Očajnička borba Pape Franje protiv vjerskog ludila
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Očajnička borba Pape Franje protiv vjerskog ludila
Mijanmarski budisti proganjaju našu braću muslimane Rohingye
U posjetu pape Franje Mjanmaru i Bangladešu ne radi se samo o znaku solidarnosti s muslimanima Rohingya nego i više od toga. Tu je riječ o očajničkoj borbi protiv vjerskog ludila i vjerskih ratova.
U toj napetoj situaciji papa Franjo želi apelirati na savjest vjerskim vođama. Želi postaviti znak protiv vjerskog ludila koje često ima potporu državnih institucija. Zato i dolazi u Mjanmar gdje je budizam službena vjera te države.
U Mjanmaru budistički fundamentalisti još od 18. stoljeća brane „čistoću" svoje vjere protiv utjecaja iz inozemstva. Danas tvrde kako svoju domovinu brane od „muslimanskog prodora". U tome dobivaju podršku budističkih zajednica iz Tajlanda i Šri Lanke.
http://www.dw.com/hr/komentar-papina-o%C4%8Dajni%C4%8Dka-borba-protiv-vjerskog-ludila/a-41543975
Guest- Guest
Re: Očajnička borba Pape Franje protiv vjerskog ludila
Papa nije katolik, nego vođa svjetske ljevice s ambicijom da postane svjetski duhovni vođa. Katolička Crkva od njega nema nikakve koristi, a druge religije ga ne jebu ni pol posto.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Budisti su rekli da će sto tisuća ovih cigića smjestiti na neki otok.... jedino šta po toj priči to je neki otok koji cijeli poplavi svako malo
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:Budisti su rekli da će sto tisuća ovih cigića smjestiti na neki otok.... jedino šta po toj priči to je neki otok koji cijeli poplavi svako malo
Evo vam link da ne kažete da sam izmislio
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/plan-bangladesa-rohinje-smjestiti-na-otok-izlozen-poplavama
2014-04-11
U suštini ovo Bangladeš gradi, nema pojma gdje će s njima pa na neku sprud
2014-04-11
Neka glupi Papa,pas majku da mu jebo,odvede Rohingske cigane kod sebe u Vatikana gdje bi cijela kongregacija napušila im se obrezanih karina.
Nadam se da će muslići mu napravit sranja sad za božić u Vatikanu.
Nadam se da će muslići mu napravit sranja sad za božić u Vatikanu.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Islamistički fundamentalisti u toj regiji pak instrumentaliziraju progon Rohingya. Prema ispitivanju International Crisis Group, među izbjeglice iz Mjanmara se miješaju i militantni muslimani koje tamo šalje Saudijska Arabija. Oni prenose islamističku državnu ideologiju i u Mjanmar gdje je dosad vladao razmjerno umjeren oblik islama, piše u izvješću.
Hehe pa zar nije kuća Saud sada najveci borac protiv terorizma?
Hehe pa zar nije kuća Saud sada najveci borac protiv terorizma?
Kermit-
2014-04-17
Sta mislis sta su njima radili da su ovi zamračiliPinochet wrote:budizam najbolja religija ikada
Kermit-
2014-04-17
..ovaj papa o svima vodi brigu a najmanje o vjernicima na cijem je celu...koja budala..on misli tako sebi spasit glavu uvaljujuci se drugima..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
melkior wrote:Papa nije katolik, nego vođa svjetske ljevice s ambicijom da postane svjetski duhovni vođa. Katolička Crkva od njega nema nikakve koristi, a druge religije ga ne jebu ni pol posto.
Inace muslimani tamo su u stvari izbjeglice, dakle duplo potlacena kategorija. Em su muslimani (1 point), em su izbjeglice (2 points). A budisti nisu izbjeglice sto I'm odma oduzima 1 point al eto nisu krscani sto ima daje 1 point pa su na nuli. Dakle 2:0 za muslimane u olimpijadi potlacenosti.
Bas kao sto I muslimani u BiH imaju 1 point, zato I ne mogu bit krivi nizasto. Ako meni ne vjerujete pitajte ljevicare. Hrvati krscani (-1 point) su bijeli(-2 points) I samim time su opresori I agresori sto I'm dodaje jos jedan minus I to treci po redu.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Prckoprckov wrote:melkior wrote:Papa nije katolik, nego vođa svjetske ljevice s ambicijom da postane svjetski duhovni vođa. Katolička Crkva od njega nema nikakve koristi, a druge religije ga ne jebu ni pol posto.
Inace muslimani tamo su u stvari izbjeglice, dakle duplo potlacena kategorija. Em su muslimani (1 point), em su izbjeglice (2 points). A budisti nisu izbjeglice sto I'm odma oduzima 1 point al eto nisu krscani sto ima daje 1 point pa su na nuli. Dakle 2:0 za muslimane u olimpijadi potlacenosti.
Bas kao sto I muslimani u BiH imaju 1 point, zato I ne mogu bit krivi nizasto. Ako meni ne vjerujete pitajte ljevicare. Hrvati krscani (-1 point) su bijeli(-2 points) I samim time su opresori I agresori sto I'm dodaje jos jedan minus I to treci po redu.
Jel tebi dobro?
jesi oprala pickuSora wrote:Prckoprckov wrote:melkior wrote:Papa nije katolik, nego vođa svjetske ljevice s ambicijom da postane svjetski duhovni vođa. Katolička Crkva od njega nema nikakve koristi, a druge religije ga ne jebu ni pol posto.
Jel tebi dobro?
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Nije ovako doletio u Siriju kada su mu vukovi napali stado.
Hej,jesi li ti Seoski guslar sa net.hr-a?mutava baštarda wrote:Nije ovako doletio u Siriju kada su mu vukovi napali stado.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Lako antikristu poput mene reći da je Papan šupak ali njegovo stado je pušiona s takovim pastirom :)
Odgovor na jučerašnje pitanje. Bitelski prezimenjaci vuku porijeklo iz CG, kada su došli ne znam, mjesto sam zaboravio, negdje je kod Nikšića. Rodonačelnik je imao 3 sina, a sad da li je ćaća ili sin koji je umrao mlad i iza sebe ostavio udovicu s dvoje male dice( nije bila iz Poljica, nego zapadnije, a možda i obojica su imala ime Stojan. Uglavnom po ovoj priči što sam je čuo vuku svi porijeklo od Stojana. A onaj heroj je iz linije one preostale braće. Odgovor na drugo pitanje je Da.jastreb wrote:Hej,jesi li ti Seoski guslar sa net.hr-a?mutava baštarda wrote:Nije ovako doletio u Siriju kada su mu vukovi napali stado.
Link evo ovdje ne spominju stojana i vele da ima 2 sina
Baš sam se sjetio da smo jednom na onom bivšem forumu govorili o Cviji Oraščiću,pa si rekao da ćeš pitati o njemu nekog čobanina.mutava baštarda wrote:Odgovor na jučerašnje pitanje. Bitelski prezimenjaci vuku porijeklo iz CG, kada su došli ne znam, mjesto sam zaboravio, negdje je kod Nikšića. Rodonačelnik je imao 3 sina, a sad da li je ćaća ili sin koji je umrao mlad i iza sebe ostavio udovicu s dvoje male dice( nije bila iz Poljica, nego zapadnije, a možda i obojica su imala ime Stojan. Uglavnom po ovoj priči što sam je čuo vuku svi porijeklo od Stojana. A onaj heroj je iz linije one preostale braće. Odgovor na drugo pitanje je Da.jastreb wrote:Hej,jesi li ti Seoski guslar sa net.hr-a?mutava baštarda wrote:Nije ovako doletio u Siriju kada su mu vukovi napali stado.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Novi udar (anti) Pape Franje protiv katolika i Evrope
» The Telegraph: Nadbiskup Gänswein vodi konzervativnu revoluciju protiv Pape Franje
» https://www.jutarnji.hr/globus/Globus-politika/pet-godina-pape-franje-zasto-hrvati-jos-ne-vole-bergoglia-kao-sto-su-voljeli-wojtylu-tko-se-to-u-crkvi-u-hrvatskoj-boji-dobrog-pape/7127997/
» Dar Pape Franje i Betlehemsko svijetlo
» Jaca na doceku Pape Franje u Skoplju
» The Telegraph: Nadbiskup Gänswein vodi konzervativnu revoluciju protiv Pape Franje
» https://www.jutarnji.hr/globus/Globus-politika/pet-godina-pape-franje-zasto-hrvati-jos-ne-vole-bergoglia-kao-sto-su-voljeli-wojtylu-tko-se-to-u-crkvi-u-hrvatskoj-boji-dobrog-pape/7127997/
» Dar Pape Franje i Betlehemsko svijetlo
» Jaca na doceku Pape Franje u Skoplju
Page 1 of 2