ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Knin: IX Bojna pjeva ustaške pjesme i zaklinje se Poglavniku i Hitleru

Page 14 of 15 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15  Next

Go down

Knin: IX Bojna pjeva ustaške pjesme i zaklinje se Poglavniku i Hitleru - Page 14 Empty Re: Knin: IX Bojna pjeva ustaške pjesme i zaklinje se Poglavniku i Hitleru

Post by debotoijusto 5/8/2016, 20:52

Riplex wrote:
debotoijusto wrote:
kaja_333 wrote:
debotoijusto wrote:
kic wrote:

malo smo skloni disproporcionalnoj retribuciji, da otežat običan život, a ti kad se napiješ čitaš Houellebecqua na balkonu prolaznicima?
otezat naravno , nema reg. vozila , legalna posla i sl. dok ne plati... snaci ce se vec za zivit , malo otezano  B-)
kao i hrpa blokiranih zbog nevjestosti i pohlepe ...ovi danas iz 
i tako dok ga ti zamišljaš kako gladan u dronjcima i sandalama obilazi kontejnere godinama  i proklinje dan kada je zapalio srpsku  zastavu on ce dobiti koji mjesec uvjetno i to mozda ..
15-20 000 kn po glavi brzim jeftinim postupkom na prekrsajnom sudu
vjerujem da bi ostavio se gluposti i prihvatio posla
uvjetno je za pickice

Isti tako vama koji pušite travu, vozite biciklo di se ne smi... Koji si ti samser

sve navedeno prekrsaj
sto si htio reci zapravo ?

debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Knin: IX Bojna pjeva ustaške pjesme i zaklinje se Poglavniku i Hitleru - Page 14 Empty Re: Knin: IX Bojna pjeva ustaške pjesme i zaklinje se Poglavniku i Hitleru

Post by jastreb 5/8/2016, 20:52

Evo jedna uspomena iz Oluje. Ovo je knjižica koju sam našao u jednoj hiži čim sam ušao u taj gradić. Još je čuvam.Knin: IX Bojna pjeva ustaške pjesme i zaklinje se Poglavniku i Hitleru - Page 14 00110
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by jastreb 5/8/2016, 20:53

Sutra kad budem imo vremena ću još tih suvenira okačiti.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by darth_vader 5/8/2016, 20:56

marcellus wrote:ovo što predlaže debilbiodebilosto bi ja primijenio na ove što prosvjeduju protiv proslave oluje

hrvatski antifašizam je očito isto što i sprski fašizam

:rim
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by darth_vader 5/8/2016, 21:00

jastreb wrote:Sutra kad budem imo vremena ću još tih suvenira okačiti.

Jedva čekamo... 🚾
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by debotoijusto 5/8/2016, 21:02

jastreb wrote:Evo jedna uspomena iz Oluje. Ovo je knjižica koju sam našao u jednoj hiži čim sam ušao u taj gradić. Još je čuvam.Knin: IX Bojna pjeva ustaške pjesme i zaklinje se Poglavniku i Hitleru - Page 14 00110

primjereno sacuvano za zivot vjecni
kolekcionarski primjerak
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by jastreb 5/8/2016, 21:04

debotoijusto wrote:
jastreb wrote:Evo jedna uspomena iz Oluje. Ovo je knjižica koju sam našao u jednoj hiži čim sam ušao u taj gradić. Još je čuvam.Knin: IX Bojna pjeva ustaške pjesme i zaklinje se Poglavniku i Hitleru - Page 14 00110

kolekcionarski primjerak
Vrlo rijedak primjerak. Malo sam googlao. Radi se o lokalnom pjesniku Mići Koraću iz sela Mogorić,kod GS.

Vratio se ondje i umro prije par godina.

Na krajiškim sajtovima naišao sam na spomen te knjige i neki je Krajišnici žele kupiti.

Ali nemaju od koga. Knin: IX Bojna pjeva ustaške pjesme i zaklinje se Poglavniku i Hitleru - Page 14 1f609
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Sora 5/8/2016, 21:10

marcellus wrote:
Sora wrote:Eto
Kad velim da je hrvatska okupirana ...

je, ima puno antifašista, ali će da bude sređeno
Hoce .
Jebaces im staru majku .
A i dedu ak treba
Toliko si gadan , da ... Budi sretan sto postoje antife .. lol!

2014-04-29

Back to top Go down

Post by debotoijusto 5/8/2016, 21:13

jastreb wrote:
debotoijusto wrote:

kolekcionarski primjerak
Vrlo rijedak primjerak. Malo sam googlao. Radi se o lokalnom pjesniku Mići Koraću iz sela Mogorić,kod GS.

Vratio se ondje i umro prije par godina.

Na krajiškim sajtovima naišao sam na spomen te knjige i neki je Krajišnici žele kupiti.

Ali nemaju od koga. Knin: IX Bojna pjeva ustaške pjesme i zaklinje se Poglavniku i Hitleru - Page 14 1f609
drzi jos malo bude vridilo uskoro ka prvi broj spiderman-a ranog 20st.
kupi neka bogata srpska seljacina porijeklom iz ovih krajeva

a vidi ovih nasih sto se rugaju srbima jadni nebili

Knin: IX Bojna pjeva ustaške pjesme i zaklinje se Poglavniku i Hitleru - Page 14 C1c6daae-aabf-4747-b5ba-e859c17183aa

Knin: IX Bojna pjeva ustaške pjesme i zaklinje se Poglavniku i Hitleru - Page 14 39d3fce4-1943-47aa-96fa-b6ded745c0e8
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Sora 5/8/2016, 21:13

marcellus wrote:ovo što predlaže debilbiodebilosto bi ja primijenio na ove što prosvjeduju protiv proslave oluje

hrvatski antifašizam je očito isto što i sprski fašizam
Rekla sam ja da je tvoje levo jaje isto sto i desno
Nego za to nikog ne boli dupe
Mislim , marcelko ,
Jel ti stvarno sebi uobrazio dasi neki filozof , prorok, mudrac ..
E .
Nisi ti brajko ni za madraca .
Toliko si gadan . :omg

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Guest 5/8/2016, 21:22

Usne Stjepana Gnječa wrote:
danni1 wrote:
Usne Stjepana Gnječa wrote:
dzango wrote:Satanistički pir u toku:

Gdje je Tre911? On tvrdi da u RH-NDH nema ustaša.
To su pjevači ne ustaše.

Ustaški bal vampira sponsored by Kolinda Grabar Kitarović & Kaptol d.d.
Skoro ko Meistersinger pod Karajanovom dirigentskom palicom. Šteta što Kolinda slabije Ćuje...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 5/8/2016, 21:42

kaja_333 wrote:
pizzon wrote:takodje, 
protiv sam paljenja hr. zastave,
radi slavlja, radi bilo cega sto je bilo ranije.
sem ako nije nesto trenutno pa je to neki protest.
isto vazi i za srbiju, da smo nesto lose hr. napavili
pa ajde, ali ovo ?
to je smisao i cilj  zivota,
 mrznja i unistavanje svega srpskog.
Jesi se smirio malo, kako ti se sviđa moj svečani avatar? :)

nema ja nista protiv tvog avatara, ali imam protiv  paljenja srpske zastave.
slavite i pevajte svojoj zastavi, svojim znamenjima, nemojte da palite tudja.
neka vam slavlje bude slavljenje svojih  vrednosti a ne gazenje po tudjim " ikonama "
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 5/8/2016, 21:52

eto,Pižon bi jopet Bractvo&Jedinstvo... cheers
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya 5/8/2016, 22:03

jasambrend wrote:
jastreb wrote:Sutra kad budem imo vremena ću još tih suvenira okačiti.

Jedva čekamo... 🚾
:)
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest 5/8/2016, 22:08

debotoijusto wrote:

a vidi ovih nasih sto se rugaju srbima jadni nebili

Knin: IX Bojna pjeva ustaške pjesme i zaklinje se Poglavniku i Hitleru - Page 14 C1c6daae-aabf-4747-b5ba-e859c17183aa

Knin: IX Bojna pjeva ustaške pjesme i zaklinje se Poglavniku i Hitleru - Page 14 39d3fce4-1943-47aa-96fa-b6ded745c0e8
Jel ovo lokalni živalj ili slavljenici koji su došli s trećeg kamena od Knina?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 5/8/2016, 22:09

presvijetle puti su...weekend vorijori..pospajalo se Blagdan sa vikendom...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by n_razbojnik 5/8/2016, 22:21

Lijepe su ove maice HOS, lijepše nego se prodaju u Kumrovcu, moramo nabavit neke crne homeland edition dogodine... SF SN

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 5/8/2016, 22:24

izbrandirajte neko pifo,kao ono povijesno..pa kad svabi dojdu u turizam,natankajte ih time i dobro im naplatite..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 5/8/2016, 22:25

bogomdani wrote:presvijetle puti su...
White pride...  B-) :^0

Last edited by Ships&Chips on 5/8/2016, 22:25; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 5/8/2016, 22:25

Ships&Chips wrote:
bogomdani wrote:presvijetle puti su...
White pride...
a dobro..no nema niti Nigga niti Araba..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 5/8/2016, 22:26

Posebno  isticem da u srbiji
tokom ovih dana nijedna
hr. zastava nije zapaljena
samo vas gledamo kako 
aplaudirate onima koji pale
srpsku

Last edited by pizzon on 5/8/2016, 22:27; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 14 of 15 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15  Next

Back to top

- Similar topics