pitanje oko OLIMPIJSKIH IGARA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 21 of 24
Page 21 of 24 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23, 24
Re: pitanje oko OLIMPIJSKIH IGARA
pa da kao i što u americi nogometaši nisu nešto jer najveći talenti idu drugdje plus je kod njih to puno skuplji sport samo treba bit malo realan a ne kao arsenal ako promijenimo dvije žarulje bit ćemo prvaci
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
bafalo wrote:pa da kao i što u americi nogometaši nisu nešto jer najveći talenti idu drugdje plus je kod njih to puno skuplji sport samo treba bit malo realan a ne kao arsenal ako promijenimo dvije žarulje bit ćemo prvaci
deron williams je valjda igrao u turskoj kada je bio lock out u nba ono pre par godina, covek je napisao da je bio kao na odmoru koliko su treninzi ovde smesni-ne po intenzitetu, vec po strukturi...
Guest- Guest
plus što se nonstop ponavlja ali kad je istina da u europi ne doživljavaju ozbiljno teretanu. priča se o nekoj genetici a kad pogledaš crnce u srednjoj svi žgoljavi i nikakvi no onda počnu jest a neki se i malo napucaju i eto.. pogledaj recimo kristiana što je napravio od sebe to je taj mentalitet a to ne može trener moraš sam htjet. ili čmarej koji je isto bio žgoljav a sad je kao bik
bafalo wrote:plus što se nonstop ponavlja ali kad je istina da u europi ne doživljavaju ozbiljno teretanu. priča se o nekoj genetici a kad pogledaš crnce u srednjoj svi žgoljavi i nikakvi no onda počnu jest a neki se i malo napucaju i eto.. pogledaj recimo kristiana što je napravio od sebe to je taj mentalitet a to ne može trener moraš sam htjet. ili čmarej koji je isto bio žgoljav a sad je kao bik
fizicka sprema je bitna i za tehnicke elemente poput suta. sto vise sutiras, to se vise umaras. sto se vise umaras, gubis na preciznosti. nije durant mnogo bolji suter od tea ili bogdana, ali je fizicki spremniji od njih pa moze tako da sutira do prekosutra...
Guest- Guest
anthony davis je prošlo ljeto nabacio 12kg mišićne mase,znači za 2-3 mjeseca
Dovoljno je usporedit američke i afričke crnce, pa vidiš da priča o genetici nema smislabafalo wrote:plus što se nonstop ponavlja ali kad je istina da u europi ne doživljavaju ozbiljno teretanu. priča se o nekoj genetici a kad pogledaš crnce u srednjoj svi žgoljavi i nikakvi no onda počnu jest a neki se i malo napucaju i eto.. pogledaj recimo kristiana što je napravio od sebe to je taj mentalitet a to ne može trener moraš sam htjet. ili čmarej koji je isto bio žgoljav a sad je kao bik
[size=55]NEW YO NEW YORK TIMES JE IZRAČUNAO Hrvatska je po broju medalja u svjetskom vrhu, i prva u regiji! RK TIMES JE IZRAČUNAO Hrvatska je po broju me NEW YORK TIMES JE IZRAČUNAO Hrvatska je po broju medalja u svjetskom vrhu, i prva u regiji! dalja u svjetskom vrhu, i prva u regiji![/size]
za 4 godine tokijo. već vidim japanci će izdominirat sa organizacijom
Definitivno!bafalo wrote:za 4 godine tokijo. već vidim japanci će izdominirat sa organizacijom
Gdje su za 2 godine?
južna korejascorpion wrote:Definitivno!bafalo wrote:za 4 godine tokijo. već vidim japanci će izdominirat sa organizacijom
Gdje su za 2 godine?
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
zimske su za 2
muckodjubre wrote:zimske su za 2
ko gleda jos to sranje...
tu bih ostavio samo ski skokove i hokej...
Guest- Guest
Jel kužiš ti koje gluposti pišeš? Koga boli kurac jel tebe to zanima? Ne zanima ni mene skoro ništa na ljetnim, pa šta sad?Braćala wrote:ko gleda jos to sranje...muckodjubre wrote:zimske su za 2
Demo koji grad?
bog je hrvatmuckodjubre wrote:[size=55]NEW YO NEW YORK TIMES JE IZRAČUNAO Hrvatska je po broju medalja u svjetskom vrhu, i prva u regiji! RK TIMES JE IZRAČUNAO Hrvatska je po broju me NEW YORK TIMES JE IZRAČUNAO Hrvatska je po broju medalja u svjetskom vrhu, i prva u regiji! dalja u svjetskom vrhu, i prva u regiji![/size]
Guest- Guest
https://hr.wikipedia.org/wiki/Zimske_olimpijske_igrescorpion wrote:Jel kužiš ti koje gluposti pišeš? Koga boli kurac jel tebe to zanima? Ne zanima ni mene skoro ništa na ljetnim, pa šta sad?Braćala wrote:ko gleda jos to sranje...muckodjubre wrote:zimske su za 2
Demo koji grad?
2014-04-15
mamić namjestio...hns pederi olimpijske igre ste sjebalioperw wrote:bog je hrvatmuckodjubre wrote:[size=55]NEW YO NEW YORK TIMES JE IZRAČUNAO Hrvatska je po broju medalja u svjetskom vrhu, i prva u regiji! RK TIMES JE IZRAČUNAO Hrvatska je po broju me NEW YORK TIMES JE IZRAČUNAO Hrvatska je po broju medalja u svjetskom vrhu, i prva u regiji! dalja u svjetskom vrhu, i prva u regiji![/size]
2014-04-15
kakava dominacija usijanoga bolta http://www.dailymail.co.uk/news/article-3754439/How-girls-fit-lift-Usain-Superstar-Bolt-parties-London-5-45am-takes-TWO-ladies-hotel-just-48-hours-pictured-three-different-women-Rio.html
muckodjubre wrote:kakava dominacija usijanoga bolta http://www.dailymail.co.uk/news/article-3754439/How-girls-fit-lift-Usain-Superstar-Bolt-parties-London-5-45am-takes-TWO-ladies-hotel-just-48-hours-pictured-three-different-women-Rio.html
pirlo not impressed
Guest- Guest
Page 21 of 24 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23, 24
Similar topics
» Rusija drakonski kažnjena.Izbačena sa Olimpijskih igara i Svjetskog prvenstva u nogometu
» NOVA FUNKCIJA Grabar-Kitarović izabrana za šeficu Povjerenstva MOO-a za izbor domaćina Olimpijskih igara
» Nepravda i užas: Američku plivačicu Lia Thomas izbacili sa Olimpijskih igara samo zato što je muškarac
» Pitanje Dečakovih "mammona" stoga nije mentalitetno pitanje. To je socijalno i političko pitanje
» tesko pitanje tj sudbonosno pitanje za kicinja
» NOVA FUNKCIJA Grabar-Kitarović izabrana za šeficu Povjerenstva MOO-a za izbor domaćina Olimpijskih igara
» Nepravda i užas: Američku plivačicu Lia Thomas izbacili sa Olimpijskih igara samo zato što je muškarac
» Pitanje Dečakovih "mammona" stoga nije mentalitetno pitanje. To je socijalno i političko pitanje
» tesko pitanje tj sudbonosno pitanje za kicinja
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 21 of 24