Vučić: hrvatima će uvek krst biti zakrivljen i kukast, naš nikad
Page 6 of 8
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Vučić: hrvatima će uvek krst biti zakrivljen i kukast, naš nikad
Za većinu forumaša negdje od 2007/08.lobo1 wrote:
Rođen sam1953, ali za veliko-Srbsku diktaturu (čitaj jugoslawiju)sam Ustaša već od 1968.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Sjebali zamisao Veliko, Četničke = Ciganske Srbadije!crvenkasti wrote:kaja_333 wrote:Naporan si, niste nam uopće vise važni.crvenkasti wrote:kaja_333 wrote:Jesu vas Hrvati uopće ikad napali ? Nisu.crvenkasti wrote:
Čim Rusija propadne, a Arapi, Turci i Šiptari, zagospodare kontinentom, Hrvati napadaju.
Pa nećemo ih ni sad napasti sami. Pričekamo da počnu Ameri, Arapi i Šiptari, pa priskočimo.
Kako nisu, pa radi koga je tolika proslava u Kninu? Radi koga spomenik Barišiću? Oslobađanje Glavaša?
Pati Čedo!
2014-04-18
covek mora prvo da bude kreten,
da bi postao ustasa.
takva je procedura.
da bi postao ustasa.
takva je procedura.
Guest- Guest
kaja_333 wrote:A mislis da to isto zbog vas? Ja sam zbilja u šoku. Valjda se zato oni i stalno javljaju i komentiraju naše dnevne događaje.crvenkasti wrote:Nego zašto glumimo da smo ustaše?
Alo bolesnik, ništa mi s vama nemamo niti nas zanimate. Gledajte svoja posla. Sto radimo radimo zbog bas samih.
Znači, ne pretvaramo se da smo ustaše, nego smo to stvarno, onako, iz duše?
crvenkasti-
2014-04-17
Krajiški Srbi šetnjom podsetili na žrtve akcije Oluja (FOTO)
Oni su nosili transparente na kojima je pisalo "I Srbi su žrtve" kao i "Zločin bez kazne - Olujom do NDH".
Šetnja je počela ispred Crkve Svetog Marka, nakon parastosa i polaganja venaca na spomenik poginulim u ratovima 90-ih, a završila se kod Centra "Sava" na Novom Beogradu.
Na skupu, koji je obezbedjivala policija, nije bilo incidenata a saobraćaj je privremeno obustavljan u smeru kretanja povorke.
mirno, bez paljenja hrvatskih zastava i sl.
kad su dosli, bili su isto onako divlji, ko hrvati.
sad su vec prihvatili sredinu gde zive.
videli smo juce snimke iz hrvatske, ko indijanci,
divlje pleme.
jedno zavijanje i arlaukanje, ko medvedi.
kolinda sva srecna i vesela.
Šetnja je počela ispred Crkve Svetog Marka, nakon parastosa i polaganja venaca na spomenik poginulim u ratovima 90-ih
Nekoliko stotina gradjana učestvovalo je danas u šetnji centrom Beograda u znak sećanja na stradanja Srba tokom hrvatske vojno-policijske akcije "Oluja" 1995. godine.Oni su nosili transparente na kojima je pisalo "I Srbi su žrtve" kao i "Zločin bez kazne - Olujom do NDH".
Šetnja je počela ispred Crkve Svetog Marka, nakon parastosa i polaganja venaca na spomenik poginulim u ratovima 90-ih, a završila se kod Centra "Sava" na Novom Beogradu.
Na skupu, koji je obezbedjivala policija, nije bilo incidenata a saobraćaj je privremeno obustavljan u smeru kretanja povorke.
mirno, bez paljenja hrvatskih zastava i sl.
kad su dosli, bili su isto onako divlji, ko hrvati.
sad su vec prihvatili sredinu gde zive.
videli smo juce snimke iz hrvatske, ko indijanci,
divlje pleme.
jedno zavijanje i arlaukanje, ko medvedi.
kolinda sva srecna i vesela.
Last edited by pizzon on Sat 6 Aug - 15:42; edited 3 times in total
Guest- Guest
lobo1 wrote: Rođen sam1953, ali za veliko-Srbsku diktaturu (čitaj jugoslawiju)sam Ustaša već od 1968.
Tebe već dere alzheimer. Za godinu-dvije će ti sve biti svejedno.
crvenkasti-
2014-04-17
Pižone, i nagodinu ćemo. A vi vješajte Vučića, Slobo vam je izbjegao kaznu za uništenje hrvatskih Srbah.
Misliš za većinu "jugočetnika " via tu? gdje ono nađe sokola ; čuvajte mi jugoslaviju ka zenicu svoga oka. " maniak" jeba te tito u tvoje smrdljivi "jugoMaul "jastreb wrote:Za većinu forumaša negdje od 2007/08.lobo1 wrote:
Rođen sam1953, ali za veliko-Srbsku diktaturu (čitaj jugoslawiju)sam Ustaša već od 1968.
2014-04-18
Tito je za vas Derivate bio nedostižni ideal.lobo1 wrote:Misliš za većinu "jugočetnika " via tu? gdje ono nađe sokola ; čuvajte mi jugoslaviju ka zenicu svoga oka. " maniak" jeba te tito u tvoje smrdljivi "jugoMaul "jastreb wrote:Za većinu forumaša negdje od 2007/08.lobo1 wrote:
A ta vaša preopterećenost sa Srbima je u tome što im se potajno divite i želite biti kao oni.
2014-04-22
Zapravo smo Srbi, samo to ne priznajemo.
Pa jedan dio Derivata je van svake sumnje srpskog porijekla.Regoč wrote:Zapravo smo Srbi, samo to ne priznajemo.
Recimo Luburić.
2014-04-22
Dielimo zajedničko podrietlo, Slaveni smo, normalno da imamo poveznice. Dielimo donekle etničko podrietlo, što se očituje u jeziku. No, zaključivati iz toga da smo djelomično Srbi je neznanstveno, kao i tvrditi da su Srbi podrietlom Hrvati.
Pa za Luburićeve pretke se zna,kada su,odakle i gdje doselili u Hercegovinu. Iz kojeg crnogorskog plemena,i kad su se pokatoličili.Regoč wrote:Dielimo zajedničko podrietlo, Slaveni smo, normalno da imamo poveznice. Dielimo donekle etničko podrietlo, što se očituje u jeziku. No, zaključivati iz toga da smo djelomično Srbi je neznanstveno, kao i tvrditi da su Srbi podrietlom Hrvati.
2014-04-22
Budući da su Crnogorci podrietlom rimokatolički Crveni Hrvati, čovjek se samo vratio kamo pripada.
Crnogorci su prvobitno bili katolici pa su se popravoslavili. Ne obrnuto.jastreb wrote:Pa za Luburićeve pretke se zna,kada su,odakle i gdje doselili u Hercegovinu. Iz kojeg crnogorskog plemena,i kad su se pokatoličili.Regoč wrote:Dielimo zajedničko podrietlo, Slaveni smo, normalno da imamo poveznice. Dielimo donekle etničko podrietlo, što se očituje u jeziku. No, zaključivati iz toga da smo djelomično Srbi je neznanstveno, kao i tvrditi da su Srbi podrietlom Hrvati.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Eh, bas to mu napisah.Regoč wrote:Budući da su Crnogorci podrietlom rimokatolički Crveni Hrvati, čovjek se samo vratio kamo pripada.
2015-08-15
Da bili su katolici,ali ne i Hvati. Tosu Dukljani i Zećani.kaja_333 wrote:Crnogorci su prvobitno bili katolici pa su se popravoslavili. Ne obrnuto.jastreb wrote:Pa za Luburićeve pretke se zna,kada su,odakle i gdje doselili u Hercegovinu. Iz kojeg crnogorskog plemena,i kad su se pokatoličili.Regoč wrote:Dielimo zajedničko podrietlo, Slaveni smo, normalno da imamo poveznice. Dielimo donekle etničko podrietlo, što se očituje u jeziku. No, zaključivati iz toga da smo djelomično Srbi je neznanstveno, kao i tvrditi da su Srbi podrietlom Hrvati.
Dakle,Luburić je po prvim precima Srbin,a po starijima nekakav Dukljanin.
No,hoću reći da su takvi kao Luburić bili najžešći srbomrsci.
Da ne govorimo o ustašama muslimanima,od kojih je 90% bilo etničkih Srba.
2014-04-22
Kad smo kod Crnogoraca,kako to da niti jedan Crnogorac nema hrvatsku nacionalnu svijest?
Ili ima crnogorsku,ili srpsku,ili ako je musliman bošnjačku. Hrvatske nema.
Čak i najžešći srbomrsci među Crnogorcima nikada ne ističu nikakvo hrvatsko porijeklo?
Jovo Kapičić piše i govori o Crnoj Gori,kao o nekada čisto katoličkoj državi koju je posrbila dinastija Nemanjića,ali hrvatske komponente nema.
Ne postoji.
Ili ima crnogorsku,ili srpsku,ili ako je musliman bošnjačku. Hrvatske nema.
Čak i najžešći srbomrsci među Crnogorcima nikada ne ističu nikakvo hrvatsko porijeklo?
Jovo Kapičić piše i govori o Crnoj Gori,kao o nekada čisto katoličkoj državi koju je posrbila dinastija Nemanjića,ali hrvatske komponente nema.
Ne postoji.
2014-04-22
Pa kažem da su bili katolici, nisam rekla Hrvati.
2015-08-15
Srpstvo je u C.Goru donio Njegoš. No ne zlonamjerno. On je smatrao Srbima ne samo jugoslavenske,već i sve slavenske narode. Ali valja reći i to da ga je na to srpstvo (kojeg među Crnogorcima do tada nije bilo) natentao učitelj Sima Milutinović-Sarajlija.kaja_333 wrote:Pa kažem da su bili katolici, nisam rekla Hrvati.
Kasnije su to zloupotrijebili,pa Njegoša uvrštavaju među neke velike Srbe.
2014-04-22
Hallo Tovare, ko to želi biti Cigan, ko želi biti uboica , ko želi biti smeće čovječanstva . ko to želi biti imperijalista, fašista , via serbo-cigeuner SIPPE.jastreb wrote:Tito je za vas Derivate bio nedostižni ideal.lobo1 wrote:Misliš za većinu "jugočetnika " via tu? gdje ono nađe sokola ; čuvajte mi jugoslaviju ka zenicu svoga oka. " maniak" jeba te tito u tvoje smrdljivi "jugoMaul "jastreb wrote:Za većinu forumaša negdje od 2007/08.lobo1 wrote:
A ta vaša preopterećenost sa Srbima je u tome što im se potajno divite i želite biti kao oni.
Jebi tvog nedostignuta idola, krepanu mrcinu (tita)
2014-04-18
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Vucić premijeru RS-a: Srbija će uvek biti oslonac Republici Srpskoj
» Vučić: Hrvatima sve najbolje,
» "Srbi su rekli - nikad više sa Hrvatima. I ja se slažem"
» Cao iz 'srpskog sveta'!Fruskogorski paroh:'Srpske zemlje su srpske i uvek ce biti'
» General NATO-a:Srbija nešto agresivno muti na Balkanu!Vučić:'Ko mi bre?Ajde čoveće pa Srbija je mirotvorna uvek bila,tužit ću te šefu'!
» Vučić: Hrvatima sve najbolje,
» "Srbi su rekli - nikad više sa Hrvatima. I ja se slažem"
» Cao iz 'srpskog sveta'!Fruskogorski paroh:'Srpske zemlje su srpske i uvek ce biti'
» General NATO-a:Srbija nešto agresivno muti na Balkanu!Vučić:'Ko mi bre?Ajde čoveće pa Srbija je mirotvorna uvek bila,tužit ću te šefu'!
Page 6 of 8