ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

"Reči ratnog zločinca Glavaša vrhunac ludila u Hrvatskoj"

Page 13 of 13 Previous  1, 2, 3 ... 11, 12, 13

Go down

"Reči ratnog zločinca Glavaša vrhunac ludila u Hrvatskoj" - Page 13 Empty Re: "Reči ratnog zločinca Glavaša vrhunac ludila u Hrvatskoj"

Post by Guest 17/8/2016, 16:09

darla wrote:
pizzon wrote:srpskog agresora :))
ko je to potvrdio, osim ustasa,
jer, cujemo i vidimo kako slavite !

Ajde ne pizdi vise, tih ljudi koji su dosli iz krajine, ste se najvise vi macehinski odrekli, vadite ih samo kad pateticno inputirate njihovu tesku sudbinu u svoje dnevno-politicke svrhe. Licemjerje na kvadrat.

Heh: evo sad su im i Srbiji smanjili ili ukinuli pobjeguljska prava !

Guest
Guest

Back to top Go down

"Reči ratnog zločinca Glavaša vrhunac ludila u Hrvatskoj" - Page 13 Empty Re: "Reči ratnog zločinca Glavaša vrhunac ludila u Hrvatskoj"

Post by Guest 17/8/2016, 16:22

Sora wrote:
darla wrote:
Sora wrote:

Rvo tko danas slavi
Posteni obicni skromni branitelj hrvati ne
Slave :
1. Dotepenci koji su se izvukli iz bih kasaba m nikad ne bi zapada vidli
2. Niskoristi iz belosvetskoh miljea koje nisu uspjele nigde
3. Oni koji su kupili mirovine , po cijeni od 500o maraka
4. Nule koje misle da

Svaki branitelj danas slavi, a politicku polarizaciju i kritiku pojava u drustvu ostavlja za drugi dan, ali to je tebi apstrakcija. Zalost ekstremne ljuvice u Hrvata je sto su blizi cetnicima, nego vlastitom narodu i to se vidi i na ovom forumu. Cetinikovanje vam promice, ali zato ne propustate priliku srati po Hrvatskoj.
Prvo darla
Meni da nisi prijetila
Mozes samo reci u cemu nisam u pravu . A sve jesam jer vidim da arlaucete .

Srati po hrvatsloj mogu
Jer OVO NIJE MOJA HRVATSKA. OVO NAKAZNO ČEDO UDBASKO- ustasko .
Ovo dijete nakaza nije moja domovina. Ova zemlja zmija. Podjela. Prijetnji. Kletvi. Bjede. Slavlja ubojica i poraza.
Ne to nije moja hrvatska.
I mogu srati po takvoj hrvatskoj .
Ali cu dati vise nego ti darla za bolju.
Ok?

HEhh, evo ; stvarno mi prvi put na pamet pada da drugaricu  SORU priupitam za njen RATNI PUT  91  - bio bih veoma zahvalan na njenom očitovanju sprem toga  - vjerujem da bi to i druge ovdje na forumu moglo interesirati !
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 17/8/2016, 17:07

Hrvatskom ) 
danni1 wrote:
pizzon wrote:
darla wrote:
pizzon wrote:srpskog agresora :))
ko je to potvrdio, osim ustasa,
jer, cujemo i vidimo kako slavite !

Ajde ne pizdi vise, tih ljudi koji su dosli iz krajine, ste se najvise vi macehinski odrekli, vadite ih samo kad pateticno inputirate njihovu tesku sudbinu u svoje dnevno-politicke svrhe. Licemjerje na kvadrat.

samo podsecam da ne postoji pojam srpska agresija,
sem kod hrvata, balija i balista, zvanicno.
a to, pizdi i sl. necu da komentarisem-.
pa kod onih koje ste napali pizdune glupi.
Ne postoji ni pojam antifašista osim kod jebenih komunjara. jedino se komunisti timpojmom kite.
POBJEDAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!

AHA; znači - PIZDONE ; kada sam ja za vrijeme " mirne integracije " prvi puta mogao doći u svoj rodni grad Vukovar , kada putovanjem TRPINJSKE ceste uopće nisam uspio razaznati koja je koja ulica sve do željezničke pruge - kada sam daljnjim putovanjem gradom REDOM  nailazio na hrvatske kuće na kojima je sprejom  bila napisana poruka  tipa ; Spasoje - NIŠ. Tanasije - PIROT  itd..... ; s natpisima koje su dotične osobe ( koje nikada nisu imale nikakve veze s  HR ) uzurpirae i otimale privatno vlasništvo to za tebe nije " AGRESIJA  "  i otimačina - pljačka  tuđeg  - osoba koja s Hrvatskom nemaju nikakvu poveznicu i to tebi po svemu sudeći je normalno; možeš li nam dati neko objašnjenje za takav tvoj stav ??
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by abraham 17/8/2016, 18:37

Glavas, hm, hm, daj Boze da opet ne zatreba.....

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by jastreb 17/8/2016, 19:27

abraham wrote:Glavas, hm, hm, daj Boze da opet ne zatreba.....
Kome bi sad sipao kiselinu u usta?

Hedlu ili Faberu?
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by abraham 17/8/2016, 19:56

Ne znam kome. Vidim da se retorika zaostrava. Podsjeca na 89-tu godinu. Duga, Nin i sl.

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by jastreb 17/8/2016, 19:58

abraham wrote:Ne znam kome. Vidim da se retorika zaostrava. Podsjeca na 89-tu godinu. Duga, Nin i sl.
Ma,hrvatsko-srpska posla.

Jedni drugima daju vjetar u leđa.

I pomažu u borbi za glasove.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 13 of 13 Previous  1, 2, 3 ... 11, 12, 13

Back to top

- Similar topics