ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Milosevic predao Krajinu...

Page 12 of 18 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18  Next

Go down

Milosevic predao Krajinu... - Page 12 Empty Re: Milosevic predao Krajinu...

Post by Guest 8/7/2016, 19:36

dijagram wrote:Ljudi vole reci kojesta, a vremenom se i samouvjere da je to bas tako:)
Budjenje je onda malo neugodnije.
Idem izvaditi koju sliju iz filma ta divna stvorenja koja će opisati ovo što pišeš :DD

Milosevic predao Krajinu... - Page 12 F68c16ce917d41aeb03c3260132776e8
Milosevic predao Krajinu... - Page 12 22a6775ec21e4b45a86a28b3aefade91
Milosevic predao Krajinu... - Page 12 192349119e494ccb9a8b67bd602dec66

Milosevic predao Krajinu... - Page 12 89ae72ffdde540f78fb20b308553b971

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/7/2016, 19:40

kic wrote:pa mislim da nas ne možeš iznenaditi :D

vrijeđanje je uzajamno bilo kroz cijeli dan, i nitko se nije žalio, nema problema dakle..

Nisam nikog vrijeđao doduše bilo je perfidnih podlih podjebavanja i ruganja mene od strane ustaških pseta na ovome forumu što i nije neka novost nego tebi normalno stanje. Naravno da ću na podjebavanja i provokacije uzvratiti što je moje prirodno pravo isto tako i reći tj. napisati što mislim o atmosferi netrpeljivosti koja je na forumu izgleda da je forum ogledalo onoga što se u stvarnosti dešava a vidim da je netpeljivost i bahaćenje ustaških kozojeba dostiglo točku od koje povratka nema pa mi je već polako i dopizdilo komunikacija s takvim ološem. Ma sve 5 kako sam se regao mogu si izbrisati account jer ipak mi se ne da čitati toksično smeće koje ustaške bitange tu prolijevaju. Jebote, u SFRJ su bili SUBNOR kao neki samozvana policija javnog morala i tko zna čega sve ne sad opet isto ovi mrzitelji partizana koji sebe zovu branitelji rade isto sada kao i onda subnor prije su vukli komunjarsku propagandu danas njihovi sinovi vuku klerofašističku propagandu.

Užas od naroda užas od "države" samo vi nastavite ovim putem i sigurno će te propasti garantirano vam spasa nema.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jastreb 8/7/2016, 19:40

tre911 wrote: 
pičkica, oni koji konzumiraju ljutu hranu daleko manje oboljevaju od boleština probavnog trakta.
Da,ali to ne znači da nemaju problema sa određenim organima kod vršenja određenih radnji. 

Kao ja neki dan.

Milosevic predao Krajinu... - Page 12 Zatvor
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 8/7/2016, 19:41

kic wrote:jel hoće životinje jest te ljute paprike? svinje mislim..
ja imam ruanske patke i one pimplaju po njima ali tek tu i tamo neku otkinu mežutim ne jedu ih... oguljinu od ljutih ali i slatkih paprika sliste samo tako...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by darla 8/7/2016, 19:42

Meni je najbolji dio o gmo rajcicama :D

Ima i ona gmo loza, od nje vino flourescira ...

darla
darla
Admin

2015-10-22

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 8/7/2016, 19:43

Usne Stjepana Gnječa wrote:

vrijeđanje je uzajamno bilo kroz cijeli dan, i nitko se nije žalio, nema problema dakle..

Nisam nikog vrijeđao doduše bilo je perfidnih podlih podjebavanja i ruganja mene od strane ustaških pseta na ovome forumu što i nije neka novost nego tebi normalno stanje.  Naravno da ću na podjebavanja i provokacije uzvratiti što je moje prirodno pravo isto tako i reći tj. napisati što mislim o atmosferi netrpeljivosti koja je na forumu izgleda da je forum ogledalo onoga što se u stvarnosti dešava a vidim da je netpeljivost i bahaćenje ustaških kozojeba dostiglo točku od koje povratka nema pa mi je već polako i dopizdilo komunikacija s takvim ološem. Ma sve 5 kako sam se regao mogu si izbrisati account jer ipak mi se ne da čitati toksično smeće koje ustaške bitange tu prolijevaju.  Jebote, u SFRJ su bili SUBNOR kao neki samozvana policija javnog morala i tko zna čega sve ne sad opet isto ovi mrzitelji partizana koji sebe zovu branitelji rade isto sada kao i onda subnor prije su vukli komunjarsku propagandu danas njihovi sinovi vuku klerofašističku propagandu.

Užas od naroda užas od "države" samo vi nastavite ovim putem i sigurno će te propasti garantirano vam spasa nema.
jel se ti to opet prijetiš da ćeš otići s foruma... aj čik probaj.... ;))))

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by kic 8/7/2016, 19:44

Nisam nikog vrijeđao doduše bilo je perfidnih podlih podjebavanja i ruganja mene od strane ustaških pseta na ovome forumu što i nije neka novost nego tebi normalno stanje.  Naravno da ću na podjebavanja i provokacije uzvratiti što je moje prirodno pravo isto tako i reći tj. napisati što mislim o atmosferi netrpeljivosti koja je na forumu izgleda da je forum ogledalo onoga što se u stvarnosti dešava a vidim da je netpeljivost i bahaćenje ustaških kozojeba dostiglo točku od koje povratka nema pa mi je već polako i dopizdilo komunikacija s takvim ološem. Ma sve 5 kako sam se regao mogu si izbrisati account jer ipak mi se ne da čitati toksično smeće koje ustaške bitange tu prolijevaju.  Jebote, u SFRJ su bili SUBNOR kao neki samozvana policija javnog morala i tko zna čega sve ne sad opet isto ovi mrzitelji partizana koji sebe zovu branitelji rade isto sada kao i onda subnor prije su vukli komunjarsku propagandu danas njihovi sinovi vuku klerofašističku propagandu.

a zašto ne bi smjeli napadati tvoje mišljenje i stav? isto radiš i ti drugima, sasvim normalna stvar, ono što nije normalno je da to pokušavaš pretočiti u RL sukobe jer ne možeš doći do izražaja zbog dominantnog mišljenja na forumu, najbolje bi bilo da trajno baniram 5-6 ljudi pa da može bit jednoumlje po tvojoj volji, ako ti se ne sviđa move along, ali RL prijetnje su ti bile jadne..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 8/7/2016, 19:45

darla wrote:Meni je najbolji dio o gmo rajcicama  :D

Ima i ona gmo loza, od nje vino flourescira ...

ma nije to ništa imao sam jednog na liniji kojem je djed radio lamperiju od vinove loze.... i vozio titu u avionu iznad žabna da vidi MARŠal od kud je krenuo ustanak u hrvatskoj.... :)))

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest 8/7/2016, 19:46

jastreb wrote:
tre911 wrote: 
pičkica, oni koji konzumiraju ljutu hranu daleko manje oboljevaju od boleština probavnog trakta.
Da,ali to ne znači da nemaju problema sa određenim organima kod vršenja određenih radnji. 

Kao ja neki dan.

E sad ako kažem ljutu travu na ljutu ranu reći ćeš da sam ustaša :DD
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 8/7/2016, 19:47

ljutu paprikuuu
na ljutu hranuuu

:^^
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 8/7/2016, 19:48

kic wrote:

a zašto ne bi smjeli napadati tvoje mišljenje i stav? isto radiš i ti drugima, sasvim normalna stvar, ono što nije normalno je da to pokušavaš pretočiti u RL sukobe jer ne možeš doći do izražaja zbog dominantnog mišljenja na forumu, najbolje bi bilo da trajno baniram 5-6 ljudi pa da može bit jednoumlje po tvojoj volji, ako ti se ne sviđa move along, ali RL prijetnje su ti bile jadne..
jebo te, ja da sam njemu takve gluposti odaslao ovim putem on bi se mam sjurio u policijsku postaju... a wiena bi me prijavila documenti....

Last edited by michaellcmacha on 8/7/2016, 19:49; edited 1 time in total
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest 8/7/2016, 19:48

kic wrote:ljutu paprikuuu
na ljutu hranuuu

:DDDD
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya 8/7/2016, 19:49

michaellcmacha wrote:ja ima neke koje su onak pomalo ljute uglavnom ne diraju se golim rukama neg u rukavicama... ;) kad to pohoblaš ne kažeš da je ljuto nego da te boli.... ;)))
E te ja volim. Jednom mi ih donio prijatelj iz Osijeka. Svi su bježali od njih osim mene :)
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kic 8/7/2016, 19:50

dat ću dragaaa
ja i stomak za njuu :^^
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by kaya 8/7/2016, 19:50

na ljutu hranuuu

Os ti da te gnjec pozove na Pp?!
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by darla 8/7/2016, 19:51

michaellcmacha wrote:
ma nije to ništa imao sam jednog na liniji kojem je djed radio lamperiju od vinove loze.... i vozio titu u avionu iznad žabna da vidi MARŠal od kud je krenuo ustanak u hrvatskoj.... :)))

Ti bi trebao knjigu napisati, u biti dvije. Prva definitivno iz uzgoja biljcica, Vrtlarica bi nakon toga se sakrila u misju rupu, a i pokoji profa sa Agronomskog, a druga: "Internet worriorsi i njihove bajke" :D .
darla
darla
Admin

2015-10-22

Back to top Go down

Post by jastreb 8/7/2016, 19:54

tre911 wrote:
jastreb wrote:
tre911 wrote: 

Kao ja neki dan.

E sad ako kažem ljutu travu na ljutu ranu reći ćeš da sam ustaša :DD
Ne znam kako ni kaj,ali morao sam prekinuti sa ljutom kurom.

I sad je dobro.

A bio sam pretjero. U svaki sendvič feferoni. Uz svako jelo feferoni.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest 8/7/2016, 19:54

kic wrote:dat ću dragaaa
Kic ove paprike što miha spominje ne smiješ ni rukama dirati jer te spraše daleko bolnije nego što to ijedna kopriva može napraviti.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/7/2016, 19:55

jastrebe, ja pomislila da si prekinuo apstinenciju jocolor

Last edited by Noor on 8/7/2016, 19:55; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 8/7/2016, 19:55

kaja_333 wrote:
na ljutu hranuuu

Os ti da te gnjec pozove na Pp?!

nisam homo :^^
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by kic 8/7/2016, 19:55

tre911 wrote:
kic wrote:dat ću dragaaa
Kic ove paprike što miha spominje ne smiješ ni rukama dirati jer te spraše daleko bolnije nego što to ijedna kopriva može napraviti.

pročitao sam da, općenito izbjegavam ljuto tako da..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 12 of 18 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18  Next

Back to top

- Similar topics