u kucu za Kosovo, gledao sam Cikago Bulse u Cikagu,
onda što fantaziraš milošević mogao zauzeti hrvatsku , kada je 10% tvojih drugara odazvalo se mobilizaciji(i to one koje je uhvatila vojna policija) a 90% njih uteklo kao i ti.
i tih 10% , nakon što je hrpa njih zagnjoila 91oko vukovara, nakon 91godine nitko iz srbije nije htio biti mobiliziran za ratovanje, pa su vaši i odustali..
naravno bilo je par tisuća dobrovoljaca, oni su bili opaki igrači i dobri fighteri(motivacija je izgleda najvažnija varijabla u ratovanju, vidimo na primjeru sirije, gdje par tisuća islamista , unatoč udaru ruske avijacije i SAA artiljerije osvaja milijunski grad), ali nedovoljno da stvore veliku srbiju.
nemojte sebe zavaravati i širiti fantazije
Guest- Guest
Regoč wrote:Tulavi mletčiću, samo preko tebe mrtvog!Usne Stjepana Gnječa wrote:Regoč wrote:Čuj, prijane, Italija nikada nije ništa osvojila istočno od Soče pa ni neće. Uzalud ti snovi, mletčiću!Usne Stjepana Gnječa wrote:Regoč wrote:
Mienjalo se, što je, je. No, sad je sve kako treba i tako će ostati.
Odjebat ćemo mi vas ustaše rvate ne boj se. Neće Istra dugo biti dio RH zapamti moje riječi a ti ako misliš spriječiti odvajanje sjedni u ona dva krša od aviona koje imate pa pedaliraj. Neće se Italija odreći Istre nikada pa vi kmečali do vječnosti.
Dati ćete vi Istru Italiji bez ispaljenog metka šupljoglavi kretenčino.
kmeee...kmeeeeeee...šmrc....kmeee...može i preko mene mrtvog ja ću se žrtvovati da vas mi ovdje u Istri zauvjek skinemo s kurca gotovi ste ustaše
Guest- Guest
samo ti prizivaj... nemoj poslije reći da si se šalio...Usne Stjepana Gnječa wrote:Regoč wrote:Tulavi mletčiću, samo preko tebe mrtvog!Usne Stjepana Gnječa wrote:Regoč wrote:Čuj, prijane, Italija nikada nije ništa osvojila istočno od Soče pa ni neće. Uzalud ti snovi, mletčiću!Usne Stjepana Gnječa wrote:
Odjebat ćemo mi vas ustaše rvate ne boj se. Neće Istra dugo biti dio RH zapamti moje riječi a ti ako misliš spriječiti odvajanje sjedni u ona dva krša od aviona koje imate pa pedaliraj. Neće se Italija odreći Istre nikada pa vi kmečali do vječnosti.
kmeee...kmeeeeeee...šmrc....kmeee...može i preko mene mrtvog ja ću se žrtvovati da vas mi ovdje u Istri zauvjek skinemo s kurca gotovi ste ustaše
2015-08-08
E, fakat si to dobro uočio, svaka čast.michaellcmacha wrote:pa neće jezik nego pravo.... nitko nikada nije "zauzimao" "svoje" jedino srbi... zato su i ošli u mp300.... na krilima vjetra...Eroo wrote:Čuli "zauzimanje"...Obrana svoga je vrijedna smrti, a zauzimanje tuđeg ni pišljiva boba.Serbinho-3 wrote:
Tako se i čovjek po defaultu ponaša. Jedno je na mitinzima arlaukati o srpskim zemljama, a drugo
je šta vam o tome misli narod. Posebno onda kad mu turite pušku u ruke, da ide osvajat...
bilo je srpski dobrovoljaca ali u bosni u hrvatskoj si ih mogao izbrojati na prste jedne ruke a i ti su zdimili još 1994 kad su vidjeli kud to vodi....dva brata wrote:Serbinho-3 wrote:Realno nisam ni dezerter, nisam otisao da sluzim vojni rok, mrzelo me da se cimam a kad su zvali i upadali mi u kucu za Kosovo, gledao sam Cikago Bulse u Cikagu,
onda što fantaziraš milošević mogao zauzeti hrvatsku , kada je 10% tvojih drugara odazvalo se mobilizaciji(i to one koje je uhvatila vojna policija) a 90% njih uteklo kao i ti.
i tih 10% , nakon što je hrpa njih zagnjoila 91oko vukovara, nakon 91godine nitko iz srbije nije htio biti mobiliziran za ratovanje, pa su vaši i odustali..
naravno bilo je par tisuća dobrovoljaca, oni su bili opaki igrači i dobri fighteri(motivacija je izgleda najvažnija varijabla u ratovanju, vidimo na primjeru sirije, gdje par tisuća islamista , unatoč udaru ruske avijacije i SAA artiljerije osvaja milijunski grad), ali nedovoljno da stvore veliku srbiju.
nemojte sebe zavaravati i širiti fantazije
2015-08-08
michaellcmacha wrote:samo ti prizivaj... nemoj poslije reći da si se šalio...Usne Stjepana Gnječa wrote:Regoč wrote:Tulavi mletčiću, samo preko tebe mrtvog!Usne Stjepana Gnječa wrote:Regoč wrote:
Čuj, prijane, Italija nikada nije ništa osvojila istočno od Soče pa ni neće. Uzalud ti snovi, mletčiću!
Ne plašim se ja vas ustaških seronja hrvata. Dođi ti majstore javi se na pp ako hoćeš sigurno je da te neću dočekati nenaoružan. Ne brini imamo i mi vatrenog oružja morončino.
Guest- Guest
Što si želiš, dabogda ti se ostvarilo. Ali Istra nikada više neće biti Istria, a ni postati Истра.Usne Stjepana Gnječa wrote:Regoč wrote:Tulavi mletčiću, samo preko tebe mrtvog!Usne Stjepana Gnječa wrote:Regoč wrote:Čuj, prijane, Italija nikada nije ništa osvojila istočno od Soče pa ni neće. Uzalud ti snovi, mletčiću!Usne Stjepana Gnječa wrote:
Pa eto, neka serbigno pogleda da ne sanja vise u letećim Srbima s krofnicama . To je on vješto izbjegao i sad laprda.michaellcmacha wrote:evo što su osvojili pod zadnje...kaja_333 wrote:Pa znam . Vidim da nije spojen sa stvarnošću . Lupa o avionima u kojima Srbi jedu krofnicu i osvajaju svijetove. Samo im nisu dali , bi oni inače.michaellcmacha wrote:pičić kojem je tajo sredio da ne ide u jna jer je znao da će mu derište u hrvatskoj zagnojiti....kaja_333 wrote:U kojem filmu ti živiš? Brus Li u zmajevom gnijezdu?Serbinho-3 wrote:@Ero, price za malu decu.
Zahvalite Slobi sto nije dao na Zagreb i kompletno zauzeti HR.
Ista prica i za Bosnu, moglo se resiti sve u roku 48 sati i bez da se uprljaju cizme, aviona falilo nije da vas zasipaju dok u kokpitu ispijaju kaficu i jedu princes krofne.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
pa nikakav problem uočiti, da je to stvarno njihova zemlja ne bi onda 80% srba iz krajine sve rasprodali i prekrižili svoju zemlju, svoju očevinu.... dobro je poznato da očevina ili djedovina nema realne cijene a pogotovo ne kad te se dovede u poziciju daj što daš.... a oni su imanja prodavali za par tisuća eura... samo pogledajte aktualne oglase za sisačko moslavačku županiju i sve će vam biti jasno...Regoč wrote:E, fakat si to dobro uočio, svaka čast.michaellcmacha wrote:pa neće jezik nego pravo.... nitko nikada nije "zauzimao" "svoje" jedino srbi... zato su i ošli u mp300.... na krilima vjetra...Eroo wrote:Čuli "zauzimanje"...Obrana svoga je vrijedna smrti, a zauzimanje tuđeg ni pišljiva boba.Serbinho-3 wrote:
2015-08-08
A kakvo je to oružjes kojim se ratuje na PP? To mora bit nešto jebeno moderno...6.-a generacija i jače, a?Usne Stjepana Gnječa wrote:michaellcmacha wrote:samo ti prizivaj... nemoj poslije reći da si se šalio...Usne Stjepana Gnječa wrote:Regoč wrote:Tulavi mletčiću, samo preko tebe mrtvog!Usne Stjepana Gnječa wrote:
Ne plašim se ja vas ustaških seronja hrvata. Dođi ti majstore javi se na pp ako hoćeš sigurno je da te neću dočekati nenaoružan. Ne brini imamo i mi vatrenog oružja morončino.
Eroo- Posts : 78966
2016-07-22
tupane oružje ti niš ne vrijedi ako žmiriš i tražiš okidač... i nemoj se budalesati, znaš i sam kako bi prošao da se kojim slučajem suočimo.... išamaram te ovdje da ne mreš sebi danima doć, a kamoli u reali....Usne Stjepana Gnječa wrote:michaellcmacha wrote:samo ti prizivaj... nemoj poslije reći da si se šalio...Usne Stjepana Gnječa wrote:Regoč wrote:Tulavi mletčiću, samo preko tebe mrtvog!Usne Stjepana Gnječa wrote:
2015-08-08
michaellcmacha wrote:tupane oružje ti niš ne vrijedi ako žmiriš i tražiš okidač... i nemoj se budalesati, znaš i sam kako bi prošao da se kojim slučajem suočimo.... išamaram te ovdje da ne mreš sebi danima doć, a kamoli u reali....Usne Stjepana Gnječa wrote:michaellcmacha wrote:samo ti prizivaj... nemoj poslije reći da si se šalio...Usne Stjepana Gnječa wrote:Regoč wrote:Tulavi mletčiću, samo preko tebe mrtvog!Usne Stjepana Gnječa wrote:
ma ko će znati kakve su mu nastrane ideje na pameti, čim me zove na pp....a s obzirom da je i na onom forumu bio pederko nije mu se za čudit....Eroo wrote:A kakvo je to oružjes kojim se ratuje na PP? To mora bit nešto jebeno moderno...6.-a generacija i jače, a?Usne Stjepana Gnječa wrote:michaellcmacha wrote:samo ti prizivaj... nemoj poslije reći da si se šalio...Usne Stjepana Gnječa wrote:Regoč wrote:
Tulavi mletčiću, samo preko tebe mrtvog!
2015-08-08
Srbi porazbijali cijeli Beograd, a sirotinja opljačkala trgovine kad je otišlo Kosovo. Baš su im pokazali.n_razbojnik wrote:Lako nama sa srbijanskim apsiracijama i planovima, najbolji neprijatelj kojega si čovjek može poželjeti...kad se krene u realizaciju mrzi ih da se pomere, najdalje što dođu sa revolucijom je do Reebok trgovine u centru Bga
Tako će biti isto kad im ode Preševska dolina - opet će nastradati jadni grad Beograd, ionako su ga porazbijali, okupirali i palili kroz povijest kako su htjeli i stigli. I onda se čude što liči na seosku varoš i ciganliju.
Last edited by Piglet on Sun 7 Aug - 16:52; edited 1 time in total
Piglet- Posts : 1505
2016-02-24
michaellcmacha wrote:ma ko će znati kakve su mu nastrane ideje na pameti, čim me zove na pp....a s obzirom da je i na onom forumu bio pederko nije mu se za čudit....Eroo wrote:A kakvo je to oružjes kojim se ratuje na PP? To mora bit nešto jebeno moderno...6.-a generacija i jače, a?Usne Stjepana Gnječa wrote:michaellcmacha wrote:samo ti prizivaj... nemoj poslije reći da si se šalio...Usne Stjepana Gnječa wrote:
Govorim za real life što ti misliš da imam straha od tebe i tvojih ustaških pseta? Ma dođi u Istru evo javi se na pp da dolaziš ako imaš namjeru ja sigurno neću tebe ići tražiti nisi vrijedan ni jednog mog koraka.
Guest- Guest
Regoč-
2015-08-21
Page 4 of 18 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 18
Similar topics
» Slikovnica
» Milosevic izdao Krajinu, Mladic pustio Hrvate u Knin
» Oslobodit cemo 'Krajinu'
» Namjenska industrija zadnji voz za Krajinu
» Puš Demon :):) se predao belgijskoj policiji
» Milosevic izdao Krajinu, Mladic pustio Hrvate u Knin
» Oslobodit cemo 'Krajinu'