Vučić: hrvatima će uvek krst biti zakrivljen i kukast, naš nikad
Page 5 of 8
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Vučić: hrvatima će uvek krst biti zakrivljen i kukast, naš nikad
Ajd nemoj!kaja_333 wrote:Polako, neka malo bude ova.Regoč wrote:Podupirem povratak prošle slike.bogomdani wrote:uhhhh..ovi ti bataćići nisu dobri Kayo...ona slika prije je bila bolja...a najbolje su tvoje original,noge stamene i zenstvene..ova je neuranjena,trenutna na slici..
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Regoč wrote:Nismo ni mi ludi napasti u lošem trenutku. Nismo napali 93., već 95., u času kad su se stvorili uvjeti za brzu, temeljitu i trajnu pobjedu. I opet ćemo!Winter is coming wrote:da,a rusi nisu ludi da nam pomognu,crvenkasti na vrijeme si utekao iz naseg plemena svaka castcrvenkasti wrote:Winter is coming wrote:a mozda i vi napadnete Srbiju uz podrsku natoa,jos veca uzivancija
Zdesna Šiptari i Turci, a slijeva mi. Gotovi ste!
Jooooj!
Čim Rusija propadne, a Arapi, Turci i Šiptari, zagospodare kontinentom, Hrvati napadaju.
crvenkasti-
2014-04-17
Progoniš hrvatske velikane, jel? Dobro, samo daj koju minutu, moram nekog novog trosložnog ubaciti.Starhemberg wrote:Ti brisi Pavelića iz potpisa ili ga ja brisem.
Jesu vas Hrvati uopće ikad napali ? Nisu.crvenkasti wrote:Regoč wrote:Nismo ni mi ludi napasti u lošem trenutku. Nismo napali 93., već 95., u času kad su se stvorili uvjeti za brzu, temeljitu i trajnu pobjedu. I opet ćemo!Winter is coming wrote:da,a rusi nisu ludi da nam pomognu,crvenkasti na vrijeme si utekao iz naseg plemena svaka castcrvenkasti wrote:Winter is coming wrote:a mozda i vi napadnete Srbiju uz podrsku natoa,jos veca uzivancija
Jooooj!
Čim Rusija propadne, a Arapi, Turci i Šiptari, zagospodare kontinentom, Hrvati napadaju.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Metni Luburića, isto paše.
crvenkasti-
2014-04-17
kaja_333 wrote:Jesu vas Hrvati uopće ikad napali ? Nisu.crvenkasti wrote:Regoč wrote:Nismo ni mi ludi napasti u lošem trenutku. Nismo napali 93., već 95., u času kad su se stvorili uvjeti za brzu, temeljitu i trajnu pobjedu. I opet ćemo!Winter is coming wrote:da,a rusi nisu ludi da nam pomognu,crvenkasti na vrijeme si utekao iz naseg plemena svaka castcrvenkasti wrote:
Jooooj!
Pa nećemo ih ni sad napasti sami. Pričekamo da počnu Ameri, Arapi i Šiptari, pa priskočimo.
crvenkasti-
2014-04-17
Znam, ali nije mi drag. Mislim da će za sad biti dobro, uskoro možda ubacim nekog drugog, već imam ideju. Ali, idem kavu i keksiće pa to odgađam.crvenkasti wrote:Metni Luburića, isto paše.
Starha, štima vako?
Metni Antu Kavrana, Ljubu Miloša, Maksa Luburića, o njima pjeva naš Tompson.
Stepinac ih je samo poškropio svetom vodicom, to je bezveze.
Stepinac ih je samo poškropio svetom vodicom, to je bezveze.
crvenkasti-
2014-04-17
Naporan si, niste nam uopće vise važni.crvenkasti wrote:kaja_333 wrote:Jesu vas Hrvati uopće ikad napali ? Nisu.crvenkasti wrote:Regoč wrote:Nismo ni mi ludi napasti u lošem trenutku. Nismo napali 93., već 95., u času kad su se stvorili uvjeti za brzu, temeljitu i trajnu pobjedu. I opet ćemo!Winter is coming wrote:
da,a rusi nisu ludi da nam pomognu,crvenkasti na vrijeme si utekao iz naseg plemena svaka cast
Pa nećemo ih ni sad napasti sami. Pričekamo da počnu Ameri, Arapi i Šiptari, pa priskočimo.
2015-08-15
Meni je ovo sasvim ok.Regoč wrote:Znam, ali nije mi drag. Mislim da će za sad biti dobro, uskoro možda ubacim nekog drugog, već imam ideju. Ali, idem kavu i keksiće pa to odgađam.crvenkasti wrote:Metni Luburića, isto paše.
Starha, štima vako?
2015-08-15
Starha, odoh, nadam se da štima jer neko vrieme neću biti u prilici ništa mienjati.
Meni je bilo i ono prije. Ne iz uvjerenja, nego provokacije četnicima radi. Ali, Starha je u pravu, nije primjereno.kaja_333 wrote:Meni je ovo sasvim ok.Regoč wrote:Znam, ali nije mi drag. Mislim da će za sad biti dobro, uskoro možda ubacim nekog drugog, već imam ideju. Ali, idem kavu i keksiće pa to odgađam.crvenkasti wrote:Metni Luburića, isto paše.
Starha, štima vako?
kaja_333 wrote:Naporan si, niste nam uopće vise važni.crvenkasti wrote:kaja_333 wrote:Jesu vas Hrvati uopće ikad napali ? Nisu.crvenkasti wrote:Regoč wrote:
Nismo ni mi ludi napasti u lošem trenutku. Nismo napali 93., već 95., u času kad su se stvorili uvjeti za brzu, temeljitu i trajnu pobjedu. I opet ćemo!
Kako nisu, pa radi koga je tolika proslava u Kninu? Radi koga spomenik Barišiću? Oslobađanje Glavaša?
crvenkasti-
2014-04-17
Regoč wrote:Meni je bilo i ono prije. Ne iz uvjerenja, nego provokacije četnicima radi. Ali, Starha je u pravu, nije primjereno.kaja_333 wrote:Meni je ovo sasvim ok.Regoč wrote:Znam, ali nije mi drag. Mislim da će za sad biti dobro, uskoro možda ubacim nekog drugog, već imam ideju. Ali, idem kavu i keksiće pa to odgađam.crvenkasti wrote:Metni Luburića, isto paše.
Starha, štima vako?
Ja živim radi njih. Nek se grizu!
crvenkasti-
2014-04-17
A ti mislis da mi to radi vas? Hahaha. Ajme ovi ljudi su zbilja bolesni.crvenkasti wrote:kaja_333 wrote:Naporan si, niste nam uopće vise važni.crvenkasti wrote:kaja_333 wrote:Jesu vas Hrvati uopće ikad napali ? Nisu.crvenkasti wrote:
Kako nisu, pa radi koga je tolika proslava u Kninu? Radi koga spomenik Barišiću? Oslobađanje Glavaša?
2015-08-15
Nego zašto glumimo da smo ustaše?
crvenkasti-
2014-04-17
Šta znam...Glavaš je svoje odsjedio.crvenkasti wrote:kaja_333 wrote:Naporan si, niste nam uopće vise važni.crvenkasti wrote:kaja_333 wrote:Jesu vas Hrvati uopće ikad napali ? Nisu.crvenkasti wrote:
Barešić ima svih 6 vojnih odlikovanja, možda je zbog toga dobiJo spomenik.
Da je ubijao Hrvate u Srbu, možda bi ga i tamo dobiJo.
Eroo- Posts : 78954
2016-07-22
A mislis da to isto zbog vas? Ja sam zbilja u šoku. Valjda se zato oni i stalno javljaju i komentiraju naše dnevne događaje.crvenkasti wrote:Nego zašto glumimo da smo ustaše?
Alo bolesnik, ništa mi s vama nemamo niti nas zanimate. Gledajte svoja posla. Sto radimo radimo zbog bas samih.
2015-08-15
to je neka egomanija i paranoja izgleda , misle da zbog njih dižemo spomenike, slavimo oluju i dišemo valjda. Boze pomozi
2015-08-15
Nu ovog SERBO= cigana,Cigo jeba te Puniša Račić, jeba te A. Krađorđević ,đubre četničko .Zec kraiški,"Serbociganski teror ,i diktatura je proizvod Hrvatskog Ustaštva.(od 1918-1941 kao i 1990 )dzango wrote:Snimljeni su kamerom njih dvadesetak a pevalo je ko zna koliko. Isti koji slave Oluju, slavei NDH i podižu spomenike ustaškim teroristima.Eroo wrote:Jučer je u Kninu bilo 100.-injak tisuća ljudi, a o poglavniku je pjevalo njih 20.-ak, ako sam dobro upratio.dzango wrote:Juče u Kninu. Nisu pevali Tuđmanu i Gotovini već Poglavniku. Doduše, tu i nema neke razlike ali opet.kaja_333 wrote:Pa reci gdje se slavi , nemam sto guglati , ti si ustvrdio da se slavi.Ships&Chips wrote:
Izgooglaj.
Znanost kaže da bih takvih moglo biti do 5% (po Gaussu). Znači usitno.
Ono "Za dom spremni" ...hja, bit će toga i dalje po stadionima. Folklora, perfomans ili šta već.
Naviknite se već jednom na to, jbate. Otrgnite se od proklete Juge već jednom.
U Jugi su Hrvate zatvarali zbog pjevanja "Vile Velebita"...mjesec-dva zatvora, a ako je sudac bio slabe volje
moglo je i 6 mjseci. Radilo se o običnoj i nježnom domoljubnom pjesmuljku, ali je za Partiju bila ustaška.
Robijali su Srbi još više zbog Marša na Drinu i Tamo daleko dok je Dadp Topić pevao Makedoniju.
Rođen sam1953, ali za veliko-Srbsku diktaturu (čitaj jugoslawiju)sam Ustaša već od 1968.
2014-04-18
Za većinu forumaša negdje od 2007/08.lobo1 wrote:
Rođen sam1953, ali za veliko-Srbsku diktaturu (čitaj jugoslawiju)sam Ustaša već od 1968.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Vucić premijeru RS-a: Srbija će uvek biti oslonac Republici Srpskoj
» Vučić: Hrvatima sve najbolje,
» "Srbi su rekli - nikad više sa Hrvatima. I ja se slažem"
» Cao iz 'srpskog sveta'!Fruskogorski paroh:'Srpske zemlje su srpske i uvek ce biti'
» General NATO-a:Srbija nešto agresivno muti na Balkanu!Vučić:'Ko mi bre?Ajde čoveće pa Srbija je mirotvorna uvek bila,tužit ću te šefu'!
» Vučić: Hrvatima sve najbolje,
» "Srbi su rekli - nikad više sa Hrvatima. I ja se slažem"
» Cao iz 'srpskog sveta'!Fruskogorski paroh:'Srpske zemlje su srpske i uvek ce biti'
» General NATO-a:Srbija nešto agresivno muti na Balkanu!Vučić:'Ko mi bre?Ajde čoveće pa Srbija je mirotvorna uvek bila,tužit ću te šefu'!
Page 5 of 8