Policija u 24 sata uhitila palitelje srpske zastave te prijavila Thompsona i HOS-ovce zbog "ZDS!"
Page 6 of 9
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Policija u 24 sata uhitila palitelje srpske zastave te prijavila Thompsona i HOS-ovce zbog "ZDS!"
Ja sam se iz petnih žila potrudio da napišem najidiotskiju pjesmicu koju mogu.
I Kaja je uspjela napisati još 5 puta gluplju.
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
Re: Policija u 24 sata uhitila palitelje srpske zastave te prijavila Thompsona i HOS-ovce zbog "ZDS!"
Htio bi te nadmašiti stilom,kaja_333 wrote:Ljubomoran jeRegoč wrote:Kaja te je nadmašila stilom, kompozicijom i alegorijama. Skrij se u Srbiju, no kreće EUN pa ti vidi kamo ćeš.crvenkasti wrote:kaja_333 wrote:Ja sam mali čedocrvenkasti wrote:Sad me sramota kako mi je pjesmica glupa...
Zovu me medo
Tužan sam i jadan
U Srbiji sam gladan
Krajine nemam vise
Lose mi se pise
Zato stalno serem
I po ustašama perem
Hoću da me čuju
Hoću da me vide
Hoću biti nešto vise od MALE gnjide.
Moja je glupa, ali jebote, i moja kćerkica od 7 godna piše bolje pjesmice od tebe...
Popij kavu, razmrdaj se malo.
a rimuje kao motornom pilom.
I još smatra da je time branila hrvatstvo.
A Regoč ju podržava.
Jadni mi i naša Hrvatska.
A Regoč ju podržava.
crvenkasti-
2014-04-17
E, nadaleko i široko poznata hrvatska kultura. Kao što smo vidjeli i čuli jučer u Kninu.Regoč wrote:Išo čedo u dućan... Nikad nema da je išao u operu ili na balet, čak ni u kino. Što vi toliko radite u tim dućanima?crvenkasti wrote:Ja sam čedo, zovu me medo... ma daj, jebote, to je kompozicija, alegorija
sramota
Guest- Guest
Pričinja ti se. Nije.crvenkasti wrote:Ja sam se iz petnih žila potrudio da napišem najidiotskiju pjesmicu koju mogu.
Nemoj tako.crvenkasti wrote:I još smatra da je time branila hrvatstvo.
A Regoč ju podržava.
Guest- Guest
Predivan presjek i prikaz hrvatskoga domoljublja. Neka pati koga smeta, opet smo na vrhu svieta!Ships&Chips wrote:E, nadaleko i široko poznata hrvatska kultura. Kao što smo vidjeli i čuli jučer u Kninu.Regoč wrote:Išo čedo u dućan... Nikad nema da je išao u operu ili na balet, čak ni u kino. Što vi toliko radite u tim dućanima?crvenkasti wrote:Ja sam čedo, zovu me medo... ma daj, jebote, to je kompozicija, alegorija
sramota
Reci ti njemu. Nek se drži Srbije jer za drugo ni nije.Ships&Chips wrote:Nemoj tako.crvenkasti wrote:I još smatra da je time branila hrvatstvo.
A Regoč ju podržava.
Oni crnokošuljaši bolni su oku, uhu i mozgu.Regoč wrote:Predivan presjek i prikaz hrvatskoga domoljublja. Neka pati koga smeta, opet smo na vrhu svieta!Ships&Chips wrote:E, nadaleko i široko poznata hrvatska kultura. Kao što smo vidjeli i čuli jučer u Kninu.Regoč wrote:Išo čedo u dućan... Nikad nema da je išao u operu ili na balet, čak ni u kino. Što vi toliko radite u tim dućanima?crvenkasti wrote:Ja sam čedo, zovu me medo... ma daj, jebote, to je kompozicija, alegorija
sramota
Guest- Guest
kaja_333 wrote:Ja sam mali čedocrvenkasti wrote:Sad me sramota kako mi je pjesmica glupa...
Zovu me medo
Tužan sam i jadan
U Srbiji sam gladan
Krajine nemam vise
Lose mi se pise
Zato stalno serem
I po ustašama perem
Hoću da me čuju
Hoću da me vide
2014-04-18
Najgluplju pjesnu na forumima napisala je Meritaž.Regoč wrote:Htio bi te nadmašiti stilom,kaja_333 wrote:Ljubomoran jeRegoč wrote:Kaja te je nadmašila stilom, kompozicijom i alegorijama. Skrij se u Srbiju, no kreće EUN pa ti vidi kamo ćeš.crvenkasti wrote:kaja_333 wrote:
Ja sam mali čedo
Zovu me medo
Tužan sam i jadan
U Srbiji sam gladan
Krajine nemam vise
Lose mi se pise
Zato stalno serem
I po ustašama perem
Hoću da me čuju
Hoću da me vide
Moja je glupa, ali jebote, i moja kćerkica od 7 godna piše bolje pjesmice od tebe...
Popij kavu, razmrdaj se malo.
a rimuje kao motornom pilom.
A jedan stih iz te pjesne postao je klasik.
"Sjetim se često i Žumberka
Tog dragocjenog našeg primjerka"
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Regoč wrote:Pričinja ti se. Nije.crvenkasti wrote:Ja sam se iz petnih žila potrudio da napišem najidiotskiju pjesmicu koju mogu.
Ona rima "gladan - jadan" te je oborlia stilom?
Jebote idiot tko ti je bio profesor iz hrvatskog.
Jesi li čitao kad Tina Ujevića, Matoša, A.B. Šimića?
crvenkasti-
2014-04-17
Hrvatska poezija.lobo1 wrote:kaja_333 wrote:Ja sam mali čedocrvenkasti wrote:Sad me sramota kako mi je pjesmica glupa...
Zovu me medo
Tužan sam i jadan
U Srbiji sam gladan
Krajine nemam vise
Lose mi se pise
Zato stalno serem
I po ustašama perem
Hoću da me čuju
Hoću da me vide
Guest- Guest
Ne, odrastao sam na Crnjanskom i Alečkovićki.crvenkasti wrote:Regoč wrote:Pričinja ti se. Nije.crvenkasti wrote:Ja sam se iz petnih žila potrudio da napišem najidiotskiju pjesmicu koju mogu.
crvenkasti wrote:Regoč wrote:Pričinja ti se. Nije.crvenkasti wrote:Ja sam se iz petnih žila potrudio da napišem najidiotskiju pjesmicu koju mogu.
Probao sam, ali ništa nisam razumio.
crvenkasti-
2014-04-17
Ne ono tvoje osjećam se glup kao stup ga je oborilo.crvenkasti wrote:Regoč wrote:Pričinja ti se. Nije.crvenkasti wrote:Ja sam se iz petnih žila potrudio da napišem najidiotskiju pjesmicu koju mogu.
Pjesmuljak je u tvom rangu i oslikava te točnije nego kada sam pišeš.
Zato se toliko i kreveljis . A stiže ti jos jedan.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ja sam mala ptica
zovu me Mica.
Ima krila
koja su mi mila.
Volim po nebu letit
da ga jebeš.
zovu me Mica.
Ima krila
koja su mi mila.
Volim po nebu letit
da ga jebeš.
crvenkasti-
2014-04-17
Sine javi , kad bu imala spoznaju da; u Hrvatskoj nikad nije bilo Fažizma ni fašistički pozdrava.Noor wrote:Poštovat cu do smrti da pozdravljaš fasistickim pozdravom, al umri jos danas...jer polako mi ides na K.lobo1 wrote:Gamad , tad Štakori bili u rupama.. jeba im tito mater i onima koji Z.D.S proglasuju ilegalnimRiplex wrote:Kako im nisu smetali pozdravi kad su dečki pišali krv?!?! Majke im se najebem licemjerne
Jebat ga zaboravili posa do kraja napravit.
Čuj sine da umrem i danas , nema frke, (punih 63) važno je bilo dočekat samo krepanje ratnog mega zločinca( tita ) raspad , crkavicu, krepaniju , njegove jugoslavije.
2014-04-18
Srpski haiku .crvenkasti wrote:Ja sam mala ptica
zovu me Mica.
Ima krila
koja su mi mila.
Volim po nebu letit
da ga jebeš.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ajde selo da selimo!
Gdi ćemo ga naseliti?
Međ’ obrve devojačke.
Tu ne može selo biti:
Nema šume, nema vode,
Nema zemlje za oranje!
Ajde selo da selimo!
Gdi ćemo ga naseliti?
Među dojke devojačke.
Tu ne može selo biti:
Nema šume, nema vode,
Nema zemlje za oranje!
Ajde selo da selimo!
Gdi ćemo ga naseliti?
Među noge devojačke.
Ta tu može selo biti:
Ima šume, ima vode,
Ima zemlje za oranje!
Gdi ćemo ga naseliti?
Međ’ obrve devojačke.
Tu ne može selo biti:
Nema šume, nema vode,
Nema zemlje za oranje!
Ajde selo da selimo!
Gdi ćemo ga naseliti?
Među dojke devojačke.
Tu ne može selo biti:
Nema šume, nema vode,
Nema zemlje za oranje!
Ajde selo da selimo!
Gdi ćemo ga naseliti?
Među noge devojačke.
Ta tu može selo biti:
Ima šume, ima vode,
Ima zemlje za oranje!
Guest- Guest
Being in denial and divorced from reality does not help.lobo1 wrote:Sine javi , kad bu imala spoznaju da; u Hrvatskoj nikad nije bilo Fažizma ni fašistički pozdrava.Noor wrote:Poštovat cu do smrti da pozdravljaš fasistickim pozdravom, al umri jos danas...jer polako mi ides na K.lobo1 wrote:Gamad , tad Štakori bili u rupama.. jeba im tito mater i onima koji Z.D.S proglasuju ilegalnimRiplex wrote:Kako im nisu smetali pozdravi kad su dečki pišali krv?!?! Majke im se najebem licemjerne
Jebat ga zaboravili posa do kraja napravit.
Čuj sine da umrem i danas , nema frke, (punih 63) važno je bilo dočekat samo krepanje ratnog mega zločinca( tita ) raspad , crkavicu, krepaniju , njegove jugoslavije.
Guest- Guest
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Policija će kazniti Thompsona zbog klicanja "Za dom spremni!"
» Crnogorska svadba:'Zaratili zbog srpske pjesme,brak trajao tri sata'
» Crnogorska svadba:'Brak trajao tri sata.Obitelji zaratile zbog srpske pjesme.'
» Policija na Bleiburgu uhitila starca s ustaškom kapom
» London, zračna luka - policija uhitila muslimana sa ručnom granatom
» Crnogorska svadba:'Zaratili zbog srpske pjesme,brak trajao tri sata'
» Crnogorska svadba:'Brak trajao tri sata.Obitelji zaratile zbog srpske pjesme.'
» Policija na Bleiburgu uhitila starca s ustaškom kapom
» London, zračna luka - policija uhitila muslimana sa ručnom granatom
Page 6 of 9