Kme...
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Kme...
Ovo nije tema o meni, o meni postoje knjige i članci, većinom sastavljeni od mene samoga, već o ozbiljnim problemima nas antifašista i ostalih na ovaj svečan dan za Hrvate i Hrvatice...osim sparine u zraku i cijene pive u Krajini takođe monogočime možemo biti nezadovljni i red je da na tvojem primjeru slijedimo izbijanje frustracije u barem ovako virtualnom obliku! InshallahSora wrote:Ti si znacin_razbojnik wrote:Sora wrote:n_razbojnik wrote:soro javljaju mi da u Kninu postoji naš punkt, šifra za djabe pivu je Stevo Krajačić 007
ako si blizu navrati
U knin nece posteni hrvat
ni hrvatica .
Dobro da nismo od takvih, mi jugoslaveni smijemo i moramo
A) duhovit b) glup c ) granofonska ploca
D) nista
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-15
cestitke poginulima se vaze duplokic wrote:ja svima čestitam sretan dan pobjede, poginulim vojnicima kao i nevinima pokoj duši..
Ostalo je ok. Simpa .
Kaj s nevnma , ne kuzim, njima pokoj dusi
A drugima kolac ?
Dakle , posto idem na vupi
Idem mirno
Rekoh
I ne porekoh
Istina boli ali i lijeci
Ok?
Idem mirno
Rekoh
I ne porekoh
Istina boli ali i lijeci
Ok?
n_razbojnik-
2014-04-15
n_razbojnik wrote:Ovo nije tema o meni, o meni postoje knjige i članci, većinom sastavljeni od mene samoga, već o ozbiljnim problemima nas antifašista i ostalih na ovaj svečan dan za Hrvate i Hrvatice...osim sparine u zraku i cijene pive u Krajini takođe monogočime možemo biti nezadovljni i red je da na tvojem primjeru slijedimo izbijanje frustracije u barem ovako virtualnom obliku! InshallahSora wrote:Ti si znacin_razbojnik wrote:Sora wrote:n_razbojnik wrote:soro javljaju mi da u Kninu postoji naš punkt, šifra za djabe pivu je Stevo Krajačić 007
ako si blizu navrati
U knin nece posteni hrvat
ni hrvatica .
Dobro da nismo od takvih, mi jugoslaveni smijemo i moramo
A) duhovit b) glup c ) granofonska ploca
D) nista
Sto si ti rekao vazno i da je dostojno mog odgovora?
Nis
Ova jadna i patetična kuknjava u Srbiji je bijedna, degutantna i odvratna.
Trebalo bi im malo više dostojanstva u porazu.
Jadovi.
Trebalo bi im malo više dostojanstva u porazu.
Jadovi.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Po zadatku, vec vidjeno.lookatme wrote:uvijek iste osobe kmeče... zanimljivo
omni-
2014-04-12
dobrovoljno po zadatku :)omni wrote:Po zadatku, vec vidjeno.lookatme wrote:uvijek iste osobe kmeče... zanimljivo
lookatme-
2014-04-18
Ti dobrovoljci su posebna prica. Nisu sposobni ni da zarade na svom poremecaju.lookatme wrote:dobrovoljno po zadatku :)omni wrote:Po zadatku, vec vidjeno.lookatme wrote:uvijek iste osobe kmeče... zanimljivo
omni-
2014-04-12
Hvala na temi. Evo, ja bih se malo požalio, nemam kome pa ću vama.
Ovo mi je dosad najtužniji Dan Zahvalnosti. Godina je lijepo počela, vlast je nakon 4 godine Milanovićeve okupacije konačno dobila rodoljubna strana, ali ne da Buzin, ne da pa ne da. Skinulo Karamarka i time je zadnja šansa za kakvu takvu lustraciju bespovratno prošla. Buzin je instalirao Plenkovića koji forsira zapadne, proameričke gay vrijednosti i jasno je ko dan da će SDP doći na vlast, za pet godina imate bankrot i biće jao i pomagaj. Opet stogodišnji Manolić i devedesetgodišnji udbaš Šeks drmaju zemljom.
Dvije svijetle točke su samo u cijeloj priči. Prva je to što je predsjednica malo pogurala turističku sezonu i oborila sve rekorde čak i iz one razvikane i toliko hvaljene Jugoslavijetine, a drugo je to što su Nijemci upržunili Perkovića Marka Thomps... zapravo ne toga, nego onog drugog, udbaškog nalogodavca. I time je priča o lustraciji gotova. Zahvaljujući Nijemcima malo je popravljena natalitetna slika jer je uselilo novih iljadu i po građana koje smo dobili po onoj kvoti tako da će ipak biti nešto radne snage.
Sve u svemu loše, jako loše, SDP vam dolazi na vlast, jedini neovisni igrač Karamarko je skinut.
Dobro još vama i ide, jako dobro.
Ovo mi je dosad najtužniji Dan Zahvalnosti. Godina je lijepo počela, vlast je nakon 4 godine Milanovićeve okupacije konačno dobila rodoljubna strana, ali ne da Buzin, ne da pa ne da. Skinulo Karamarka i time je zadnja šansa za kakvu takvu lustraciju bespovratno prošla. Buzin je instalirao Plenkovića koji forsira zapadne, proameričke gay vrijednosti i jasno je ko dan da će SDP doći na vlast, za pet godina imate bankrot i biće jao i pomagaj. Opet stogodišnji Manolić i devedesetgodišnji udbaš Šeks drmaju zemljom.
Dvije svijetle točke su samo u cijeloj priči. Prva je to što je predsjednica malo pogurala turističku sezonu i oborila sve rekorde čak i iz one razvikane i toliko hvaljene Jugoslavijetine, a drugo je to što su Nijemci upržunili Perkovića Marka Thomps... zapravo ne toga, nego onog drugog, udbaškog nalogodavca. I time je priča o lustraciji gotova. Zahvaljujući Nijemcima malo je popravljena natalitetna slika jer je uselilo novih iljadu i po građana koje smo dobili po onoj kvoti tako da će ipak biti nešto radne snage.
Sve u svemu loše, jako loše, SDP vam dolazi na vlast, jedini neovisni igrač Karamarko je skinut.
Dobro još vama i ide, jako dobro.
Last edited by udba on 6/8/2016, 08:31; edited 1 time in total
udba- Posts : 4945
2015-11-10
crvenkasti wrote:kic wrote:mene je malo i iznenadila kolicina kmecanja ove godine, kao da je narasla..
To je Vučić kriv. On kmeči, pa svi oni za njim.
Guest- Guest
Neka se drugi raduju
Neka me noćas ne oplakuju,
Jer čemu život, čemu sve
Kad sreće nema za mene.
Neka me noćas ne oplakuju,
Jer čemu život, čemu sve
Kad sreće nema za mene.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
lookatme wrote:uvijek iste osobe kmeče... zanimljivo
Plakat ili ne plakat pitanje je sad .
Naime .
Ne znas jel zbog tog sto su napravili od hrvatske vrijedi plakat
Obzirom da su to bolesnici
A stos plakat Nad njima
Obzirom da se zaraza msnifestira gldsnjrm jsnjecih kostiju na proslavama nrkih mutavih praznika , mozda bi se i smijat trebalo
ajde ne kenjaj.
ponasate se ko indijanci, majmuni,
kojima je ubijanje srba otezano,
donekle uskraceno !
yebi se.
videlo se ovih dana kako ste slavili.
ful endehaizja, do jaja.
a videole kako su protekla okupljanja
po srbiji. i to onih, najmasovniji,
koje ste proterali. ali, za sve ove,
godine, provedene sa nama, shvatili su,
da je jedino tako ok. dosli su slicni vama.
ne kmecimo, samo vam porucujemo,
najebacete, ako ovako nastavite.
eto, tako kmecimo.
donekle uskraceno !
yebi se.
ful endehaizja, do jaja.
eto, tako kmecimo.
Guest- Guest
ajd sve, al sto mi sore kmeci?
2014-04-19
koji je tebi kurac... nemaš pametnijeg posla nego da se prijetiš beskurca.... ošo si... jebiga moro si... tak je kak je.... sad živiš tu gdje živiš i Bog te veselio.... da ste bili čemu borili bi se žešće ili bi nastavili borbu za "svoje"... ovako cvilite i kmećite i nadate se da će vam opet netko pokloniti tuđu zemlju onako iz zajebancije... pizdiću aj polako čitaj... i nemoj niš žvakat da se ne zagrcneš.... nikad više se nećeš vratiti u hrvatsku i nikad više se nećeš kurčiti po hrvatskoj... istina i Bog neš ni po srbiji jer si tamo gost... ;)pizzon wrote:ajde ne kenjaj.
donekle uskraceno !
yebi se.
ful endehaizja, do jaja.
eto, tako kmecimo.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ako ovi pobjegli četnici traže krivca, neka vješaju one koji su tvrdili kako će Glina biti Srbija ili su bili Miloševićevi ministri dezinformiranja.
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Page 3 of 5