ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Milosevic predao Krajinu...

Page 10 of 18 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 18  Next

Go down

Milosevic predao Krajinu... - Page 10 Empty Re: Milosevic predao Krajinu...

Post by Guest Sun 7 Aug - 18:53

Riplex wrote:
Usne Stjepana Gnječa wrote:
Riplex wrote:
kaja_333 wrote:
Ne bi se ni pojavio:)

Došao bih ja ne brini pitanje je da li bi ova dva ustašoida lobotomiranih mozgova došla.
Ja ne smim bez Trea, strah i trepet si pajdo...biži nosi hahaah

Dođi i ti nije tebi kamenjaru pederski Istra preko svijeta.

Jaki ste u pičku materinu zar vi zaista mislite da ću ja prljati ruke s vama seronjama rvackim govnima ? Ajde fuck off...ustaše.

Donit ćemo ti zastavu da ju poljubiš i u stavu mirno kažeš, pozdrav domovini :D
Gle jasno je da se radi o jadniku kada odmah pištoljem prijeti mihi čim se pokazalo imalo mogućnosti da ga ovaj nađe  tako da...

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eroo Sun 7 Aug - 18:54

PS: Ako je Gnječ umno poremećen i ima papir za to, onda se ispričavam za ono što sam napisao...a ako nije, onda neka vježba leđno plivanje, trebat će mu. :D

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Guest Sun 7 Aug - 18:54

kaja_333 wrote:
bogomdani wrote:.Ti mozda preozbiljno gledas forum..meni je Forum zaebancija
Evo, tipično. Ne gleda stari nitko forum preozbiljno al te čapnu u laži . I to ti je to.
Kayo sorry ako ti mogu reci ali si fullala..prvo jebe me se sto netko misli,i cime me to capnu..?? necim konkretno ili mantranjem,koje i onima sa malo mozga vremenom postane istina,..??
druga stvar je sto ne mogu shvatiti tolike kompleksase koji vjecito "druge hvataju u lazi"..u reali su to prilicno shebani likovi koje nitko ne zarezuje,pa onda gledaju da se dokazu na ovakvim mjestima..kladim s i da im zene Mujo ili Haso servisira,ali od svoje zabrijanosti niti to ne vide.. jocolor
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Sun 7 Aug - 18:55

bogomdani wrote:
michaellcmacha wrote:
bogomdani wrote:I mislim,,mentalni sklop likova koji 25 godina after jos su punim,mozgom u atmosferi fajta..sprzen mozag do boli..jebote,jel nemas obitelj,imas nekog ćuku,brini se o njem..zeni..susjedi..susjedu,krcu-plcu.-..ne davi ljude naokolo..
ti nemaš niš od tog... pa se zapitaj čemu je to tako... a vamo prodavač zlatnih poluga, diler novih bmw-a, investitor koji bez jebem ti kupi 1000 tona šenice, a sad pod zadnje menager u audiju iako je svima jasno da si muku mučio da završiš i osnovnu a srednju sam bog zna kako ti je pošlo za rukom, pa si vrlo vjerojatno cenera odradio ko neki portir i imo nepretek vremena za ispunjavat križaljke i čitat ljubavne romane... to zadnje te garant i sjebalo... u mozak... ;)))
hehehehehe..Miha..opet u ništa...idi i beri... lol!

Milosevic predao Krajinu... - Page 10 Paprika3
pa ja sad ti izbacim sliku iz reale da ti pamet stane, 15 sorti slatkih paprika,  isto toliko ljutih i 40 sorti rajčica...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by kic Sun 7 Aug - 18:55

zašto su paprike tak skupe?
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest Sun 7 Aug - 18:56

michaellcmacha wrote:
bogomdani wrote:
michaellcmacha wrote:
bogomdani wrote:I mislim,,mentalni sklop likova koji 25 godina after jos su punim,mozgom u atmosferi fajta..sprzen mozag do boli..jebote,jel nemas obitelj,imas nekog ćuku,brini se o njem..zeni..susjedi..susjedu,krcu-plcu.-..ne davi ljude naokolo..
ti nemaš niš od tog... pa se zapitaj čemu je to tako... a vamo prodavač zlatnih poluga, diler novih bmw-a, investitor koji bez jebem ti kupi 1000 tona šenice, a sad pod zadnje menager u audiju iako je svima jasno da si muku mučio da završiš i osnovnu a srednju sam bog zna kako ti je pošlo za rukom, pa si vrlo vjerojatno cenera odradio ko neki portir i imo nepretek vremena za ispunjavat križaljke i čitat ljubavne romane... to zadnje te garant i sjebalo... u mozak... ;)))

pa ja sad ti izbacim sliku iz reale da ti pamet stane, 15 sorti slatkih paprika,  isto toliko ljutih i 40 sorti rajčica...
nek neka..to je dobro...nisam znao da gMO-as sa paradajzovima..nekad je bilo svega nekoliko sorti..ali su bile prave..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 7 Aug - 18:57

bogomdani wrote:ne kuzis Tree..nemas ti mene sto profilirati,pozivati na neko dokazivanje i bilo sto..Kuzis..Koji si ti faktor?? Neko mjerilo necega??

Ocigledno se razilazimo po vidjenju situacije..Ti mozda preozbiljno gledas forum..meni je Forum zaebancija,imam svoje drustvo u reali i ne treba mi jos onijah koji niti nakon 25 godinanemaju nis pametno za reci,samo trunjitzi o proslosti,a to da bi pice popili..mozda,da smo se upoznali u reali..ovako nis..imamo los bekgraund,i cisto zato..
Ma da, ono stavljanje slike borbe zečeva je bilo kao zajebancija tebe koji na sve to gledaš očima pravednika sa visine. Rekoh ti svetac okani se ćorava posla i drži se nečega gdje te neće niko poklapati. Na ovakvim temama si kurac na biciklu i pokušavaš plašiti ježa golom guzicom.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Sun 7 Aug - 18:57

kic wrote:zašto su paprike tak skupe?
pa i nisu baš trenutno im je cijena oko 6 kuna i to je prihvatljiva cijena... inače to je jedan od najčešće uzgajanih sortimenata međutim kod nas ne baš u prevelikim količinama...

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest Sun 7 Aug - 18:58

tre911 wrote:
Riplex wrote:
Riplex wrote:

Došao bih ja ne brini pitanje je da li bi ova dva ustašoida lobotomiranih mozgova došla.
Ja ne smim bez Trea, strah i trepet si pajdo...biži nosi hahaah

Dođi i ti nije tebi kamenjaru pederski Istra preko svijeta.

Jaki ste u pičku materinu zar vi zaista mislite da ću ja prljati ruke s vama seronjama rvackim govnima ? Ajde fuck off...ustaše.

Donit ćemo ti zastavu da ju poljubiš i u stavu mirno kažeš, pozdrav domovini :D
Gle jasno je da se radi o jadniku kada odmah pištoljem prijeti mihi čim se pokazalo imalo mogućnosti da ga ovaj nađe  tako da...

A ti si mene stavio na ignor???? jesi li ili nisi jel ustašo? Prema tome nek ti i dalje budem na ignoru može li ustaška debilčino tulava.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 7 Aug - 18:59

tre911 wrote:
bogomdani wrote:ne kuzis Tree..nemas ti mene sto profilirati,pozivati na neko dokazivanje i bilo sto..Kuzis..Koji si ti faktor?? Neko mjerilo necega??

Ocigledno se razilazimo po vidjenju situacije..Ti mozda preozbiljno gledas forum..meni je Forum zaebancija,imam svoje drustvo u reali i ne treba mi jos onijah koji niti nakon 25 godinanemaju nis pametno za reci,samo trunjitzi o proslosti,a to da bi pice popili..mozda,da smo se upoznali u reali..ovako nis..imamo los bekgraund,i cisto zato..
Ma da, ono stavljanje slike borbe zečeva je bilo kao zajebancija tebe koji na sve to gledaš očima pravednika sa visine. Rekoh ti svetac okani se ćorava posla i drži se nečega gdje te neće niko poklapati. Na ovakvim temama si kurac na biciklu i pokušavaš plašiti ježa golom guzicom.
hmmm..sorry ako te poplasih time..doista sorry..netko bez nabijenih kompleksa bi kroz sve vidio pokusaj zaebancije na raspravu i sukob i faktor relaksirajuce zaebancije..jos jednom sorry radi stresne slike fajta zeceva.. :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya Sun 7 Aug - 19:00

bogomdani wrote:
kaja_333 wrote:
Evo, tipično. Ne gleda stari nitko forum preozbiljno al te čapnu u laži . I to ti je to.
Kayo sorry ako ti mogu reci ali si fullala..prvo jebe me se sto netko misli,i cime me to capnu..?? necim konkretno ili mantranjem,koje i onima sa malo mozga vremenom postane istina,..??
druga stvar je sto ne mogu shvatiti tolike kompleksase koji vjecito "druge hvataju u lazi"..u reali su to prilicno shebani likovi koje nitko ne zarezuje,pa onda gledaju da se dokazu na ovakvim mjestima..kladim s i da im zene Mujo ili Haso servisira,ali od svoje zabrijanosti niti to ne vide.. jocolor
Svetko, sve sam ti rekla. Forum je zajebancija ali iza ekrana su stvarni ljudi. Glupiras se, muljaš , hvališ i naletiš kad tad na nekoga tko te pita- gdje, kada, tko i jebiga ti zatitras. Onda se od toga pokušavaš izvuci na način da njih proglasiš ludima a sebe zafrkantom. E pa ne ide...
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest Sun 7 Aug - 19:01

kaja_333 wrote:
bogomdani wrote:
kaja_333 wrote:
Svetko, sve sam ti rekla. Forum je zajebancija ali iza ekrana su stvarni ljudi. Glupiras se, muljaš , hvališ i naletiš kad tad na nekoga tko te pita- gdje, kada, tko i jebiga ti zatitras. Onda se od toga pokušavaš izvuci na način da njih proglasiš ludima a sebe zafrkantom. E pa ne ide...
Kayo,problem je sto mene nema tko sto pitati za privatnost..da se svi drze toga,ovdje bi bilo ugodnije,a ako netko prica,nek prica,kakve stete netko treci ima od toga..?? najsladje mi je sto ja vas vec godinama hranim smjesom,a vi se iz godinu u godino fino deblajte..mozemo nastaviti sa hranjenjem..sorry ako nes nema logicnosti,to je sa svrhom-da ne izgubite interes.. lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Sun 7 Aug - 19:02

bogomdani wrote:
michaellcmacha wrote:
bogomdani wrote:
michaellcmacha wrote:

nek neka..to je dobro...nisam znao da gMO-as sa paradajzovima..nekad je bilo svega nekoliko sorti..ali su bile prave..
kao i obično trkeljaš o nečem o čemu nemaš pojma.... trenutno nema rajčica koje su gmo... najbliže što bi se podvelo pod taj pojam je oregonska indigo rose kojoj je podloga galapogoška rajčica i kojoj se genskom modifikacijom povećao udio antocijana..... međutim to nije ono što likovi poput tebe podrazumijevaju pod gmo.... nek deda pojasni ako ima volje dat ću mu link gdje može to malo proučiti... uglavnom ne brljaj i ne seri bzvz... dosta mi je što svako malo služam neke likove na vrtlarskim forumima  kako se "srpski jabučar" uzgaja u srbiji vekovima...

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest Sun 7 Aug - 19:04

Miha..ne budi tako navalentan,podat vcu te Effi...

Objasni mi onda one paradajzove na policama ducana i marketa,svi ko jedan..priroda to bas tako ne radi.ai ako nis,od malih nogu imam bašću i znam kako prirodno povrce izgleda...
Dakle,ako nije GMO,sto su te nakarade po marketima,izgledaju kao kinezi u vojsci..svi isti.dane spominjem nedostatak teksture mesa,mirisa ili okusa...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Sun 7 Aug - 19:05

kaja_333 wrote:
bogomdani wrote:
kaja_333 wrote:
jebiga bez srama se išo uflokiti sa spikom kako je bio snajperist u krpeljima.... kad je već htio lagat što nije slagao da je bio snajperist u rendžerima.... posle zabrijo do te mjere da je i osnivao krpelje, kad ono tamo radi se o srbiću kojeg su možda naglašavam samo možda mobilizirali u krpelje na neki kraći rok u vrijeme zatišja između dva fajta....

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest Sun 7 Aug - 19:06

i da..normalan prirodni paradajz ne moze 4 tjedna stajati na prozoru i nimalo ne smeksati...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Riplex Sun 7 Aug - 19:07

Dobro, svetac je stavio sliku Belgian Blue goveda kao najbolji primjer GMO hahaah

2015-07-27

Back to top Go down

Post by Guest Sun 7 Aug - 19:07

Miha ebo te vise tvoje mantranje...postaje dosadno..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dijagram Sun 7 Aug - 19:07

dobro, bilo je tu i topnika, haubicara i svasta nesto:)
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest Sun 7 Aug - 19:08

Riplex wrote:Dobro, svetac je stavio sliku Belgian Blue goveda kao najbolji primjer GMO hahaah
samo ga ti zvaci.ja necu hvala..i na tarabi pise picka pa je Mujo slomio qrc..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Riplex Sun 7 Aug - 19:09

bogomdani wrote:
Riplex wrote:Dobro, svetac je stavio sliku Belgian Blue goveda kao najbolji primjer GMO hahaah
samo ga ti zvaci.ja necu hvala..i na tarabi pise picka pa je Mujo slomio qrc..
:D :D

2015-07-27

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 10 of 18 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 18  Next

Back to top

- Similar topics