Milosevic predao Krajinu...
Page 3 of 18
Page 3 of 18 • 1, 2, 3, 4 ... 10 ... 18
Re: Milosevic predao Krajinu...
Regoč wrote:Čuj, prijane, Italija nikada nije ništa osvojila istočno od Soče pa ni neće. Uzalud ti snovi, mletčiću!Usne Stjepana Gnječa wrote:Regoč wrote:Mienjalo se, što je, je. No, sad je sve kako treba i tako će ostati.Usne Stjepana Gnječa wrote:Regoč wrote:
Neće ni to vazda.
Neće ni Istra vazda.
Odjebat ćemo mi vas ustaše rvate ne boj se. Neće Istra dugo biti dio RH zapamti moje riječi a ti ako misliš spriječiti odvajanje sjedni u ona dva krša od aviona koje imate pa pedaliraj. Neće se Italija odreći Istre nikada pa vi kmečali do vječnosti.
Dati ćete vi Istru Italiji bez ispaljenog metka šupljoglavi kretenčino.
Guest- Guest
Za vas petokolonaše imamo u pričuvi spremno jedno 'ercegovačko lovačko društvo.Usne Stjepana Gnječa wrote:Regoč wrote:Mienjalo se, što je, je. No, sad je sve kako treba i tako će ostati.Usne Stjepana Gnječa wrote:Regoč wrote:Neće ni to vazda.Serbinho-3 wrote:Pola Bosne Ero vredi vise od te skropocije, sto skacete od srece.
Neće ni Istra vazda.
Odjebat ćemo mi vas ustaše rvate ne boj se. Neće Istra dugo biti dio RH zapamti moje riječi a ti ako misliš spriječiti odvajanje sjedni u ona dva krša od aviona koje imate pa pedaliraj. Neće se Italija odreći Istre nikada pa vi kmečali do vječnosti.
Eroo- Posts : 78957
2016-07-22
U kojem filmu ti živiš? Brus Li u zmajevom gnijezdu?Serbinho-3 wrote:@Ero, price za malu decu.
Zahvalite Slobi sto nije dao na Zagreb i kompletno zauzeti HR.
Ista prica i za Bosnu, moglo se resiti sve u roku 48 sati i bez da se uprljaju cizme, aviona falilo nije da vas zasipaju dok u kokpitu ispijaju kaficu i jedu princes krofne.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ne zna se ko vise baronise na Balkanu, evo i Albanci prackom oborili Srpski Mig 29.
Realnost je da Zapad nije dozvolio Srbiji zauzimanje, inace bi pokupili sve to.
https://m.youtube.com/watch?v=RkMS5GCwzxI
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
vi zaostali četnici na prostoru hrvatske možete samo moliti boga da više ne dođe do bilo kakvog fajtanja, valjda ti je jasno da vas se ima na umu....Usne Stjepana Gnječa wrote:Regoč wrote:Mienjalo se, što je, je. No, sad je sve kako treba i tako će ostati.Usne Stjepana Gnječa wrote:Regoč wrote:Neće ni to vazda.Serbinho-3 wrote:Pola Bosne Ero vredi vise od te skropocije, sto skacete od srece.
Neće ni Istra vazda.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Taj način se već u Vukovaru pokazao kao poguban po vašu vojsku.Serbinho-3 wrote:@Ero, price za malu decu.
Ista prica i za Bosnu, moglo se resiti sve u roku 48 sati i bez da se uprljaju cizme, aviona falilo nije da vas zasipaju dok u kokpitu ispijaju kaficu i jedu princes krofne.
Maloprije sam te upitao, imate li podatak koliko ste izgubili vojske i oklopa na Vukovaru?
A pazi, Vukovarci su bili naoružani samo nešto malo bolje od lovačkog društva.
Last edited by Eroo on 7/8/2016, 15:58; edited 1 time in total
2016-07-22
A kako nije dozvolio, jel vas zaustavljao netko. Sankcije je jedino Hrvatska dobila za nabavu oružja. O čemu ti uopće lupaš..Serbinho-3 wrote:Ne zna se ko vise baronise na Balkanu, evo i Albanci prackom oborili Srpski Mig 29.
2015-08-15
pičić kojem je tajo sredio da ne ide u jna jer je znao da će mu derište u hrvatskoj zagnojiti....kaja_333 wrote:U kojem filmu ti živiš? Brus Li u zmajevom gnijezdu?Serbinho-3 wrote:@Ero, price za malu decu.
2015-08-08
Pa znam . Vidim da nije spojen sa stvarnošću . Lupa o avionima u kojima Srbi jedu krofnicu i osvajaju svijetove. Samo im nisu dali , bi oni inače.michaellcmacha wrote:pičić kojem je tajo sredio da ne ide u jna jer je znao da će mu derište u hrvatskoj zagnojiti....kaja_333 wrote:U kojem filmu ti živiš? Brus Li u zmajevom gnijezdu?Serbinho-3 wrote:@Ero, price za malu decu.
2015-08-15
michaellcmacha wrote:vi zaostali četnici na prostoru hrvatske možete samo moliti boga da više ne dođe do bilo kakvog fajtanja, valjda ti je jasno da vas se ima na umu....Usne Stjepana Gnječa wrote:Regoč wrote:Mienjalo se, što je, je. No, sad je sve kako treba i tako će ostati.Usne Stjepana Gnječa wrote:Regoč wrote:
Neće ni to vazda.
Neće ni Istra vazda.
kmeee....kmeeeeeeeeee.....preko Učke možeš jedino sa vizom i pasošem kmeeeee.... pomirite se da ste Istru izgubili i to je to.
Guest- Guest
Tulavi mletčiću, samo preko tebe mrtvog!Usne Stjepana Gnječa wrote:Regoč wrote:Čuj, prijane, Italija nikada nije ništa osvojila istočno od Soče pa ni neće. Uzalud ti snovi, mletčiću!Usne Stjepana Gnječa wrote:Regoč wrote:Mienjalo se, što je, je. No, sad je sve kako treba i tako će ostati.Usne Stjepana Gnječa wrote:
Neće ni Istra vazda.
Dati ćete vi Istru Italiji bez ispaljenog metka šupljoglavi kretenčino.
na srpskom jadranu zaradimo 8 milijardi pa taman moremo platiti račune branitelja.... pa ti računaj koliko vam svake godine uzmemo para.... a vi gnjurajte po kopaoniku...Serbinho-3 wrote:Prepustila, kurva politika, mi dobili RS a vi 500.000 branilaca na racun nerodjenih pokoljenja da placaju racune.
2015-08-08
jak je ovaj dezerter serbinjo "mogli smo sve zauzeti, ali eto ja sam prvi pobjegao iz JNA nisam htio ostati osakaćen u Hrvatskoj, pa sam navijao za svoje iz neprijateljske Amerike , prokleti milošević što nije zauzeo zagreb a ja i moja ekipa utekli od rata"
Guest- Guest
evo što su osvojili pod zadnje...kaja_333 wrote:Pa znam . Vidim da nije spojen sa stvarnošću . Lupa o avionima u kojima Srbi jedu krofnicu i osvajaju svijetove. Samo im nisu dali , bi oni inače.michaellcmacha wrote:pičić kojem je tajo sredio da ne ide u jna jer je znao da će mu derište u hrvatskoj zagnojiti....kaja_333 wrote:U kojem filmu ti živiš? Brus Li u zmajevom gnijezdu?Serbinho-3 wrote:@Ero, price za malu decu.
2015-08-08
Chetnics in space, defending the serbish race.kaja_333 wrote:Pa znam . Vidim da nije spojen sa stvarnošću . Lupa o avionima u kojima Srbi jedu krofnicu i osvajaju svijetove. Samo im nisu dali , bi oni inače.michaellcmacha wrote:pičić kojem je tajo sredio da ne ide u jna jer je znao da će mu derište u hrvatskoj zagnojiti....kaja_333 wrote:U kojem filmu ti živiš? Brus Li u zmajevom gnijezdu?Serbinho-3 wrote:@Ero, price za malu decu.
@Ero, Sljiva zvao na kafu, razbezali se svi, niko nije smeo i vi o nekom junastvu pred zenama, sto jos i veruju.
Ja barem kazem da sam dezerter a ne komandos iz podruma, sto je podigao penziju.
Koliko aviona je bilo, samo ispred Muzeja Avijacije u BGD su nagurali neke, nisu znali sta sa njima, sve ono sto su Srbi u SFRJ stvorili.
Dovoljno aviona da se pregazi sve okolo bivse Juge a kamoli ne Juga i vi o nekim borbama a 4 godine se takticki nadmudrivali po podrumima, valjda cekajuci da ovima dosadi i odu.
Ja barem kazem da sam dezerter a ne komandos iz podruma, sto je podigao penziju.
Koliko aviona je bilo, samo ispred Muzeja Avijacije u BGD su nagurali neke, nisu znali sta sa njima, sve ono sto su Srbi u SFRJ stvorili.
Dovoljno aviona da se pregazi sve okolo bivse Juge a kamoli ne Juga i vi o nekim borbama a 4 godine se takticki nadmudrivali po podrumima, valjda cekajuci da ovima dosadi i odu.
2014-08-25
Čuli "zauzimanje"...Obrana svoga je vrijedna smrti, a zauzimanje tuđeg ni pišljiva boba.Serbinho-3 wrote:
Tako se čovjek po defaultu ponaša. Jedno je na mitinzima arlaukati o srpskim zemljama, a drugo
je šta vam o tome misli narod. Posebno onda kad mu turite pušku u ruke, da ide osvajat...
Narodu radi logika: Tko pušku nosi, postoji vjerojatnost i da od puške pogine.
To je sva logika ratovanja.
Last edited by Eroo on 7/8/2016, 16:09; edited 2 times in total
2016-07-22
nije mu problem bio ni guzicom plaćati stanarinu samo da nedaj bože ne bi zagnojio...dva brata wrote:jak je ovaj dezerter serbinjo "mogli smo sve zauzeti, ali eto ja sam prvi pobjegao iz JNA nisam htio ostati osakaćen u Hrvatskoj, pa sam navijao za svoje iz neprijateljske Amerike , prokleti milošević što nije zauzeo zagreb a ja i moja ekipa utekli od rata"
2015-08-08
@ dva brata, mlad sam bio za HR.
2014-08-25
I kolege mu takvi, dzango je studirao nije stigao da brani srpstvo, pizzon je dete nek'o vidi se po postovima da svu pamet ispija iz zadnje Vučićeve izborne kampanje...najjače delije su ovi što su imali važnija posla kad je grmilodva brata wrote:jak je ovaj dezerter serbinjo "mogli smo sve zauzeti, ali eto ja sam prvi pobjegao iz JNA nisam htio ostati osakaćen u Hrvatskoj, pa sam navijao za svoje iz neprijateljske Amerike , prokleti milošević što nije zauzeo zagreb a ja i moja ekipa utekli od rata"
2014-04-15
pa neće jezik nego pravo.... nitko nikada nije "zauzimao" "svoje" jedino srbi... zato su i ošli u mp300.... na krilima vjetra...Eroo wrote:Čuli "zauzimanje"...Obrana svoga je vrijedna smrti, a zauzimanje tuđeg ni pišljiva boba.Serbinho-3 wrote:
Tako se i čovjek po defaultu ponaša. Jedno je na mitinzima arlaukati o srpskim zemljama, a drugo
je šta vam o tome misli narod. Posebno onda kad mu turite pušku u ruke, da ide osvajat...
Narodu radi logika: Tko pušku nosi, postoji vjrtojatnost i da od puške pogine.
To je sva logika ratovanja.
2015-08-08
Page 3 of 18 • 1, 2, 3, 4 ... 10 ... 18
Similar topics
» Slikovnica
» Milosevic izdao Krajinu, Mladic pustio Hrvate u Knin
» Oslobodit cemo 'Krajinu'
» Namjenska industrija zadnji voz za Krajinu
» Puš Demon :):) se predao belgijskoj policiji
» Milosevic izdao Krajinu, Mladic pustio Hrvate u Knin
» Oslobodit cemo 'Krajinu'