Milosevic predao Krajinu...
Page 14 of 18
Page 14 of 18 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18
Re: Milosevic predao Krajinu...
kaja_333 wrote:Aha, ja sam ih dotaknula i malo se za 5 minuta protrljala po oku. Zaboravila. Mislim sam da me avijatičar ubio psihtronom ... Trčala sam po vodu ali nisam mogla vidjeti ni vrata ni pipu ni vodu ..tre911 wrote:Kic ove paprike što miha spominje ne smiješ ni rukama dirati jer te spraše daleko bolnije nego što to ijedna kopriva može napraviti.kic wrote:dat ću dragaaa
ja i stomak za njuu :^^
Da... interesantno je kako dobiješ refleks cackanja po oku neposredno nakon diranja tih stvarčica...osjećaj da će ti oko iscuriti je nešto najbliže čime to mogu opisati...
Last edited by jasambrend on 7/8/2016, 20:09; edited 1 time in total
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
kvalitetno uzgojene ljute paprike tipa jalapeno, serrano tampiqueno, habanero, big bomb chilly i slično iz tog razreda je sasvim ok konzumirati i garantiram da od njih neće biti nikakvih problema ni prilikom konzumacije ni naknadno ;):), a caribbean red, bolivian tepin, bhut jolokia, 7 pot, to su već malo ozbiljnije i malo ("puno") ljuće papričice koje mogu izazvati strašnu nelagodu, ne i štetu, i s njima treba biti oprezan.... ja recimo lovačku salatu radim sa habanero ljuticama i to na 10 kilograma smjese stavim 20 papričica i to je žestoko ljuto, istu ljutinu bih na istu količinu dobio i sa jednom osminom jedne bhut jolokie papričice... to samo da pokušate dobiti sliku razlike, s tim da je habanero jako ljuta paprika...kic wrote:tre911 wrote:Kic ove paprike što miha spominje ne smiješ ni rukama dirati jer te spraše daleko bolnije nego što to ijedna kopriva može napraviti.kic wrote:dat ću dragaaa
pročitao sam da, općenito izbjegavam ljuto tako da..
2015-08-08
Ne znate vi što Baranjac ljutog može pojest, grize jede i ne pita za skovile :)
Guest- Guest
Udba po komedijama darla po hororima :DDkic wrote:darla wrote:kic wrote:
hvala na materijalu za noćašnju noćnu moru :^^
Ih i tebe lako zaplasiti, jedba velika trakavica sa crvenim namazanim ustima space u snu, kisss meee, kisss meee, a ti mases sa ljutom papricicom kao macem .
darla jbt :^0
Guest- Guest
Ja sam se jednom prilikom ku...o a nakon toga su suze frcale ko kokice, ono totalni fijasko doživioStarhemberg wrote:Ne znate vi što Baranjac ljutog može pojest, grize jede i ne pita za skovile :)
Guest- Guest
A ne valja bez pokrića, ne :Ptre911 wrote:Ja sam se jednom prilikom ku...o a nakon toga su suze frcale ko kokice, ono totalni fijasko doživioStarhemberg wrote:Ne znate vi što Baranjac ljutog može pojest, grize jede i ne pita za skovile :)
Guest- Guest
tre911 wrote:Udba po komedijama darla po hororima :DDkic wrote:darla wrote:kic wrote:
hvala na materijalu za noćašnju noćnu moru :^^
Ih i tebe lako zaplasiti, jedba velika trakavica sa crvenim namazanim ustima space u snu, kisss meee, kisss meee, a ti mases sa ljutom papricicom kao macem .
darla jbt :^0
užas :D
ovaj klub ljubitelja ljutog nije za mene, sorry ljudi uživajte u tome ali bb :D
kajo to nije to o čemu pričamo... da si kojim slučajem ovo protrljala po oku teško bi ti i gabrić pomogao... ovo o čemu pričamo ima oko milijun i 500 tisuća skovila, a habanero ima oko 100 000 skovila, mada po ovom što si navela ti si se okrznula na serrano ili na jalapeno....kaja_333 wrote:Aha, ja sam ih dotaknula i malo se za 5 minuta protrljala po oku. Zaboravila. Mislim sam da me avijatičar ubio psihtronom ... Trčala sam po vodu ali nisam mogla vidjeti ni vrata ni pipu ni vodu ..tre911 wrote:Kic ove paprike što miha spominje ne smiješ ni rukama dirati jer te spraše daleko bolnije nego što to ijedna kopriva može napraviti.kic wrote:dat ću dragaaa
2015-08-08
michaellcmacha wrote:jel se ti to opet prijetiš da ćeš otići s foruma... aj čik probaj.... ;))))Usne Stjepana Gnječa wrote:kic wrote:pa mislim da nas ne možeš iznenaditi :D
vrijeđanje je uzajamno bilo kroz cijeli dan, i nitko se nije žalio, nema problema dakle..
Nisam nikog vrijeđao doduše bilo je perfidnih podlih podjebavanja i ruganja mene od strane ustaških pseta na ovome forumu što i nije neka novost nego tebi normalno stanje. Naravno da ću na podjebavanja i provokacije uzvratiti što je moje prirodno pravo isto tako i reći tj. napisati što mislim o atmosferi netrpeljivosti koja je na forumu izgleda da je forum ogledalo onoga što se u stvarnosti dešava a vidim da je netpeljivost i bahaćenje ustaških kozojeba dostiglo točku od koje povratka nema pa mi je već polako i dopizdilo komunikacija s takvim ološem. Ma sve 5 kako sam se regao mogu si izbrisati account jer ipak mi se ne da čitati toksično smeće koje ustaške bitange tu prolijevaju. Jebote, u SFRJ su bili SUBNOR kao neki samozvana policija javnog morala i tko zna čega sve ne sad opet isto ovi mrzitelji partizana koji sebe zovu branitelji rade isto sada kao i onda subnor prije su vukli komunjarsku propagandu danas njihovi sinovi vuku klerofašističku propagandu.
Užas od naroda užas od "države" samo vi nastavite ovim putem i sigurno će te propasti garantirano vam spasa nema.
Gdje ti vidiš prijetnju jebotebog ??? Već sam s mnogima u rl pričao o tom baš tipično hrvatskom fenomenu bullyinga tipično po tome jer što god kažeš dobiješ nazad komentare i pitanja u obliku hrpe govana na koje nemožeš dati racionalan odgovor jer je pitanje iracionalno ili odgovor iracionalan.
Guest- Guest
tre911 wrote:
Udba po komedijama darla po hororima :DD
To mu vracam za neki dan, istrasi me samo tako, njegove price o nocnim morama su kamilica prema mojoj imaginaciji, Alien, Alien i Predator i Mooreovi dokumentarci sve u jednom.
darla- Admin
2015-10-22
To sam i ja skužio poslje :DStarhemberg wrote:A ne valja bez pokrića, ne :Ptre911 wrote:Ja sam se jednom prilikom ku...o a nakon toga su suze frcale ko kokice, ono totalni fijasko doživioStarhemberg wrote:Ne znate vi što Baranjac ljutog može pojest, grize jede i ne pita za skovile :)
Guest- Guest
horni nije to to o čem ti pričaš.... znam koja je razina ljutog tu kod tebe to nema veze s ovim opakim ljuticama... ja prvi put kad sam Carolinu reaper posadio i kad je to zlo poodraslo, ja isto tak prčko po njima golim rukama pa nisam mogao 10 dana oprati ruke od te ljutine.... i par puta se zajebo pa dotako po ustima (tad sam još pušio) pa sam znao past sa stolice kad me zdrmalo....Starhemberg wrote:Ne znate vi što Baranjac ljutog može pojest, grize jede i ne pita za skovile :)
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
darla wrote:tre911 wrote:
To mu vracam za neki dan, istrasi me samo tako, njegove price o nocnim morama su kamilica prema mojoj imaginaciji, Alien, Alien i Predator i Mooreovi dokumentarci sve u jednom.
ima i sexa ey'
michaellcmacha wrote:horni nije to to o čem ti pričaš.... znam koja je razina ljutog tu kod tebe to nema veze s ovim opakim ljuticama... ja prvi put kad sam Carolinu reaper posadio i kad je to zlo poodraslo, ja isto tak prčko po njima golim rukama pa nisam mogao 10 dana oprati ruke od te ljutine.... i par puta se zajebo pa dotako po ustima (tad sam još pušio) pa sam znao past sa stolice kad me zdrmalo....Starhemberg wrote:Ne znate vi što Baranjac ljutog može pojest, grize jede i ne pita za skovile :)
ti boga :D
evo nećemo nositi vatreno oružje i te gluposti ja ću tebi kad budem išao u istru ponijeti jednu, evo dvije caroline repaer papričice i s tim te nahraniti.... ;) kao gesta dobre volje... :))))Usne Stjepana Gnječa wrote:michaellcmacha wrote:jel se ti to opet prijetiš da ćeš otići s foruma... aj čik probaj.... ;))))Usne Stjepana Gnječa wrote:kic wrote:pa mislim da nas ne možeš iznenaditi :D
vrijeđanje je uzajamno bilo kroz cijeli dan, i nitko se nije žalio, nema problema dakle..
Nisam nikog vrijeđao doduše bilo je perfidnih podlih podjebavanja i ruganja mene od strane ustaških pseta na ovome forumu što i nije neka novost nego tebi normalno stanje. Naravno da ću na podjebavanja i provokacije uzvratiti što je moje prirodno pravo isto tako i reći tj. napisati što mislim o atmosferi netrpeljivosti koja je na forumu izgleda da je forum ogledalo onoga što se u stvarnosti dešava a vidim da je netpeljivost i bahaćenje ustaških kozojeba dostiglo točku od koje povratka nema pa mi je već polako i dopizdilo komunikacija s takvim ološem. Ma sve 5 kako sam se regao mogu si izbrisati account jer ipak mi se ne da čitati toksično smeće koje ustaške bitange tu prolijevaju. Jebote, u SFRJ su bili SUBNOR kao neki samozvana policija javnog morala i tko zna čega sve ne sad opet isto ovi mrzitelji partizana koji sebe zovu branitelji rade isto sada kao i onda subnor prije su vukli komunjarsku propagandu danas njihovi sinovi vuku klerofašističku propagandu.
Užas od naroda užas od "države" samo vi nastavite ovim putem i sigurno će te propasti garantirano vam spasa nema.
Gdje ti vidiš prijetnju jebotebog ??? Već sam s mnogima u rl pričao o tom baš tipično hrvatskom fenomenu bullyinga tipično po tome jer što god kažeš dobiješ nazad komentare i pitanja u obliku hrpe govana na koje nemožeš dati racionalan odgovor jer je pitanje iracionalno ili odgovor iracionalan.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Čitao sam da su najbolja sredstva za čišćenje kompletnog organizma češnjak i ljuta paprika.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
i lozovacajastreb wrote:Čitao sam da su najbolja sredstva za čišćenje kompletnog organizma češnjak i ljuta paprika.
dijagram-
2015-08-09
Dobro, šalim se ja, jede se u Baranji ljuto od malih nogu, no vjerujem da su te tvoje papričice van svih normalnih poimanja ljutine, koje sigurno ne bih ni isprobavao :)michaellcmacha wrote:horni nije to to o čem ti pričaš.... znam koja je razina ljutog tu kod tebe to nema veze s ovim opakim ljuticama... ja prvi put kad sam Carolinu reaper posadio i kad je to zlo poodraslo, ja isto tak prčko po njima golim rukama pa nisam mogao 10 dana oprati ruke od te ljutine.... i par puta se zajebo pa dotako po ustima (tad sam još pušio) pa sam znao past sa stolice kad me zdrmalo....Starhemberg wrote:Ne znate vi što Baranjac ljutog može pojest, grize jede i ne pita za skovile :)
Guest- Guest
sad ovako uz komp tamanim jalapeno. komp mi je vani na terasi, a uokolo imam hrpu tog posađenog i onda malo odem uokolo i naberem tih malih ljutica pa grickam to umjesto slanih grickalica ili slatkiša...kad hoću malo žešće onda uzmem tu habanero, ali onda ove jalapeno jedem ko da su slatke roge sweet bananaskic wrote:michaellcmacha wrote:horni nije to to o čem ti pričaš.... znam koja je razina ljutog tu kod tebe to nema veze s ovim opakim ljuticama... ja prvi put kad sam Carolinu reaper posadio i kad je to zlo poodraslo, ja isto tak prčko po njima golim rukama pa nisam mogao 10 dana oprati ruke od te ljutine.... i par puta se zajebo pa dotako po ustima (tad sam još pušio) pa sam znao past sa stolice kad me zdrmalo....Starhemberg wrote:Ne znate vi što Baranjac ljutog može pojest, grize jede i ne pita za skovile :)
ti boga :D
2015-08-08
Meni su super te crne komedije, onaj frik Tim Burton mi je genijalan :))darla wrote:tre911 wrote:
Guest- Guest
Page 14 of 18 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18
Similar topics
» Slikovnica
» Milosevic izdao Krajinu, Mladic pustio Hrvate u Knin
» Oslobodit cemo 'Krajinu'
» Namjenska industrija zadnji voz za Krajinu
» Puš Demon :):) se predao belgijskoj policiji
» Milosevic izdao Krajinu, Mladic pustio Hrvate u Knin
» Oslobodit cemo 'Krajinu'
» Namjenska industrija zadnji voz za Krajinu
» Puš Demon :):) se predao belgijskoj policiji