pitanje oko OLIMPIJSKIH IGARA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 22 of 24
Page 22 of 24 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23, 24
Re: pitanje oko OLIMPIJSKIH IGARA
muckodjubre wrote:kakava dominacija usijanoga bolta http://www.dailymail.co.uk/news/article-3754439/How-girls-fit-lift-Usain-Superstar-Bolt-parties-London-5-45am-takes-TWO-ladies-hotel-just-48-hours-pictured-three-different-women-Rio.html
pirlo not impressed
Guest- Guest
btj koje rugobe šta je njemu jel normalanmuckodjubre wrote:kakava dominacija usijanoga bolta http://www.dailymail.co.uk/news/article-3754439/How-girls-fit-lift-Usain-Superstar-Bolt-parties-London-5-45am-takes-TWO-ladies-hotel-just-48-hours-pictured-three-different-women-Rio.html
bolje i to nego brazilski ronaldo kada je roknuo transvestita
garmisch partenkirchen 1936operw wrote:najbolje zimske olimpijske igre bile su u torinu 2006
pa nije nemoj blatit čovjeka nego ga je samo prevarilo al je stao kad su ''žene'' skinule gaće jer to se u teoriji može svakom dogodit ako se ubiješ pićem i u polumrakumuckodjubre wrote:bolje i to nego brazilski ronaldo kada je roknuo transvestita
snijeg je smiješan kao i bazeni. jedino more valja
ne znam gdje je bio izbor za mis transvestita ili onih shemale negdje tajland ili slično pa bog te mazo nema šanse da za dobar dio njih skužiš da je muškobafalo wrote:pa nije nemoj blatit čovjeka nego ga je samo prevarilo al je stao kad su ''žene'' skinule gaće jer to se u teoriji može svakom dogodit ako se ubiješ pićem i u polumrakumuckodjubre wrote:bolje i to nego brazilski ronaldo kada je roknuo transvestita
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
Ova slika će ti pomoć da odlučišoperw wrote:teško za odlučit
Jel bi popušili kurac ovim shemale?muckodjubre wrote:jel bi ih rokno?operw wrote:mmm
azijati genetski imaju te nježnije crte lica pa njima najbolje uspije a najveće je sranje što je medicina toliko uznapredovala da se da napravit realna pizda. sad ne znam jel moš skužit kad staviš kitu unutra ali u svakom slučaju horor
scorpion wrote:Ova slika će ti pomoć da odlučišoperw wrote:teško za odlučit
SIEG HEIL mein fuhrer
Guest- Guest
vidiš da ove ili ovi ili ovo nema kurac,pogle ih u kupaćimascorpion wrote:Jel bi popušili kurac ovim shemale?muckodjubre wrote:jel bi ih rokno?operw wrote:mmm
2014-04-15
ja da se otkrije da je lana muško trpao bi je u dupe nemilosrdno boli me kurac neka sam gay
a jel bi dao da on/ona tebe trpa u dupe?bafalo wrote:ja da se otkrije da je lana muško trpao bi je u dupe nemilosrdno boli me kurac neka sam gay
2014-04-15
Page 22 of 24 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23, 24
Similar topics
» Rusija drakonski kažnjena.Izbačena sa Olimpijskih igara i Svjetskog prvenstva u nogometu
» NOVA FUNKCIJA Grabar-Kitarović izabrana za šeficu Povjerenstva MOO-a za izbor domaćina Olimpijskih igara
» Nepravda i užas: Američku plivačicu Lia Thomas izbacili sa Olimpijskih igara samo zato što je muškarac
» Pitanje Dečakovih "mammona" stoga nije mentalitetno pitanje. To je socijalno i političko pitanje
» tesko pitanje tj sudbonosno pitanje za kicinja
» NOVA FUNKCIJA Grabar-Kitarović izabrana za šeficu Povjerenstva MOO-a za izbor domaćina Olimpijskih igara
» Nepravda i užas: Američku plivačicu Lia Thomas izbacili sa Olimpijskih igara samo zato što je muškarac
» Pitanje Dečakovih "mammona" stoga nije mentalitetno pitanje. To je socijalno i političko pitanje
» tesko pitanje tj sudbonosno pitanje za kicinja
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 22 of 24