Kme...
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Kme...
Danas je slabije, danas je obljetnica izgona iz Tokija, sutra iz Milvokija
Brain32- Posts : 1394
2014-04-15
"Ako ustaše napadnu krajinu...od Knina do Bruklina, pa od Gline do Indokine sve će da gori kao strnjika"
Guest- Guest
Linearna progresija svake godine, barem 10% više kmečanja konstantnokic wrote:mene je malo i iznenadila kolicina kmecanja ove godine, kao da je narasla..
Guest- Guest
Špricanje si zaboravilaNeve wrote:pa super.. tema za cendranje, zanovijetanje, kmečanje i aparate uvijek je dobro došla na svakom forumujasambrend wrote:Može i slobodnim stilom... čisto da se malo kanalizira kuknjava... očigledno dan za neke...
to je nešto kao virtualna knjiga žalbe, baš si se dobro sjetio
Guest- Guest
Ne mogu nam ništa, mi smo u NATO paktu, mogu samo kmečati,
crvenkasti-
2014-04-17
E bravo, na dobroj si temi.crvenkasti wrote:Ne mogu nam ništa, mi smo u NATO paktu, mogu samo kmečati,
Ostani tu
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Da, divno je, možemo srati koliko hoćemo, a oni samo kmečati.
crvenkasti-
2014-04-17
Već se nametnuo.bogomdani wrote:tree..regoč ti snubi i nametje ce Noorki...
Prevari se suljagina fata, prevari se žalosna joj majka, uđe fata u magazu sama za njom mujo...frakcija wrote:a kad san bila dite na repertoaru su obavezno bile po 3 pisme od svake republike..emina, jovano jovanke, daj da pijam..moj očka ima konjčka dva, beži jankec, ivanu klakaru, lepe ti je zagorje zelene, ne klepeći nanulama, zelene oči, sijala mare murtelu, zagrebačke uske staze, ...
Guest- Guest
Ako imaš pesu nama mu pelene kupiNeve wrote:da bar je.. ali nijeudba wrote:"zagrebačke uske staze" ne postoje jer je Bandić prokopao tu uličicu na četiri trake u jednom smjeru.
nego je samo nacrtao bijele crte, zapiknuo automat i masno naplaćuje parkiranje
Guest- Guest
Ja i noor smo ko nokat i meso a ovo u vezi kolega regoča je čista insinuacijabogomdani wrote:tree..regoč ti snubi i nametje ce Noorki...
Guest- Guest
Meni je najbolja bila ona Vezak vezla Hrvatica mlada,za njom Mujo zamandali vrata.frakcija wrote:a kad san bila dite na repertoaru su obavezno bile po 3 pisme od svake republike..emina, jovano jovanke, daj da pijam..moj očka ima konjčka dva, beži jankec, ivanu klakaru, lepe ti je zagorje zelene, ne klepeći nanulama, zelene oči, sijala mare murtelu, zagrebačke uske staze, ...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Jutarnja fiskultura jedinice Sao krajina
Da niste zaspamali kompletan forum svojim kmečanjem ne bi ni mi išli trolat ali jebiga znam da ćemo opet mi nekako bit krivi...crvenkasti wrote:Da, divno je, možemo srati koliko hoćemo, a oni samo kmečati.
Brain32-
2014-04-15
Jel gotovo kmecanje, vrijeme je za vracanje u normalu i 50% manje kmecanja
dijagram-
2015-08-09
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Page 5 of 5