Srbljanovicka o Baresicu...
Page 4 of 11
Page 4 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Re: Srbljanovicka o Baresicu...
gdje si ti iščitao kritiku... ne vidim koji ti je problem da izneseš svoje dojmove iz situacije koje su se ondak odvijale a zasigurno bi svima bile zanimljive s obzirom da si bio autentični sudionik....crvenkasti wrote:Kritiziraj ti Darlu, a ne mene. Ona ti se rugala da se tvoja vojna postrojba iz Domovinskog rata zvala "podrepne muhe".
Ja sam dobar. Ja sam Hrvat. Ja volim ustaše.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Mogo bi platit pivu, ti imaš penziju, Hrvati poput mene ništa.
crvenkasti-
2014-04-17
Los posao UDBA-e, obzirom da ga nisu koknuli u Paragvaju.
Danas bi ga narkomafija isekla na komade u roku od nekoliko dana.
UDBA nije bila bas tako jaka.
Danas bi ga narkomafija isekla na komade u roku od nekoliko dana.
UDBA nije bila bas tako jaka.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
jastreb wrote:Barešić je terorist.Eroo wrote:pizzon wrote:ne kenjaj, gluposti.Eroo wrote:Koga je ono ubio vaš veleslavljeni narodni heroj Žikica Jovanović Španac?pizzon wrote:oni sve to znaju, ko je on i sta je napravio i zasto.
zato ga i slave, njima je to ugodno, cin domoljublja.
samo ne znam sta bi bilo kad bi bilo, kako bi onda
kenjali ??
Oćeš li ti odgovoriti ili da ti ja pomognem?
Vidiš, iz istog zločinačkog legla je jučer osuđena dvojka.
Koga je ono ubio vaš veleslavljeni Gavrilo Princip?
Slavite li ga kao ubojicu ili kao heroja?
to su poredjenja nebo i zemlja,
na kraju, gavrilo je pucao na svojoj zemlji
a ovaj u svedskoj. drugo, biti srbin i hrvat,
ili hrvat i srbin, na ovim prostorima nije isto
sto i turcin ili nemac, ili neko treci.
pises gluposti.
Vaš heroj Žikica Jovanović Španac je ubio jugoslavenskog žandarma. Heroj?
Žandarm je bio Srbin...Bogdan Lončar ili tako nešto.
Princip je ubio Ferdinada i noseću mu ženu i tako potegao obarač za prvi svjetski rat.
I ti sad to uspoređuješ s Barešićem? Barešoć nije ubio nikoga u ambasadi osim
OZN-ovca Rolovića.
Drugo, šta su bili ovi što su ubijali Hrvate po Njemačkoj, Austriji i Amerikama?
Heroji? Što?
I točka.
Rolovic je masovni ubojica...i točka
darth_vader-
2014-04-17
Sofija nije bila trudna. To je mit koji je austrijska propaganda pustila da bi pojacala efekat mrznje protiv Srbije. Zena je imala operaciju usled koje nije mogla da ima dece.Eroo wrote:Stanojko wrote:Evo da ti cica objasni.Eroo wrote:Koga je ono ubio vaš veleslavljeni narodni heroj Žikica Jovanović Španac?pizzon wrote:oni sve to znaju, ko je on i sta je napravio i zasto.
kenjali ??
Zikica je terorista, jer je ubio 2 SRPSKA zandara u cilju uvodjenja komunisticke diktature (i posledicno bioloskog unistenja srpskog naroda usled odmazdi).
Gavrilo je heroj jer je ubio okupatorskog prestolonaslednika koji je protivpravno anektirao Bosnu.
Jasnije?
To je već prihvatljivo barem kao predmet za razgovor.
Primjedba: Gavrilo je ubio i predstolonaljednikovu noseću ženu. Spada li i to pod herojski čin?
Razumijem da mu je prestolonasljednik bio cilj, ali zašto i noseća žena?
Barešić i kolega mu nisu ni takli nikoga od uposlenika u ambasadi, a bili su u prilici...
Usput , pročitaj biografiju Rolovića...
I na kraju: Protiv sam svakog "solo" ubijanja, pa i onog Barešićevog. Pa i onog u ratu. Ali jbga, rat je rat.
michaellcmacha wrote:kolko se da iščitat vi ste imali izravni prijenos otkrivanja spomenika.... pohvalno šta drugo reć... jebo vas ko vas pa stvarno niste normalni.... pa kod nas ni tajne službe ne gledaju vaše informativne emisije a kamoli da običnjak potraži i upali bilo koji vaš program.... da nije vas par prečana sve obavještajno zanimljive pikanterije bi nam promakle......pizzon wrote:oni sve to znaju, ko je on i sta je napravio i zasto.
kenjali ??
to vise nije za sram, to zalosno, ja ih sve vise zalim,
zbog otrova koji instaliraju svojim pokolenjima.
Toliko lud, glup, posesivan i opsesivan narad baš nigdje na kugli zemaljskoj ne postoji...pa bokte siptari i turci ih bontonu učili, nije ni čudo...nisu imali drugih kulturoloških utjecaja....
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:
Toliko lud, glup, posesivan i opsesivan narad baš nigdje na kugli zemaljskoj ne postoji...pa bokte siptari i turci ih bontonu učili, nije ni čudo...nisu imali drugih kulturoloških utjecaja....
Da, i još se rugaju nama Hrvatima. A mi nismo Srbi, još odavno.
crvenkasti-
2014-04-17
uzjogunula se srpcad.opet bre taj 04.avgust.kuku i leleee..
max123- Posts : 2853
2015-10-28
max123 wrote:uzjogunula se srpcad.opet bre taj 04.avgust.kuku i leleee..
neka samo grakću
mi smo EU i NATO
mogu nam popušiti qrac
crvenkasti-
2014-04-17
kako je vreme u sabcu,vlaisavljevicu.jesi li nastimo ekavicu...crvenkasti wrote:
neka samo grakću
mi smo EU i NATO
mogu nam popušiti qrac
max123- Posts : 2853
2015-10-28
ako nas napadnu, za čas su Ameri tu, i opet će ih bombardirati
možemo srati i zajebavati ih koliko hoćemo!
uživacija!
možemo srati i zajebavati ih koliko hoćemo!
uživacija!
crvenkasti-
2014-04-17
I imala je 46 godina. To je doduše za Eru cvet mladosti.Stanojko wrote:Sofija nije bila trudna. To je mit koji je austrijska propaganda pustila da bi pojacala efekat mrznje protiv Srbije. Zena je imala operaciju usled koje nije mogla da ima dece.Eroo wrote:Stanojko wrote:Evo da ti cica objasni.Eroo wrote:Koga je ono ubio vaš veleslavljeni narodni heroj Žikica Jovanović Španac?pizzon wrote:oni sve to znaju, ko je on i sta je napravio i zasto.
kenjali ??
Zikica je terorista, jer je ubio 2 SRPSKA zandara u cilju uvodjenja komunisticke diktature (i posledicno bioloskog unistenja srpskog naroda usled odmazdi).
Gavrilo je heroj jer je ubio okupatorskog prestolonaslednika koji je protivpravno anektirao Bosnu.
Jasnije?
Primjedba: Gavrilo je ubio i predstolonaljednikovu noseću ženu. Spada li i to pod herojski čin?
Barešić i kolega mu nisu ni takli nikoga od uposlenika u ambasadi, a bili su u prilici...
I na kraju: Protiv sam svakog "solo" ubijanja, pa i onog Barešićevog. Pa i onog u ratu. Ali jbga, rat je rat.
Gavrilo nije nikoga mučio i pucao vezanom čoveku u usta. Za to dižu spomenik u Hrvatskoj.
A dobro, ipak je to rvat... Red je i da se covek malo zabavi...dzango wrote:I imala je 46 godina. To je doduše za Eru cvet mladosti.Stanojko wrote:Sofija nije bila trudna. To je mit koji je austrijska propaganda pustila da bi pojacala efekat mrznje protiv Srbije. Zena je imala operaciju usled koje nije mogla da ima dece.Eroo wrote:Stanojko wrote:Evo da ti cica objasni.Eroo wrote:
Koga je ono ubio vaš veleslavljeni narodni heroj Žikica Jovanović Španac?
Jasnije?
Gavrilo nije nikoga mučio i pucao vezanom čoveku u usta. Za to dižu spomenik u Hrvatskoj.
Nisu ni Crnogorci u Hrvatskoj.pizzon wrote:svabe sigurno nisu autohtone u bosni,
Zanimljivo je da su za vas desnohvate svi pripadnici narodnooslobodilačkog pokreta masovni ubojice.jasambrend wrote:
Rolovic je masovni ubojica...i točka
Od Tita,Đilasa,Bulata,belinića,Koče,Nađa,Milke Kufrin,pa do manolića i Boljkovca.
Pitanje je trenutka kad će za masovnog ubojicu biti proglašen i Tuđman.
Tvrtko Dolić u Dnevnom već je nešto počeo čeprkati i o Franceku.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Bilo kako bilo podizati spomenike teroristu i deklariranom ustaši sramota je za Hrvatsku.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ćaća ti je terorist, krajišniče. Pojedinačni čini terora protiv nositeljah despotske vlasti uobičajeni su kroz poviest. Ako ih uhvate, ubiju ih, ali postanu simboli otpora tiraniji. Ako prežive i prošire otpor, postaju nositelji oslobodilačkoga pokreta pa ako uspiju postaju otčevi nacije.jastreb wrote:Barešić je terorist.
I točka.
Otac nacije koji je pucao vezanom čoveku u usta i klicao Paveliću i NDH? Zato i jeste tako nenormalni ako vam je ovaj jebao mater i postao vam svima otac.Regoč wrote:Ćaća ti je terorist, krajišniče. Pojedinačni čini terora protiv nositeljah despotske vlasti uobičajeni su kroz poviest. Ako ih uhvate, ubiju ih, ali postanu simboli otpora tiraniji. Ako prežive i prošire otpor, postaju nositelji oslobodilačkoga pokreta pa ako uspiju postaju otčevi nacije.jastreb wrote:Barešić je terorist.
I točka.
Jebi ga, pucao je nositelju režimskoga terora, nije pucao ranjenim zarobljenicima.dzango wrote:Otac nacije koji je pucao vezanom čoveku u usta i klicao Paveliću i NDH? Zato i jeste tako nenormalni ako vam je ovaj jebao mater i postao vam svima otac.Regoč wrote:Ćaća ti je terorist, krajišniče. Pojedinačni čini terora protiv nositeljah despotske vlasti uobičajeni su kroz poviest. Ako ih uhvate, ubiju ih, ali postanu simboli otpora tiraniji. Ako prežive i prošire otpor, postaju nositelji oslobodilačkoga pokreta pa ako uspiju postaju otčevi nacije.jastreb wrote:Barešić je terorist.
I točka.
Zarobljenik je zarobljenik. A pizda je pizda. Kod nas pizdama ne dižu spomenike i ne proglašavaju ih narodnim herojima i ocima nacije. To rade samo pizde.Regoč wrote:Jebi ga, pucao je nositelju režimskoga terora, nije pucao ranjenim zarobljenicima.dzango wrote:Otac nacije koji je pucao vezanom čoveku u usta i klicao Paveliću i NDH? Zato i jeste tako nenormalni ako vam je ovaj jebao mater i postao vam svima otac.Regoč wrote:Ćaća ti je terorist, krajišniče. Pojedinačni čini terora protiv nositeljah despotske vlasti uobičajeni su kroz poviest. Ako ih uhvate, ubiju ih, ali postanu simboli otpora tiraniji. Ako prežive i prošire otpor, postaju nositelji oslobodilačkoga pokreta pa ako uspiju postaju otčevi nacije.jastreb wrote:Barešić je terorist.
I točka.
Jok, nema ni jednoga spomenika Draži, sve se partizani koče Srbijom.
Page 4 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Page 4 of 11