Policija u 24 sata uhitila palitelje srpske zastave te prijavila Thompsona i HOS-ovce zbog "ZDS!"
Page 7 of 9
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Policija u 24 sata uhitila palitelje srpske zastave te prijavila Thompsona i HOS-ovce zbog "ZDS!"
Being in denial and divorced from reality does not help.lobo1 wrote:Sine javi , kad bu imala spoznaju da; u Hrvatskoj nikad nije bilo Fažizma ni fašistički pozdrava.Noor wrote:Poštovat cu do smrti da pozdravljaš fasistickim pozdravom, al umri jos danas...jer polako mi ides na K.lobo1 wrote:Gamad , tad Štakori bili u rupama.. jeba im tito mater i onima koji Z.D.S proglasuju ilegalnimRiplex wrote:Kako im nisu smetali pozdravi kad su dečki pišali krv?!?! Majke im se najebem licemjerne
Jebat ga zaboravili posa do kraja napravit.
Čuj sine da umrem i danas , nema frke, (punih 63) važno je bilo dočekat samo krepanje ratnog mega zločinca( tita ) raspad , crkavicu, krepaniju , njegove jugoslavije.
Guest- Guest
Re: Policija u 24 sata uhitila palitelje srpske zastave te prijavila Thompsona i HOS-ovce zbog "ZDS!"
Lobo, ne pretjeruj. Ustaše su bili fašisti i fašistički su poredak uveli u Hrvatsku.
Ja se zovem Kaja
volim piti čaja.
Na glavi mi je kosa
noga mi je bosa.
Dosta sam tupa
glava mi je glupa.
volim piti čaja.
Na glavi mi je kosa
noga mi je bosa.
Dosta sam tupa
glava mi je glupa.
crvenkasti-
2014-04-17
Regoč wrote:Lobo, ne pretjeruj. Ustaše su bili fašisti i fašistički su poredak uveli u Hrvatsku.
Šta si ti, četnik??
crvenkasti-
2014-04-17
Neka kmeči kleta Sora,
na javi je njena mora.
Crveni, pobjegli Srbine,
nikad više ti u Krajine.
Upisi kukavnog Pižona,
za sve Srbe ložiona.
Stanojče, Bog to hoće,
Stepinac se sad hihoće.
Džango se za glavu drži,
u paklu se Draža prži.
2014-04-18
crvenkasti wrote:Ja se zovem Kaja
volim piti čaja.
Na glavi mi je kosa
noga mi je bosa.
Dosta sam tupa
glava mi je glupa.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:crvenkasti wrote:Ja se zovem Kaja
volim piti čaja.
Na glavi mi je kosa
noga mi je bosa.
Dosta sam tupa
glava mi je glupa.
crvenkasti-
2014-04-17
Da, najjača mi je ta njihova potreba da 'pokrivaju' jedan drugog premda nemaju ništa suvislo za reći.crvenkasti wrote:crvenkasti wrote:crvenkasti wrote:Ja se zovem Kaja
volim piti čaja.
Na glavi mi je kosa
noga mi je bosa.
Dosta sam tupa
glava mi je glupa.
Guest- Guest
Ships&Chips wrote:Da, najjača mi je ta njihova potreba da 'pokrivaju' jedan drugog premda nemaju ništa suvislo za reći.crvenkasti wrote:crvenkasti wrote:crvenkasti wrote:Ja se zovem Kaja
volim piti čaja.
Na glavi mi je kosa
noga mi je bosa.
Dosta sam tupa
glava mi je glupa.
Ti šuti, smrade četnički. Ja sam Hrvat!
crvenkasti-
2014-04-17
Ustaše je fabricirala, proizvela Srbočetnička diktatura. od 1918- 1941 , i tu nema dvojbe. Nocheinmal , u Hrvata nikad nije bilo fašizma i fašističkog poredka.Regoč wrote:Lobo, ne pretjeruj. Ustaše su bili fašisti i fašistički su poredak uveli u Hrvatsku.
Ako neko te laži u titovoj jugovini učija , i prihvatiju za istinu sam je kriv, (medalja ima dvije strane)
2014-04-18
lobo1 wrote:Ustaše je fabricirala, proizvela Srbočetnička diktatura. od 1918- 1941 , i tu nema dvojbe. Nocheinmal , u Hrvata nikad nije bilo fašizma i fašističkog poredka.Regoč wrote:Lobo, ne pretjeruj. Ustaše su bili fašisti i fašistički su poredak uveli u Hrvatsku.
Ako neko te laži u titovoj jugovini učija , i prihvatiju za istinu sam je kriv, (medalja ima dvije strane)
Partizani su bili Nijemci, ustaše partizani, a četnici domobrani.
crvenkasti-
2014-04-17
Pa na kojoj sam se književnosti obrazovao, ni ne čudi me da jesam.crvenkasti wrote:Regoč wrote:Lobo, ne pretjeruj. Ustaše su bili fašisti i fašistički su poredak uveli u Hrvatsku.
Šta si ti, četnik??
Hvala, hvala!lobo1 wrote:
Neka kmeči kleta Sora,
na javi je njena mora.
Crveni, pobjegli Srbine,
nikad više ti u Krajine.
Upisi kukavnog Pižona,
za sve Srbe ložiona.
Stanojče, Bog to hoće,
Stepinac se sad hihoće.
Džango se za glavu drži,
u paklu se Draža prži.
Regular size ili king size Hrvat?crvenkasti wrote:Ships&Chips wrote:Da, najjača mi je ta njihova potreba da 'pokrivaju' jedan drugog premda nemaju ništa suvislo za reći.crvenkasti wrote:crvenkasti wrote:crvenkasti wrote:Ja se zovem Kaja
volim piti čaja.
Na glavi mi je kosa
noga mi je bosa.
Dosta sam tupa
glava mi je glupa.
Ti šuti, smrade četnički. Ja sam Hrvat!
Guest- Guest
Onako, u duši.
crvenkasti-
2014-04-17
Ti domovinu imaš; tek u srcu je nosiš.crvenkasti wrote:Onako, u duši.
Guest- Guest
Umjesto iskazivanja zajedništva, ponosa zbog pobjede, mirotvorstva te afirmacije ustavnih i europskih vrijednosti, svjedočili smo huškaškim govorima i strančarenju gospođe predsjednice. Sve u svemu sramota!
hit nek mama pelene pere , smrdiš, usrala si pete,, ako nisi znala " hrvatski vojnici su imali hrvatski grb, krunicu oko vrataShips&Chips wrote:Srećom je bilo dovoljno onih koji su Hrvatsku branili bez potrebe da se koriste tim šatro pozdravom ili bojnim pokličom.Riplex wrote:Ships&Chips wrote:Radije bih da me takvi nisu ni oslobađali.bogomdani wrote:tako nekako..kako i ovdje imamo lajavaca koji su sami njih 3-4 oslobodili cijelu RH,a svi ostali su goli qrc.Jebo ti Bleka Stenu...vili40 wrote:
pišali su mnogi drugi malo žešće krv pa se sad ne preseravaju,sramote i blamiraju.
I usput,za Tuđmana ma tko što mislio o njemu takve se stvari nisu samo tako javno događale.To što rade budale od sebe je u redu ali rade budale i od svih nas.
Pa tu si mišore, bolje da čede kolju i pale, samo nemoj za dom spremni da se čuje...hahaah
pozdravljali sa stari hrvatskim pozdravom, ama ni jednog nisam vidija sa petokrakom. Klaro kleine Hosen- Scheiserin ?
2014-04-18
Utješno je što dio ovakvog ustaškog smrada kao što si ti živi izvan Hrvatske.lobo1 wrote:hit nek mama pelene pere , smrdiš, usrala si pete,, ako nisi znala " hrvatski vojnici su imali hrvatski grb, krunicu oko vrataShips&Chips wrote:Srećom je bilo dovoljno onih koji su Hrvatsku branili bez potrebe da se koriste tim šatro pozdravom ili bojnim pokličom.Riplex wrote:Ships&Chips wrote:Radije bih da me takvi nisu ni oslobađali.bogomdani wrote:
tako nekako..kako i ovdje imamo lajavaca koji su sami njih 3-4 oslobodili cijelu RH,a svi ostali su goli qrc.Jebo ti Bleka Stenu...
Pa tu si mišore, bolje da čede kolju i pale, samo nemoj za dom spremni da se čuje...hahaah
pozdravljali sa stari hrvatskim pozdravom, ama ni jednog nisam vidija sa petokrakom. Klaro kleine Hosen- Scheiserin ?
Guest- Guest
Baš je bilo zajedništvo i ponos zbog pobjede.provocator wrote:Umjesto iskazivanja zajedništva, ponosa zbog pobjede, mirotvorstva te afirmacije ustavnih i europskih vrijednosti, svjedočili smo huškaškim govorima i strančarenju gospođe predsjednice. Sve u svemu sramota!
Jebeš europske vrijednosti...koje su uopće, to nitko ne zna samo seru o njima.
danni1-
2014-04-16
Domoljubne stranke vjerojatno daju gratis autobusne karte svom članstvu kako bi ih 'stimulirali' na odlazak. Ima sigurno i iskrenih domoljuba koji sami žele doći na obilježavanje tog važnog datuma.provocator wrote:Umjesto iskazivanja zajedništva, ponosa zbog pobjede, mirotvorstva te afirmacije ustavnih i europskih vrijednosti, svjedočili smo huškaškim govorima i strančarenju gospođe predsjednice. Sve u svemu sramota!
Guest- Guest
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Policija će kazniti Thompsona zbog klicanja "Za dom spremni!"
» Crnogorska svadba:'Zaratili zbog srpske pjesme,brak trajao tri sata'
» Crnogorska svadba:'Brak trajao tri sata.Obitelji zaratile zbog srpske pjesme.'
» Policija na Bleiburgu uhitila starca s ustaškom kapom
» London, zračna luka - policija uhitila muslimana sa ručnom granatom
» Crnogorska svadba:'Zaratili zbog srpske pjesme,brak trajao tri sata'
» Crnogorska svadba:'Brak trajao tri sata.Obitelji zaratile zbog srpske pjesme.'
» Policija na Bleiburgu uhitila starca s ustaškom kapom
» London, zračna luka - policija uhitila muslimana sa ručnom granatom
Page 7 of 9