Šekija izbacuju iz SPC-a a on poručio SPC da neće napustiti megdan bez borbe
Page 1 of 1
Šekija izbacuju iz SPC-a a on poručio SPC da neće napustiti megdan bez borbe
http://www.kurir.rs/vesti/politika/3087473/seselju-crkva-preti-izbacivanjem-a-on-za-kurir-otkriva-imam-jos-vladika-na-tapeti-necu-napustiti-megdan-bez-borbe
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Šekija izbacuju iz SPC-a a on poručio SPC da neće napustiti megdan bez borbe
šeki dobro dosao kuci...
2015-09-08
Re: Šekija izbacuju iz SPC-a a on poručio SPC da neće napustiti megdan bez borbe
..poturice niko ne voli i evo kako zavrsavaju..a htio biti veci srbin od srbina..
2015-09-08
Daleko mu kuća bila pa taman da je papa. Taj se već roštilja u paklu samo nije toga svjestanvuksadinare wrote:šeki dobro dosao kuci...
ma dobro znam..asocijacija na lesi ...tre wrote:Daleko mu kuća bila pa taman da je papa. Taj se već roštilja u paklu samo nije toga svjestanvuksadinare wrote:šeki dobro dosao kuci...
2015-09-08
vuksadinare wrote:http://www.kurir.rs/vesti/politika/3087473/seselju-crkva-preti-izbacivanjem-a-on-za-kurir-otkriva-imam-jos-vladika-na-tapeti-necu-napustiti-megdan-bez-borbe
Ma zar moraš prenosit svaku j***** vijest iz srbije :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
moram..kad nema alo alo na tvHektorović wrote:vuksadinare wrote:http://www.kurir.rs/vesti/politika/3087473/seselju-crkva-preti-izbacivanjem-a-on-za-kurir-otkriva-imam-jos-vladika-na-tapeti-necu-napustiti-megdan-bez-borbe
Ma zar moraš prenosit svaku j***** vijest iz srbije :D
2015-09-08
vuksadinare wrote:moram..kad nema alo alo na tv
Ponekad pomislim da bi se ti trebao tamo preselit, pošto toliko pratiš :D
2018-04-10
a sta mogu kad hoce da mi budu neprijatelji..neprijatelj te uvijek drzi budnimHektorović wrote:vuksadinare wrote:moram..kad nema alo alo na tv
2015-09-08
vuksadinare wrote:a sta mogu kad hoce da mi budu neprijatelji..neprijatelj te uvijek drzi budnimHektorović wrote:vuksadinare wrote:moram..kad nema alo alo na tv
Još samo fali da gledaš one njihove realitije :D
2018-04-10
ko kaze da ne gledaHektorović wrote:vuksadinare wrote:a sta mogu kad hoce da mi budu neprijatelji..neprijatelj te uvijek drzi budnimHektorović wrote:vuksadinare wrote:moram..kad nema alo alo na tv
Još samo fali da gledaš one njihove realitije :D
» Najveća muslimanska organizacija u Americi nakon pobjede Trumpa: Muslimani neće napustiti SAD, niti će prihvatiti ekskluziju
» Izbacuju li Stazića iz SDP-a?
» Poslodavci neće u penziju smjeti slati 65-godišnjake koji to neće
» Rusi neće napustiti Libiju uprkos ratu u Ukrajini
» Najveća muslimanska organizacija u Americi nakon pobjede Trumpa: Muslimani neće napustiti SAD, niti će prihvatiti ekskluziju
» Izbacuju li Stazića iz SDP-a?
» Poslodavci neće u penziju smjeti slati 65-godišnjake koji to neće
Page 1 of 1