Putin nece napustiti Asada kao Jelcin Milosevica
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Putin nece napustiti Asada kao Jelcin Milosevica
Dobar dan, nema me duze, al cim dodem..ubodem na ogovaranja...jastreb wrote:Ooooo,dobar dan! Ljubim ruke,milostiva! Vaš sam pokorni sluga!Noor wrote:Lajavci....gdje vam je kultura
Ma ti si ok....;)
Guest- Guest
Ni ti nisi bila loša.Noor wrote:Dobar dan, nema me duze, al cim dodem..ubodem na ogovaranja...jastreb wrote:Ooooo,dobar dan! Ljubim ruke,milostiva! Vaš sam pokorni sluga!Noor wrote:Lajavci....gdje vam je kultura
Ma ti si ok....;)
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Noorka, Noorka, (ovo čitaš kako kad Abby izgovori "Gibbs, Gibbs") evo te branim od insunuacija da je Jastreb ti!
ad mi cura kazem da sam oke,znam da pičke nece biti od nje..tada idem dalje...
Guest- Guest
jastreb wrote:Ni ti nisi bila loša.Noor wrote:Dobar dan, nema me duze, al cim dodem..ubodem na ogovaranja...jastreb wrote:Ooooo,dobar dan! Ljubim ruke,milostiva! Vaš sam pokorni sluga!Noor wrote:Lajavci....gdje vam je kultura
Ma ti si ok....;)
Marš ;)
Guest- Guest
Regoč wrote:Noorka, Noorka, (ovo čitaš kako kad Abby izgovori "Gibbs, Gibbs") evo te branim od insunuacija da je Jastreb ti!
Je..branis me, aha...cetr konja itd :D
Guest- Guest
Oho, gospođa i grize! Samo oštro, ne daj bezobraznicima na se. Evo kava da se smirišNoor wrote:Marš ;)
.
Ma ja to da gamad pokaže pravo lice, nisam ja to rad sebe.Noor wrote:Regoč wrote:Noorka, Noorka, (ovo čitaš kako kad Abby izgovori "Gibbs, Gibbs") evo te branim od insunuacija da je Jastreb ti!
Nikad ne valja odustati. Napose ne radi riječi. Riječi su kurac.bogomdani wrote:ad mi cura kazem da sam oke,znam da pičke nece biti od nje..tada idem dalje...
ja mogu komotno začepiti uši komadima sira i ništa ne slušati.
važne su kretnje,mimika,simboli...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Regoč wrote:Ma ja to da gamad pokaže pravo lice, nisam ja to rad sebe.Noor wrote:Regoč wrote:Noorka, Noorka, (ovo čitaš kako kad Abby izgovori "Gibbs, Gibbs") evo te branim od insunuacija da je Jastreb ti!
Ma gamad je gamad..nemre dalje od toga.
Guest- Guest
J..pusto gubljenje vremena na krpanje poljuljanog ega doticne dame..ima onih koja ne prvu zele..e te lovim..naravno ne na forumujastreb wrote:Nikad ne valja odustati. Napose ne radi riječi. Riječi su kurac.bogomdani wrote:ad mi cura kazem da sam oke,znam da pičke nece biti od nje..tada idem dalje...
ja mogu komotno začepiti uši komadima sira i ništa ne slušati.
važne su kretnje,mimika,simboli...
Guest- Guest
Tako je. Sad kad je to jasno, ajmo na kavu da se malo izjadaš.Noor wrote:Regoč wrote:Ma ja to da gamad pokaže pravo lice, nisam ja to rad sebe.Noor wrote:Regoč wrote:Noorka, Noorka, (ovo čitaš kako kad Abby izgovori "Gibbs, Gibbs") evo te branim od insunuacija da je Jastreb ti!
Prekasno mi za kavu...necu oka sklopit opetRegoč wrote:Tako je. Sad kad je to jasno, ajmo na kavu da se malo izjadaš.Noor wrote:Regoč wrote:Ma ja to da gamad pokaže pravo lice, nisam ja to rad sebe.Noor wrote:Regoč wrote:Noorka, Noorka, (ovo čitaš kako kad Abby izgovori "Gibbs, Gibbs") evo te branim od insunuacija da je Jastreb ti!
Guest- Guest
Reg,Reg..vrlo pateticno..Regoč wrote:Tako je. Sad kad je to jasno, ajmo na kavu da se malo izjadaš.Noor wrote:Regoč wrote:Ma ja to da gamad pokaže pravo lice, nisam ja to rad sebe.Noor wrote:Regoč wrote:Noorka, Noorka, (ovo čitaš kako kad Abby izgovori "Gibbs, Gibbs") evo te branim od insunuacija da je Jastreb ti!
slusaj vamo...
Nedavno se uzvrzmajh oko jedne stvarno mlade cure...abaut 22 i tak ovo i ono,i sve fino kao ti,da bi mi cura rekla..sorry,malo je prevelika razlika izmedju nas...oki doki..Bogumdani promijenio taktiku,jerbo je mala mislila da pucam na nes ozbiljno..
Pa onda direktno,bez okolisanja..nisam je ebo,ali sam je išlatao,kako je nitko nije jos od majčinog kupanja u kadici plasticnoj...
Pouka..budi brutalac..
Guest- Guest
Onda ćemo skupa biti budni dugo u noć, u ljetnu vrelu noć.Noor wrote:Prekasno mi za kavu...necu oka sklopit opetRegoč wrote:Tako je. Sad kad je to jasno, ajmo na kavu da se malo izjadaš.Noor wrote:Regoč wrote:Ma ja to da gamad pokaže pravo lice, nisam ja to rad sebe.Noor wrote:
Kaj ste to pili svi na forumu?!
Opasno vas namata
Opasno vas namata
Guest- Guest
Da pustimo forumsku zajebanciju po strani, nije to uviek isto. Žene uglavnom, tu si u pravu, žele jasno očitovanje, osobito ako i same traže seks. No, nekad moraš polako, imaju neke brige, ne razmišljaju o seksu u tom trenutku, moraš se predstaviti kao pouzdan, pun razumievanja, a onda odigraš odlučno. Jasno, kako ćeš igrati ovisi o situaciji, nema sigurnoga recepta.bogomdani wrote:Reg,Reg..vrlo pateticno..Regoč wrote:Tako je. Sad kad je to jasno, ajmo na kavu da se malo izjadaš.Noor wrote:Regoč wrote:Ma ja to da gamad pokaže pravo lice, nisam ja to rad sebe.Noor wrote:
slusaj vamo...
Nedavno se uzvrzmajh oko jedne stvarno mlade cure...abaut 22 i tak ovo i ono,i sve fino kao ti,da bi mi cura rekla..sorry,malo je prevelika razlika izmedju nas...oki doki..Bogumdani promijenio taktiku,jerbo je mala mislila da pucam na nes ozbiljno..
Pa onda direktno,bez okolisanja..nisam je ebo,ali sam je išlatao,kako je nitko nije jos od majčinog kupanja u kadici plasticnoj...
Pouka..budi brutalac..
Večerao i popio kavu. Nije me udarila.
slazem se,no kako rekoh,ako ne pucam na neki dugotrajni odnos,onda begam od toga..ima onih likova i likica,koje traze samo 2povrsni" seksualni odnos bez obaveza..dobro,moze se popricati,popit kofi pojesti nesto,ali nema davljenja uobicanim problemima i rasterecivanje od frustracija..da mi to treba bio bih vec ozenjen..Regoč wrote:Da pustimo forumsku zajebanciju po strani, nije to uviek isto. Žene uglavnom, tu si u pravu, žele jasno očitovanje, osobito ako i same traže seks. No, nekad moraš polako, imaju neke brige, ne razmišljaju o seksu u tom trenutku, moraš se predstaviti kao pouzdan, pun razumievanja, a onda odigraš odlučno. Jasno, kako ćeš igrati ovisi o situaciji, nema sigurnoga recepta.bogomdani wrote:Reg,Reg..vrlo pateticno..Regoč wrote:Tako je. Sad kad je to jasno, ajmo na kavu da se malo izjadaš.Noor wrote:Regoč wrote:
Ma ja to da gamad pokaže pravo lice, nisam ja to rad sebe.
slusaj vamo...
Pouka..budi brutalac..
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Suniti neće nikada pristati na Asada
» Rusi neće napustiti Libiju uprkos ratu u Ukrajini
» Šekija izbacuju iz SPC-a a on poručio SPC da neće napustiti megdan bez borbe
» Najveća muslimanska organizacija u Americi nakon pobjede Trumpa: Muslimani neće napustiti SAD, niti će prihvatiti ekskluziju
» Putin nece banane iz Ekvadora
» Rusi neće napustiti Libiju uprkos ratu u Ukrajini
» Šekija izbacuju iz SPC-a a on poručio SPC da neće napustiti megdan bez borbe
» Najveća muslimanska organizacija u Americi nakon pobjede Trumpa: Muslimani neće napustiti SAD, niti će prihvatiti ekskluziju
» Putin nece banane iz Ekvadora
Page 3 of 3