Milosevic predao Krajinu...
Page 12 of 18
Page 12 of 18 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18
Re: Milosevic predao Krajinu...
Idem izvaditi koju sliju iz filma ta divna stvorenja koja će opisati ovo što pišeš :DDdijagram wrote:Ljudi vole reci kojesta, a vremenom se i samouvjere da je to bas tako:)
Budjenje je onda malo neugodnije.
Guest- Guest
kic wrote:pa mislim da nas ne možeš iznenaditi :D
vrijeđanje je uzajamno bilo kroz cijeli dan, i nitko se nije žalio, nema problema dakle..
Nisam nikog vrijeđao doduše bilo je perfidnih podlih podjebavanja i ruganja mene od strane ustaških pseta na ovome forumu što i nije neka novost nego tebi normalno stanje. Naravno da ću na podjebavanja i provokacije uzvratiti što je moje prirodno pravo isto tako i reći tj. napisati što mislim o atmosferi netrpeljivosti koja je na forumu izgleda da je forum ogledalo onoga što se u stvarnosti dešava a vidim da je netpeljivost i bahaćenje ustaških kozojeba dostiglo točku od koje povratka nema pa mi je već polako i dopizdilo komunikacija s takvim ološem. Ma sve 5 kako sam se regao mogu si izbrisati account jer ipak mi se ne da čitati toksično smeće koje ustaške bitange tu prolijevaju. Jebote, u SFRJ su bili SUBNOR kao neki samozvana policija javnog morala i tko zna čega sve ne sad opet isto ovi mrzitelji partizana koji sebe zovu branitelji rade isto sada kao i onda subnor prije su vukli komunjarsku propagandu danas njihovi sinovi vuku klerofašističku propagandu.
Užas od naroda užas od "države" samo vi nastavite ovim putem i sigurno će te propasti garantirano vam spasa nema.
Guest- Guest
Da,ali to ne znači da nemaju problema sa određenim organima kod vršenja određenih radnji.tre911 wrote:
pičkica, oni koji konzumiraju ljutu hranu daleko manje oboljevaju od boleština probavnog trakta.
Kao ja neki dan.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ja imam ruanske patke i one pimplaju po njima ali tek tu i tamo neku otkinu mežutim ne jedu ih... oguljinu od ljutih ali i slatkih paprika sliste samo tako...kic wrote:jel hoće životinje jest te ljute paprike? svinje mislim..
2015-08-08
Meni je najbolji dio o gmo rajcicama
Ima i ona gmo loza, od nje vino flourescira ...
darla- Admin
2015-10-22
jel se ti to opet prijetiš da ćeš otići s foruma... aj čik probaj.... ;))))Usne Stjepana Gnječa wrote:kic wrote:pa mislim da nas ne možeš iznenaditi :D
vrijeđanje je uzajamno bilo kroz cijeli dan, i nitko se nije žalio, nema problema dakle..
Nisam nikog vrijeđao doduše bilo je perfidnih podlih podjebavanja i ruganja mene od strane ustaških pseta na ovome forumu što i nije neka novost nego tebi normalno stanje. Naravno da ću na podjebavanja i provokacije uzvratiti što je moje prirodno pravo isto tako i reći tj. napisati što mislim o atmosferi netrpeljivosti koja je na forumu izgleda da je forum ogledalo onoga što se u stvarnosti dešava a vidim da je netpeljivost i bahaćenje ustaških kozojeba dostiglo točku od koje povratka nema pa mi je već polako i dopizdilo komunikacija s takvim ološem. Ma sve 5 kako sam se regao mogu si izbrisati account jer ipak mi se ne da čitati toksično smeće koje ustaške bitange tu prolijevaju. Jebote, u SFRJ su bili SUBNOR kao neki samozvana policija javnog morala i tko zna čega sve ne sad opet isto ovi mrzitelji partizana koji sebe zovu branitelji rade isto sada kao i onda subnor prije su vukli komunjarsku propagandu danas njihovi sinovi vuku klerofašističku propagandu.
Užas od naroda užas od "države" samo vi nastavite ovim putem i sigurno će te propasti garantirano vam spasa nema.
2015-08-08
Usne Stjepana Gnječa wrote:kic wrote:pa mislim da nas ne možeš iznenaditi :D
a zašto ne bi smjeli napadati tvoje mišljenje i stav? isto radiš i ti drugima, sasvim normalna stvar, ono što nije normalno je da to pokušavaš pretočiti u RL sukobe jer ne možeš doći do izražaja zbog dominantnog mišljenja na forumu, najbolje bi bilo da trajno baniram 5-6 ljudi pa da može bit jednoumlje po tvojoj volji, ako ti se ne sviđa move along, ali RL prijetnje su ti bile jadne..
ma nije to ništa imao sam jednog na liniji kojem je djed radio lamperiju od vinove loze.... i vozio titu u avionu iznad žabna da vidi MARŠal od kud je krenuo ustanak u hrvatskoj.... :)))darla wrote:Meni je najbolji dio o gmo rajcicama
2015-08-08
E sad ako kažem ljutu travu na ljutu ranu reći ćeš da sam ustaša :DDjastreb wrote:Da,ali to ne znači da nemaju problema sa određenim organima kod vršenja određenih radnji.tre911 wrote:
pičkica, oni koji konzumiraju ljutu hranu daleko manje oboljevaju od boleština probavnog trakta.
Kao ja neki dan.
Guest- Guest
jebo te, ja da sam njemu takve gluposti odaslao ovim putem on bi se mam sjurio u policijsku postaju... a wiena bi me prijavila documenti....kic wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:kic wrote:pa mislim da nas ne možeš iznenaditi :D
a zašto ne bi smjeli napadati tvoje mišljenje i stav? isto radiš i ti drugima, sasvim normalna stvar, ono što nije normalno je da to pokušavaš pretočiti u RL sukobe jer ne možeš doći do izražaja zbog dominantnog mišljenja na forumu, najbolje bi bilo da trajno baniram 5-6 ljudi pa da može bit jednoumlje po tvojoj volji, ako ti se ne sviđa move along, ali RL prijetnje su ti bile jadne..
Last edited by michaellcmacha on 8/7/2016, 19:49; edited 1 time in total
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
E te ja volim. Jednom mi ih donio prijatelj iz Osijeka. Svi su bježali od njih osim mene :)michaellcmacha wrote:ja ima neke koje su onak pomalo ljute uglavnom ne diraju se golim rukama neg u rukavicama... ;) kad to pohoblaš ne kažeš da je ljuto nego da te boli.... ;)))
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Os ti da te gnjec pozove na Pp?!kic wrote:ljutu paprikuuu
na ljutu hranuuu
:^^
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
michaellcmacha wrote:
ma nije to ništa imao sam jednog na liniji kojem je djed radio lamperiju od vinove loze.... i vozio titu u avionu iznad žabna da vidi MARŠal od kud je krenuo ustanak u hrvatskoj.... :)))
Ti bi trebao knjigu napisati, u biti dvije. Prva definitivno iz uzgoja biljcica, Vrtlarica bi nakon toga se sakrila u misju rupu, a i pokoji profa sa Agronomskog, a druga: "Internet worriorsi i njihove bajke" .
darla- Admin
2015-10-22
Ne znam kako ni kaj,ali morao sam prekinuti sa ljutom kurom.tre911 wrote:E sad ako kažem ljutu travu na ljutu ranu reći ćeš da sam ustaša :DDjastreb wrote:Da,ali to ne znači da nemaju problema sa određenim organima kod vršenja određenih radnji.tre911 wrote:
Kao ja neki dan.
I sad je dobro.
A bio sam pretjero. U svaki sendvič feferoni. Uz svako jelo feferoni.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Kic ove paprike što miha spominje ne smiješ ni rukama dirati jer te spraše daleko bolnije nego što to ijedna kopriva može napraviti.kic wrote:dat ću dragaaa
ja i stomak za njuu :^^
Guest- Guest
jastrebe, ja pomislila da si prekinuo apstinenciju
Last edited by Noor on 8/7/2016, 19:55; edited 1 time in total
Guest- Guest
kaja_333 wrote:Os ti da te gnjec pozove na Pp?!kic wrote:ljutu paprikuuu
na ljutu hranuuu
:^^
nisam homo :^^
tre911 wrote:Kic ove paprike što miha spominje ne smiješ ni rukama dirati jer te spraše daleko bolnije nego što to ijedna kopriva može napraviti.kic wrote:dat ću dragaaa
ja i stomak za njuu :^^
pročitao sam da, općenito izbjegavam ljuto tako da..
Page 12 of 18 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18
Similar topics
» Slikovnica
» Milosevic izdao Krajinu, Mladic pustio Hrvate u Knin
» Oslobodit cemo 'Krajinu'
» Namjenska industrija zadnji voz za Krajinu
» Puš Demon :):) se predao belgijskoj policiji
» Milosevic izdao Krajinu, Mladic pustio Hrvate u Knin
» Oslobodit cemo 'Krajinu'
» Namjenska industrija zadnji voz za Krajinu
» Puš Demon :):) se predao belgijskoj policiji
Page 12 of 18