Milosevic predao Krajinu...
Page 13 of 18
Page 13 of 18 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18
Re: Milosevic predao Krajinu...
tre911 wrote:Kic ove paprike što miha spominje ne smiješ ni rukama dirati jer te spraše daleko bolnije nego što to ijedna kopriva može napraviti.kic wrote:dat ću dragaaa
ja i stomak za njuu :^^
pročitao sam da, općenito izbjegavam ljuto tako da..
Eto vidiš, sad te više ništa ne boli kad se sjetiš što ti ljuta faferona može napraviti :DDjastreb wrote:Ne znam kako ni kaj,ali morao sam prekinuti sa ljutom kurom.tre911 wrote:E sad ako kažem ljutu travu na ljutu ranu reći ćeš da sam ustaša :DDjastreb wrote:Da,ali to ne znači da nemaju problema sa određenim organima kod vršenja određenih radnji.tre911 wrote:
pičkica, oni koji konzumiraju ljutu hranu daleko manje oboljevaju od boleština probavnog trakta.
Kao ja neki dan.
I sad je dobro.
A bio sam pretjero. U svaki sendvič feferoni. Uz svako jelo feferoni.
Guest- Guest
On je to i do sada samo po danu, a kada padne noć on zove u pomoć....Noor wrote:jastrebe, ja pomislila da si prekinuo apstinenciju
Guest- Guest
Aha, ja sam ih dotaknula i malo se za 5 minuta protrljala po oku. Zaboravila. Mislim sam da me avijatičar ubio psihtronom ... Trčala sam po vodu ali nisam mogla vidjeti ni vrata ni pipu ni vodu ..tre911 wrote:Kic ove paprike što miha spominje ne smiješ ni rukama dirati jer te spraše daleko bolnije nego što to ijedna kopriva može napraviti.kic wrote:dat ću dragaaa
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
tre911 wrote:On je to i do sada samo po danu, a kada padne noć on zove u pomoć....Noor wrote:jastrebe, ja pomislila da si prekinuo apstinenciju
razumijem ga ja
Guest- Guest
Ma nije ni boljelo,ali nije sve ni u boli.tre911 wrote:
Eto vidiš, sad te više ništa ne boli kad se sjetiš što ti ljuta faferona može napraviti :DD
Osjećao sam se kao trudnica pri teškome porođaju.
Više od po ure.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
On ubija tamo, ne šali se ..kic wrote:kaja_333 wrote:Os ti da te gnjec pozove na Pp?!kic wrote:ljutu paprikuuu
na ljutu hranuuu
:^^
nisam homo :^^
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kic wrote:
Slabo bi ti u Indiji prezivio, tamo ako se nakrkas sa ljutim papricicama, postanes domacin za cijelu plejadu koluticavaca .
darla- Admin
2015-10-22
Ja volim ali ove mihine su nešto, koncentrat ljutine...kic wrote:tre911 wrote:Kic ove paprike što miha spominje ne smiješ ni rukama dirati jer te spraše daleko bolnije nego što to ijedna kopriva može napraviti.kic wrote:dat ću dragaaa
Guest- Guest
kaja_333 wrote:On ubija tamo, ne šali se ..kic wrote:kaja_333 wrote:Os ti da te gnjec pozove na Pp?!kic wrote:ljutu paprikuuu
na ljutu hranuuu
:^^
nisam homo :^^
:D
Ne još. Tamo negdje krajem o. mj.Noor wrote:jastrebe, ja pomislila da si prekinuo apstinenciju
Napit ću se ko Kraljević Marko.
Samo što neću piti vino,niti ću pola davati konju.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
darla wrote:kic wrote:
Slabo bi ti u Indiji prezivio, tamo ako se nakrkas sa ljutim papricicama, postanes domacin za cijelu plejadu koluticavaca .
hvala na materijalu za noćašnju noćnu moru :^^
jastreb wrote:Ne još. Tamo negdje krajem o. mj.Noor wrote:jastrebe, ja pomislila da si prekinuo apstinenciju
raspali
Guest- Guest
Vjerujem kajo ali ove bi ti i ruku opržile vjerovala ili ne. Ja sam glumio frajera na puno blažim oblicima i nisam mogao suze sakriti barem pola sata, ni voda nit ikoji kiki tu može pomoćikaja_333 wrote:Aha, ja sam ih dotaknula i malo se za 5 minuta protrljala po oku. Zaboravila. Mislim sam da me avijatičar ubio psihtronom ... Trčala sam po vodu ali nisam mogla vidjeti ni vrata ni pipu ni vodu ..tre911 wrote:Kic ove paprike što miha spominje ne smiješ ni rukama dirati jer te spraše daleko bolnije nego što to ijedna kopriva može napraviti.kic wrote:dat ću dragaaa
Guest- Guest
Ih a tek jaNoor wrote:tre911 wrote:On je to i do sada samo po danu, a kada padne noć on zove u pomoć....Noor wrote:jastrebe, ja pomislila da si prekinuo apstinenciju
razumijem ga ja
Guest- Guest
kic wrote:
Ih i tebe lako zaplasiti, jedba velika trakavica sa crvenim namazanim ustima space u snu, kisss meee, kisss meee, a ti mases sa ljutom papricicom kao macem .
darla- Admin
2015-10-22
tre911 wrote:Ih a tek jaNoor wrote:tre911 wrote:On je to i do sada samo po danu, a kada padne noć on zove u pomoć....Noor wrote:jastrebe, ja pomislila da si prekinuo apstinenciju
razumijem ga ja
Guest- Guest
darla wrote:kic wrote:
Ih i tebe lako zaplasiti, jedba velika trakavica sa crvenim namazanim ustima space u snu, kisss meee, kisss meee, a ti mases sa ljutom papricicom kao macem .
darla jbt :^0
Ne vidim koji mjesec ali spravljaš neku svoju brlju pa štrikaš ko moja baka dva đempera dnevno :Djastreb wrote:Ne još. Tamo negdje krajem o. mj.Noor wrote:jastrebe, ja pomislila da si prekinuo apstinenciju
Guest- Guest
Noor wrote:tre911 wrote:Ih a tek jaNoor wrote:tre911 wrote:On je to i do sada samo po danu, a kada padne noć on zove u pomoć....Noor wrote:jastrebe, ja pomislila da si prekinuo apstinenciju
razumijem ga ja
Guest- Guest
kaja_333 wrote:Aha, ja sam ih dotaknula i malo se za 5 minuta protrljala po oku. Zaboravila. Mislim sam da me avijatičar ubio psihtronom ... Trčala sam po vodu ali nisam mogla vidjeti ni vrata ni pipu ni vodu ..tre911 wrote:Kic ove paprike što miha spominje ne smiješ ni rukama dirati jer te spraše daleko bolnije nego što to ijedna kopriva može napraviti.kic wrote:dat ću dragaaa
Da... interesantno je kako dobiješ refleks cackanja po oku neposredno nakon diranja tih stvarčica...osjećaj da će ti oko iscuriti je nešto najbliže čime to mogu opisati...
Last edited by jasambrend on 7/8/2016, 20:09; edited 1 time in total
darth_vader-
2014-04-17
Page 13 of 18 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18
Similar topics
» Slikovnica
» Milosevic izdao Krajinu, Mladic pustio Hrvate u Knin
» Oslobodit cemo 'Krajinu'
» Namjenska industrija zadnji voz za Krajinu
» Puš Demon :):) se predao belgijskoj policiji
» Milosevic izdao Krajinu, Mladic pustio Hrvate u Knin
» Oslobodit cemo 'Krajinu'