Milosevic predao Krajinu...
Page 16 of 18
Page 16 of 18 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18
Re: Milosevic predao Krajinu...
Nisam pogledao, meni ljepša,jača,bolja...polovica to sve složi i kaže kao pred vjenčanje; tad i tad se ženimo odnosno gledamo filmove i nema tu mrdanja :DDdarla wrote:tre911 wrote:
Istina, malo drugačiji pristup ali je isto frik ono vrhunski, od sumraka do zore je baš elkalantan primjer spoja komedije i horora , motorne pile, vrhunske žemskinje, aludiranje na sex, svećenici, bitange, kriminalci, vampiri, vozači kamoina....led te hebo samo fale u filmu ustaše, četnici i partizani za nenadjebiv doživljaj :DDD
I ja volim takve filmove, mene to opusta, sad sam neki dan odgledala na filmoviti The Nice guys, isto ima tih elemenata .
Volim i mogu uvijek pogledati stephena kinga mada nije taj žanr o kojemu pišemo ali ne bježim pogledati ako on ima veze sa ičim u tom filmu.
The shining sa rebeccom de mornay mi je super i puno više mi se sviđa nego orginal sa jackom nicholsonom, the stand ću gledat sva tri djela u komadu cijelu noć....
Guest- Guest
a ovudarla wrote:michaellcmacha wrote:
ne stavljam u destiliranu nego u tonic i to dnevno drmnem 2 gramau dva deci tonika, tak mi se pokazalo najbolje za piti... iako mi ne smeta onaj bljutavi okus...
Tonic kao Inka ili Shweeps? To bi bilo lakse za progutati definitivno . Mene pilili da mora biti izvorska ili destilirana voda.
I ne vidim sliku gore
2015-08-08
michaellcmacha wrote:
a ovu
Ne, jedino da se ulogiram u dropbox pa da probam, jer koliko vidim uplodana je u dropboxu, ali ovako se ne vidi, barem ju ja ne vidim.
darla- Admin
2015-10-22
Nisam pogledao, meni ljepša,jača,bolja...polovica to sve složi i kaže kao pred vjenčanje; tad i tad se ženimo odnosno gledamo filmove i nema tu mrdanja :DDtre911 wrote:
I ja volim takve filmove, mene to opusta, sad sam neki dan odgledala na filmoviti The Nice guys, isto ima tih elemenata .
Volim i mogu uvijek pogledati stephena kinga mada nije taj žanr o kojemu pišemo ali ne bježim pogledati ako on ima veze sa ičim u tom filmu.
The shining sa rebeccom de mornay mi je super i puno više mi se sviđa nego orginal sa jackom nicholsonom, the stand ću gledat sva tri djela u komadu cijelu noć....[/quote]
Tako, tako treba slusati zenu! :D
Joj ja svasta volim gledati, samo da nisu ljubavne dramuljage, e to ne mogu i gotovo
darla- Admin
2015-10-22
Hvala svima na druzenju, odoh malo noge protegnuti
darla- Admin
2015-10-22
Ajde lijepo se opustidarla wrote:Hvala svima na druzenju, odoh malo noge protegnuti
Guest- Guest
I nek ti Kic neku lijepu uspavanku složi...
darth_vader-
2014-04-17
hahahaha ima da joj preporuči The Piano u kojemu pola filma vuku klavir po blatu a u drugoj polovici kmeče, reko bi longi da je film bez veze jer ga ništa ne kuži jer nije ni pogledao film :DDjasambrend wrote:I nek ti Kic neku lijepu uspavanku složi...
Guest- Guest
rekli bi dalmatinci; ih ko je vragu naudio :)) Nešto držim da darla ne može tek tako ispasti iz sedla :))kic wrote:mislim da joj je dosta mog crnog humora, u grob ću je otjerati :D
Guest- Guest
neću riskirati, a vi ljubitelji ljutoga, meni je avantura kad uzmem čips s paprikom, a ovaj miha sjedi na terasi u šorcu, hladi noge i lagano ubacuje par stotina tisuća skovila u sebe the fuck :^o
kic kako slike da postam jbg neće ni sa drop boxa ni sa postimagea de brzo pomaži....kic wrote:neću riskirati, a vi ljubitelji ljutoga, meni je avantura kad uzmem čips s paprikom, a ovaj miha sjedi na terasi u šorcu, hladi noge i lagano ubacuje par stotina tisuća skovila u sebe the fuck :^o
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:kic kako slike da postam jbg neće ni sa drop boxa ni sa postimagea de brzo pomaži....kic wrote:neću riskirati, a vi ljubitelji ljutoga, meni je avantura kad uzmem čips s paprikom, a ovaj miha sjedi na terasi u šorcu, hladi noge i lagano ubacuje par stotina tisuća skovila u sebe the fuck :^o
2015-08-08
michaellcmacha wrote:kic kako slike da postam jbg neće ni sa drop boxa ni sa postimagea de brzo pomaži....kic wrote:neću riskirati, a vi ljubitelji ljutoga, meni je avantura kad uzmem čips s paprikom, a ovaj miha sjedi na terasi u šorcu, hladi noge i lagano ubacuje par stotina tisuća skovila u sebe the fuck :^o
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t66-faq-fuck-f-k#288232
michaellcmacha wrote:michaellcmacha wrote:kic kako slike da postam jbg neće ni sa drop boxa ni sa postimagea de brzo pomaži....kic wrote:neću riskirati, a vi ljubitelji ljutoga, meni je avantura kad uzmem čips s paprikom, a ovaj miha sjedi na terasi u šorcu, hladi noge i lagano ubacuje par stotina tisuća skovila u sebe the fuck :^o
success!
Ova tema je danas preživjela svašta ;)
Od ustaša, preko filmova do ljutih papričica...sva sreća pa su i admini dali svoj obol ;)
Od ustaša, preko filmova do ljutih papričica...sva sreća pa su i admini dali svoj obol ;)
Guest- Guest
sad će svetozar reć da je to gmo....;)kic wrote:michaellcmacha wrote:michaellcmacha wrote:kic kako slike da postam jbg neće ni sa drop boxa ni sa postimagea de brzo pomaži....kic wrote:neću riskirati, a vi ljubitelji ljutoga, meni je avantura kad uzmem čips s paprikom, a ovaj miha sjedi na terasi u šorcu, hladi noge i lagano ubacuje par stotina tisuća skovila u sebe the fuck :^o
success!
2015-08-08
evo ga gmo
2015-08-08
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Page 16 of 18 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18
Similar topics
» Slikovnica
» Milosevic izdao Krajinu, Mladic pustio Hrvate u Knin