Vučić: hrvatima će uvek krst biti zakrivljen i kukast, naš nikad
Page 2 of 8
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Vučić: hrvatima će uvek krst biti zakrivljen i kukast, naš nikad
udba wrote:
Nikada više nikakvu Oluju dozvoliti nećemo, nikada je neće biti protiv srpskog roda, rekao je u Busijama na skupu Krajišnika povodom 21 godine od akcije "Oluja" mandatar za sastav nove Vlade Aleksandar Vučić.
uspiju li se srbi dovoljno kontrolirati i ne krenu ponovno na hrvatsku sami će sebe spasiti od nove oluje.
krenu li na hrvatsku nitko ih neće pitati za dozvolu glede nove oluje. dobiti će opet po pički kako bi utvrdili znanje...
sitting_bull- Posts : 11159
2015-09-28
:Dprckov wrote:ova tema vec ima
pod kme
2014-04-12
Ustala je Bepa Joseph:udba wrote:ma nemoj, a kad u Republici Srpskoj mlade i lijepe djevojke izvode hakeraj i potkradaju sopstveni narod koji muku muči u toj Bosni, to ne zaslužuje ni reč osude? To neće da budu nečije majke i svastike?
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t10934-opasne-hakerice-pripadnice-ljepseg-spola-iz-rep-srpske-operiraju-po-bih
Istini za volju, opelješile su ustaše iz Hercegovine.
Bolje Miloševiću nego Tuđmanu. Milošević je više zaslužan za sadašnju NDH od krivoustog.Eroo wrote:Da vas nema, trebalo bi vas izmislit...Serbinho-3 wrote:Nasi trebaju batinase incognito da ubace kao 90-ih medju rulje na protestima i da naprave haos.
Gomila takvih na vise lokacija, napravi takvu pometnju da niko ne kapira sta se desava, osim da beze, stampedo.
Bilo je svojevremeno razmišljanja da bi u HR trebalo postavit spomenik Slobi..Ne lažem.
Je, u pravu si, firma iz Livna je bila meta njihovog napada i upada u sustav.dzango wrote:
Opet, ne mijenja na stvari jer to će da budu nečije majke, barem ova desna, tako mlada i.....mlada.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
jebiga vi nikada zadovoljni sa svojom vrhuškom... te vam ne valja slobo, te vam nije valjo đinđić, te picousti... valjda što je pička koja se boji reć da je bio borac za veliku srbiju makar , te vam ne valja ni onaj što je babe ubijao po slavoniji, ni šešelja nešto ne fermate... cccc
2015-08-08
Da bi bila majka, mora neko da je opali. A teško da će to da se dogodi.udba wrote:Je, u pravu si, firma iz Livna je bila meta njihovog napada i upada u sustav.dzango wrote:
Opet, ne mijenja na stvari jer to će da budu nečije majke, barem ova desna, tako mlada i.....mlada.
Valja Voja Koštunica. Koji je vama valjao? Mesić? Josipović? Onaj što su ga uhapsili, ne mogu da se stim kako se zove.michaellcmacha wrote:jebiga vi nikada zadovoljni sa svojom vrhuškom... te vam ne valja slobo, te vam nije valjo đinđić, te picousti... valjda što je pička koja se boji reć da je bio borac za veliku srbiju makar , te vam ne valja ni onaj što je babe ubijao po slavoniji, ni šešelja nešto ne fermate... cccc
dzango wrote:Bolje Miloševiću nego Tuđmanu. Milošević je više zaslužan za sadašnju NDH od krivoustog.Eroo wrote:Da vas nema, trebalo bi vas izmislit...Serbinho-3 wrote:Nasi trebaju batinase incognito da ubace kao 90-ih medju rulje na protestima i da naprave haos.
Gomila takvih na vise lokacija, napravi takvu pometnju da niko ne kapira sta se desava, osim da beze, stampedo.
Bilo je svojevremeno razmišljanja da bi u HR trebalo postavit spomenik Slobi..Ne lažem.
Bez pretjerivanja, dr Tuđman je za vaše političare i generale, bio stvarno profesor.
I kao političar i kao vojskovođa. Od početnih nula oružja i bez međunarodne podrške
uspio je u hodu steći sve: vojsku, oružje i saveznike. Na kraju je iz svega izašao kao
pobjednik ito nad onda trećom vojnom silom u Europi. Tako kažu znalci, ja samo prenosim.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Eroo wrote:dzango wrote:Bolje Miloševiću nego Tuđmanu. Milošević je više zaslužan za sadašnju NDH od krivoustog.Eroo wrote:Da vas nema, trebalo bi vas izmislit...Serbinho-3 wrote:Nasi trebaju batinase incognito da ubace kao 90-ih medju rulje na protestima i da naprave haos.
Bez pretjerivanja, dr Tuđman je za vaše političare i generale, bio stvarno profesor.
I kao političar i kao vojskovođa. Od početnih nula oružja i bez međunarodne podrške
uspio je u hodu steći sve: vojsku, oružje i saveznike. Na kraju je iz svega izašao kao
pobjednik ito nad onda trećom vojnom silom u Europi. Tako kažu znalci, ja samo prenosim.
Mit o trećoj armiji u Evropi je glupost i propaganda Brozove mašinerije, koju su njegovi verni pioniri prihvatili. Tuđman je takođe Brozov general i komunac koji je patio da bude kalif umesto kalifa, to jest maršal umesto maršala. Nije taćno da nije imao podršku a jeste da je Milošević kriv za današnju NDH i da ju je on osnovao svojom izdajom RSK.
Slave sve drzave završetak 2. Svjetskog. Tako sukladno tome i mi slavimo završetak i pobjedu domovinskog rata. Sto su agresori pobjegli njihov problem , na to se ne treba obazirati.
To je fakt a sve ostalo srpski mitovi i koliko god kmečali to se promjeniti ne moze.
To je fakt a sve ostalo srpski mitovi i koliko god kmečali to se promjeniti ne moze.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Točno, ali Srbi su jedini narod koji slavi i svoje poraze.kaja_333 wrote:Slave sve drzave završetak 2. Svjetskog. Tako sukladno tome i mi slavimo završetak i pobjedu domovinskog rata. Sto su agresori pobjegli njihov problem , na to se ne treba obazirati.
Piglet- Posts : 1500
2016-02-24
Netočno. Ustašija slavi poraz u WW2.Piglet wrote:Točno, ali Srbi su jedini narod koji slavi i svoje poraze.kaja_333 wrote:Slave sve drzave završetak 2. Svjetskog. Tako sukladno tome i mi slavimo završetak i pobjedu domovinskog rata. Sto su agresori pobjegli njihov problem , na to se ne treba obazirati.
Guest- Guest
A gdje to slavi?Ships&Chips wrote:Netočno. Ustašija slavi poraz u WW2.Piglet wrote:Točno, ali Srbi su jedini narod koji slavi i svoje poraze.kaja_333 wrote:Slave sve drzave završetak 2. Svjetskog. Tako sukladno tome i mi slavimo završetak i pobjedu domovinskog rata. Sto su agresori pobjegli njihov problem , na to se ne treba obazirati.
2015-08-15
Boldirano ti neću komentirati, jer bi predaleko otišli.dzango wrote:Eroo wrote:dzango wrote:Bolje Miloševiću nego Tuđmanu. Milošević je više zaslužan za sadašnju NDH od krivoustog.Eroo wrote:Da vas nema, trebalo bi vas izmislit...Serbinho-3 wrote:Nasi trebaju batinase incognito da ubace kao 90-ih medju rulje na protestima i da naprave haos.
Mit o trećoj armiji u Evropi je glupost i propaganda Brozove mašinerije, koju su njegovi verni pioniri prihvatili. Tuđman je takođe Brozov general i komunac koji je patio da bude kalif umesto kalifa, to jest maršal umesto maršala. Nije taćno da nije imao podršku a jeste da je Milošević kriv za današnju NDH i da ju je on osnovao svojom izdajom RSK.
RSK je bio monstrum. To što su oni radili u područjima koje su okupirali toga bi se vi Srbi trebali sramiti.
Slično je i sa RS...Imam toliko godina i znam što se sve dešavalo.
Prije Oluje je iz područja tkzv. RSK bilo što protjerano, što pobijeno, svo ne-srpsko stanovništvo (cca 120.000 ),
imovina opljačkana, kuće i crkve devastirane i spaljene...Imalo se oružja i podršku JNA pa se moglo.
Kod vas se ne priča o 1990.-do Oluje, već samo o posljedicama Oluje.
Za posledice Oluje su krivci u Beogradu i ne u Zagrebu.
Dalje, nikad se u BG ne spominje 220,000 protjeranih Hrvata iz Rep. srpske, koji se ni dandanas nisu vratili na svoje domove.
Šta ćemo s tim? Zaboraviti, ili što? Moji u BiH znaju da se radilo o "humanoj" razmjeni stanovništva između BG i ZG, ne znam
kako se o tome kod vas ništa ne priča? Nikolić, Vučić i Dačić se prave grbavi, kao da i sami nisu u tome sudjelovali...
Vučićeva galama o "ustaškoj HR i najvećem etničkom čišćenju po ww2" može samo kod vas upaliti i nigdje više.
To su gole činjenice.
2016-07-22
Izgooglaj.kaja_333 wrote:A gdje to slavi?Ships&Chips wrote:Netočno. Ustašija slavi poraz u WW2.Piglet wrote:Točno, ali Srbi su jedini narod koji slavi i svoje poraze.kaja_333 wrote:Slave sve drzave završetak 2. Svjetskog. Tako sukladno tome i mi slavimo završetak i pobjedu domovinskog rata. Sto su agresori pobjegli njihov problem , na to se ne treba obazirati.
Guest- Guest
Pa reci gdje se slavi , nemam sto guglati , ti si ustvrdio da se slavi.Ships&Chips wrote:Izgooglaj.kaja_333 wrote:A gdje to slavi?Ships&Chips wrote:Netočno. Ustašija slavi poraz u WW2.Piglet wrote:Točno, ali Srbi su jedini narod koji slavi i svoje poraze.kaja_333 wrote:Slave sve drzave završetak 2. Svjetskog. Tako sukladno tome i mi slavimo završetak i pobjedu domovinskog rata. Sto su agresori pobjegli njihov problem , na to se ne treba obazirati.
2015-08-15
Šta je sa Srbima van teritorije RSK? Kako su oni otpuštani, maltretirani i ubijani? RS? Šta je sa Srbima vna RS? Kako su nestajali u Sarajevu, Tuzli, Mostaru? No da ne širimi temu.Eroo wrote:Boldirano ti neću komentirati, jer bi predaleko otišli.dzango wrote:Eroo wrote:dzango wrote:Bolje Miloševiću nego Tuđmanu. Milošević je više zaslužan za sadašnju NDH od krivoustog.Eroo wrote:
Da vas nema, trebalo bi vas izmislit...
RSK je bio monstrum. To što su oni radili u područjima koje su okupirali toga bi se vi Srbi trebali sramiti.
Slično je i sa RS...Imam toliko godina i znam što se sve dešavalo.
Prije Oluje je iz područja tkzv. RSK bilo što protjerano, što pobijeno svo ne-srpsko stanovništvo (cca 120.000 ),
imovina opljačkana, kuće i crkve devastirane i spaljene...Imalo se oružja i podršku JNA pa se moglo.
Kod vas se ne priča o 199=.-do Oluje, već samo o posljedicama Oluje.
Za posledice Oluje su krivci u Beogradu i ne u Zagrebu.
Dalje, nikad se u BG ne spominje 220,000 protjeranih Hrvata iz Rep. srpske, koji se ni dandanas nisu vratili na svoje domove.
Šta ćemo s tim? Zaboraviti, ili što? Moji u BiH znaju da se radilo o "humanoj" razmjeni stanovništva između BG i ZG, ne znam
kako se o tome kod vas ništa ne priča? Nikolić, Vučić i Dačić se prave grbavi, kao da i sami nisu u tome sudjelovali...
Vučićeva galama o "ustaškoj HR i najvećem etničkom čišćenju po ww2" može samo kod vas upaliti i nigdje više.
Ako je reč o razmeni stanovništva, o kakvoj vi pšobedi pričate? Onda je to definitivno etničko čišćenje izdanog naroda uz ubistva i pljačke koje su došle kao šlag na tortu.
Nemate ni jedan događaj u istoriji koji bi slavili umesto "humane razmene stanovništva". Tužno i zlokobno. Ne po Srbe već po vas same.
Juče u Kninu. Nisu pevali Tuđmanu i Gotovini već Poglavniku. Doduše, tu i nema neke razlike ali opet.kaja_333 wrote:Pa reci gdje se slavi , nemam sto guglati , ti si ustvrdio da se slavi.Ships&Chips wrote:Izgooglaj.kaja_333 wrote:A gdje to slavi?Ships&Chips wrote:Netočno. Ustašija slavi poraz u WW2.Piglet wrote:
Točno, ali Srbi su jedini narod koji slavi i svoje poraze.
" Ustašija" 5.8. slavi pobjedu u zadnjem ratu (oslobađanje okupiranog teritorija).Ships&Chips wrote:Netočno. Ustašija slavi poraz u WW2.Piglet wrote:Točno, ali Srbi su jedini narod koji slavi i svoje poraze.kaja_333 wrote:Slave sve drzave završetak 2. Svjetskog. Tako sukladno tome i mi slavimo završetak i pobjedu domovinskog rata. Sto su agresori pobjegli njihov problem , na to se ne treba obazirati.
Ne da se kraće napisat, niti uljepšat, pa da bi pasalo i vašem uvcu.
2016-07-22
Ok, znaci lažeš jer nemaš odgovor. Idemo dalje onda.
2015-08-15
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Vucić premijeru RS-a: Srbija će uvek biti oslonac Republici Srpskoj
» Vučić: Hrvatima sve najbolje,
» "Srbi su rekli - nikad više sa Hrvatima. I ja se slažem"
» Cao iz 'srpskog sveta'!Fruskogorski paroh:'Srpske zemlje su srpske i uvek ce biti'
» General NATO-a:Srbija nešto agresivno muti na Balkanu!Vučić:'Ko mi bre?Ajde čoveće pa Srbija je mirotvorna uvek bila,tužit ću te šefu'!
» Vučić: Hrvatima sve najbolje,
» "Srbi su rekli - nikad više sa Hrvatima. I ja se slažem"
» Cao iz 'srpskog sveta'!Fruskogorski paroh:'Srpske zemlje su srpske i uvek ce biti'
» General NATO-a:Srbija nešto agresivno muti na Balkanu!Vučić:'Ko mi bre?Ajde čoveće pa Srbija je mirotvorna uvek bila,tužit ću te šefu'!
Page 2 of 8