Kme...
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Kme...
Ako ovi pobjegli četnici traže krivca, neka vješaju one koji su tvrdili kako će Glina biti Srbija ili su bili Miloševićevi ministri dezinformiranja.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Regoč-
2015-08-21
tupsone vi prvo morate da sačekate da svi mi učesnici Oluje pomremo i onda još da se molite Bogu da su nam se djeca skroz iskvarila vama u korist.... a to će da potraje tak da ti ne budeš doživio da ti itko omogući da se vratiš u hrvatsku.... i viš viš omaklo ti se pa si zaboravio negirati da si ustvari isfrustrirani prečan koji je s Olujom na vrat na nos zdimio iz Hrvatske....pizzon wrote:samo vi nastavite ovako, pa cemo videti ko ima a ko nema q
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
ovako odokativno djeluješ mi kao da si zdimio iz okolice daruvara ili pakraca...pizzon wrote:opet kenjas
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
jel vas tješi što mate bulić na takve proslave domoljubne donosi srpski melos, dionice žikinog kola i tako svjesno ili nesvjesno nanovo kulturološki spaja dva bratska naroda?
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
To su pojedinačne negativne pojave, ali i bori se protiv toga. Takvima u inat smo doveli Balaševića usred Pule i Arene da otpjeva nešto u panonskom, pitomom sjevernjačkom melosu s modernim temama. Za razliku od krkanskih motiva tipa "jaaoooooj drma mi se na glavi cvijeće ubićemo ko sa nama neće" u Puli se pjevalo moderno, u skladu s informatičkom epohom ko u reklami za digitron "Računajte na nas".frakcija wrote:jel vas tješi što mate bulić na takve proslave domoljubne donosi srpski melos, dionice žikinog kola i tako svjesno ili nesvjesno nanovo kulturološki spaja dva bratska naroda?
udba- Posts : 4945
2015-11-10
oj hercegovino -totje 70% repertoara, oj slavonijo , oj liko, oj bosno..niđe dalmacije
2016-03-09
kako nema "Dalmacijo more moje, jedan apartman a nas dvoje". Osim toga Ercegovina, Imacki, to podrazumijeva Dalmaciju, ne triba se posebno naglašavat jer razjebe ritam i rimu u stihu.frakcija wrote:oj hercegovino -totje 70% repertoara, oj slavonijo , oj liko, oj bosno..niđe dalmacije
2015-11-10
Ne pretjeruj. HRT i je, uglavnom, pun "Oj Dalmacijo". Premalo je Zagorja, Međimurja, Prigorja.....Treba bit pošten i to priznati.frakcija wrote:oj hercegovino -totje 70% repertoara, oj slavonijo , oj liko, oj bosno..niđe dalmacije
Ako sam fulao temu se izvinjavame. Umor.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
je hrt, al nema toga po dernecima..tamo pasuljara..čak na svakoj krizmi i pričesti..ercegovino vaka, naka..a nijedan ercegovacEroo wrote:Ne pretjeruj. HRT i je, uglavnom, pun "Oj Dalmacijo". Premalo je Zagorja, Međimurja, Prigorja.....Treba bit pošten i to priznati.frakcija wrote:oj hercegovino -totje 70% repertoara, oj slavonijo , oj liko, oj bosno..niđe dalmacije
Ako sam fulao temu se izvinjavame. Umor.
2016-03-09
Iskoristio bi ovu priliku da odam počast svim žrtvama antifašizma iz Hirošime - 06. kolovoza 1945.
Brain32-
2014-04-15
po našim dernecima, na početku idu Oliver i Grašo, poslije ide Graševina pa završi s Cecom i Tijanom Ajfon, Tinom Ferari, Anđelom Turbodizel, Svetlanom Spjesšatl i takvim umjetnicama.
a kad san bila dite na repertoaru su obavezno bile po 3 pisme od svake republike..emina, jovano jovanke, daj da pijam..moj očka ima konjčka dva, beži jankec, ivanu klakaru, lepe ti je zagorje zelene, ne klepeći nanulama, zelene oči, sijala mare murtelu, zagrebačke uske staze, ...
2016-03-09
i sad idu, i u srpskim narodnim pjesmama se spominju drevni hrvatski gradovi, te Virovitica, Karlovac, Karlobag i mnogi drugi. Problem je što su druga vremena "jankec" više ne beži jer je ulovio voz za Minken, "Ne klepeći " su skinule feministkinje kao politički nekorektno, a "zagrebačke uske staze" ne postoje jer je Bandić prokopao tu uličicu na četiri trake u jednom smjeru.frakcija wrote:a kad san bila dite na repertoaru su obavezno bile po 3 pisme od svake republike..emina, jovano jovanke, daj da pijam..moj očka ima konjčka dva, beži jankec, ivanu klakaru, lepe ti je zagorje zelene, ne klepeći nanulama, zelene oči, sijala mare murtelu, zagrebačke uske staze, ...
2015-11-10
nekad su radio stanice određivale repertoar koji će se usaditi u narodu..danas, pored jubita narod se kulturno formira onako kako ga samo srce spontano vuče, a to je ka tekovinama mice trofrtaljke.
2016-03-09
moj kme se sastoji u tomu ča su socijalisti uzeli sebi zasluge za ubijanje trespasera.
rat protiv srbije je dobiven na temelju prirodne reakcije čovika da ubije trespasera, usprkos odluka socijalista ko ča je kršenjem prava na naoružavanje, doduše, i dijelom uz njihovu pomoć.
puno mi je žo ča smo dobili teritorijalni rat protiv srbskih trespasera, a izgubili kontrarevoluciju protiv socijalistov.
rat protiv srbije je dobiven na temelju prirodne reakcije čovika da ubije trespasera, usprkos odluka socijalista ko ča je kršenjem prava na naoružavanje, doduše, i dijelom uz njihovu pomoć.
puno mi je žo ča smo dobili teritorijalni rat protiv srbskih trespasera, a izgubili kontrarevoluciju protiv socijalistov.
2014-04-16
da bar je.. ali nijeudba wrote:"zagrebačke uske staze" ne postoje jer je Bandić prokopao tu uličicu na četiri trake u jednom smjeru.
nego je samo nacrtao bijele crte, zapiknuo automat i masno naplaćuje parkiranje
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Kmeči se danas manje, valjda se istrošiše po parastosima. Samo nikako ne kužim što ne smaknuše krivce kad su ih imali na dohvat ruke. Sve one koji su ima obećavali Srbiju do Bednje ili barem Glinu u Srbiji.
michaellcmacha wrote:ovako odokativno djeluješ mi kao da si zdimio iz okolice daruvara ili pakraca...pizzon wrote:opet kenjas
ma, ne, dubrovnika ! sto ne upisa dubrovnik, tamo sam voleo da zdimim.
Last edited by pizzon on 6/8/2016, 13:57; edited 1 time in total
Guest- Guest
Danas je slabije, danas je obljetnica izgona iz Tokija, sutra iz Milvokija
Brain32-
2014-04-15
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Page 4 of 5